HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3214
  • 3215
  • 3216
  • 3217
  • 3218
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#64301 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:13

bammeg, mi ma voltunk carrefour-ben ásványvízért, biztos a világvégére készülünk mi is :nevet:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#64302 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:13

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 13. 20:00

nincs értelme erre bármit is írni, mert téged nem érdekel másnak a véleménye. mindenkinek szíve joga hinni valamiben. de legalább itt ne agitáljuk már egymást.

Lesz egy pillanat, amikor átérzed mindazt, amiről írtam, s próbáltalak előre figyelmeztetni. Eszedbe fog jutni, hogy miként reagáltál rá, s hogy mennyire nem volt igazad. Eszedbe fog jutni, hogy a tegnapi napra vágyakozol, ahol még nem volt semmi probléma, te irányítottad az életed, te mondat meg a dolgokat, te határoztál az életed felől.

Nem leszek kárörvendő, amikor az érzés áthatolja az összes idegszáladat, hogy ennek a hülyének igaza volt, mert sajnos én leszek az egyetlen ember, aki eszedbe fog jutni, mivel végig erről beszéltem.
Nekem ez nem dicsőség, sőt, nem kívánom sem magamnak, sem neked, senkinek, de a családomnak sem.
Nem beszélek arról, hogy évekkel ezelőtt miről álmodtam, arról sem beszélek, hogy 1 hónappal ezelőtt mire ébredtem, s a homlokomhoz csaptam. Kicsinek, semminek érzem magam, nem értem ez miért van rám bízva, én legszívesebben ugyanazt az elvet követném, mint mindenki más. Igyunk sört, együnk jót, süssünk valami húst. Érzed benne a hiányt? Magadban? Nem mennék messzire, de ha visszaolvasol, akkor elemezd saját magad, hogy miről írtam. Én csak annyit mondok, hogy valami tönkrement, s valami teljesen természetessé vált a helyében. Megbeszélés helyett elhallgatás, nekem nem kell bemutatni. Sok magánháznál kötök ki naponta. Az emberek 3 perc múlva mesélik a sikertelen magánéletüket sírva. Miért? Ki vagyok én?
Csak a meghibásodott számítógép miatt megyek ki, de ösztönösen érzik, hogy előttem nincs szükség a leplekre.

#64303 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:14

van nekem is egy ilyen haverom, olyan szerencsétlen a képe, hogy minden hülye rászáll a baromságaival :)

#64304 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:15

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 13. 21:03

mieza voda reklám? :-s

szerintem gugának nem tűnt fel az S
vagy a paradicsomok
vagy beszívott

#64305 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:17

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 13. 20:03

mieza voda reklám? :-s

Nem szeretnék titokzatos lenni, de magad, a saját szemeiddel fogod látni. Ugye, hogy első látásra elég bizarr?
Amikor átéled, akkor eszedbe fog jutni, hogy ez nem voda reklám volt.
Te így reklámoznád a terméked?

#64306 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:18

Idézet: guga - Dátum: 2011. 10. 13. 21:17

Nem szeretnék titokzatos lenni, de magad, a saját szemeiddel fogod látni. Ugye, hogy első látásra elég bizarr?
Amikor átéled, akkor eszedbe fog jutni, hogy ez nem voda reklám volt.
Te így reklámoznád a terméked?

HE??????? :-s
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#64307 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:21

A Spain, és a Pain, nem ugyanaz. Látván láss, hallván ne hallj!
Én is azt szeretném kiolvasni belőle, hogy de fasza Spanyolország, dobáljuk a paradicsomot, mindenki wánderfull.

http://www.youtube.c.../11/pwgvW6D3_no

#64308 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:23

Füles Mackó mond most nektek szép meséket, gyerekek,
Lekonyuló két fülemnek köszönhetem nevemet,
Kedvencem a friss méz, s más finom falatok,
De azért szerettek, hogyha kövér is vagyok.
Brummabrumma brummabrumma brummabrumma brumbrumbrum.
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles mára
Bújjatok ti is be hamar a jó puha ágyba!

