HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3189
  • 3190
  • 3191
  • 3192
  • 3193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#63801 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 10. 03. 11:26

Kismillió asztalt figyeltem meg online, kismillió tv-s adást láttam neves versenyzőkkel (Ivey, Negreanu, Isildur, Durr.. stb..) és ők is igen gyakran keverednek hasonló szitukba, ahol allint kell menniük.

A tv adásokból sokat nem lehet tanulni, egyrészt, mert azok összefoglalók, másrészt pediglen neten nem úgy játszanak az emberek...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#63802 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 10. 03. 11:04

meg a vegen elszivnak a kotelet. :lama:

"Válogat a kendermagban
a kiskirály sem él jobban..."

Hőőőő... Mit mondtam? Kötélről volt szó, meg kényszermunkáról.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#63803 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 03. 11:28

Namiért? Mert az elmúlt idők sikeres gazdaságpolitikája végett recesszióba fordult kishazánk gazdasága, oszt kell a lovetta. A manyup kismalac is kiürült, most jön majd az, h lefoglalják a maradéknak a pénzét. Bár lehet, h azt nagyobb gebasz idejére tartalékolják.

#63804 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 03. 11:32

A tv adásokból sokat nem lehet tanulni, egyrészt, mert azok összefoglalók, másrészt pediglen neten nem úgy játszanak az emberek...

Nem azt mondtam, hogy abból tanultam, hanem hogy ott is vannak allin szituk és nem is kevés. És ott aztán valóban nem kistétes pókert játszanak.
Azzal is tisztában vagyok, hogy összefoglalók, de ez a tényen semmit nem változtat.
Másrészt pediglen neten is így játszanak az emberek.
Vagy lehet hogy én másik netet használok? :think:

Amúgy a pokerstarson játszok és mint írtam kismillió nagytétes asztalt figyeltem meg online ezen az oldalon, de míg ment pl a fulltilten is.

Szerkesztette: chris77 2011. 10. 03. 10:42 -kor

#63805 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 10. 03. 11:30

kúrcsány még a válság előtt válságot csinált nálunk
így még jobban megszívtuk, mint bárki más
amellett ugye, hazaáruló is
meg diktátor, szemkilövető
a bajnai meg még gyilkos is

Pezsgő bekészitve.Kép

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#63806 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:48

de persze a viktor a sátán most is :D hogyne

A Viktor már első körében is sánta volt.
Az autótolvaj szabadlábon van már, akit anno meg is lőttek?

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 03. 11:40

Namiért? Mert az elmúlt idők sikeres gazdaságpolitikája végett recesszióba fordult kishazánk gazdasága, oszt kell a lovetta. A manyup kismalac is kiürült, most jön majd az, h lefoglalják a maradéknak a pénzét. Bár lehet, h azt nagyobb gebasz idejére tartalékolják.

Akkor ezt biztos elgyurcsányozták. Bár ő anno is többesszámban beszélt, és nem csak magáról, és a pártjáról, hanem az addigi összes vezetésről. Elvégre a váltás óta lejtőn vagyunk, ami már megint a szakadékba visz.
Pedig az átkosban is ezzel viccelődtek a népek.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#63807 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 10:50

Kép
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#63808 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 10. 03. 11:50

Van még kb 400-1000 ember, akiknek a képét be lehetne rakosgatni, kötelet-golyót emlegetve. Az utóbbi 20 évben becsületes ember nem volt az ülésteremben. A fele bagázs ejtőernyőzött az átkosból.
Mennyi köze van a mai állapotnak ahhoz, amit anno akartak a fiatalok, és a demokraták?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#63809 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:00

imméles szopolásokhoz:

Emailchemy
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#63810 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 03. 12:00

imméles szopolásokhoz:

Emailchemy

Jónak tűnik, kulcs van hozzá? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63811 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:04

Azbesztmebaszta. Retardált üffelekkel a faxom kivan. Van neki egy kis lukja, amit irodának nevez (ilyen 3x1m). Ennek az egyik sarkába van lebaszva a földre kb fél köbméter drót. Video, hálózat, routerek, switchek, elosztók, utp aljzatok, minden egy kupacban. Múlt héten nem ment be a konyhába a rendelés a nyomtatón, kimentem, telefonos ember vmit eldrótozott, utána kimentem, megcsináltam. Most megint hív, h nem jó, mert tegnap volt a telefonos ember. Hátafaszom. Közben meg reklamál, h miért számláztunk neki sokat a múltkoriért. Mondtam is neki, h hívja vissza a telefonost. Faszkivan.

#63812 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 03. 12:00

Az utóbbi 20 évben becsületes ember nem volt az ülésteremben.

Én azért a takaritónénikről nem állítanék ilyet. :)

#63813 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 03. 12:04

Azbesztmebaszta. Retardált üffelekkel a faxom kivan. Van neki egy kis lukja, amit irodának nevez (ilyen 3x1m). Ennek az egyik sarkába van lebaszva a földre kb fél köbméter drót. Video, hálózat, routerek, switchek, elosztók, utp aljzatok, minden egy kupacban. Múlt héten nem ment be a konyhába a rendelés a nyomtatón, kimentem, telefonos ember vmit eldrótozott, utána kimentem, megcsináltam. Most megint hív, h nem jó, mert tegnap volt a telefonos ember. Hátafaszom. Közben meg reklamál, h miért számláztunk neki sokat a múltkoriért. Mondtam is neki, h hívja vissza a telefonost. Faszkivan.

Neménvótam, én egy fogászatot távjavítok épp. De csináltam lant is, telefont is.

#63814 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:15

Nem egy mai mese... 59:12-től

Szerkesztette: csozsi 2011. 10. 03. 11:16 -kor

#63815 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 10. 03. 11:26

Nem akarok vitatkozni, úgyhogy nem feszegetem tovább a témát.
Nem tudom te hol játszol, de ha megadod a nicked és az oldal címét szívesen meglesném, hogy mit művelsz ott.
Igen kíváncsivá tettél, hogy hogyan kerülöd el ezeket a szitukat.
Cashgame-ben is mennek allin és nem is kevésszer az emberek nagy téten is.
Kismillió asztalt figyeltem meg online, kismillió tv-s adást láttam neves versenyzőkkel (Ivey, Negreanu, Isildur, Durr.. stb..) és ők is igen gyakran keverednek hasonló szitukba, ahol allint kell menniük.
Az igaz, hogy flopp előtt kevésbé, de flopp után már rengetegszer előfordul
.
Úgyhogy vagy nagyon feszes emberek ellen játszol, vagy nem tudom, de marha szívesen játszanék ellened és igen hamar gazdag lennék, hisz ha igaz amit írsz, akkor vakot bármikor rabolhatok tőled egy allinnal (hisz te egy ászpárt is eldobsz) és bármilyen szituban eldobatok veled flopp után is bármit, hacsaknem royalflusht kaptál kézhez.
Nem akarlak megsérteni, de kb. ez jött le nekem az alapján, amit leírtál.

Ez szerintem nem vita volt, mindenkinek megvan a sajat jatekstilusa, ami vagy bejon, vagy nem.
En nem akarok senkit meggyozni (vitatkozni meg plane), nekem igy jo, ahogy jatszom, boven nyereseges vagyok (2 eve nem volt buko szeriam), nem tudom, hogy ez az en ugyessegem-e vagy a tobbi jatekos gyengesege, de amig igy van, engem nem is igazan erdekel.
Tobb nicken es tobb oldalon jatszom, de ilyen adatokat en senkinek nem adok ki, ne haragudj. Eleve nem sajat neven (es nemzetiseg) alatt megyek, tobb kulfoldi bankszamlaval nyomulok, nekem nem er ennyit az egesz.

En az elejetol kezdve jatszom, soha nem nezegettem, masok hogy jatszanak akar TV-ben, akar online, fogalmam sincs, kik ezek a figurak, akiket emlitettel.
Annyira nem erdekel az egesz, en ezt a penzert csinalom, szorakozasbol egy percre nem allnek le pokerezni.

Nem lennel igen hamar gazdag, mert azert azt en is tudom, hogy milyen gyakran kaphatsz jo lapokat (mint ahogy lezli is irta, nem szerencse, statisztika), es nem mindig dobnek el egy AA-t, csak azt mondtam, hogy van olyan szitu, amikor eldobnam.

Nem sertettel meg, es en se sertesnek szanom, amikor azt irom, hogy kettonk kozul ugy latom, nem en nem vagyok megelegedve a jatekommal, szal elmeleti szovegeles helyett szerintem inkabb nyerni kellene.
Ugyanis tapasztalatom szerint a duma az egy dolog, de a lenyeg az, mennyit tud az ember nyerni a teman. Ugyanis ez - szamomra legalabbis - a penzrol szol, es veletlenul sem a jatekrol vagy annak elmeleterol.

#63816 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 10. 03. 08:46

Egyre inkább afelé hajlok, hogy Pola és attila007 mégiscsak összejön. Már egyszerre posztolnak. Biztos a szívük is egyszerre dobban :)

Bekaphatod!
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#63817 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

de persze a viktor a sátán most is :D hogyne

Mindegyik politikus gusztustalan szemetlada, ha ezt nem veszed eszre, asszem Neked lottek ki a szemeidet :omg: :Đ

#63818 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 10. 03. 08:59

Szerintem együtt laknak.

Te is!

:fuck:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#63819 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 10. 03. 12:24

Te is!

