HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3144
  • 3145
  • 3146
  • 3147
  • 3148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62901 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 14:03

akkor tolunk visual dj-t a zene alá

Nabazmeg, visualt nagyon nem tudok szerezni sehonnan. Párat generáltunk, de az eszméletlen sok idő. Mikor azt hittem, hogy a TranceGivingből lóvé is lesz, akkor gondolkoztam a Resolumén, de 90 küvecs nekem sosem jött volna vissza belőle. Plusz az anyagok. Szóval fasztudja, néha kellene, de most a Symát kell megint összerakni szept 30-án, de még nem tudjuk mit kell csinálni, hány és milyen kamera, így nehéz árat mondani, meg felkészülni. 1 éve szervezik, mindig én maradok utoljára, de már évről évre kevesebbet szopunk. Csak találná ki a júzer, mennyi a keret és mit szeretne.
Make love not Wor.

#62902 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 14:07

Volt egy esetem nemrég, céghez hívnak, hogy oe nem tölti le a leveleket. Oszt tényleg, kiírt valami hibakódot, először arra gondoltam, hogy belenyúltak az accountba. Addig A dbx file bizonyos határon túl nem tud duzzadni, összeomlik.

Nem omlik az össze és a határ 2 gigabyte, de akkor sem ír bele többet és nem kell recoverelni, semmi gond nincs vele. Egyik cégemnél ezért cserélték le Mozillára, ahol szintén 2 giga a határ, és azzal már szopni kell. Tegnap is betelt egy, szar az egész úgy ahogy van, wines topikban már megírtam.
Make love not Wor.

#62903 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 13:59

Metallica mai napig tolja a klub koncerteket, ahová alig fér be pár ember.

Őőőő, mikor, hol? Szerintem klubjuk sem ír róla, oszt úgyis a manager/produkció dönti el, hogy hol és mit, azok meg nem olyanok.
Make love not Wor.

#62904 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 14:07

Volt egy esetem nemrég, céghez hívnak, hogy oe nem tölti le a leveleket. Oszt tényleg, kiírt valami hibakódot, először arra gondoltam, hogy belenyúltak az accountba. Addig szőröztem vele, hogy a microsoft oldalán írta a hibakódra, hogy sérült dbx file. Nem volt mibe beletöltenie, mert összeomlott, volt vagy 1.5gb a beérkező üzenet.

Szoptam vele egy napot mindenféle rekoverival, de semmi. Maradt a total kommander dbx pluginja, az kiszedte belőle a még ép leveleket, a sérült fájlt meg elraktam, hátha később lesz rá gyógymód.

A dbx file bizonyos határon túl nem tud duzzadni, összeomlik.

2Gb a max limitje a dbx file-nak. 1.9-nél összeomlik és jobbesetben egyáltalán elindul az expressz, rossza esetben az sem.

Jahno: MailNavigator nevű szutyok progi a dbx-ben látja a leveleket. TC dbx plugin nem, és az expressz sem :) Most ebből a kotvákból próbálom kimásolni valahogyan. Ha az a szar látja akkor ott kell lenniük, pláne, hogy a fájl mérete is ezt indokolná. Használat közben kifagyott az expressz, emberünk becsukta, aztán utána már nem volt ott 6 hónapnyi levél.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 10. 14:15

2Gb a max limitje a dbx file-nak. 1.9-nél összeomlik és jobbesetben egyáltalán elindul az expressz, rossza esetben az sem.

Törölni akkor is lehet belőle, ne meséljetek már zöldséget, elég sok OE van még a kezem alatt, időnként elő is kerülnek meg mert csak. Volt amikor ilyenből 1 hét alatt majdnem 40et tettem rendbe, mert egy cég és persze az info cím az mindenkinek ment, így kb. egyszerre lett tele minden levelező. Ja, régi Outlooknak is volt 2 gigás korlátja, azt is meg lehetett oldani, de lassan 10 éves lesz az Office patch ami rendbeteszi és majdnem korlátlan.
Make love not Wor.

#62906 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:20

Használat közben kifagyott az expressz, emberünk becsukta, aztán utána már nem volt ott 6 hónapnyi levél.

Vagy csak írt/swappelt, oszt ráerőszakolta. Annak is külön gratulálunk, most megtanulta, hogy mentés kell. Mondjuk egyre ritkábban szopok ilyenekkel, de ez a tipikus mikor sírni tud, világ fasza kellene, ember majdnem egy napot elbaszhat vele, oszt mennyit tud fizetni?
Make love not Wor.

#62907 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 14:19

Törölni akkor is lehet belőle, ne meséljetek már zöldséget, elég sok OE van még a kezem alatt, időnként elő is kerülnek meg mert csak. Volt amikor ilyenből 1 hét alatt majdnem 40et tettem rendbe, mert egy cég és persze az info cím az mindenkinek ment, így kb. egyszerre lett tele minden levelező. Ja, régi Outlooknak is volt 2 gigás korlátja, azt is meg lehetett oldani, de lassan 10 éves lesz az Office patch ami rendbeteszi és majdnem korlátlan.

