HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3143
  • 3144
  • 3145
  • 3146
  • 3147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62881 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 10. 08:31

N/A. Legyen vmi hasznos is mára.
Adott egy dbx file (ótluk expressz) ami sérült. Express megnyitja ugyan, de hiányzik belőle néhány hónapnyi levelezés. Vmi MailNavigator nevű hót eccerű progival megnyitottam a dbx-et, az látta a leveleket jól. Namost ezt be kéne importálni Outlookba. Meg is csinálja az import varázsló,de ugyanúgy nincsenek meg a levelek.

Tudtok vmi dbx repair vagy dbx to pst convertert ami free és múkodik?

Szerkesztette: blueboi69 2011. 09. 10. 08:31 -kor

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62882 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 10. 08:31

total commander dbx plugin, rámész a fájlra, és amit lát, azt ki tudod másolni és sima 1db levélként eml fájlként olvassa, amit nem lát azt buktad. Baromi sokat kísérleteztem már hibás dbx fájlokkal, van egy mappám, ami cégektől, magánszemélyektől van nálam elrakva, és várja a megmentő megoldást :-D hátha idővel kitalálnak valamit. oe repair meg mindenféle progik vannak, de esélytelenek, ha kell sorolok néhányat, amivel érdemes próbálkozni, de csak az idődet vesztegeted vele, én már mindet kipróbáltam.

#62883 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 10:18

total commander dbx plugin, rámész a fájlra, és amit lát, azt ki tudod másolni és sima 1db levélként eml fájlként olvassa, amit nem lát azt buktad. Baromi sokat kísérleteztem már hibás dbx fájlokkal, van egy mappám, ami cégektől, magánszemélyektől van nálam elrakva, és várja a megmentő megoldást :-D hátha idővel kitalálnak valamit. oe repair meg mindenféle progik vannak, de esélytelenek, ha kell sorolok néhányat, amivel érdemes próbálkozni, de csak az idődet vesztegeted vele, én már mindet kipróbáltam.

thx, első körben lehet tc plugin is jó lesz. outlookhoz van pst scan, nemtom dbx-hez miért nem csináltak... fizetős persze van.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62884 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:35

oe mail recovery az eddigi legjobb, csak vigyázz vele, mert a fele, ami lelhető sima vírus :Đ

#62885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:41

Tegnap volt egy egész jó élményem. Szerintem ez a szisztéma el fog szaporodni. Egy héttel ezelőtt kerestek, hogy Levente menjen dj-nek egy zártkörű buliba. Kibérelték a művházat, valaki otthon főzött 40 személyre pörit, hoztak egy rakat kaját, sütit, piát, leadták a zenei igényeket és felvonultunk, becuccoltam a (végre) saját motyóimmal. Ajtó bezár, fények, dübörgés, megkérdezték előre, hogy milyen sört kérek, betárazták a hűtőt és faszaság :-D aztán buli közben Leventét már meghívták egy másik buliba is.

Jó döngölős buli volt. Kifejezetten tetszett az elgondolásuk, nincs para, nincs pincérek részéről átbaszás, stb.

#62886 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 10:41

Tegnap volt egy egész jó élményem. Szerintem ez a szisztéma el fog szaporodni. Egy héttel ezelőtt kerestek, hogy Levente menjen dj-nek egy zártkörű buliba. Kibérelték a művházat, valaki otthon főzött 40 személyre pörit, hoztak egy rakat kaját, sütit, piát, leadták a zenei igényeket és felvonultunk, becuccoltam a (végre) saját motyóimmal. Ajtó bezár, fények, dübörgés, megkérdezték előre, hogy milyen sört kérek, betárazták a hűtőt és faszaság :-D aztán buli közben Leventét már meghívták egy másik buliba is.

Jó döngölős buli volt. Kifejezetten tetszett az elgondolásuk, nincs para, nincs pincérek részéről átbaszás, stb.

Ja puszira manapság a saját cuccoddal sok értelme van az ilyesmiknek.Ebböl a szintböl én a 90 es években fél gyerekként már kinőttem,elromlik valami saját pénzböl majd kinlódhatsz.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 10. 09:45 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 10. 09:43

Ja puszira manapság a saját cuccoddal sok értelme van az ilyesmiknek.Ebböl a szintböl én a 90 es években fél gyerekként már kinőttem,elromlik valami saját pénzböl majd kinlódhatsz.

Csak lóvéért megy a téma, tököm se gurigázik ingyen, nem azért vásároltam a motyókat. Beertok óta ez a 4. zártkörű mulaccság, lassikán megy a híre a fiamnak és keresik a környékről. Ebből nagy baj nem adódhat, mert nem jöhet be senki, max. rendőrrel. De az meg minek jönnek ki, ha senki sem hívta :-D

#62888 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 10:58

Csak lóvéért megy a téma, tököm se gurigázik ingyen, nem azért vásároltam a motyókat. Beertok óta ez a 4. zártkörű mulaccság, lassikán megy a híre a fiamnak és keresik a környékről. Ebből nagy baj nem adódhat, mert nem jöhet be senki, max. rendőrrel. De az meg minek jönnek ki, ha senki sem hívta :-D

Ja gondolom mekkora lóvé lehet egy zártkörű rendezvény,mikor egy 250 jegyeladásos diszkó fellépés nem éri meg az embernek ha mindent összeszámol.Egyszer már valami olyat is kitalálhatnál amivel keresni is lehet,nem ráfizetés :)

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 10. 10:30 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62889 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 10. 10:29

Ja gondolom mekkora lóvé lehet egy zártkörű rendezvény,mikor egy 250 jegyeladásos diszkó fellépés nem éri meg az embernek ha mindent összeszámol.Egyszer már valami olyat is kitalálhatnál amivel keresni is lehet,nem ráfizetés :)

Én nem ebből élek, a fiamat menedzselem, azt meg ne várjuk el, hogy 15 évesen halálra keresi magát ebből. Ugródeszkának, zsebpénznek jó neki, meg tehet félre cuccokra belőle, ha akar, ha meg nem, akkor muszáj lesz megvenni nekem :omg: :Đ

Nincs tapasztalatom, hogy dj-k, hogy kezdenek, de azt látom a djbörzén, hogy elvetemült sok dj keres melót, gondolom örülnének még ilyen lehetőségeknek is. Leventének egyelőre nem a pénzre van szüksége, hanem arra, hogy bizonyos dolgokat megtanuljon. Pl., hogy nem a saját maga szórakoztatására megy el egy ilyen buliba, hanem megrendelik a playlist-et :Đ + maga a visszajelzés, hogy már lassan 4. éve tanulja, és eljutott az első lépcsőfokra, van rá igény, idejönnek házhoz, tárgyalnak, egyeztetnek vele, stb.
A többi jön magától.

Vodi mesélte, hogy ő elmegy bulikba, ahol neves dj-k lépnek fel, és monnyuk ismerik őt is, csak éppen nem lép fel, de ott van. S mindig van valami balfasz, sokküvecses dj, aki nem jön el, s vinnyognak vodinak, hogy ugorj már be helyette. Etetik, itatják, jó bulit csinál, mindig visz magával lemezeket, a végén megdobják egy kis küveccsel is, de ez a létra alsó foka. Majd aztán a többi jön magától.

#62890 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 11:59

Ez anno de fincsi volt:

#62891 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:05

korai prodigy :-D

#62892 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:22

Katonaságnál ugye volt a szekrényrend. Tisztek jöttek körletellenőrzésre, ha valami nem stimmelt, kibaszták az egész szekrény tartalmát a placcra, és pakold újra :Đ az enyémhez nem mertek hozzányúlni soha :cool: hozzám jártak kölcsönözni a kultúrát :-D
A fiókom tele volt kazettákkal, mindenféle nációnak zene. Én tényleg mindenevő voltam, és csak eredeti kazettáim voltak (én hülye :omg: akkor még hittem a rendszerben :Đ)
Szóval a tisztek jöttek kölcsönkérni a kazókat, mindig skippelték a szekrényemet, azzal büntettek, hogy a Wenner Gabiét baszták ki, mert az még nálam is jobban szart a rendszerre, és a körletellenőrzés elől lelécelt a gecibe.
Kiborították a cuccait, de nem is kellett, mert az ajtót kinyitva kiborult magától :Đ Zvolenszki honvéd! Rakja rendbe :omg:

Arról nem beszélve, hogy a szekrényemben volt egy döglöttmacska, ami most itt van a műhelyemben, már csak amiatt sem nagyon mertek benézni :Đ

