The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2011. 10. 26. 20:57
Adott a BF3, amit ma vettem meg. Fasz EA ahelyett, hogy a DVDberakfelinstalláljátszik metódust választotta volna, valami fasza netesboltosakkauntos rendszeren keresztül enged csak telepíteni.
Felrakom ezt az Origin faszságot, de nem tudok bejelentkezni, nem látja a netet. Ami amúgy faszán megy minden mással. Próbáltam csak modemmel, routeren keresztül, mobilnettel telefonon keresztül, de semmi. NOD-nál hozzáadtam a kivételekhez, w7 tűzfalnál is, le is kapcsoltam ezeket, de így sem megy.
Poén, hogy a laptopon egyből belép, ott is w7 van, de nem is kapcsoltam ki semmit.
Van valamilyen ötletetek?
Elküldve: 2011. 10. 26. 21:02
Idézet: Grillo - Dátum: 2011. 10. 26. 21:57
Adott a BF3, amit ma vettem meg. Fasz EA ahelyett, hogy a DVDberakfelinstalláljátszik metódust választotta volna, valami fasza netesboltosakkauntos rendszeren keresztül enged csak telepíteni.
Felrakom ezt az Origin faszságot, de nem tudok bejelentkezni, nem látja a netet. Ami amúgy faszán megy minden mással. Próbáltam csak modemmel, routeren keresztül, mobilnettel telefonon keresztül, de semmi. NOD-nál hozzáadtam a kivételekhez, w7 tűzfalnál is, le is kapcsoltam ezeket, de így sem megy.
Poén, hogy a laptopon egyből belép, ott is w7 van, de nem is kapcsoltam ki semmit.
Az időeltolódás miatt az EA szerverein már beállt a világvége!
Egyébként passz..
Hosts fájlban nincs vmi kivétel felvéve ami pont az EA szervereinek ip-je? Bár kétlem. Esetleg csökkentett mód hálózattal?
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2011. 10. 26. 21:29
Zsiráf: -Te figyu, bejelölt téged Noé a facebookon?
Dinoszaurusz: -Nem, miért?
Zsiráf: -Ja, nem érdekes…
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)
Elküldve: 2011. 10. 26. 21:31
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2011. 10. 26. 21:48
Idézet: Grillo - Dátum: 2011. 10. 26. 22:45
Blubi, nem jött be.
Akkor ott vmi nagy gebasz van. De ha már megvetted, híjjad fel a supportot és verjed az asztalt erősen.

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2011. 10. 26. 21:49
Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 10. 26. 22:29
Zsiráf: -Te figyu, bejelölt téged Noé a facebookon?
Dinoszaurusz: -Nem, miért?
Zsiráf: -Ja, nem érdekes…
Na idén ez az első jó hozzászólásod!

Elküldve: 2011. 10. 26. 22:00
Csozsi tippje alapján körülnéztem, mindkét win7 magyar, területi, nyelvi beállítások egyeznek, az asztalin 32, a noti 64 bites.
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:03
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 26. 20:02
Jártok még lovacskázni a csajokkal?
Péntekenként, de mostanában főleg a nagymama viszi őket autóval, sajnos én ritkábban jutok el velük.
Februártól a mozikban:
És te? Megy már a szűk istállóban Y?
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:03
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 26. 22:49
Na idén ez az első jó hozzászólásod!
Akkor 1:0 a javamra.
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:05
Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 10. 26. 18:13
Joindulat meg csak-csak, de hogy alig volt egy oszinte szava, az biztos. Mas kerdes, hogy a vegen maga is elhiszi, amit kamuzik, es tenyleg igaznak gondolja, de attol meg az hazugsag marad...
Egyetértek. Jóindulatot aláírom, de hogy őszinte? Amit ide írkált, 80%-a kamu.
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:07
Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 10. 26. 18:51
Természetesen senkit nem tartok se hülyének, se buzinak a Pompiban, -na jó, esetleg Polát
Gugát 18 éve ismerem, jó barátom, és az is marad, ezért soha nem fogom őt bántani nyilvánosan, vagy a háta mögött, még ha nem is értek egyet mindennel, amit mond, ír.
Én is jól szórakozom a világvégével kapcsolatos itteni poénokon, de azért azt sem mondom, hogy teljesen lehetetlen minden feltételezés.Honnan is tudhatnánk?
Ezt a topikot Guga indította, ő gyűjtötte maga köré ezt a kis társaságot, rengeteg energiát fektetett bele, legalább ezért megérdemli, hogy annyi tisztelet övezze, amennyi alapból minden embernek kijár. Szeretni nem kötelező.
Én nagyon kedvelem őt,rengeteget kaptam tőle, remélem hamarosan újra láthatom és beszélhetek vele, nem hinném, hogy elment az esze, csak mostanában másként gondolkodik.
Ha pedig mégis annyira eltört benne valami, hogy ettől alapjaiban megváltozott a személyisége, akkor majd én alkalmazkodom hozzá.
Folyt köv.
Alkalmazkodj nyugodtan. Ettől függetlenül nekünk is megvan a saját véleményünk, és le is írjuk. Bántási szándék nélkül, nem a háta mögött (mert olvassa).
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:07
Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 10. 26. 23:03
Februártól a mozikban:
És te? Megy már a szűk istállóban Y?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Istállóban nem lovagolunk, viszont a ló meg tud fordulni egyhelyben, nem kell neki Y ahogy egy tanknak sem
Én pár napja jutottam ki a tanyára hónapok óta (Najó kb 2 hónapja kimentem egy másik ismerőshöz kicsit) aztán sikerült egy karámravaló cölöpöt leverni. Jól néztem ki ingben, farmerban, gumicsizmában bokáig sárosan

Elküldve: 2011. 10. 26. 22:09
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:10
Idézet: Grillo - Dátum: 2011. 10. 26. 21:57
Igen. Kibaszod az ablakon. Meg nem veszel olyan játékot amiben ilyen netes fasság van.
Van még ötletem, soroljam?
Elküldve: 2011. 10. 26. 22:14
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 26. 23:07
Istállóban nem lovagolunk, viszont a ló meg tud fordulni egyhelyben, nem kell neki Y ahogy egy tanknak sem
Én pár napja jutottam ki a tanyára hónapok óta (Najó kb 2 hónapja kimentem egy másik ismerőshöz kicsit) aztán sikerült egy karámravaló cölöpöt leverni. Jól néztem ki ingben, farmerban, gumicsizmában bokáig sárosan
Persze gondolom kockás volt az ing, ha már itt vetítesz, Te városi cowboy.

Súgó
A téma zárva.