The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:02
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:04
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:08
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 14:58
http://www.youtube.c...u/2/GSdx43QeNF0
Túlélés topicba vele!
Majd meglesem én is.
Ugyanis én se szeretem a meglepiket.
Kösz
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:21
Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 09. 07. 14:08
Majd meglesem én is.
Ugyanis én se szeretem a meglepiket.
Kösz
Én eléggé lepadlóztam a faszitól. Csak egy példa, amcsik, amikor lebaszták az atomot japánba, sokkal több halálos áldozatot vártak. Erre még most is van olyan, aki átélte és egészséges. Kutatták az okát, s rájöttek, hogy a szervezetükben nagyon magas a jódtartalom a tengeri algáknak köszönhetően, amivel táplálkoznak. Na ezt a jódot elmeséli, hogy miként vegyük magunkhoz, pl. parlagfű. Agymosás szintjén nyomja a média a pollen allergiát, de azt nem, hogy a legdurvább sejtregeneráló gyógynövényünk. Azt is elfelejtik mondani, hogy a parlagfű csak a szénmonoxid hatására lesz allergén, mert lemarja a burkot róla és utána megtapad a légzőszervekben.
Azért kell írtani, mert útban van a gyógyszeriparnak, a neve ambrosia, Istenek eledele.
Szinte mindent gyógyít. A fickó eszi, issza, s mondja, hogy bevittek egy nőt az allergia akorhová, taknya nyála egybefolyt, alig látott. Megitatták vele a parlagfű teát és 20 perc múlva teljesen lenyugodott a csaj, a durva tünetek csillapodtak.
Na meg a víz kérdése, aztán a só, hogy micsoda kamu dumát nyomnak a médiában. Tolják azt, hogy fogyasszál minél több káliumot, a só tartalmát meg szándékosan csökkentik. Tiszta nátrium kloridot nem is lehet kapni, mióta rájöttek, hogy emberek tömege rákapott a patikára, ott is betiltották a szabad forgalmazást, csak is orvos írhatja fel. Na de hova vezet ez az egész meg a ne sózzunk?
Amcsiban úgy végzik ki az elítéltet, hogy felborítják a test kálium-nátrium egyensúlyát. Ergo nagyban ugyanezt játsszák velünk csak lassan, hogy ne vegyük észre. Aztán a só még tartalmaz x mennyiségben brómot, és más szennyező anyagot, ami ugye írtja a férfi hímivarsejteket, tehát azt veszed észre, hogy nem lesz gyereked.
blabla, kurva jó film.
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:32
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 14:21
blabla, kurva jó film.
Ez szerintem nettó baromság.
A test K-Na egyensúlyának felborítását a (nagyon) hosszútávot űző sportolók is könnyen elintézhetik, elég ha csak túl sok folyadékot vesznek magukhoz. Hiponatrémiának hívják. Egy kis sóbevitellel gyorsan gyógyítható. Ezt nem lehet lassan és szándékosan előidézni, főleg nem sóval
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:38
A só viszont tényleg ilyen. A boltiak káliumozott és hígított szarok, a tengeri sók is. Az ízén is érezni. Horváth Rozis, ultrafinom szemcsés, jódozott sót szoktam venni, de mintha ezt is elkezdték volna rontani. A patikás sót próbálta itt valaki? Mennyibe fáj, milyen kiszerelések vannak?
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:40
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 14:48
Erről most nem is szeretnék többet beszélni, belekötni is felesleges, hogy hiszem ha látom. Pont az a lényege, a földön 3 napig senki sem fog látni semmit. Csak tartsd észben és jegyezd meg, hogy hol a hűtő, víz, klotyó meg ilyenek.
Szarucca annak lesz, aki úton lesz, vagy repülőn.
hát hogyne
ezennel teljesen leírtad magad nálam
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:51
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 15:21
A köcsögök, szerintem direkt rád utaznak...
Azért ha nem baj, én néha szedek is káliumot, ellenben sót próbálok minél kevesebbet enni... Lehet más filmet néztünk?
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:51
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:54
Idézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 09. 07. 14:32
A test K-Na egyensúlyának felborítását a (nagyon) hosszútávot űző sportolók is könnyen elintézhetik, elég ha csak túl sok folyadékot vesznek magukhoz. Hiponatrémiának hívják. Egy kis sóbevitellel gyorsan gyógyítható. Ezt nem lehet lassan és szándékosan előidézni, főleg nem sóval
Az elítélteket úgy végzik ki, hogy beadnak neki 4mg káliumot, ez nem netto baromság. Csak egy kis gugli. Téged meg úgy végeznek ki lassan, hogy káliummal növelt mesterséges tápanyaggal dúsítják a növényeket, amit megesznek az állatok, de ugye minden növényben benne van. Aztán azt propagálják, hogy ne egyél sót mert az káros, csökkentsd, de ezt sem bízzák a véletlenre, a só valódi nátrium tartalma 17% a többi csak szemét. A brómnak én is utána olvasok.
De vegyük az ivóvizet, miért van benne az a fluor, amit a nácik kísérleteztek ki, s rájöttek, hogy teljesen elbutulnak tőle az emberek? Meg jobban kezelhetők. Miért reklámozzák a tömény fluor tartalmú fogkrémeket? Ha megnézel egy patkánymérget, hogy miből készül, elég csak leemelni a polcról, ha legközelebb arra jársz, fluort biztos tartalmaz, egyébként egy vegyi hulladék, mérgező.
Miért tartalmaz aszpartámot egy rakat élelmiszerünk és annak mi a hatása? Gondolkodni meg keresni szabad.
