HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3137
  • 3138
  • 3139
  • 3140
  • 3141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62761 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:55

Blogolást befejeztem. Ezeket a videókat meg csak azért és csak a youtubon találod meg, mert egyetlen média sem hajlandó foglalkozni vele.

Keress rá, és essen le állad: FEMA death camp. Mire készül az USA a saját területén 800 koncentrációs táborral? Ott állnak üresen, az udvarokon többmillió koporsó, meg hozzáépítve a krematórium. Egy rakat amatőr felvétel van a jutubon telóval, meg némelyikbe bemásztak és csávó befekszik a koporsóba.

Valamit tudnak előre, amit te és én nem, ill. már nem is titkolják, annyira leszarják, mert totálisan tehetetlenek vagyunk velük szemben.

Ahhoz, hogy bevonuljanak irakba, afgánokhoz, s hogy az amcsikat maguk mellé állítsák, kellett a wtc. Azzal riogattak, hogy száddámnak vegyifegyvere van, aztán találtak egy hordót. Most azzal riogatnak, hogy iránnak atombombája van. Ebből mire következtet az ember?
Esetleg robbanni fog véletlenül a közelkeleten egy atom, amire lehet válaszolni?
Kennedy nem akarta folytatni vietnámot, a háborúból le akart lécelni, el akarta venni a FED-től a pénznyomtatást, vissza akarta venni állami kézbe. Valamiért lelőtték, aztán a next elnök szabad kezet kapott vietnámra.

Luisitania mond valamit? Németek direkt hirdették angol, amcsi lapokban, hogy eszébe se jusson senkinek felszállni a hajóra, mert az szándékosan német ellenőrzésű vizekre tart. Persze felszálltak, valamiért robbanóanyag is volt a hajón, de legalább volt ok beszállni a háborúba.

Meg hasonló jó dolgok, de a FEMA-t jelenleg nem tudja megmagyarázni senki, katasztrófások. Eleve arra készülnek, hogy az emberek hullani fognak, mint a legyek.

De megint egy példa, a szaúdiak miért a tengerről bányásszák az olajat, ha elvileg náluk van a szárazföldön az összes olaj 25%-a? Miért választották a sokkal költségesebb kitermelést?
Egy oka van, fogytán az olaj. Ha nem lesz olaj a földön, ami egyértelmű, hogy bekövetkezik, és a kitermelési csúcson már rég túl vagyunk, éves szinten 9%-al kevesebbet tudnak termelni, szóval ha elfogy, akkor így is úgy is káosz lesz.

Jobb ezt megelőzni, ha sikerülne a populációt leredukálni 1 milliárd alá, akkor jut is marad is. Ergo fenntartható lenne aránylag sokáig, és kisebb populációt jobban lehet kontrollálni.

S, akkor jöjjön a meglepi bazmeg, hogy már milyen szinten vannak és mennyire leszarják, hogy ki mit gondol, ki mit mond: http://www.origo.hu/...-kozott-az.html

Egyébként érdemes utánaolvasni a bielderberg csoportnak. Rochild, Rockefeller, Wartburg, és társai.

Ezekben sajnos azért lehet valami..

Amúgy ki ez a faszi a linkelt videón?

#62762 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 09. 08. 07:24

Ezekben sajnos azért lehet valami..

Amúgy ki ez a faszi a linkelt videón?

Sajnos jóval több van benne, mint bárki is gondolná. Nem tudom ki van a videón, de ilyen táborokról készült videó elég sok van. Csak a neten vannak videók, a média semmilyen fronton nem hajlandó foglalkozni vele.
Viszont nagyon sok minden megérthető a céljaikból, ha megnézed az Obama átverés c. videót. Nem arról szól, hogy hazudik, hanem arról, hogy csak egy bábú, a piramis tetején nem ő van, nem ő hozza a döntéseket. Van egy globális világkormány a háttérben, s már nem is titkolják, nyíltan hirdetik.

Kreálnak egy krízis állapotot, ami után azt mondhatják, hogy na emberek eddig volt, ezután a saját biztonságotok érdekében mi irányítunk, és bevezetik a chipet, mindenkinek hordania kell. Nincs készpénz, nincs bűnözés, mert mindenki műholdról követve lesz. Nem tudsz bűnt elkövetni. Nincs korrupció, mert minden elektronikus pénz mozgása látható.
Hogy erre mi a bizonyíték? Egyelőre semmi, de az előkészületek egyértelműek, már csak azért is érdemes róla beszélni, hogy ne érjen meglepetésként.

