HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3313
  • 3314
  • 3315
  • 3316
  • 3317
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66281 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 21:07

Volt egy film, 9 királynő. A fickó a budiban bemutatta az igazságot a csávónak. Megkérdezte, hogy mennyiért baszna egy faszival? Semmiért, nincs az a pénz. Aztán emelte neki a tétet a törlőkendővel, hogy ennyi? Nem! Megint vastagon emelte, hogy ennyiért? Nem!
Végig határozott volt.
Tudod mikor bizonytalanodott el, tudod mikor adta fel az elveit? Amikor már túl sok pénzről volt szó, az automatából kitépett törlőkendők a hónaljáig magasodtak. Akkor megadta magát, hogy talán igen. Megengedné, hogy egy férfi seggbe bassza.

Hát bazdmeg! A faszomba sem vagy a kiáltványaiddal, amit pénzért eladsz. Széles mellénnyel hirdeted, hogy a pizza nem étel, buzi, aki pizzát rendel. Elvárod, hogy az értékrended mentén éljünk, mert tulajdonképpen néha ezért ugatsz be a topikba, aztán nagy kegyelmedben felrúgod az egészet, és elküldesz a gecibe, hogy én vagyok a hülye, mert nem ismerem az irányváltást.

A faszomba se vagy! De legalább neked képmutatás nélkül meg lehet mondani, és még mást is tudnék, amit nem szeretnék mások orrára kötni, mert nem kenyerem az illúzió rombolás.
Ha vagy elég karakán, akkor tudod, nem fogsz rákérdezni.

Valszeg mindenkinél "van az a pénz!". Nálad is, nálam is. Nálad több, nálam kevesebb. :-)

#66282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 11. 02. 21:25

Valszeg mindenkinél "van az a pénz!". Nálad is, nálam is. Nálad több, nálam kevesebb. :-)

Neked ennyire bejön, hogy a seggedet basszák? Nekem nem pénzre van szükségem, neked magyarázatra. Bazdmeg! Bazdmeg a pénzed! És ne rinyálj, ha torkodon a kés! A faszom az ilyen elhullott faszjankókba, akik névleges eszmék mentén pénzért árulják az országunkat.
Amikor beköszönt az a nap, amit nem kívánsz, s azt mondod magadban, hogy a tegnapi nap ismerős volt, ez meg mi a fasz? Akkor abba is gondolj bele, hogy te magad idézted elő. Te engedted meg!
Pár évvel ezelőtt még embernek tartottalak, egyenesnek, emlékezz! Voltál nálunk, beszélgettünk, ismerted a szándékaimat. Beszélgettünk, s amit akkor beszéltünk, én nem változtam, szilárdan tartom magam ma is az elveimhez.
Az elveim nem túl bonyolultak, nem kívánok magamnak mást, mint, amit neked.
Bármit cselekszem, ebben a hitben teszem. Na most nagyon tedd fel a kérdést magadban, s nem is kell válaszolj. Magadnak válaszolj bazdmeg! Ha kényszert érzel, hogy válaszolj, vagy magyarázkodj, akkor őszintén tedd, egyszer te is ott fogsz állni. Jobb későn, mint soha, csak nyugodtan olvass be. Nulla az esélye, hogy megsértődjek. Hja, s mielőtt bárki arra vetemedne, hogy szintén beolvas, mert úgy érzi, tegye. De garantálom, hogy az életébe kerül. Ha én egyszer elkezdek beszélni :D ismerős? Volt ilyen kabaré :D

#66283 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:38

:unsure:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66284 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:44

miapicsa
komolyan mondom, örülök, hogy Levi már megszabadult tőled
te megbolondultál egészen
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66285 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 02. 21:44

miapicsa
komolyan mondom, örülök, hogy Levi már megszabadult tőled
te megbolondultál egészen
Galileo Galilei korának az az embere volt, akit bolondnak kiáltott ki a tömeg. Mindenki röhögött rajta, és újjal mutogatott rá, hogy megbolondult egészen, még hogy a föld forog a nap körül, micsoda eszetlenség, s részegen a kocsmában harsogták. A föld mióta forog a nap körül? Amióta Galileó helyesen hisz benne? Vagy Galileó hite alkalmazkodott a valósághoz?
Én mindig nyitott vagyok, minden véleményt meghallgatok. Viszont csak az igazságot fogadom el. Egyetértesz?
Szerintem te sem a hazugságokra építed az életed, de legalább igyekszel kiszórni. Ellenvetés?