#64309 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:24

Toscana faszább hely, itt most 27 volt ma :D

#64310 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:24

Idézet: guga - Dátum: 2011. 10. 13. 21:13

Lesz egy pillanat, amikor átérzed mindazt, amiről írtam,

pontosan értem miről írsz. átérezni nem tudom, ebben igazad van. mi az amire majd nekem emlékeznem kell? hogy megmondtad? évek óta halljuk. tudsz alternatívát azon kívül, hogy elmenekülsz?
én itt maradok. és ha úgy adódik, akkor megteszem amit lehet.
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#64311 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:35

Idézet: guga - Dátum: 2011. 10. 13. 21:13

Lesz egy pillanat, amikor átérzed mindazt, amiről írtam, s próbáltalak előre figyelmeztetni. Eszedbe fog jutni, hogy miként reagáltál rá, s hogy mennyire nem volt igazad. Eszedbe fog jutni, hogy a tegnapi napra vágyakozol, ahol még nem volt semmi probléma, te irányítottad az életed, te mondat meg a dolgokat, te határoztál az életed felől.

Ezt tutira valami MLM zsebkönyvből ollóztad! :cool:

#64312 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:37

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 13. 20:24

pontosan értem miről írsz. átérezni nem tudom, ebben igazad van. mi az amire majd nekem emlékeznem kell? hogy megmondtad? évek óta halljuk. tudsz alternatívát azon kívül, hogy elmenekülsz?
én itt maradok. és ha úgy adódik, akkor megteszem amit lehet.

Az ember az ember, elég sok faszságot elkövet életében saját maga ellen is, és mások ellen is.
A lényeg nem ezen van. Én azt mondom, hogy a megtanult valóság, aminek eddig hittünk, úgy fog felszállni, ahogy a köd eloszlik. Mi a teendőd? Maradj nyitott elmével, frissen, s akit szeretsz, maradj amellett. Egyedül védtelen leszel. Ha hazudsz, és azon a helyen leszel védtelen leszel. Most dimenzió váltást fogsz látni. A tegnapi nap nem fog hasonlítani semmire, amit eddig megismertél, s ne kérdezz semmit tőlem, hogy honnan tudom. Épp elég megerősítést kaptam.

Most jön el az igazság ideje, csak az marad életben, aki igazat mond, gondol, vagy álmodik. A hazugságnak volt elég ideje, hogy kiélje magát, és bekebelezze azt, aki hozzá tartozik.
Nem akarok nagy szavakat használni, így is gondban vagyok a faluban, mert eljárt a szám, és elég furin néznek rám. Rájöttem, hogy nem, hogy nem akarnak felébredni, védik az álmot. De arra is rájöttem, mert az álom felébredni akar, hogy minden hazugságnak vége. Nem csak pólusváltás jön, nem csak 3 nap sötétség és az emberek számára vakság, hanem utána ébredés. Mostanában tele a hírek eltévedt bálnákkal és madárcsapatokkal. A mágneses mező átrendeződik.
Minden megfordul, ezentúl csak az igazság érvényesül. Eddig ha igazat mondtál hülyének néztek, kiröhögtek. Most megfordul a kocka. Ha hazudsz, kiröhögnek, megvetnek, azonnal látszik.

#64313 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:40

Idézet: cyberde - Dátum: 2011. 10. 13. 20:35

Ezt tutira valami MLM zsebkönyvből ollóztad! :cool:

Tévedsz, amikor anyádat basztam, és a fülét nyaltam, hogy kéne egy gyerek, olyan hülye, mint te, és betoltam közben a seggébe, utolsó remegésként, elernyedt, s a fülembe ájulta. Én csak emlékezetből írtam le. Egyébként nagyon feszes a picsája az öregasszonynak :cool: bármelyik 20 éves megirigyelhetné :Đ

#64314 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:42

Idézet: guga - Dátum: 2011. 10. 13. 21:40

Tévedsz, amikor anyádat basztam, és a fülét nyaltam, hogy kéne egy gyerek, olyan hülye, mint te, és betoltam közben a seggébe, utolsó remegésként, elernyedt, s a fülembe ájulta. Én csak emlékezetből írtam le. Egyébként nagyon feszes a picsája az öregasszonynak :cool: bármelyik 20 éves megirigyelhetné :Đ

