HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3301
  • 3302
  • 3303
  • 3304
  • 3305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66041 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 01. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 11:11

ennyire látszik? :D :rolleyes:
vagy bekapcsolva hagytam a webkamerát?

amúgy meg ja, unalom, sz*pás, szex is van aztán még fizetnek is érte

Ez úgy hangzik mint egy szwinger klub hirdetése ... kivéve a fizetnek is érte részletet :omg:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#66042 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 08:47

kár, hogy kihagytátok, szólni kell nekik és akkor egyből reagálnak, megérte volna szerintem várni egy picit
:cool2:

szerintem meg oda kell jönniük a vendéghez, és vagy udvariasan megmondani nekik hogy fél óra múlva jöjjenek vissza, vagy találni nekik helyet.
legalábbis amikor én pincér voltam így volt, ha valaki bejött oda kellett menni hozzá, nem átnézni rajta
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66043 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 01. 09:57

Tegnap en is ledobbentem, milyen igenytelen szar alakokat engednek manapsag eladonak.

Anyam szulinapjat tartottuk, odafele beugrottunk a Tekkoba az uzletsori viragoshoz. Valami uj picsa volt, dehat en leszarom. Sehol senki, mi voltunk ketten, se koszones, se valami "segithetek", stb.
Kivalasztottunk egy csokrot meg egy ajandekszatyrot, beuti a gepbe, adom oda a kartyat, erre beszol, hogy beutotte KP-snek. Hat mondom ez hiba volt, mert egy forint KP nincs nalam. Erre nekiall pampogni, hogy en miert nem szoltam elore!
Mondom ne haragudjon, de ki szoktak irni, ha elore szolni kell, vagy megkerdezik fizetes elott, ilyesmi. Kerdezi, hogy most mi legyen. Mondom talan stornozza es usse be kartyasnak, mert mennenk. Erre megint beszol, hogy ez a mi hibank, es ne surgessuk!!!
Na mondom oke, akkor vissza a cucc, nem kerjuk, es kernem a vasarlok konyvet. Odaadja, szepen leirom, hogy mi tortent, es hogy ez a kiszolgalas 2011-ben kritikan aluli. Visszaadom a csajnak, mondom van-e meg tovabbi teendom, azt mondja, o nem tudja. Remek.
Elkezdi olvasni, elolvassa, aztan beszol nekem, hogy nem tudja, mi volt az o viselkedeseben a kritikan aluli, amikor MI NEM KOSZONTUNK, amikor bementunk, holott NEKUNK KELLETT VOLNA, ezzel jelezve a vasarlasi szandekunkat.

Rohogve mondtam neki, evekig meloztam eladokent, es ahogy nyilt az ajto, hangosan koszontem mindenkinek, amugy meg ez nem muzeum, hogy csak nezelodni mennek be, es szerintem a ket kivalasztott cuccal eleg egyertelmuen jeleztem a vasarlasi szandekomat, ami meg az o sotet agyanak is eleg volt, hisz beutotte a penztargepbe, de amugy meg bujjon vissza a sotet kurva anyjaba es ott rohadjon szet. Aztan otthagytam :cool:

fura, hogy ezt kell írnom, de teljesen igazad volt

#66044 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 10:11

ennyire látszik? :D :rolleyes:
vagy bekapcsolva hagytam a webkamerát?

amúgy meg ja, unalom, sz*pás, szex is van aztán még fizetnek is érte

átmentél az élőjázminhoz? :D

#66045 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 08:42

tegnap fent voltunk a mátrában....vendéglátás :kma:
bementünk a tölgybe, marha jó volt az étlap, szép volt a hely is, benyitunk, nézünk, minden asztalnál ülnek. az ajtóban szinte a két pultos, a felszolgáló, ránk néznek....mondom mi van üvegből vagyunk? egy rohadt szóval nem szólnak, hogy telt ház van (mondjuk láttuk), vagy jöjjünk később, vagy mit akarunk....kifordultunk... ja, köszönni sem köszöntek.....
átmentünk a lángososhoz, kinőtt a szakállunk mire megkaptuk, de legalább finom volt.....sajna cola light-ja nem volt, ezért át kellett mennem egy másik büféshez, ahol rájöttem, hogy a mátrai levegő vagy marhára lenyomja őket, vagy lassítót szednek, valami iszonyat fos vendéglátás megy ott.....ezektől úgy visszavenném az engedélyt, hogy csak úgy surrogna :(

Hat nemtom...
En, ha kajalni akarok, birom tudatni a pincerrel.
Hamar eszreveszik, hogy vendeg vagyok. Teszek rola.
Jah, es persze nem kedvesen - abban amea jo. Olyan kedves es kulturalt hasonlo helyzetben, hogy orom nezni. Mindekozben en meg felek. Feltem a szemelyzetet. En ismerem, ok (meg) nem.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66046 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 01. 11:55

Hat nemtom...
Jah, es persze nem kedvesen - abban amea jo. Olyan kedves es kulturalt hasonlo helyzetben, hogy orom nezni. Mindekozben en meg felek. Feltem a szemelyzetet. En ismerem, ok (meg) nem.

na jó, tudatod
de miért kell tudatni, az a dolga hogy lássa, te vagy a vendég aki ott bejött
meg vannak pipogya népek, nem olyan kedves bájos mint te :)

#66047 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Tide - Dátum: 2011. 11. 01. 09:43

Tehát a bodegában, ahol kénytelen voltak hozzátok szólni, mert nem tud másfelé nézni, ettetek szart finomat, de sokat kellett várni és a másikban vót a kóla... ahelyett lett volna nemveszekróladtudomástéknál meleg, finom kaja :blink:
Akkor inkább lesz*rom hogy nem vettek észre, bemegyek és gondoskodom róla, hogy körülöttem legyeskedjenek :cool2:
Amúgy ott van már haw? :cool:

itt elvekről van szó....egy ilyen fogadtatás után mégis milyen kiszolgálást várhat el az ember? ÉN fizetek NEKI, nem Ő NEKEM......tizen évig vendéglátóztam ennél jóval szutyokabb helyen, de ezt sosem engedtem meg magamnak...azonkívül mi köszöntünk előre, le se szarták, pedig 1,5 m-en belül álltak....mindjárt jól felhúzom magam, visszamegyek és elküldöm őket a ...............ba.

ja, és nincs hó...
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#66048 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 01. 11:09

szerintem meg oda kell jönniük a vendéghez, és vagy udvariasan megmondani nekik hogy fél óra múlva jöjjenek vissza, vagy találni nekik helyet.
legalábbis amikor én pincér voltam így volt, ha valaki bejött oda kellett menni hozzá, nem átnézni rajta

na pont ennyit vártunk volna. se többet, se kevesebbet :up:

#66049 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 01. 11:55

Hat nemtom...

nem tudom baszki, szerintem nem barkobázni indultunk, de ha mégis, ebédidőben 4 ember bemegy egy étterembe, vajon mit akarhat? :think:

én nem így gondolom, az a vendéglátós belőlem tuti nem fog megélni, akinek ilyen a hozzáállása. mert az nem jól végzi a dolgát. nem nekem az a dolgom, hogy egy étterembe elmagyarázzam miért jöttem.

amúgy pola :cool:

#66050 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 01. 09:57

Tegnap en is ledobbentem, milyen igenytelen szar alakokat engednek manapsag eladonak.

MI NEM KOSZONTUNK, amikor bementunk, holott NEKUNK KELLETT VOLNA, ezzel jelezve a vasarlasi szandekunkat.

szóval mostmár ha köszönök, akkor ha törik ha szakad vennem is kell valamit? ezek hülyék....de tényleg...

#66051 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 12:28

nem tudom baszki, szerintem nem barkobázni indultunk, de ha mégis, ebédidőben 4 ember bemegy egy étterembe, vajon mit akarhat? :think:

én nem így gondolom, az a vendéglátós belőlem tuti nem fog megélni, akinek ilyen a hozzáállása. mert az nem jól végzi a dolgát. nem nekem az a dolgom, hogy egy étterembe elmagyarázzam miért jöttem.

Siman meg tudom erteni a pincereket, neha en is belazulok meloban. :p
Amikor telt haz van, mit tudnak csinalni veletek?
Bezzeg, amikor kong a hely az uressegtol, meg nektek is orulnenek... :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66052 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 01. 12:55

Hat nemtom...

:Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66053 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 13:28

Ezek szerint megcsaltad lezlit, mert ha ő veled van akkor tuti nem néznek levegőnek, szóval valld be, hogy mással voltál :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66054 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:19

átmentünk a lángososhoz, kinőtt a szakállunk mire megkaptuk, de legalább finom volt.....sajna cola light-ja nem volt

Lángos cola lighttal. :omg: :lol:

#66055 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:24

Kép all.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#66056 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 01. 12:28

És a végén az ilyenek még csodálkoznak, mikor megvárom, míg az utolsó forint visszajárót is odaadja. :eek:

#66057 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 01. 12:51

Siman meg tudom erteni a pincereket, neha en is belazulok meloban. :p
Amikor telt haz van, mit tudnak csinalni veletek?
Bezzeg, amikor kong a hely az uressegtol, meg nektek is orulnenek... :]

Ez tény, hogy ha udvariasan elküldenek, mert telt ház van, azért nem kapnak borravalót. De így máskor se megy oda nyanya, és máskor sem ad nekik egy fillért se.

#66058 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2011. 11. 01. 14:25

És a végén az ilyenek még csodálkoznak, mikor megvárom, míg az utolsó forint visszajárót is odaadja. :eek:

Mér ne várnád meg? :Đ

Egyébként meg:

Idézet: Fightclub

Mi főzzük a kajádat, mi visszük el a szemetedet. Mi szereljük a telefont, mi viszünk kórházba. És éjjel mi őrizzük az álmodat. Ne húzd ki nálunk a gyufát!

:cool:
BMWパワー
Kép

#66059 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:43

egy rohadt szóval nem szólnak, hogy telt ház van (mondjuk láttuk), vagy jöjjünk később, vagy mit akarunk....kifordultunk... ja, köszönni sem köszöntek.....

Ezek meg minnyá írják valamelyik fórumra, hogy nahh, bejött a köcsög pesti, oszt nem értjük mi nem tetszik Neki, de mire köszöntünk volna, arra ki is fordultak.
Make love not Wor.

#66060 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 01. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 01. 11:09

Főleg ha kajálni szeretne, akkor simán volt nálma olyan, hogy addig megtámaszkodtam a pultnál, aztán kész. Legalább leugrott az aperitífizés Jedi erő :-) Hollandiában is mondják, hogy jajj tele vannak, de lassan szabadul és előreláthatólag X időt kellene várni, most mi legyen, esetleg a félemeleten van egy külön kiskocsma, csapolt sör, bár, miazmás, ha az megfelel, akkor legyen úgy, ha nem, akkor minnyá körbenéznek. Naná, hogy megfelelt, aztán mikor felszabadult az asztal, lejöttek értünk és szóltak, mi a merre.

Bár ott először elsétáltam volna az ajtónálló mellett, kérdeztem van-e 2 személyes asztal, erre kérdezget, mi a nevem, hova foglaltam, satöbbi. Hagyjámá.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3301
  • 3302
  • 3303
  • 3304
  • 3305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.