HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3318
  • 3319
  • 3320
  • 3321
  • 3322
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66381 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 03. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 14:17

Gyanítom ez sem látott még működő nagy céget, csak megint elképzelt valamit. Faszom.

Jajj, ezt annyira imádom: Átültetik a beteg gondolataikat nagy céges környezetbe. Prájszlessz, bármiféle realitást nélkülöző baromságok és verik az asztalt, hogy de ne akarjam jobban tudni... :omg: :Đ Egyszer egy volt igazgató behívatott a szőnyeg szélére, és megkérdezte, hogy miért akarom átvágni... Mondom mi van? Hát hogy látja az egyik megrendelőmet és 50 rugós wifi eszközök vannak rajta, miközben Ő otthonra 12ért vett routert, és az is tökéletesen működik. Annyira kiakadtam, hogy csak annyit kérdeztem tőle, hogy "otthon miből vannak a válaszfalak?" Mondja, hogy valami élére állított üreges tégla. Annyit válaszoltam, hogy itt meg 8 centis tiszta vasbeton a legvékonyabb válaszfal és 25-50 centi vasbeton a födém, és van-e még kérdése... Nagyot koppant a felismerés a padlón, és meg ki lettem küldve, hogy akkor semmisemmi... :omg: :-D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#66382 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 03. 15:43

Jajj, ezt annyira imádom: Átültetik a beteg gondolataikat nagy céges környezetbe. Prájszlessz, bármiféle realitást nélkülöző baromságok és verik az asztalt, hogy de ne akarjam jobban tudni... :omg: :Đ Egyszer egy volt igazgató behívatott a szőnyeg szélére, és megkérdezte, hogy miért akarom átvágni... Mondom mi van? Hát hogy látja az egyik megrendelőmet és 50 rugós wifi eszközök vannak rajta, miközben Ő otthonra 12ért vett routert, és az is tökéletesen működik. Annyira kiakadtam, hogy csak annyit kérdeztem tőle, hogy "otthon miből vannak a válaszfalak?" Mondja, hogy valami élére állított üreges tégla. Annyit válaszoltam, hogy itt meg 8 centis tiszta vasbeton a legvékonyabb válaszfal és 25-50 centi vasbeton a födém, és van-e még kérdése... Nagyot koppant a felismerés a padlón, és meg ki lettem küldve, hogy akkor semmisemmi... :omg: :-D

Réges régen Mos Állunk Vaze cégnél jött új igazgató, pár hétre rá nagy dühösen összehívta a részlegek vezetőit, hogy majd Ő itt rendet tesz. Felhozta a drága igazgató, hogy micsoda pocsékolás folyik itt meg átverések meg satöbbi. Például, az aki 2x x kilóméter sínt rendelt, az azonnal fel lessz négyelve, mikoris valaki halkan megjegyezte hogy a vonatok még egyenlőre 2 db sínen haladnak ... Elhalgatot, kivonult, majd egy pár hónapra rá jött új igazgató új tervekkel.

Nem voltam ott természetesen, de tanulságos ... :omg:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#66383 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 03. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 03. 14:43

miközben Ő otthonra 12ért vett routert, és az is tökéletesen működik.

Meg ha nem is a válaszfal, de mennyi kliens is használja egyszerre, mekkora területen, milyen egyéb igényekkel? Aztán meg sír, ha nem megy. 3-al ezelőtti főnök hülyeségeit szívom, mondjuk el is értünk a kb. fél millós költségtől a 9 millióig, ebből már jó eséllyel lehet wifit csinálni :-) Csak gyanítom itt is meg lesz a hülyeség, mikor az eszköz vagy valami egyéb a korlátos.
Make love not Wor.

#66384 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 14:56

Meg ha nem is a válaszfal, de mennyi kliens is használja egyszerre, mekkora területen, milyen egyéb igényekkel?