Navégre. Aszittem már sose olvasok ehhez hasonlóan kéjeset. :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#64315 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:46

Idézet: guga - Dátum: 2011. 10. 13. 21:37

Az ember az ember, elég sok faszságot elkövet életében saját maga ellen is, és mások ellen is.
A lényeg nem ezen van. Én azt mondom, hogy a megtanult valóság, aminek eddig hittünk, úgy fog felszállni, ahogy a köd eloszlik. Mi a teendőd? Maradj nyitott elmével, frissen, s akit szeretsz, maradj amellett. Egyedül védtelen leszel. Ha hazudsz, és azon a helyen leszel védtelen leszel. Most dimenzió váltást fogsz látni. A tegnapi nap nem fog hasonlítani semmire, amit eddig megismertél, s ne kérdezz semmit tőlem, hogy honnan tudom. Épp elég megerősítést kaptam.

Most jön el az igazság ideje, csak az marad életben, aki igazat mond, gondol, vagy álmodik. A hazugságnak volt elég ideje, hogy kiélje magát, és bekebelezze azt, aki hozzá tartozik.
Nem akarok nagy szavakat használni, így is gondban vagyok a faluban, mert eljárt a szám, és elég furin néznek rám. Rájöttem, hogy nem, hogy nem akarnak felébredni, védik az álmot. De arra is rájöttem, mert az álom felébredni akar, hogy minden hazugságnak vége. Nem csak pólusváltás jön, nem csak 3 nap sötétség és az emberek számára vakság, hanem utána ébredés. Mostanában tele a hírek eltévedt bálnákkal és madárcsapatokkal. A mágneses mező átrendeződik.
Minden megfordul, ezentúl csak az igazság érvényesül. Eddig ha igazat mondtál hülyének néztek, kiröhögtek. Most megfordul a kocka. Ha hazudsz, kiröhögnek, megvetnek, azonnal látszik.

te látod amit írok?
és azt amit te írsz?

#64316 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:48

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 13. 21:46

te látod amit írok?
és azt amit te írsz?

Én látom, hogy ő nem látja amit mi látunk,de neki kéne látnia.
BMWパワー
Kép

#64317 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:50

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 13. 21:48

Én látom, hogy ő nem látja amit mi látunk,de neki kéne látnia.

na jó, de mi hülyék vagyunk.
mindannyian.

#64318 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:57

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 10. 13. 21:24

Toscana faszább hely, itt most 27 volt ma :D

Itt is, de összesen: kint, és bent. :]
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#64319 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 20:58

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 13. 20:46

te látod amit írok?
és azt amit te írsz?

Kard ki kard? Mennyi az esélye, hogy nem? S, hogy a levegőbe beszélek anélkül, anákúl, hogy gondolkoznék? Biztos pazarlom itt az időmet a saját megsemmisítésemre.

A pólusváltásról írok. Teccik utána olvasni, ha nem teccik, akkor csak simán részesülni benne, felkészülés nélkül.
A pólusváltás nem csak azt jelenti, hogy ide teszem, oda teszem, hanem azt is, hogy a hazugság nem életképes tovább.
Az össze többit mindenki saját maga dönti el. Vagy minden erővel védi, és összeomlik, vagy gyorsan kapcsol, s mindent helyrehoz. Mert a meztelenség nem hátrány. Én minden éjjel azt álmodom, hogy meztelen vagyok emberek között. Pedig van ruhám :Đ van elegendő pénzem is,. hogy ne legyek meztelen, még is valamiért mindig egy szál faszban vagyok azt utcán.

Tessék elgondolkodni csak úgy emberileg, Bibliához semmi köze:

Jel 3,18
Azt tanácslom néked, hogy végy tőlem tűzben megpróbált aranyat, hogy gazdaggá légy; és fehér ruhákat, hogy öltözeted legyen, és ne láttassék ki a te mezítelenségednek rútsága; és szemgyógyító írral kend meg a te szemeidet, hogy láss.

#64320 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 21:07

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 13. 19:58

Neked mióta van macskád gecc? :blink:

1,5 honapja. Raadasul ketto. Es a kormuk alatt a piszok ertelmesebb Nalad :omg: :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3214
  • 3215
  • 3216
  • 3217
  • 3218
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.