Idézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 14:07
Volt egy esetem nemrég, céghez hívnak, hogy oe nem tölti le a leveleket. Oszt tényleg, kiírt valami hibakódot, először arra gondoltam, hogy belenyúltak az accountba. Addig szőröztem vele, hogy a microsoft oldalán írta a hibakódra, hogy sérült dbx file. Nem volt mibe beletöltenie, mert összeomlott, volt vagy 1.5gb a beérkező üzenet.
Szoptam vele egy napot mindenféle rekoverival, de semmi. Maradt a total kommander dbx pluginja, az kiszedte belőle a még ép leveleket, a sérült fájlt meg elraktam, hátha később lesz rá gyógymód.
A dbx file bizonyos határon túl nem tud duzzadni, összeomlik.
2Gb a max limitje a dbx file-nak. 1.9-nél összeomlik és jobbesetben egyáltalán elindul az expressz, rossza esetben az sem.
Jahno: MailNavigator nevű szutyok progi a dbx-ben látja a leveleket. TC dbx plugin nem, és az expressz sem

Most ebből a kotvákból próbálom kimásolni valahogyan. Ha az a szar látja akkor ott kell lenniük, pláne, hogy a fájl mérete is ezt indokolná. Használat közben kifagyott az expressz, emberünk becsukta, aztán utána már nem volt ott 6 hónapnyi levél.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno