HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3182
  • 3183
  • 3184
  • 3185
  • 3186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#63661 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 28. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 28. 16:25

Most mar annyi sincs, iden meg nem volt, sot, asszem tavaly nyaron volt utoljara :cool:

Hja, amugy meg mikor osszejottunk, 1,5-2 evig naponta dugtunk 1-2x (legalabb), amit ilyen teren ki lehet ismerni a masikon, az mar megtortent :omg: :Đ

Oké, neked nem hiányzik, neki meg ott a főnöke, de akkor mi tart össze titeket?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#63662 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 21:41

Sok állat hamar elpusztult, másokat szükségből megettek az Orbán Viktor főtanácsadójának alapítványa által indított akcióban részt vevő családok. Az alapítvány vetőmagot, több százezer csibét és egyéb állatot osztott szét a rászorulóknak. Sokan malacot akartak, de nem volt elég, a takarmány pedig állítólag nem ízlett az állatoknak.
Így hát megették azokat.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#63663 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 28. 22:41

Vhol olvastam, hogy falun egy zoldseges azert el meg igen jol, mert a munkanelkuli embereknek nincsen idejuk, turelmuk, tehetseguk (kivant resz alahuzando) a konyhakertre. Ott all a rengeteg kert meteres gazzal, es a sok ostoba nem tud/akar termelni haztajit. Ezeknek a fustosoknek sem kell sok, nap egy ket ora, ha mar ugyis munkanelkuli a nagy resze.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#63664 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 28. 21:29

Oké, neked nem hiányzik, neki meg ott a főnöke, de akkor mi tart össze titeket?

Fonoke japan :omg: :Đ
Epeszu csaj egy japannal akkor sem all ossze dugni, ha tuzel a picsaja, inkabb bebetonozza :nevet:

Amugy meg leszarom, tolem dughat, akivel akar, en mondjuk ugy tudom, hogy nincs ra igenye, ha nekem lenne, en se ot farasztanam ezzel, hanem keresnek valami pinat oszt kesz, szal ezt varnam el tole is.

Mi tart ossze? Miert, dugason kivul nem lehet mas szerinted? :think:

#63665 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 23:13

utolsó
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63666 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 00:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 09. 28. 22:57

Vhol olvastam, hogy falun egy zoldseges azert el meg igen jol, mert a munkanelkuli embereknek nincsen idejuk, turelmuk, tehetseguk (kivant resz alahuzando) a konyhakertre. Ott all a rengeteg kert meteres gazzal, es a sok ostoba nem tud/akar termelni haztajit. Ezeknek a fustosoknek sem kell sok, nap egy ket ora, ha mar ugyis munkanelkuli a nagy resze.

Ja persze és szerinted egy kerttel ha bármit termelni akarnál benne nulla költség van?Ott kezdődik hogy eleve minden ősszel felkell szántatni vagy rotálni másképp a gyökerek miatt szar se terem.Aztán amit ültetsz bele megvenni a palántákat magokat stb.Aztán öntözni,fúratni kutat a kút műanyagrészét 3-4 évente minimum cserélni mert szarrámegy,szivattyút venni locsolótömlőket azokat is x évente cserélni.Ha nem így teszel és csapról locsolsz gatyád rámegy.Aztán permetezni,permetlé készitéséhez anyagok,permetező vásárlása.Regényt lehetne irni mibe kerül egy kert ha termelsz benne..Aztán jön egy ilyen mint tavaly hogy nyáron öklömnyi nagyságú jégeső esett és oda minden.Akinek nincs kajára pénze az szerinted ezt miböl teremti elő?Vesz fel providentöl 200% os hitelre nem?Látszik pesti ember vagy, azt hiszed csak ott terem minden a kertben nulla pénz ráfordítása nélkül.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 29. 00:25 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#63667 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 29. 00:33

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 29. 01:11

a kút műanyagrészét 3-4 évente minimum cserélni mert szarrámegy,szivattyút venni locsolótömlőket azokat is x évente cserélni.

Én még ilyet nem hallottam, hogy ezeket cserélni kell, mert csak. Többivel egyet értek és volt már ebből több vita itt is, meg autóson is. Tesómék csak a családra termelnek, de kb. felér egy félállással, meg rengeteg belerakott lóvéval.
Make love not Wor.

#63668 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 06:14

1SO :cool:

#63669 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 06:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 09. 28. 22:57

szüleim nem termelnek semmit, nem éri meg
kút nincs, locsolni meg kéne
a föld kemény, agyagos, alig tud kibújni alóla bármi

amúgy zöldséges sincs :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#63670 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 06:33

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 29. 02:11

Ja persze és szerinted egy kerttel ha bármit termelni akarnál benne nulla költség van?Ott kezdődik hogy eleve minden ősszel felkell szántatni vagy rotálni másképp a gyökerek miatt szar se terem.Aztán amit ültetsz bele megvenni a palántákat magokat stb.Aztán öntözni,fúratni kutat a kút műanyagrészét 3-4 évente minimum cserélni mert szarrámegy,szivattyút venni locsolótömlőket azokat is x évente cserélni.Ha nem így teszel és csapról locsolsz gatyád rámegy.Aztán permetezni,permetlé készitéséhez anyagok,permetező vásárlása.Regényt lehetne irni mibe kerül egy kert ha termelsz benne..Aztán jön egy ilyen mint tavaly hogy nyáron öklömnyi nagyságú jégeső esett és oda minden.Akinek nincs kajára pénze az szerinted ezt miböl teremti elő?Vesz fel providentöl 200% os hitelre nem?Látszik pesti ember vagy, azt hiszed csak ott terem minden a kertben nulla pénz ráfordítása nélkül.

Tudom, mert csinálom, nem levegőböl beszélek:

Szántani? Rotárlni? 12x40 m-s kert van a ház mögött, ami nem gyümölcsös. Rotációs kapát, traktort nem látott amióta az eszemet tudom. Fel szoktuk ásni, ősszel is, tavasszal is. Kút betongyűrűkkel van. Soha semmit nem kellett cserélni benne. Na jó, a vedret igen ... :D Igen, a palánták, magok pénzbe kerülnek, de általában amit megtermelsz az magot is terem, ezért ha ügyes vagy, azt december - január környékén elülteted, palánt lessz belőle idővel, majd kiültetem mikor itt az ideje. Locsolás - vedérböl. Nekünk bevált. Permetező, permetlé költség.

Szerk.: Az esővízet tartályokba szoktuk gyűjteni, sokkal jobb vele locsolni mint a kúti vizzel ... :)

Igen, lehet sok költséggel is termelni, meg lehet ésszel is csinálni, már ha az ember enni akar ... Én is apám is dolgozunk, mégis megtermeljük a házit, mert csak, mert jobban esik. Vannak tyúkjaink is, kacsáink is, tojást is tojnak a tyúkok, tavasszal meg is ültetjük a tyúkot, van is minden évben 15-20 friss csirke. Kacsákról nem is beszélve.

Szóval, nekem ne mondja senki, hogy akinek nincs munkája, kap lehetőséget, takarmányt, elültetni való alapanyagot, és nem használja ki a lehetőséget, esetleg megeszi a tyúkot, mert lusta azt naponta többször megeteni a kapott takarmánnyal az megérdemli a segítséget.

Itt is vannak alapítványok, segítem is a munkájukat ahol tudom. Hasonlóképpen segítenek itt is rajtuk, egy részükön lehet, másik részük meg szarik bele, kap segílyt, a gyerekeit megsajnálják, kapnak ruhát kaját, mindent. Ennyi. Az ilyen nem is érdemli meg, hogy ránézzenek. Volt akinek felújjították a házát helyi vállalkozók, mert sok gyerek, szegények stb. Kapott munkát is az eggyik vállalkozónál, helyben. Dolgozott 3 napig, míg az eggyik kollegától kért kölcsön pénzt, elment inni, és 3 hétig nem látták a szinét, majd fizetéskor megjelent és fel volt háborodva, hogy nincs fizu ... közben eladta a frissen beszerelt szaniter cuccokat, bútorokat, ajtót, ablakot, stb.a tetőt is eldata volna, ha nem lett volna olyan részeg, hogy felmásszon oda ...

Szóval, ha az ember akar, és életrevaló, akkor igen is megbecsüli a kis segítséget és megpróbálja a javára fordítani.

Ezzel nem akarok senkit sem védeni vagy támadni ... egyszerűen ez a véleményem, tapasztalatom.

