HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3152
  • 3153
  • 3154
  • 3155
  • 3156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#63061 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 12. 16:43

ki faszt érdekel Windows?

engem nem :D
de akkor mesélj már, most hogy a kernel.org bezárt, honnan a picsából szerezzek 3-as kernelt :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#63062 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 12. 16:57

de akkor mesélj már, most hogy a kernel.org bezárt, honnan a picsából szerezzek 3-as kernelt :)

Leszarom.használj macet :D
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#63063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 12. 16:43

ki faszt érdekel Windows?

Minket, és többféle szempontból.
Make love not Wor.

#63064 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 12. 17:00

Leszarom.használj macet :D

na azzal szépen lennék :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#63065 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 12. 16:16

Én nekem más sajnos nem alternatíva,van húszezer féle progim ami wines,szervizelt gépeken is az van.Mondjuk tavaly került fel a win7 is a gépemre nem fogok egyböl váltani jövőre az új winre.Elég volt idén a 64 bitre váltás.32 bites progik egy részét amiket az istennek se tudtam indulásra rávenni,szanálhattam.Vehettem másikat,kereshettem helyettük alternatívákat.

Kár, hogy a win7 tök jól kezeli a 32bites cuccokat is. Messze veri az eddigi win oprendszereket.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 12. 18:17

Kár, hogy a win7 tök jól kezeli a 32bites cuccokat is. Messze veri az eddigi win oprendszereket.

Eddig nekem összesen 1 proggi volt, ami nem ment Win7en, mert 32 bites XP és max. 7es Explorer kellett hozzá.
Make love not Wor.

#63067 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 12. 18:28

Eddig nekem összesen 1 proggi volt, ami nem ment Win7en, mert 32 bites XP és max. 7es Explorer kellett hozzá.

azert kivancsi vagyok mikor lesz annyira tokos ms,hogy kivegzi a 32bites fosokat. Kép
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#63068 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 12. 16:57

Azoknak is megmondhatta volna valaki, hogy adatot nem csak egy helyen tárolunk, ha fontos.
Próbáltam keresni, kb. 30-40 oldal döngeti a mellét, hogy "ittvangyeretőccsedlefele", de mind ugyanarra a két-három kernel.orgos linkre mutat.
Ez az igazi linkelés.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#63069 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 12. 18:17

ja azért kellett kidobni a jól megszokott és megvett nero6.6 ot meg a ableton live régi verzióját és sorolhatnám,ezeket ha elnditod 64 btes win7 en akkor nóbel dijat kapsz.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 12. 19:39 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#63070 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 12. 20:39

ja azért kellett kidobni a jól megszokott és megvett nero6.6 ot meg a ableton live régi verzióját és sorolhatnám,ezeket ha elnditod 64 btes win7 en akkor nóbel dijat kapsz.

Minek az mikor van beépített dvd író progi? :) Vagy cdburnerxp. Az is elég faszányos. Nálam a nero ott csukta be a kaput amikor már ilyen 2-300megás volt a telepítője :omg: Miafasznak? Aztán olyan gépigénye lett, hogy irás közben kb semmit nem csináltál. Oké ez még régebbi gépem volt,de akkoris. Eléggé elkurvult.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63071 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 12. 20:31

azert kivancsi vagyok mikor lesz annyira tokos ms,hogy kivegzi a 32bites fosokat. Kép

2008 server tán már nincs is 32 bit.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63072 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 12. 20:47

Minek az mikor van beépített dvd író progi? :) Vagy cdburnerxp. Az is elég faszányos. Nálam a nero ott csukta be a kaput amikor már ilyen 2-300megás volt a telepítője :omg: Miafasznak? Aztán olyan gépigénye lett, hogy irás közben kb semmit nem csináltál. Oké ez még régebbi gépem volt,de akkoris. Eléggé elkurvult.

Én cdrecordot használok. Parancssorból írok cd-t, dvd-t. Sztem sok ember nincs ilyen. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63073 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:03

Jó én szeretem látni a lemez média kódot, irás után nyomni szoktam egy disc quality scant a nero disc speedel direkt ezért van két írom egy nec az irásra és egy tesztképes liteon.Ami túl van egy határon azt kidobom és irom rá egy másikra.Ennek köszönhetően minden lemezem olvasható évek múlva is.Haverok meg panaszkodnak hogy elöveszik a 2008 körül irt lemezeiket és nem lemásolható vagy elev eltünt róla már minden.Ezért fujj optikai inkább vinyó.Az jobb mert ha bajvan arról több száz gigák tünnek el:) Nero 6.6 nak gépigénye se volt meg felesleges média kezelő szarok se voltka benne de win7 miatt másik kellett vennem tele húszezer baromsággal sajnos.Még jó hogy kézileg kilehet gyomlálni a sok szart telepités után,mer amugy hiába veszi ki az ember a pipát hogy ne fusson akkor is felteszi.Többi iróprogram irási minősége meg egy szar,probáltam én már mindent.
Beépitett meg hahahahahaha szint,buzi ram lemez irása 1 óra alatt sikerült neroval 20 perc.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 12. 20:11 -kor

Hádédész..

#63074 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 12. 21:03

Jó én szeretem látni a lemez média kódot, irás után nyomni szoktam egy disc quality scant a nero disc speedel direkt ezért van két írom egy nec az irásra és egy tesztképes liteon.Ami túl van egy határon azt kidobom és irom rá egy másikra.Ennek köszönhetően minden lemezem olvasható évek múlva is.Haverok meg panaszkodnak hogy elöveszik a 2008 körül irt lemezeiket és nem lemásolható vagy elev eltünt róla már minden.Ezért fujj optikai inkább vinyó.Az jobb mert ha bajvan arról több száz gigák tünnek el:) Nero 6.6 nak gépigénye se volt meg felesleges média kezelő szarok se voltka benne de win7 miatt másik kellett vennem tele húszezer baromsággal sajnos.Még jó hogy kézileg kilehet gyomlálni a sok szart telepités után,mer amugy hiába veszi ki az ember a pipát hogy ne fusson akkor is felteszi.

Akinek 3évvel ezelőtti adatokra van szüksége, az szerencsés ember nem lehet. :Đ Én filmen meg zenén kívül kb még semmit nem írtam ki, talán max 2 lemezt, de azokon sem tudom hogy mi van. Ami egyszer kiíródik az nálam kb soha nem kerül elő, kivéve telepítő lemez. Ha valami fontos az az amit én alkottam, azt meg tárolom vmi tárhelyen, meg mostmár pendriveon esetleg több helyen oszt jóvan. Minden más letölthető.
BMWパワー
Kép

#63075 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 12. 21:12

Akinek 3évvel ezelőtti adatokra van szüksége, az szerencsés ember nem lehet. :Đ Én filmen meg zenén kívül kb még semmit nem írtam ki, talán max 2 lemezt, de azokon sem tudom hogy mi van. Ami egyszer kiíródik az nálam kb soha nem kerül elő, kivéve telepítő lemez. Ha valami fontos az az amit én alkottam, azt meg tárolom vmi tárhelyen, meg mostmár pendriveon esetleg több helyen oszt jóvan. Minden más letölthető.

Ja hát aki egyikröl a másik napra él mint te azt nem tudja felfogni hogy esetleg jó néha erre arra emlékezni meg nosztalgiázni.Filmekböl is van rengeteg régi akár 30-40 éves is ráadásul itthon megszerezhetetlen,zenék ugyanez.Nem az ilyen egynyári mizu gecikre meg bikicsunájokra kell gondolni.:)

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 12. 20:25 -kor

Hádédész..

#63076 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 12. 20:56

2008 server tán már nincs is 32 bit.

Multkor valaki 64bites magyar 2k3 servert keresett...
Olyan meg nem volt...
Felmentem a letoltesi oldalra ahol az osszes eddigi termeket latom xptol felfele. De a magyarnal nem valaszthato a 64 bit....

#63077 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 09. 12. 21:26

Multkor valaki 64bites magyar 2k3 servert keresett...
Olyan meg nem volt...
Felmentem a letoltesi oldalra ahol az osszes eddigi termeket latom xptol felfele. De a magyarnal nem valaszthato a 64 bit....

Az semmi,de 2008sbs 64bit hun-t már nem is lehet kapni, má csak 2011sbs van.
BMWパワー
Kép

#63078 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:38

de telleg ez mert gond?

- autokat 3 evre gyartjak
- mobileszkozoket evente csereled
- szamtech stuffok eletciklusa 1 ev

akkor a sw minek kene 10 eveket kihuzni?

az,hogy volt egyszer egy ms baki aminek a maradvanyait azota mindenki elvez (xp) a balkanon az egy dolog.
mar linuxnal is lassan honapos rilizek lesznek. Kép

#63079 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 12. 21:24

Ja hát aki egyikröl a másik napra él mint te azt nem tudja felfogni hogy esetleg jó néha erre arra emlékezni meg nosztalgiázni.Filmekböl is van rengeteg régi akár 30-40 éves is ráadásul itthon megszerezhetetlen,zenék ugyanez.Nem az ilyen egynyári mizu gecikre meg bikicsunájokra kell gondolni.:)

Az olyan, hogy leülök egy sör/pálinka mellé a haverokkal és akkor "emlékszel arra a" kezdetű mondatokat nyomatjuk felváltva a " ja meg a" kezdetű mondatokkal és közben térdcsapkodva röhögünk. Én ilyen ezer éves filmektől idegrohamot kapok a silány minőség miatt. Zenében meg ami jó, azt le lehet tölteni, mert küffödön csak megvan a világon valakinek. Magyar zenék nem érdekelnek, talán csak 1-2 szám,de ez a plafon, a többi az számomra szarfos.
BMWパワー
Kép

#63080 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 12. 21:38

de telleg ez mert gond?

- autokat 3 evre gyartjak
- mobileszkozoket evente csereled
- szamtech stuffok eletciklusa 1 ev

akkor a sw minek kene 10 eveket kihuzni?

az,hogy volt egyszer egy ms baki aminek a maradvanyait azota mindenki elvez (xp) a balkanon az egy dolog.
mar linuxnal is lassan honapos rilizek lesznek. Kép

Mert kb duplázódik mindig a gépigény, indokolatlanul :Đ Linuxnál meg nem annyira :)
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3152
  • 3153
  • 3154
  • 3155
  • 3156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.