Lófaszt. Jó ha 10-ből 2 egyáltalán elindul. Legutóbbi esetnél is beérkezett üziknél kivillan, hogy 4900+ olvasatlan, kb 1 sec-ig, aztán 0. Rákattintasz és egyetlenegy levelet sem jelenít meg, aztán viszonhallás, így hogy törölsz bármit is? :p Sajnos nem az van, hogy megtelik és akkor van időd nyugodtan törölni.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62908 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:25

Jahno: MailNavigator nevű szutyok progi a dbx-ben látja a leveleket. TC dbx plugin nem, és az expressz sem :) Most ebből a kotvákból próbálom kimásolni valahogyan. Ha az a szar látja akkor ott kell lenniük, pláne, hogy a fájl mérete is ezt indokolná. Használat közben kifagyott az expressz, emberünk becsukta, aztán utána már nem volt ott 6 hónapnyi levél.

Emlekeim szerint az OE mindig csinal egy tartalek DBX-et bak kiterjesztessel. Az a backup.
Legalabbis nekem mindig mindenbol ketto volt es a meretuk is megegyezett.
Nalad ez nem jatszik?

#62909 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 09. 10. 14:25

Emlekeim szerint az OE mindig csinal egy tartalek DBX-et bak kiterjesztessel. Az a backup.
Legalabbis nekem mindig mindenbol ketto volt es a meretuk is megegyezett.
Nalad ez nem jatszik?

Sajnos nem, csak dbx vanik. :(
Most úgy tűnik sikerült mbx-be kimenteni. Mostmár csak ezt kell betolni valahogy Outlookba.
BMWパワー
Kép

#62910 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 10. 14:31

Sajnos nem, csak dbx vanik. :(
Most úgy tűnik sikerült mbx-be kimenteni. Mostmár csak ezt kell betolni valahogy Outlookba.

Előzőt nem próbáltad Thunderbirddel importálni?
Make love not Wor.

#62911 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 14:32

Előzőt nem próbáltad Thunderbirddel importálni?

Mer abból nem lehet közvetlenül outlookba. Win Live mail viszont megesz mindent. Lehet azt tolom fel.
BMWパワー
Kép

#62912 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 13:09

Nabazmeg, visualt nagyon nem tudok szerezni sehonnan.

windows media player :-D

#62913 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 13:10

Nem omlik az össze

összeomlik, s nem várja meg a 2 gugát, beszarik jóval előbb. Van néhány fájlom, ami megmentésre vár. A oe rendszer a lehető legszarabb a világon, s mindig én kapok a fejemre miatta cégektől, mert azt hiszik csodatevő vagyok, és vissza tudom hozni az elveszett leveleket :-D

elbaxott fos az oe, de az outlook is, alapvető dolgokra képtelen. Saját magából exportálni accountot, vagy importálni :omg: persze vannak már erre külső programok, de hogy egy világ fasza cég ilyenekre nem készül fel, meg dbx összehullásra ennyi év után :omg: igénytelenek.

#62914 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 16:38

Van egy 6mb-os fájlom, saját, jelszavakat tároltam benne, ha valaki életre kelti kinyalom, leszopom :Đ vagy csak megsöröltetem :-D
Én már mindent kipróbáltam rajta, ami letölthető, mérete alapján tartalmazza a leveleket, egyébként meg hót üres :-D s nem 2gb még is eccer csak fogta magát és összeomlott.

#62915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 16:44

Mivel reggel 3-4h között érkeztünk, de már 6h-kor kukorékoltam, így lassan ildomos lesz offerkofferkodni, főleg, hogy ásítok, mint, aki egy ökröt nyelne el egészben :-D

good báj

#62916 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 17:35

de hogy egy világ fasza cég ilyenekre nem készül fel, meg dbx összehullásra ennyi év után :omg: igénytelenek.

Nem ennyi év után, mert mikor az OE alapjait kitalálták, akkor ekkora filerendszer sem nagyon létezett, nem hogy egyben levelezés. 15 éve volt, miikor még nem sok fogalmad lehetett a vasakról. Bár amivel most szopol, annak alapján akadnak hiányosságok, csak akkor ne próbáld megmagyarázni. Pld. Outlook is jó a maga nemében, júzer itt leül a gép elé, nem kér felhasználói nevet/jelszót, cuccok naptár a szerveren, sozt béke. Én meg a Thunderbirdre köpködök, de van ahol szívni kell vele, esetleg cserélhetünk, adsz accot, akkor megreszelem az Outlookos vacvokat, Te meg viheted a Thunderbirdet, mert az biztos jobb és nem szopás.

OE-t nyilván nem nagyon szeretjük, van alternatíva, nem is egészen így lett kitalálva. Júzer meg mentsen.
Make love not Wor.

#62917 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 10. 17:31

windows media player :-D

Én is feliratoztam már Wordpaddel, de csak nem kellene. Vizuálban meg ilyenekre gondoltam:

Oszt lehet vele VJkedni jól. Aki hasznáná, annak nem sok 90-ért a szoftver, de ahhoz tartalom is kell. No meg az sem árt, ha pont LEDrácsra van méretezve.
Make love not Wor.

#62918 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 18:42

guga: OE mail recovery nem véletlenül volt ismerős, az volt az első amit próbáltam még ott helyszínen pénteken. Ehhez van neked kulcsod? :think: Mert ezzel a free verzióval nem megyek semmire.
BMWパワー
Kép

#62919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 20:24

Guga! Mész vágtázni?
Make love not Wor.

#62920 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 10. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 10. 21:24

Guga! Mész vágtázni?

Én sztem megyek, még sose voltam. :)
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3144
  • 3145
  • 3146
  • 3147
  • 3148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.