HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3300
  • 3301
  • 3302
  • 3303
  • 3304
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 31. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 31. 22:19

Talán csüt. Talán péntek. Talán szombat. Nekem előbb tuti nem jóú.

Szóljatok. Szombaton már nem ihatok, így az elég negatív. Többi munkanap, így utána akármikor útba bír az esni. Csak lesz vodkanarancs.
Make love not Wor.

#66022 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 01. 07:04

LSO :cool:

#66023 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 07:16

:-s

#66024 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 07:20

engedtem :kma:

#66025 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 07:39

Kinek és mit?
KomposztWC

#66026 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 11. 01. 08:39

Kinek és mit?

Gondolom Tiganak egy seggrepuszit :omg: :Đ

#66027 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:24

átadtam az elsőbbséget. van aki fent van már kora reggel, csak még szekszel :cool2:

#66028 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:42

tegnap fent voltunk a mátrában....vendéglátás :kma:
bementünk a tölgybe, marha jó volt az étlap, szép volt a hely is, benyitunk, nézünk, minden asztalnál ülnek. az ajtóban szinte a két pultos, a felszolgáló, ránk néznek....mondom mi van üvegből vagyunk? egy rohadt szóval nem szólnak, hogy telt ház van (mondjuk láttuk), vagy jöjjünk később, vagy mit akarunk....kifordultunk... ja, köszönni sem köszöntek.....
átmentünk a lángososhoz, kinőtt a szakállunk mire megkaptuk, de legalább finom volt.....sajna cola light-ja nem volt, ezért át kellett mennem egy másik büféshez, ahol rájöttem, hogy a mátrai levegő vagy marhára lenyomja őket, vagy lassítót szednek, valami iszonyat fos vendéglátás megy ott.....ezektől úgy visszavenném az engedélyt, hogy csak úgy surrogna :(
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#66029 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 08:24

átadtam az elsőbbséget. van aki fent van már kora reggel, csak még szekszel :cool2:

én is szólhattam volna, hogy itt vagyok... :rolleyes: csak aludtam :Đ

#66030 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 08:42

bementünk a tölgybe, marha jó volt az étlap, szép volt a hely is, benyitunk, nézünk, minden asztalnál ülnek. az ajtóban szinte a két pultos, a felszolgáló, ránk néznek....mondom mi van üvegből vagyunk? egy rohadt szóval nem szólnak, hogy telt ház van (mondjuk láttuk), vagy jöjjünk később, vagy mit akarunk....kifordultunk... ja, köszönni sem köszöntek.....

kár, hogy kihagytátok, szólni kell nekik és akkor egyből reagálnak, megérte volna szerintem várni egy picit
:cool2:

#66031 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 08:47

kár, hogy kihagytátok, szólni kell nekik és akkor egyből reagálnak, megérte volna szerintem várni egy picit
:cool2:

nem a várásról volt szó, hanem a hozzáállásukról....szerintem sejthették, hogy nem a villanyszámlát jöttünk leolvasni :Đ
alkalmasint adunk nekik még egy esélyt...., mert tényleg jó helynek tűnt...:rolleyes:

#66032 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 09:42

átmentünk a lángososhoz, kinőtt a szakállunk mire megkaptuk, de legalább finom volt.....sajna cola light-ja nem volt, ezért át kellett mennem egy másik büféshez, ahol rájöttem, hogy a mátrai levegő vagy marhára lenyomja őket, vagy lassítót szednek, valami iszonyat fos vendéglátás megy ott.....ezektől úgy visszavenném az engedélyt, hogy csak úgy surrogna :(

Hozzá vagytok szokva a mekis gyorsbüféhez :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66033 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:43

Tehát a bodegában, ahol kénytelen voltak hozzátok szólni, mert nem tud másfelé nézni, ettetek szart finomat, de sokat kellett várni és a másikban vót a kóla... ahelyett lett volna nemveszekróladtudomástéknál meleg, finom kaja :blink:
Akkor inkább lesz*rom hogy nem vettek észre, bemegyek és gondoskodom róla, hogy körülöttem legyeskedjenek :cool2:
Amúgy ott van már haw? :cool:

#66034 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 09:24

van aki fent van már kora reggel, csak még szekszel :cool2:

Jo szarul indulhat a nap :omg: :Đ

#66035 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 10:43

Tehát a bodegában, ahol kénytelen voltak hozzátok szólni, mert nem tud másfelé nézni, ettetek szart finomat, de sokat kellett várni és a másikban vót a kóla... ahelyett lett volna nemveszekróladtudomástéknál meleg, finom kaja :blink:
Akkor inkább lesz*rom hogy nem vettek észre, bemegyek és gondoskodom róla, hogy körülöttem legyeskedjenek :cool2:
Amúgy ott van már haw? :cool:

Figyejjémá éttermi lovagina, unalom van a trémobilban? :p
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66036 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 01. 10:47

Jo szarul indulhat a nap :omg: :Đ

Sztem csak az ébresztőórát buzdította közösülésre.
BMWパワー
Kép

#66037 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 09:42

Tegnap en is ledobbentem, milyen igenytelen szar alakokat engednek manapsag eladonak.