Wenner Gabi a leszerelés napján meghalt autóbalesetben. Azt hiszem életem fénypontja volt a srác leszarás tekintetében. Jött vissza eltávról részegen, 22h-ig kellett megérkezni, nagyjából éjfélkor tántorgott a kapu elé és csöngetett. Ilyenkor hívni kellett az ügyeletes tisztet. Én voltam a kapusok micsodája, ilyen öreg katona, vagy mi a faszom, szóval két kopasz volt velem. Üti-t fegyverrel kellett kikísérni, és utasította a Gabit, hogy feküdjön a földre, az meg kiröhögte. Direkt szívatta, nekem meg csőre töltve fegyvert kellett fogni rá. Aztán a tiszt elővette a pisztolyát, és csőre rántotta, Gabi még mindig vihogott rajta, hogy mekkora állat vagy te bazdmeg, mit játszod itt az eszed? Egy nyomorult alkoholista vagy, ezért hagyott el a feleséged, ne rajtam baszd ki magad, engedj be aludni! Feküdj! A tiszt berúgta a srácot az árokba, az meg próbált felkelni, de nem ment, csak billegett. Kihívták az őrséget, megbilincselték, a földön húzták, mert vergődött és tiszta vér lett.

Mikor őrségben voltam vittem be neki piát, meg bezárkóztunk a cellába, kibaszott nagy csóka volt, akkora vitalitással, és nyíltsággal, meg szabadsággal, amit én is csak irigyeltem tőle, szó szerint szart a fejére mindenkinek.

1 év múlva tudtam meg, hogy meghalt, amikor kerestem őt, és szerettem volna leutazni hozzá szegedre. Mondták, hogy még ott Szentesen fának rohantak négyen. Totál részeg volt az egész banda, ő egyedül nem élte túl, a többi srác már rég leszerelt, csak mentek érte, és ott helyben ünnepelték a leszerelést.

Én, ahogy kiléptem a laktanya kapuján, stoppal azonnal Gyulára mentem, nem volt kedvem bulizni senkivel, örültem, hogy vége a rémálomnak. Gyulán felkaptam a cuccaimat, elköszöntem fatertól és húztam vissza Budapestre.

Wenner Gabi nagyon jól tudott rajzolni, készített rólam egy grafikát: http://www.guga.hu/e.../renitens03.jpg

#62893 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:37

Ez az egész csak az art of noise-ról jutott eszembe, mert a századparancsnok majdnem leszopott, hogy nekem van ilyen kazettám :Đ én Pestről vonultam, ő meg szentesi volt, nagyjából a dollirollon kívül semmihez sem jutott hozzá :D

#62894 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 10. 11:29

Én ezárt csinálom ingyé :-D Akkor legalább buli van, meg iszunk, de ha többe kerül a parkolás, mint amit kapok a dologért, akkor plán enem éri meg. Jó szar fotó, de majd csinázok rendesebbet, szomszéd krimóban van külön terem, asztal/szék adott, alap kaja van, sört behozzák occsón. Jövő pénteken csinálunk valami nyárzáró bulit kararókával, vizipipuval:

Csatolt fájl  vakeger.jpg (143,87K)
Letöltések:: 14

Eddig mindig kérdés volt, hogy hova lehetne menni, most megoldjuk magunknak.
Make love not Wor.

#62895 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 10. 09:31

Adott egy dbx file (ótluk expressz) ami sérült. Express megnyitja ugyan, de hiányzik belőle néhány hónapnyi levelezés. Vmi MailNavigator nevű hót eccerű progival megnyitottam a dbx-et, az látta a leveleket jól. Namost ezt be kéne importálni Outlookba. Meg is csinálja az import varázsló,de ugyanúgy nincsenek meg a levelek.

Figy, ha hiányzik, akkor elveszett, esetleg júzer kitörölte. Főleg ha másba is átimportálta, akkor mi a kérdés? Gondolkozz kicsit ember, itt már nem arról van szó, hogy az rosszul állította helyre, vagy valami, azok a levelek már nincsenek.
Make love not Wor.

#62896 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 10:41

aztán buli közben Leventét már meghívták egy másik buliba is.