Harman lakunk egyutt? :think: :Đ

#63820 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 03. 12:22

1.) Ez szerintem nem vita volt, mindenkinek megvan a sajat jatekstilusa, ami vagy bejon, vagy nem.
En nem akarok senkit meggyozni (vitatkozni meg plane), nekem igy jo, ahogy jatszom, boven nyereseges vagyok (2 eve nem volt buko szeriam), nem tudom, hogy ez az en ugyessegem-e vagy a tobbi jatekos gyengesege, de amig igy van, engem nem is igazan erdekel.
2.)Tobb nicken es tobb oldalon jatszom, de ilyen adatokat en senkinek nem adok ki, ne haragudj. Eleve nem sajat neven (es nemzetiseg) alatt megyek, tobb kulfoldi bankszamlaval nyomulok, nekem nem er ennyit az egesz.

3.)En az elejetol kezdve jatszom, soha nem nezegettem, masok hogy jatszanak akar TV-ben, akar online, fogalmam sincs, kik ezek a figurak, akiket emlitettel.
Annyira nem erdekel az egesz, en ezt a penzert csinalom, szorakozasbol egy percre nem allnek le pokerezni.

4.)Nem lennel igen hamar gazdag, mert azert azt en is tudom, hogy milyen gyakran kaphatsz jo lapokat (mint ahogy lezli is irta, nem szerencse, statisztika), es nem mindig dobnek el egy AA-t, csak azt mondtam, hogy van olyan szitu, amikor eldobnam.

5.)Nem sertettel meg, es en se sertesnek szanom, amikor azt irom, hogy kettonk kozul ugy latom, nem en nem vagyok megelegedve a jatekommal, szal elmeleti szovegeles helyett szerintem inkabb nyerni kellene.
Ugyanis tapasztalatom szerint a duma az egy dolog, de a lenyeg az, mennyit tud az ember nyerni a teman. Ugyanis ez - szamomra legalabbis - a penzrol szol, es veletlenul sem a jatekrol vagy annak elmeleterol.

1.)Látom a szerencsés szót messzire kerülöd, pedig szerintem meg inkább az lehetsz, ha te ilyenekbe nem futsz bele túl gyakran.. :cool2: És harmadik(második) lehetőségként fel sem merül benned, csak az hogy te vagy az ász és mindenki hozzád képest looser..
Egyre szívesebben játszanék ellened komolyan mondom..

2.) Ez jó duma volt... :)
Ezzel nekem semmi mást nem mondtál, csak azt, hogy a valóságban, ellenőrizhető módon nem vagy hajlandó igazolni az állításaid.
Eddig se nagyon hittem neked, de számomra ezáltal váltál teljesen hiteltelenné.
Tudom leszarod, de nem érdekel..

3.) Mindenki a kezdetektől játszik. Amikor ő saját maga elkezdte.
Tanulni meg mindenből lehet és érdemes is. Te könyveket lapozgattál én embereket figyeltem meg közben és szitukat elemezgettem.
A teáltalad 'figuráknak' titulált emberek pedig valóban profi játékosok (veled ellentétben), akik nemkis téten játszanak nap mint nap.
És ők (veled ellentétben) vállalják önmagukat és bármikor kiállnak ellened játszani.
Feltéve persze, ha van annyi pénzed, hogy beülj egy asztalra velük.
Pl. ott van az Isildur1 (Viktor Blom), akit a pokerstarson bárki kihívhat, aki hajlandó kockáztatni 150.000$-t!! és addig játszanak, amíg egyikük el nem nyeri az összeset.
Legutóbbi infóm róla, hogy 8-2 arányban nyerte ezeket.
Tehát kettőt még ő is vesztett, nade ő nem olyan profi mint te.. :p
Ők nem a pénzért csinálják.. áhh :omg:
Megsúgom mindenki azért csinálja.
Az más kérdés, hogy valakit ezt még szórakoztat is.

4.) Sose tudhatod mi van nálam.
Volt hogy háromszor kaptam ászpárt egymás után.
Tehát ha allint baszok mindháromra, akkor kistatisztikáznád, hogy nem lehet háromszor ászpárom és megadod mi?! LOL
Akkor még egyszer megkérdem: Mi az a szitu, amikor flopp előtti allinnél egy ászpárt eldobsz?

5.) SEHOL nem írtam, hogy nem vagyok megelégedve a játékommal! (Mint írtam pozitív a mérlegem.)
Max. azt, hogy a szerencsémmel..
Pár konkrét szitut leírtam, ahol 100 emberből 100 allin ment volna ugyanúgy a helyemben, de inkább úgy írom, hogy 100-99, hogy TE legyél az az egy aki nem!!

Szerkesztette: chris77 2011. 10. 03. 12:09 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3189
  • 3190
  • 3191
  • 3192
  • 3193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.