Anyam szulinapjat tartottuk, odafele beugrottunk a Tekkoba az uzletsori viragoshoz. Valami uj picsa volt, dehat en leszarom. Sehol senki, mi voltunk ketten, se koszones, se valami "segithetek", stb.
Kivalasztottunk egy csokrot meg egy ajandekszatyrot, beuti a gepbe, adom oda a kartyat, erre beszol, hogy beutotte KP-snek. Hat mondom ez hiba volt, mert egy forint KP nincs nalam. Erre nekiall pampogni, hogy en miert nem szoltam elore!
Mondom ne haragudjon, de ki szoktak irni, ha elore szolni kell, vagy megkerdezik fizetes elott, ilyesmi. Kerdezi, hogy most mi legyen. Mondom talan stornozza es usse be kartyasnak, mert mennenk. Erre megint beszol, hogy ez a mi hibank, es ne surgessuk!!!
Na mondom oke, akkor vissza a cucc, nem kerjuk, es kernem a vasarlok konyvet. Odaadja, szepen leirom, hogy mi tortent, es hogy ez a kiszolgalas 2011-ben kritikan aluli. Visszaadom a csajnak, mondom van-e meg tovabbi teendom, azt mondja, o nem tudja. Remek.
Elkezdi olvasni, elolvassa, aztan beszol nekem, hogy nem tudja, mi volt az o viselkedeseben a kritikan aluli, amikor MI NEM KOSZONTUNK, amikor bementunk, holott NEKUNK KELLETT VOLNA, ezzel jelezve a vasarlasi szandekunkat.

Rohogve mondtam neki, evekig meloztam eladokent, es ahogy nyilt az ajto, hangosan koszontem mindenkinek, amugy meg ez nem muzeum, hogy csak nezelodni mennek be, es szerintem a ket kivalasztott cuccal eleg egyertelmuen jeleztem a vasarlasi szandekomat, ami meg az o sotet agyanak is eleg volt, hisz beutotte a penztargepbe, de amugy meg bujjon vissza a sotet kurva anyjaba es ott rohadjon szet. Aztan otthagytam :cool:

#66038 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 01. 10:57

Tegnap en is ledobbentem, milyen igenytelen szar alakokat engednek manapsag eladonak.

Anyam szulinapjat tartottuk, odafele beugrottunk a Tekkoba az uzletsori viragoshoz. Valami uj picsa volt, dehat en leszarom. Sehol senki, mi voltunk ketten, se koszones, se valami "segithetek", stb.
Kivalasztottunk egy csokrot meg egy ajandekszatyrot, beuti a gepbe, adom oda a kartyat, erre beszol, hogy beutotte KP-snek. Hat mondom ez hiba volt, mert egy forint KP nincs nalam. Erre nekiall pampogni, hogy en miert nem szoltam elore!
Mondom ne haragudjon, de ki szoktak irni, ha elore szolni kell, vagy megkerdezik fizetes elott, ilyesmi. Kerdezi, hogy most mi legyen. Mondom talan stornozza es usse be kartyasnak, mert mennenk. Erre megint beszol, hogy ez a mi hibank, es ne surgessuk!!!
Na mondom oke, akkor vissza a cucc, nem kerjuk, es kernem a vasarlok konyvet. Odaadja, szepen leirom, hogy mi tortent, es hogy ez a kiszolgalas 2011-ben kritikan aluli. Visszaadom a csajnak, mondom van-e meg tovabbi teendom, azt mondja, o nem tudja. Remek.
Elkezdi olvasni, elolvassa, aztan beszol nekem, hogy nem tudja, mi volt az o viselkedeseben a kritikan aluli, amikor MI NEM KOSZONTUNK, amikor bementunk, holott NEKUNK KELLETT VOLNA, ezzel jelezve a vasarlasi szandekunkat.

Rohogve mondtam neki, evekig meloztam eladokent, es ahogy nyilt az ajto, hangosan koszontem mindenkinek, amugy meg ez nem muzeum, hogy csak nezelodni mennek be, es szerintem a ket kivalasztott cuccal eleg egyertelmuen jeleztem a vasarlasi szandekomat, ami meg az o sotet agyanak is eleg volt, hisz beutotte a penztargepbe, de amugy meg bujjon vissza a sotet kurva anyjaba es ott rohadjon szet. Aztan otthagytam :cool:

Kemény vagy csoki :nevet:
BMWパワー
Kép

#66039 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 01. 11:02

Kemény vagy csoki :nevet:

Te meg buzi. Na es? :Đ

#66040 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa