HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3309
  • 3310
  • 3311
  • 3312
  • 3313
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66201 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 02. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 02. 11:01

Náááágyon szimpatikus kezdeményezés... Egyébként az olasz példával ellentétben én mindent csak a duplájáért adnék nekik. De mindent: Kaja, benzin, áram, stb... :up:

Ők meg a mi pénzünkből meg is vennék simán...

#66202 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 11. 02. 11:09

Ők meg a mi pénzünkből meg is vennék simán...

Mármint változatlan vagy csökkentett fizuból természetesen... Ahogyan mi is tesszük, csak ők még jobban éreznék a súlyát...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#66203 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 02. 11:10

Mármint változatlan vagy csökkentett fizuból természetesen... Ahogyan mi is tesszük, csak ők még jobban éreznék a súlyát...

Költségtérítésből. Ahogy azt szokták...

#66204 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 02. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 02. 10:52

http://index.hu/bulv...politikusoknak/

:up: ez kéne itthon is mindenre.

Ő meg elkéri a blokkot, oszt titkárnéni csatolja majd az "üzleti ebéd" nyomtatványt. Ha meg sokat hülyéskedünk, akkor még emelnek az adón.
Make love not Wor.

#66205 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 11. 02. 11:15

Költségtérítésből. Ahogy azt szokták...

Ja, valamint helyi törvények alapján megbasszák a csehót is, elvégre nem lehet külön étlap a mezítlábas parasztnak, megint más a turistának, megint más a politikusnak. Különben fasztudja, ha vendéglőm lenne pár emberen kívül nem sokat ismernék meg, az viszont úgysem ide járna, hanem a sajátjába vagy az akárhova.
Make love not Wor.

#66206 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 02. 11:20

Ő meg elkéri a blokkot, oszt titkárnéni csatolja majd az "üzleti ebéd" nyomtatványt. Ha meg sokat hülyéskedünk, akkor még emelnek az adón.

Ennyi. (sajnos)

#66207 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 02. 10:39

Erről van szó... Persze, hogy tüntettek mert nem tetszik nekik a változás. A görögök egyszerűen nem akarják tudomásul venni, hogy vége a sziesztának meg a semmittevésnek. Pont ugyanaz a bajuk mint nekünk, csak (az eurót kivéve) minden sokszorosan. Fele annyit dolgoznak mint mi, az összes dolgozónak nem az ötöde hanem a fele közalkalmazott, 3x annyit keresnek mint mi (a semmire), sokszorosa az államadósságuk, stb... És a megszorítások náluk azt jelentik, hogy úgy kéne élni mint más normálisabb országokban, de az nem nagyon tetszene nekik... :-D

jaja, ha megfigyeled ott is a léhűtő köztisztviselők tüntetgetnek állandóan
mint csomószor itt is
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66208 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 14:55

uncsik vagytok :rolleyes:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#66209 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 14:55

uncsik vagytok :rolleyes:

jössz témázni?

#66210 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 02. 15:00

jössz témázni?

miről beszéljünk? a női mellekről, vagy kajáról? :think: :Đ

#66211 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 16:10

Női mell nekem mindig van kéznél amikor kell, viszont vacsorát kell csinálnom, vendégek jönnek. Brassói aprópecsenye vagy borsos tokány?

:think:

Hja és tudom, nem tőlem kérdezted, de ez van!

:wub:

Szerkesztette: attila007 2011. 11. 02. 15:14 -kor

Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#66212 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 02. 12:24

jaja, ha megfigyeled ott is a léhűtő köztisztviselők tüntetgetnek állandóan
mint csomószor itt is

Hááát itt már sokat változott a helyzet. Van persze gáz, de a közalkalmazottak közül már kirúgták a felét, és így már kénytelenek azokat megtartani akik dolgozni is tudnak. Régebben sok ember helyett dolgoztam én is, azok meg csak melegedtek itt a fizujukért. Kirúgni nem lehetett őket, még sokszor indokkal sem, de mivel a tömeges leépítés esetén nincsen jogorvoslat ezért mára annyi lett a különbség, hogy ugyanannyi munkánk maradt, csak a haszontalanokat lassan kirúgják. Így nem 5 ember helyett dolgozom, hanem 5 ember munkáját végzem el ugyanannyi pénzért. (De 'asszem nemsokára én is megköszönöm a részvételt ebben az országban...) Sok köztisztviselő ismerősömet is rommá dolgoztatják. Ha van rálátásod a dologra, akkor tudod, hogy sok esetben fordult a világ egy kicsit: sok multinál tömegesen veszik fel az embereket, hogy tudjanak segíteni a többieknek ceruzát hegyezni meg passziánszozni, a közszférában meg kihajtják a lelket is az emberekből. Persze tudom, hogy nem mindenhol. Én is tudok ellenpéldát mondani, de furcsa módon azok mindig közhivatalok. (Tehát nem minisztérium, nem kórház, hanem valami papírtologató tébolyda ahol igen csak magas a bürokráta...)

De én főleg attól hidalta le amikor egy cikkben valaki kifejtette, hogy nem fogjuk elhinni, de a görögöknél minden sokkal durvábban megy: Arányában 2-3x annyi közalkalmazott, sokszor akkora államadósság és semmiféle reális elképzelésük arról, hogy hol tartanak. Egyszerűen nem akarnak engedni abból, hogy ne kelljen dolgozni, de fizessenek sokat. Hallani sem akarnak az ellenkezőjéről... Szerintem fel sem fogják, hogy ha szabályozott államcsőd lesz, akkor utána mindenből a tizede jár majd, tízszer annyi melóért. Azt gondolják, hogy utána minden megy majd tovább mint eddig.

Ha valami csoda nem történik akkor Magyarország is le fog térdelni simán. Lehet itt szidni a kormányt meg a bankokat, de attól a mentalitás nem változik, hogy az egyén semmiért sem érzi magát hibásnak. Én simán hagynám a fenébe csődbe menni azokat akik a hitelfelvétel pillanatában láthatóan túlvállalták magukat, meg akinek plazmatévére meg új autóra kellett a hitel. Nem szabad mindig mindenkit megmenteni, mert akkor sosem tanuljuk meg, hogy nincsen ingyenkolbász. Valaki mindig fizet (jelen esetben te, én meg aki évek óta dolgozik, adózik, fent tartja magát és nem rugaszkodik el a lehetőségeitől), csakhogy ez is változni fog. Fél nyugatMo. külföldön dolgozik már, és hidd el nem azok mentek ki akik itt sem tudnak mit kezdeni magukkal. A legjobb szakemberek, szorgalmas munkások csomagolnak össze és húznak el innen, mert akármennyire is szeretik ezt az országot, azt nem fogják megvárni amíg a sok birka a nyomorba rántja őket (mert tenni nem akarnak, csak kapni). :-(
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#66213 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 15:10

egyszerre

#66214 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 11. 02. 15:14

Brassói aprópecsenye vagy borsos tokány?

Sorrend jó. bor is lesz?
Make love not Wor.

#66215 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 11. 02. 15:14

Női mell nekem mindig van kéznél amikor kell, viszont vacsorát kell csinálnom, vendégek jönnek. Brassói aprópecsenye vagy borsos tokány?

:think:

brassói finomabb, viszont a köret szarakodósabb hozzá, szóval borsos tokány :wub: :Đ

#66216 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 02. 16:15

Sorrend jó. bor is lesz?

Kis vörösbor a kajába, maradék a bendőkbe. Köretnek galuskát fogok csinálni, a vendégeink szerint azt nagyon tudom ... :D

#66217 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 16:16

brassói finomabb, viszont a köret szarakodósabb hozzá, szóval borsos tokány :wub: :Đ

Szeretek szarakodni :cool:

#66218 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 02. 15:14

Hááát itt már sokat változott a helyzet. Van persze gáz, de a közalkalmazottak közül már kirúgták a felét, és így már kénytelenek azokat megtartani akik dolgozni is tudnak. Régebben sok ember helyett dolgoztam én is, azok meg csak melegedtek itt a fizujukért. Kirúgni nem lehetett őket, még sokszor indokkal sem, de mivel a tömeges leépítés esetén nincsen jogorvoslat ezért mára annyi lett a különbség, hogy ugyanannyi munkánk maradt, csak a haszontalanokat lassan kirúgják. Így nem 5 ember helyett dolgozom, hanem 5 ember munkáját végzem el ugyanannyi pénzért. (De 'asszem nemsokára én is megköszönöm a részvételt ebben az országban...) Sok köztisztviselő ismerősömet is rommá dolgoztatják. Ha van rálátásod a dologra, akkor tudod, hogy sok esetben fordult a világ egy kicsit: sok multinál tömegesen veszik fel az embereket, hogy tudjanak segíteni a többieknek ceruzát hegyezni meg passziánszozni, a közszférában meg kihajtják a lelket is az emberekből. Persze tudom, hogy nem mindenhol. Én is tudok ellenpéldát mondani, de furcsa módon azok mindig közhivatalok. (Tehát nem minisztérium, nem kórház, hanem valami papírtologató tébolyda ahol igen csak magas a bürokráta...)

De én főleg attól hidalta le amikor egy cikkben valaki kifejtette, hogy nem fogjuk elhinni, de a görögöknél minden sokkal durvábban megy: Arányában 2-3x annyi közalkalmazott, sokszor akkora államadósság és semmiféle reális elképzelésük arról, hogy hol tartanak. Egyszerűen nem akarnak engedni abból, hogy ne kelljen dolgozni, de fizessenek sokat. Hallani sem akarnak az ellenkezőjéről... Szerintem fel sem fogják, hogy ha szabályozott államcsőd lesz, akkor utána mindenből a tizede jár majd, tízszer annyi melóért. Azt gondolják, hogy utána minden megy majd tovább mint eddig.

Ha valami csoda nem történik akkor Magyarország is le fog térdelni simán. Lehet itt szidni a kormányt meg a bankokat, de attól a mentalitás nem változik, hogy az egyén semmiért sem érzi magát hibásnak. Én simán hagynám a fenébe csődbe menni azokat akik a hitelfelvétel pillanatában láthatóan túlvállalták magukat, meg akinek plazmatévére meg új autóra kellett a hitel. Nem szabad mindig mindenkit megmenteni, mert akkor sosem tanuljuk meg, hogy nincsen ingyenkolbász. Valaki mindig fizet (jelen esetben te, én meg aki évek óta dolgozik, adózik, fent tartja magát és nem rugaszkodik el a lehetőségeitől), csakhogy ez is változni fog. Fél nyugatMo. külföldön dolgozik már, és hidd el nem azok mentek ki akik itt sem tudnak mit kezdeni magukkal. A legjobb szakemberek, szorgalmas munkások csomagolnak össze és húznak el innen, mert akármennyire is szeretik ezt az országot, azt nem fogják megvárni amíg a sok birka a nyomorba rántja őket (mert tenni nem akarnak, csak kapni). :-(

Hát jah, exkollégám is dolgozott a görög postánál, mesélt jókat.
És ez a mentalitás általános.
Amúgy én maradok, kint sem jobb, nem igazán tetszik egyik ország sem. Amin elgondolkoznék, az Tenerife, de ott meg infos meló nincs szerintem :D
De az állandó 20-25 fok nagyon bejön :)

#66219 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 11. 02. 16:14

Brassói aprópecsenye vagy borsos tokány?

Brassoi :-D

#66220 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 02. 15:14

egyszerre

csirkemell roston? :hemuveg:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)