Nézd végig, nagyon megéri az időt, igen csak átalakul a világról alkotott képed.

http://www.youtube.c...9/0/wBtrkJAPwlQ

#62763 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:46

Az amerikai stonehenge-ről hallott valaki?

http://aranykor.free...jtejes_uzenete/

#62764 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 08:41

...

Nézd végig, nagyon megéri az időt, igen csak átalakul a világról alkotott képed.

http://www.youtube.c...9/0/wBtrkJAPwlQ

Láttam már amúgy. Pont most hétvégén néztem meg.
Ezekkel a videókkal úgy vagyok, hogy ha csak a fele igaz, már akkor is nagy a baj... :(
Készülni meg nem lehet erre, max lelkiekben, de úgy meg rettegés az élet.

Szerkesztette: chris77 2011. 09. 08. 07:46 -kor

#62765 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 09. 08. 06:55

ÁNTSZ beszólt februárban, gyógyszertárban már nem kapsz sót

itt meg de

my webpage
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#62766 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 09. 08. 07:46

Láttam már amúgy. Pont most hétvégén néztem meg.
Ezekkel a videókkal úgy vagyok, hogy ha csak a fele igaz, már akkor is nagy a baj... :(
Készülni meg nem lehet erre, max lelkiekben, de úgy meg rettegés az élet.

Ha csak a 10%-a igaz, már akkor is elég rémisztő.
Lehet rá készülni:

16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

Ha ezt megírták előre, s mondjuk 1-2 éven belül bekövetkezik, hogy se adni, se venni nem tudsz csak a chippel, akkor?
Ha meg renitenskedsz, nem kell erőszak, lekapcsolnak a rendszerről oszt gyia, se kaja, se szociális ellátás.
Tömeges felbuzdulásra meg ott a haderő. Az amerikai stonehenge nyiltan hirdeti, hogy a populációt le akarják vinni kezelhető szintre. Ennyi embert simán levezényelnek chippel, csak kell egy akkora krízis, hogy te magad is elismerd, igen szükség van egy globális kormányzásra.
Ha elpusztul 5 milliárd ember, azt hiszem pont megfelelő ok.

#62767 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 07. 20:22

Használj útsót!..

Vaze!
:omg:
Úgy olvastam használj utsót! :-D

#62768 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 09. 08. 07:50

itt meg de

my webpage

Ő az egyik lelkes támogató, fel is van tüntetve az oldalon:

http://www.youtube.c...u/2/GSdx43QeNF0

#62769 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 08:53

Az amerikai stonehenge nyiltan hirdeti, hogy a populációt le akarják vinni kezelhető szintre.

Na latod, lehet irtani ezerrel az amcsikat, ott vannak a kinaiak, India, Afrikaban is egyre no a szaporulat, bezzeg a maximalisan alkalmazkodo magyarok mar evek ota elore fogynak :omg: :Đ
Itt nem erdemes beruhazni krematoriumba meg hasonlo baromsagokba, megy a letszamcsokkentes alapbol is.

#62770 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 08:41

...
Nem tudom ki van a videón, de ilyen táborokról készült videó elég sok van.
...

Én a legelőször belinkelt videóról beszélek, ami kb. 2órás. :excl:
Az öregcsóka, aki sorolja az okosságokat..

Szerkesztette: chris77 2011. 09. 08. 08:00 -kor

#62771 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 09. 08. 07:59

Én a legelőször belinkelt videóról beszélek, ami kb. 2órás. :excl:
Az öregcsóka, aki sorolja az okosságokat..

dr. Várhegyi László természetgyógyász, én is két napja akadtam rá :-D ma megyek parlagfüvet szedni, eddig én is bedőltem annak, hogy ellenség, de a neten utánaolvastam, sok infó van róla, hogy olyan gyógynövény, amivel rengeteg betegség gyógyítható, megelőzhető :Đ
Ha az emberek tudnák, akkor szarnának a gyógyszeriparra, megy a propaganda ezerrel.