#66286 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 21:52

Galileo Galilei korának az az embere volt, akit bolondnak kiáltott ki a tömeg. Mindenki röhögött rajta, és újjal mutogatott rá, hogy megbolondult egészen, még hogy a föld forog a nap körül, micsoda eszetlenség, s részegen a kocsmában harsogták. A föld mióta forog a nap körül? Amióta Galileó helyesen hisz benne? Vagy Galileó hite alkalmazkodott a valósághoz?
Én mindig nyitott vagyok, minden véleményt meghallgatok. Viszont csak az igazságot fogadom el. Egyetértesz?
Szerintem te sem a hazugságokra építed az életed, de legalább igyekszel kiszórni. Ellenvetés?

nem győztél meg az igazadról
igyekezlek kiszórni
ellenvetés?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66287 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 02. 21:55

nem győztél meg az igazadról
igyekezlek kiszórni
ellenvetés?

Nincs, sosem volt, mindig ember voltam, cáfold!
Maradok is.

#66288 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 21:52

Viszont csak az igazságot fogadom el.

de honnan tudod, mi az igazság? én mint kívülálló ugyanazt látom rajtad is, hogy a saját igazadról akarsz másokat meggyőzni...
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#66289 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 21:56

de honnan tudod, mi az igazság? én mint kívülálló ugyanazt látom rajtad is, hogy a saját igazadról akarsz másokat meggyőzni...

Az én igazságom olyan, amiről nyíltan beszélek. Tőlem bármit kérdezhetsz, bízhatsz benne, hogy igazat beszélek, nem fogom letagadni. Nem takargatok semmit. Nem meggyőzni akarlak a saját igazságomról, de arra sem tudlak rávenni, kényszeríteni, hogy te magad igazat beszélj. Belegondoltál? Ha én elkezdek az igazságról beszélni, vagy te, az nem ugyanaz. Lehet, hogy ugyanarról beszélünk, vagy akarunk, de a következménye már nem. Itt jön el az a pont, amikor hónapokra csöndbe fogsz maradni. Miért? Magadtól kérdezd meg!

#66290 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:03

Az én igazságom olyan, amiről nyíltan beszélek. Tőlem bármit kérdezhetsz, bízhatsz benne, hogy igazat beszélek, nem fogom letagadni. Nem takargatok semmit. Nem meggyőzni akarlak a saját igazságomról, de arra sem tudlak rávenni, kényszeríteni, hogy te magad igazat beszélj. Belegondoltál? Ha én elkezdek az igazságról beszélni, vagy te, az nem ugyanaz. Lehet, hogy ugyanarról beszélünk, vagy akarunk, de a következménye már nem. Itt jön el az a pont, amikor hónapokra csöndbe fogsz maradni. Miért? Magadtól kérdezd meg!

a kérdés ugyanaz: tehát miből gondolod, hogy amit mondasz, az az igazság? attól, hogy te annak érzed?

a többit hagyjuk, a második mondattól meg egyáltalán nem értem amit írsz....

#66291 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 11. 02. 22:05

a kérdés ugyanaz: tehát miből gondolod, hogy amit mondasz, az az igazság? attól, hogy te annak érzed?

a többit hagyjuk, a második mondattól meg egyáltalán nem értem amit írsz....

Abból gondolom, hogy te kérdezel, s én őszintén fogok válaszolni, nem számolok a következményekkel.
Amit egyáltalán nem értesz az ez: csak emberkedsz, mert, ha én teszek fel neked kérdéseket, az következményekkel jár, más is kérdéseket fog feltenni. Ilyenkor szokott jönni az, hogy hónapokra silent off. Viszont a te életed :D

#66292 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:10

csak emberkedsz...

:think:

csatlakozom iguanahoz...