Ata

Szerkesztette: attila007 2011. 09. 29. 06:34 -kor

Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#63671 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 09. 29. 07:33

elment inni

Na itt vonnek meg mindenfajta segitseget, tamogatast barkitol.
Akinek piara meg cigire telik, az ne panaszkodjon semmire, mert anyagilag nagyon jol all.

#63672 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 29. 08:58

Akinek piara meg cigire telik, az ne panaszkodjon semmire, mert anyagilag nagyon jol all.

Eggyet értünk.

#63673 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 29. 07:58

Abszolút. Muter élettársa is sír, h mennyire nincs pénze, nyugdíj. És bagózik, tüdőrák után kivették a fél tüdejét. Na, nekem az ilyen ember siránkozása, h nincs pénz, abszolút nem hiteles.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63674 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 09. 29. 08:06

Eggyet értünk.

Dis iz dö bigining of ö bjutiful frendsip. :)
KomposztWC

#63675 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 29. 08:23

És bagózik, tüdőrák után kivették a fél tüdejét.

Fel tudejet kivettek, es meg mindig bagozik??? :eek:
Sotet allat. Anyamnak csak a fel nyelvet vagtak ki, megsem gyujt ra azota (amikor a mutet evforduloja van, elsziv egy szalat, de ennyi szerintem boven belefer), pedig 16 eves kora ota folyamatosan cigizett.
Aki egy ilyen betegseg es mutet utan kepes tovabb bagozni, annak legjobb szandekkal sem tudok jobbat kivanni annal, hogy forduljon fel.

#63676 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 09. 29. 08:27

Kizart. Haverok egyre inkabb gyulnek az utobbi idoben (pedig esku mindent elkovetek, hogy lehetoleg minel kevesebbet legyek emberek kozeleben), de arra nagyon vigyazok, hogy baratsagnak meg csak a szele se legyintsen meg tobbe.
Szep volt (?), jo volt (??), de koszonom, ennyi eleg is volt :cool:

#63677 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 09. 29. 09:27

Inkább levágom a tökömet ...

#63678 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 29. 08:38

Fel tudejet kivettek, es meg mindig bagozik??? :eek:
Sotet allat. Anyamnak csak a fel nyelvet vagtak ki, megsem gyujt ra azota (amikor a mutet evforduloja van, elsziv egy szalat, de ennyi szerintem boven belefer), pedig 16 eves kora ota folyamatosan cigizett.
Aki egy ilyen betegseg es mutet utan kepes tovabb bagozni, annak legjobb szandekkal sem tudok jobbat kivanni annal, hogy forduljon fel.

Sötétnek nem sötét, mert egy nagyon okos, ügyes ember, kandót végzett, szóval én sem értem. Aztán mindíg meg van sértődve, mikor szólunk neki, h talán le kéne tenni. Van, aki nem tudja abbahagyni, ez számomra is felfoghatatlan. Most már persze minden baja van, de nem is csodálom.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63679 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 09. 29. 08:46

Inkább levágom a tökömet ...

Azt majd megoldja a nejed, hazasoggya csak :nevet:

#63680 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 29. 08:47

Sötétnek nem sötét, mert egy nagyon okos, ügyes ember, kandót végzett, szóval én sem értem. Aztán mindíg meg van sértődve, mikor szólunk neki, h talán le kéne tenni. Van, aki nem tudja abbahagyni, ez számomra is felfoghatatlan. Most már persze minden baja van, de nem is csodálom.

Nezd, azt elhiszem, hogy ugyes, az, hogy mit vegzett, irrelevans (apamnak 2 diplomaja van, asszonynak 6, attol meg, hogy a szakmajahoz ert valaki, az elet osszes tobbi teruleten lehet olyan szerencsetlen, hogy az remulet), de hogy nagyon okos, azt ketlem.
A nem tudja abbahagyni: duma. Nem akarja, es ez a legegyszerubb, hogy rafogja erre. Anyam olyan akaratgyenge, hogy az katasztrofa, ha o abba tudta hagyni egyik naprol a masikra kozel 40 ev utan, akkor barki megoldhatja. Amugy evtizedekig mi is ezt hallottuk tole, hogy nem tudja abbahagyni. Aztan valahogy megis tudta. Ennyi.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3182
  • 3183
  • 3184
  • 3185
  • 3186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.