#62772 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:05

Idézet

Parlagfű fogyasztás
2011.07.05. 11:20A KÉRDÉS:
Kedves László!A parlagfű fogyasztásával kapcsolatban szeretnék kérdezni.Mennyi a mennyiség, amelyet naponta fogyasztani szükséges az őssejtfokozó hatása érdekében? Az őssejtfokozó hatás megnyilvánul-e káros sejtszaporulat elleni hatásban?Üzlettársamnál hólyagrák diagnózisát feltételezte orvos tünet, illetve laboreredmény (vizeleteredmény) alapján. Három hónap múlva (augusztus) rendelte vissza, hogy akkor a vizsgálatokat is megcsinálja, addig figyelje a tünetet. Derékfájásra panaszkodik. Fogyást nem tapasztalt, 1-2 kg súly ingadozás fel-le előfordulViszont ez év február 26-án volt egy autóbalesete, és gerincröntgent felvételt készítettek, és nem találtak elváltozást. Egyéb vizsgálatot akkor nem készítettek. Szédüléses tünetek fordultak elő az elmúlt hónapban, ezért orr-fül-gégészeti kivizsgáláson vett részt, amelyen feltételezték a baleset okaként. Kérdésem az még, hogy a balesetből kifolyólag lehetnek e azok tünetek, amelyekre a hólyagrák diagnózisát véli az orvos. (a derékfájás, a vvs. a vizeletben.)Mindkét veséjében vesecisztát találtak ultrahangos vizsgálaton. A veseciszta okoz-e hasonló tüneteket?Másfél hete naponta 2 kg földi epret, (terem náluk), naponta fél marék parlagfű összedarabolva frissen kenyérre. Még kb 1 hétig van lehetősége fogyasztani az epret ilyen mennyiségben.A CaliVita termékei közül a LOw Deutherium Oxy Crystal 3x10 csepp, Mega E vitamin: 2x1, Pro Selenium 2x1 -t szed 1 hete. Hogyan tudnánk hatékonyabban eljárni ebben az esetben, és megelőzni az esetleges betegséget?Köszönöm válaszát. Tisztelettel: Szőke Menyhértné (Magdolna)e-mail címem: szokem@gmail.com

A TANÁCSADÓ VÁLASZA:
Kedves Magdolna!

Parlagfüves gyűjtemény:
Kedves Krisztina!
A virágja is jó, főleg akkor a leg értékesebb, amikor még a bibéiből nem távoztak el a pollenek, mert abban vannak a leg értékesebb anyagok!
Teakánt fél liter deszilláltvízzel kel leforrázni egy púpozott evőkanál porított parlagfüvet. Zölden pedig 5-7 szálat kell beletenni egy edénybe és desztilláltvízzel kell leforrázni. Naponta 3-szor is ihat teát. A porított változatából minden étkezésnél teszek az ételeimbe egy púpozott teáskanálnyit. Jómagam egész évben fogyasztom, minden nap, de kúraszerűen is fogyasztható, s ha majd érzi a jótékony hatásait, akkor nem fogja abbahyagyni a kúrát, hanem folyamatosan fogyasztja, mint a kenyeret, vagy a sót, stb

A parlagfüve akkor kell leszedni, ésleszárítani, amikor kezd virágozni, mert a virágában vannak a leg értékesebb anyagok. Persze amikor már megjelenik a földeken (Verőcén, az erdőben élek, s napelemek adják az áramot), akkor már szedem és eszem. Össze szoktam vágni és rászórom az ételeimre (szendvics, leves, tészta, főzelék, rizs, stb.) Ugyanezt teszem a por alajával is. Biztosan látott már a piacon árulni petrezselyem level csomóba összekötve. No ennyi az ada a parlagfűből is egy nap. Én általában más zöldekkel együtt szoktam összevágni ( petrezselyem, zeller, gyermekláncfű, tyúkhúr, stb), mert minden nyers zöld önmagában is értékes, de együtt még inkább!!!! Ha kezébe vesz egy köteg petrezselymet és azt leszárítja, akkor meglátja, hogy az mekkora mennyiség, ha porrá is őrli turmixszal, vagy kávéörlővel. Ugyanennyi a napi mennyisége a leszárítot parlagfűnek is. Először kisebb adagokkal kell kezdeni, aztán lehe növelni az adagokat.
Nem dopping!!! Ettől függetlenül növeli a teljesítményt. Jómagam 64 évesen is veterán atléta vagyok és éppen múlt vasárnap szereztem ezüstérmet a veterán OB-n, távolugrásban, s 60 m-en 4. lettem. Amúgy kalapácsvető vagyok, az ARAK sportolója, de voltam valamikor a D-Kohászé is.
A leszárítást úgy csináljuk a nejemmel, hogy a kb.A4-es nagyságú tálcákra egy rétegben kiterítjük az ro.vizes lemosás után és a verandán a nyári melegben polcokon kiszárítjuk. Amikor lehet morzsolni kézzel olyan száraz, akkor 5 literes befőttes üvegekbe rakjuk (tömjük) és celofánnal lezárjuk. Annyit szárítunk, hogy a következő idényig kitartson. Ez két db 5 literes befőttes üveg, kézzel morzsolt száraz parlagfűvel megtömve, és ebből veszünk elő hetente annyit, amennyit megőrlünk és kisebb befőttes üvegben tároljuk por alakban és benne van egy fa adagolókanál és azzal szórjuk meg a kiszedett ételeket, de én szoktam tenni a gyümölcs és zöldségturmixaimba, leveimbe is.
Őssejtek mindíg, mindekiben képződnek, csak a környezeti ártalmak köveztkeztében (elektroszmog, mobil-szmog, mikrohullámú sütő, stb) miatt nagyon lecsökken a számuk. A sok nyers zöldség, a nyers leveles zöldek, a gyümölcsök hatásaként javul az őssejtek termelődése a szervezeben, de egyik zöld sem produkál olyan őssejt növekedést, mint a parlagfű. A parlagfű toronymagasan veri a többi növényt. Utána a brokkoli, a spárga, a kelkáposzta, fejes káposzta, vöröskáposzta, medvehagyma, zöldhagymaszár, újhagyma, reteklevél, disznóparéj-levél, petrezselyemlevél, zellerlevél, zöldárpa-fű, stb. jönnek. Egyen tehát ezekből minél többet, nyersen salátának, turmixnak,vagy leszárítva, porított állapotba éelekre szóra. Azért jó keverni több zöldet is, mert nem mindeki viseli el a parlagfű kesernyés ízét. Pedig ha tudnák, hogy mennyre jó a májnak és az epének, akkor jobban megkedvelnék. Ha a zöldek levét kipréselné és italokat készítene vele desztilláltvízzel, akkor, ha még szőlőcukorral is édesítené, verseny közben is kortyolgathatna belőle s így jobban bírná az iramot és a távot is. A porított parlagfűvel is lehet italt készíteni, csak egy kicsit kaparja a torkot! Ha almalével, gréplével, narancslével készíti, akkor élvezhetőbb és jobb a hatása is.
Remélem tudtam segíteni!
Felkínálom, a Tiszta Hangok Rádió által készített interjúmat is, ha meg lehet csinálni azt, hogy az ottani riporter helyett Ön tegye fel nekem ugyanazt a kérdést, és Önök bevágják rá a válaszomat. Ők sem fizettek az interjúért és megegyeztünk, hogy az adott interjút szabadon terjeszthetem másoknál is, s így Önök is használhatják, ha megfelelnek az abban elhangzottak.

http://tisztahangok....meszetgyogyasz/

http://www.goldspiri...tunk-uzemanyaga

•Interneten lévő előadásaim:

http://www.echotv.hu...d=116&v_id=7551 ezen először hírek vannak, majd utána jön a velem készült műsor prof.dr.Dávid tamással( 2x30 perces anyag)
...Bővebben

WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel
www.youtube.com

Üdvözlettel: W-V.László

#62773 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 08:56

Ő az egyik lelkes támogató, fel is van tüntetve az oldalon:

http://www.youtube.c...u/2/GSdx43QeNF0

Ez a sotet barom allat :omg: :Đ
De be kell latni, jo taktika ez, talalsz egy olyan barmot, aki Nalad is lelkesebben hirdeti a hulyesegeit a neten, aztan nyomatod itt, par nap, es siman nem fogsz olyan remuletesen hulyenek tunni mellette.

#62774 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 09:03

dr. Várhegyi László természetgyógyász

Kivancsi vagyok, mibol szerzett doktori diplomat, mert termeszetgyogyaszatbol biztos nem :omg: :Đ
Bar gondolom az, hogy dr, annyira igaz, mint a tobbi elmeroggyant fassaga, amit a sotet, konspiracio-manias parasztoknak el lehet sozni.

#62775 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 08. 07:58

bezzeg a maximalisan alkalmazkodo magyarok mar evek ota elore fogynak

Ez jó vót :laugh:

#62776 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:14

dr. Várhegyi Lászlónak legelőször hejesirni kellene megtanulnia!! :excl:

#62777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 08. 07:58

Na latod, lehet irtani ezerrel az amcsikat, ott vannak a kinaiak, India, Afrikaban is egyre no a szaporulat, bezzeg a maximalisan alkalmazkodo magyarok mar evek ota elore fogynak :omg: :Đ
Itt nem erdemes beruhazni krematoriumba meg hasonlo baromsagokba, megy a letszamcsokkentes alapbol is.