Na, itt kell el kezdeni azt, hogy emeljük a tétet. Hamar megszokják, hogy ingyé van. Gondolom gyereknek sem árt a lóvé hangcuccra, meg drogokra, ráadásul külön szopó, hogy ha most megcsinálja 5 küvecsért, akkor 10 év múlva is 5 küvecsért fog ugyanabban a körben vergődni, közben nem ártana az 50 küvecset letolni. Vagy soboz, oszt fejenként toljanak be X forintot, ami manapság aprópénz, de gyereknek jól jön CDkre. Én is minnyá telejem a jogdíjakat, érdekes lesz újra nekilátni :-D
Make love not Wor.

#62897 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 12:43

Na, itt kell el kezdeni azt, hogy emeljük a tétet.

Eleinte ingyen tolta, de már kapja a küvecseket, ha meg jobb lesz a minőség, meg több a felszerelés, meg nagyobb a kihívás, akkor küvecs is több lesz. Egyelőre még csak 15 éves, a cél nem az, hogy halálra keresse magát, mert még elszáll az agya :Đ szokja a gyűrődést, éjszakázást, bulikat, meg hogy még pisilni is alig tud elmenni :Đ

#62898 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 12:43

hogy ha most megcsinálja 5 küvecsért, akkor 10 év múlva is 5 küvecsért fog ugyanabban a körben vergődni

Metallica mai napig tolja a klub koncerteket, ahová alig fér be pár ember.
Én látom, hogy a fiam min ment keresztül. 2010-es beertokon még csak álmodozott, 2011-ben meg döngölték neki az agyagot úgy tolta.
Tavaly még nem hívták sehova, mindenki kiröhögte, hogy te dj :-s aztán szegénykém a majálison a járdára rajzolta fel színes krétával, hogy dj.lecso :-D erre már nincs szüksége, evidens neki, elfogadták, keresik, hívják, fizetnek neki.
Lesz ez ennél tovább is, tolja a gyerek, mint az ökör, van benne spiritusz. A színpadon tegnap mi bulizunk a legnagyobbat, kétszer cseréltem pólót, mert szarrá izzadt rajtam, pedig csak a cuccot pakoltam össze, aztán dance :-D csak lestek, hogy mi a faszt csinálunk, de azért hatásos volt, mert minden szék üres volt, és döngött a művház padlója :-D

Kis kárpótlás neki a beszopott tini disco helyett.

#62899 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:03

Oszt milyen kicsi a világ, meg, hogy a fitalkák sem teljesen hülyék, tegnap jön egy srác laptoppal, projektorral, oszt cuccol be, meg veszi elő a vászont. Mondom ácsi, mi a keresztneved? Bemutatkozok, neki, hogy guga. S mondom neki, hogy gondolom neked kell hang meg ilyenek, meg a vászont felejtsd el, mert a színpadon van fehér egész falas vászon, amit le lehet görgetni, aztán, ha lement a mókád, akkor tolunk visual dj-t a zene alá. Néz rám, hogy te az a guga vagy? Mondom milyen az a guga? Aki a gugaponthu? Mondom hja, hozzál sört, a többit ledumáljuk :Đ

Aztán beállt a fiam mellé pótkeréknek, ha el kellett menni pisálnia, akkor ő tolta a cuccot.

#62900 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 12:40

Figy, ha hiányzik, akkor elveszett, esetleg júzer kitörölte. Főleg ha másba is átimportálta, akkor mi a kérdés? Gondolkozz kicsit ember, itt már nem arról van szó, hogy az rosszul állította helyre, vagy valami, azok a levelek már nincsenek.

Volt egy esetem nemrég, céghez hívnak, hogy oe nem tölti le a leveleket. Oszt tényleg, kiírt valami hibakódot, először arra gondoltam, hogy belenyúltak az accountba. Addig szőröztem vele, hogy a microsoft oldalán írta a hibakódra, hogy sérült dbx file. Nem volt mibe beletöltenie, mert összeomlott, volt vagy 1.5gb a beérkező üzenet.

Szoptam vele egy napot mindenféle rekoverival, de semmi. Maradt a total kommander dbx pluginja, az kiszedte belőle a még ép leveleket, a sérült fájlt meg elraktam, hátha később lesz rá gyógymód.

A dbx file bizonyos határon túl nem tud duzzadni, összeomlik.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3143
  • 3144
  • 3145
  • 3146
  • 3147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.