#66293 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 23:10

Abból gondolom, hogy te kérdezel, s én őszintén fogok válaszolni, nem számolok a következményekkel.
Amit egyáltalán nem értesz az ez: csak emberkedsz, mert, ha én teszek fel neked kérdéseket, az következményekkel jár, más is kérdéseket fog feltenni. Ilyenkor szokott jönni az, hogy hónapokra silent off. Viszont a te életed :D

Attól, hogy valaki válaszol kérdésekre és nem számol a következményekkel, attól még nem lesz igaza.
Guga, iszol te rendesen? :think:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66294 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:03

Hitler is így kezdte,nyiltan beszélt a nagy egységröl meg a világ megváltozásáról egy adott időpontba közbe meg a hosszú kések éjszakáján lemészároltatta azt akinek másvolt az álláspontja.Ami neked az igazságod nem biztos hogy másnak az igazsága is,ezt ha felfogod akkor még lehet hogynem hülyültél meg teljesen.

Egyébként nemrég volt a m1 esen asszem a szientológia egyházról egy németosrzágban betiltott film,na abba kb ha megnézed rájössz hogy az ilyen én igazságom lehet csak az igazi szövegekkel embereket lehet tönkretenni másra nem jó.
http://videotar.mtv...._sem_marad.aspx

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 02. 22:24 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#66295 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 02. 22:16

Hitler is így kezdte

Így jutottunk a bolhától az elefántig :D Mi a Hitler? Mi a guga topik? Hoztad, mint szinopszis, mindenki tapsol, örömkönnyek, hurrá :D Nem becsülted túl gugát? Hitler mennyi ember haláláról tehet? Guga hány ember lelkének?

#66296 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:56

mindig ember voltam, cáfold!

Nem cafoljuk, igaz.

Egy vegletekig ostoba, igenytelen, senkihazi, szarevo hazug geci ember, aki mostanra mar bolond is.

#66297 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:21

Így jutottunk a bolhától az elefántig :D Mi a Hitler? Mi a guga topik? Hoztad, mint szinopszis, mindenki tapsol, örömkönnyek, hurrá :D Nem becsülted túl gugát? Hitler mennyi ember haláláról tehet? Guga hány ember lelkének?

azé a te Galileos szinopszisod sem volt piti.

Szerkesztette: cyberde 2011. 11. 02. 22:26 -kor

#66298 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 22:21

Az a helyzet senki se tapsol szerintem egy részük megrökönyödve lesi milyen baromságokat irkálsz másik része meg azt hiszi hogy hülyéskedel.Komolyan így senki se fog venni.Amúgy a pálfordulás miatt basztad le de te mit csináltál?Dettó ugyanazt.Eddig az volt: gyerünk csináljuk mert huh de fasza meg bánk meg érdemes csinálni ...most mivan vége a világnak mindenki rettegjen szöveg van folyton.Bazmeg ha ez nem pálfordulás hát mi a tököm az?

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 02. 22:32 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#66299 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:29

Offer koffer, sokáig :D nincs idő, a dolgok nem változni fognak, hanem kinyílnak, mint a virág. Ami eddig rejtve volt, napvilágot lát. Ami eddig nyílt volt az felemelő érzés lesz. Én kérdéses vagyok, pontosan tudom, hogy én az vagyok, akinek senki sem tesz fel kérdéseket. Kíméletlenül őszinte, és igaz válaszokat fog kapni, ezért inkább csöndben marad.

Viszont nem árt előkészülni, kérdezni még lehet.

#66300 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 02. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 02. 23:29

Offer koffer, sokáig :D nincs idő, a dolgok nem változni fognak, hanem kinyílnak, mint a virág. Ami eddig rejtve volt, napvilágot lát. Ami eddig nyílt volt az felemelő érzés lesz. Én kérdéses vagyok, pontosan tudom, hogy én az vagyok, akinek senki sem tesz fel kérdéseket. Kíméletlenül őszinte, és igaz válaszokat fog kapni, ezért inkább csöndben marad.

Viszont nem árt előkészülni, kérdezni még lehet.

Én kérdeztem micsináltok mostanában,de nem válaszoltál. Write only mód?
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3313
  • 3314
  • 3315
  • 3316
  • 3317
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.