Nem nagyon érted a lényeget, nem kifejezetten egy földrészt céloznak meg, hanem az egészet.
Ha sikerül nekik leszorítani a populációt 1 milliárd alá, annak a logika alapján sok előnye van. A nyersanyag nem abban az ütemben fogy, születésszabályozás, kontroll, vallások összeolvasztása, blabla.

Egyelőre ezek fikciók, de ha körülszimatolsz az infók dzsungelében, akkor láthatod, hogy egy lépésre vannak tőle.

Vegyük alapul Iránt, már annyiszor hangoztatták, hogy atombombája van, hogy elhiszed, s ha valami történik, természetesen arra fogsz gondolni, hogy no lám, igazuk volt. De csak azért, mert a médiabirodalom egy kézben van, egy helyről kapod az infót, objektív tájékoztatás nincs. Azt hiszed, amit akarnak, hogy higgyél.

Ha kreálnak egy kisebb atomtámadást, akkor az arra adott válaszlépés jogosságát nem firtatod. Csak, hogy ebbe elpusztulhat a föld lakosságának a zöme.

Vegyük sorra: atomfegyver van rengeteg, a médiából folyamatosan hallod, hogy iránnak atombombája van. Száddámnak is volt biológiai fegyvere, amcsik már ott vannak, onnan soha a büdös életben nem fognak eljönni, mert olaj van az országban, ami nekik kell. Iránnak van olaj is, de főleg földgáz. Kínát az iráni mezők tartják el, jó kis konfliktus kerekedik belőle a háttérben a legyengült oroszokkal.

Föld alatti bunkerekben vagonszám tároltak el vetőmagokat, amik tiszták. Gondolom ott át is lehet vészelni az atomcsapás utáni időket. De ezek mind csak fikciók, gondolatok.
Gondolkodni egyelőre még szabad :Đ

Meg aztán ez a chip kérdés, ami nagyon előrehaladott állapotban van, és gondolom a fejlesztésével nem állnak le. Ugyan minek kell nekik ilyen bonyolult szerkezet?

#62778 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 08. 08:17

Nem nagyon érted a lényeget, nem kifejezetten egy földrészt céloznak meg, hanem az egészet.
Ha sikerül nekik leszorítani a populációt 1 milliárd alá, annak a logika alapján sok előnye van. A nyersanyag nem abban az ütemben fogy, születésszabályozás, kontroll, vallások összeolvasztása, blabla.

És miért lenne jó nekik, ha mondjuk hatodannyi Kokakóla vagy Ford fogyna?

#62779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 08. 08:11

Kivancsi vagyok, mibol szerzett doktori diplomat, mert termeszetgyogyaszatbol biztos nem :omg: :Đ
Bar gondolom az, hogy dr, annyira igaz, mint a tobbi elmeroggyant fassaga, amit a sotet, konspiracio-manias parasztoknak el lehet sozni.

Leszarom dr várhegyi urat, egyelőre megyek parlagfűért és kipróbálom mi az, ami igaz. Amit az ivóvízről mond, azt eddig is tudtam, ezért van víztisztító berendezésünk. Saját magam látom, hogy mennyi fekete mocskot szűr ki évente.
Egyébként meg annyira nem para semmi, valamibe bele kell dögleni, hiába igyekszik az ember mindentől óvni magát. Viszont alapvető dolgokat be lehet tartani a saját magam érdekében. Futás, mozgás, tiszta ivóvíz, nulla bolti élelem, nulla gyógyszer, nulla tv nézés, nulla politikai azonosulás és sok sör :Đ

#62780 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 09. 08. 08:20

És miért lenne jó nekik, ha mondjuk hatodannyi Kokakóla vagy Ford fogyna?

Nem a pénz a lényeg, hanem a hatalom. A pénzed csak annyit ér, amennyi hatalmat gyakorolni tudsz vele. Egy totális diktatúra, ahol nincs bűnözés, és azonnal lekapcsolhatnak a rendszerről, ha valami nem tetszik, az tényleg valós hatalom, amit nem lehet leváltani. Pénzük annyi van, mint a szemét.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3137
  • 3138
  • 3139
  • 3140
  • 3141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.