Elküldve: 2011. 09. 07. 14:58
Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 09. 07. 14:51
Azért ha nem baj, én néha szedek is káliumot, ellenben sót próbálok minél kevesebbet enni... Lehet más filmet néztünk?
Versenylovaknak sót adnak verseny előtt, régen ezt még én is tudom, a marhákkal vontatott szekerek esetében a szekéren mindig ott volt a só. Sportolóknak is azért áll meg a szívük, mert felborul a háztartás, túl kevés a szervezetben a só.
Nem arról van szó, hogy sót innentől tolni kell, mint az ökör, de valamit észre kell venni. A boltban kapható sónak miért csak 17% a nátrium tartalma és mi a többi, ami nincs rajta? Németeknél miért kerül egy kiló nátrium a patikában 20 euro?
Nálunk miért nem lehet már szabadon megvásárolni a patikában?
És miért a propaganda, hogy fogyassz több káliumot, kevesebb sót?
Sok a nyugdíjas
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:33
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 15:58
Sőt, minél kevesebbet kell enni belőle... Neked szerinted mi a fasztól lett olyan magas a vérnyomásod?
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 15:58
De, nettó baromság... A nátrium túladagolási szintje 15-20 gramm! Itt kezdenek el fellépni az enyhe! mérgezési tünetek, ez pedig az általad írt mennyiség ötezerszerese.
Mellesleg az államokban a halálraítélteket tudomásom szerint a következő koktéllal végzik ki: nátrium pentothal (elaltat) majd kálium klorid és a pancuronium bromid amik megállítják a szívet és blokkolják a légzést...
Szerk:
1. Én is gugliztam egyet...
2. Sarkítottam, bocsi: Intravénásan beadva a küszöbdózisok is nagyban változnak, tehát úgy nem 5000x a tévedés, csak cirka 100-200x os... Mondjuk ez nem sokat változtat a dolgon, tekintve, hogy az eredeti feltevés is hülyeség...
A guga a jövő dextróza...
Szerkesztette: Zsul 2011. 09. 07. 15:37 -kor
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:41
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:41
Hja, elítéltek. Ugyanezt mondtam én is, túladagolják a káliumot. Nem gugliztam ki, de a lényege ugyanaz.
Nátrium összehúzza az érfalakat, ezt persze tudom, de az sutaság, hogy kerüljük a só fogyasztását. Egyensúlyt kell tartani, illetve folyadékbevitel.
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:52
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:41
Ne húzzál már fel bazzeg
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:55
Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 07. 15:41
Blogolást befejeztem. Ezeket a videókat meg csak azért és csak a youtubon találod meg, mert egyetlen média sem hajlandó foglalkozni vele.
Keress rá, és essen le állad: FEMA death camp. Mire készül az USA a saját területén 800 koncentrációs táborral? Ott állnak üresen, az udvarokon többmillió koporsó, meg hozzáépítve a krematórium. Egy rakat amatőr felvétel van a jutubon telóval, meg némelyikbe bemásztak és csávó befekszik a koporsóba.
Valamit tudnak előre, amit te és én nem, ill. már nem is titkolják, annyira leszarják, mert totálisan tehetetlenek vagyunk velük szemben.
Ahhoz, hogy bevonuljanak irakba, afgánokhoz, s hogy az amcsikat maguk mellé állítsák, kellett a wtc. Azzal riogattak, hogy száddámnak vegyifegyvere van, aztán találtak egy hordót. Most azzal riogatnak, hogy iránnak atombombája van. Ebből mire következtet az ember?
Esetleg robbanni fog véletlenül a közelkeleten egy atom, amire lehet válaszolni?
Kennedy nem akarta folytatni vietnámot, a háborúból le akart lécelni, el akarta venni a FED-től a pénznyomtatást, vissza akarta venni állami kézbe. Valamiért lelőtték, aztán a next elnök szabad kezet kapott vietnámra.
Luisitania mond valamit? Németek direkt hirdették angol, amcsi lapokban, hogy eszébe se jusson senkinek felszállni a hajóra, mert az szándékosan német ellenőrzésű vizekre tart. Persze felszálltak, valamiért robbanóanyag is volt a hajón, de legalább volt ok beszállni a háborúba.
Meg hasonló jó dolgok, de a FEMA-t jelenleg nem tudja megmagyarázni senki, katasztrófások. Eleve arra készülnek, hogy az emberek hullani fognak, mint a legyek.
De megint egy példa, a szaúdiak miért a tengerről bányásszák az olajat, ha elvileg náluk van a szárazföldön az összes olaj 25%-a? Miért választották a sokkal költségesebb kitermelést?
Egy oka van, fogytán az olaj. Ha nem lesz olaj a földön, ami egyértelmű, hogy bekövetkezik, és a kitermelési csúcson már rég túl vagyunk, éves szinten 9%-al kevesebbet tudnak termelni, szóval ha elfogy, akkor így is úgy is káosz lesz.
Jobb ezt megelőzni, ha sikerülne a populációt leredukálni 1 milliárd alá, akkor jut is marad is. Ergo fenntartható lenne aránylag sokáig, és kisebb populációt jobban lehet kontrollálni.
S, akkor jöjjön a meglepi bazmeg, hogy már milyen szinten vannak és mennyire leszarják, hogy ki mit gondol, ki mit mond: http://www.origo.hu/...-kozott-az.html
Egyébként érdemes utánaolvasni a bielderberg csoportnak. Rochild, Rockefeller, Wartburg, és társai.
Elküldve: 2011. 09. 07. 15:56
Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 09. 07. 15:52
Hagyjuk
Elküldve: 2011. 09. 07. 16:37
Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:56
IDIÓTA

Súgó
A téma zárva.