Hát azt hagyjuk is. Nem akartam elmagyarázni, hogy mi a különbség egy otthoni router meg egy normális hálózatba illeszthető AP között. A falas példát gyorsabban megértette... :-D

#66385 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 14:56

Meg ha nem is a válaszfal, de mennyi kliens is használja egyszerre, mekkora területen, milyen egyéb igényekkel? Aztán meg sír, ha nem megy. 3-al ezelőtti főnök hülyeségeit szívom, mondjuk el is értünk a kb. fél millós költségtől a 9 millióig, ebből már jó eséllyel lehet wifit csinálni :-) Csak gyanítom itt is meg lesz a hülyeség, mikor az eszköz vagy valami egyéb a korlátos.

mennyit szoptunk mi ott a wifi-vel
sosem tudtuk, a wifi a rossz, vagy az IOS-es app :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 03. 15:08

Hát azt hagyjuk is. Nem akartam elmagyarázni, hogy mi a különbség egy otthoni router meg egy normális hálózatba illeszthető AP között. A falas példát gyorsabban megértette... :-D

Kolléga klasszikus hasonlata egy nőnek, az ilyen miért ennyi meg mi kell hozzá: csókolom, tud sütni pogácsát csak így hirtelen? Igen tudok. És 40ezer darabot?
Make love not Wor.

#66387 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 03. 15:11

mennyit szoptunk mi ott a wifi-vel
sosem tudtuk, a wifi a rossz, vagy az IOS-es app :D

Félig az én hibám, de júzerem sem egyszerűek. sosem tudták mikor megy lanon, mikor melyik szerver felé, vagy mikor megy ki netre és vissza, oszt az a szűk. No meg majd elmesélem, napokban a pzsicho is működött, de dulván.
Make love not Wor.

#66388 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 15:12

Kolléga klasszikus hasonlata egy nőnek, az ilyen miért ennyi meg mi kell hozzá: csókolom, tud sütni pogácsát csak így hirtelen? Igen tudok. És 40ezer darabot?

Ez jó... :up: :-) Mondjuk a fröccs jobb... :think: :nevet:

Nekem mostanában az az új kedvencem, amikor egy cég idetelefonál, hogy nem érik el a szarjukat, nézzem meg a tűzfalat. (Nem is gondolnátok, hogy mik mennek ki netre mostanában. Pl vérgáz analizátor :Đ) Persze százból kilencvenkilenc és háromnegyed esetben kurvára nem nálunk van a hiba, mert a tűzfalhoz csak én nyúlok, és ami eddig működött ugye... De muszáj minden egyes kibaszott alkalommal átnéznem, mert ha egyszer is itt lesz a gond, akkor elsírják a vezetésnek, hogy nem működtem együtt. Persze 6-7 telefon után ki szokott derülni, hogy náluk nem képes valami amőba úrrá lenni a helyzeten. De ők meg sem nézik, át sem gondolják, hogy mi lehet a gond, egyből telefonál ide... Én meg inkább izzadok itt egy hetet, mielőtt valahol hülyét csinálok magamból... :omg: :Đ

#66389 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 03. 15:21

Én meg inkább izzadok itt egy hetet, mielőtt valahol hülyét csinálok magamból... :omg: :Đ

Ezt én maszek webszervernél szoktam beszopni, mikor azt hittem a webesek és a júzerek adminjai is értenek hozzá, így van előszűrés. Elég nagyot tévedtem, oszt leszarás. Ezrelék alatti, mikor nálunk van a hiba, vagy úgyis eldől az egész, akkor meg már előbb tudom, eleve úgy veszem fel a telefont, hogy "heló, tudom szopolok vele, még kb. 2 óra, csá". Aztán egybpől visszahív, hogy de nem megy a szerver. mondom igen, azt daráltam, el az előbb. De csinálni kellene. mondom éppen csináljuk, csak közben telefonálok és hülye kérédsekkel kell valóságsót játszani, miközben akár dolgozhaték is a problémamegoldáson :-D
Make love not Wor.

#66390 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 16:12

Ez jó :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66391 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 14:17

Nap poénja. Ügyeletes megmondó kitalálta, hogy ami vinyó elromlik, azt ne adjuk ki a kezünkből, tegyük el széfbe az irodában, de gyártó adjon helyette garanciális cserét :-D Próbáltunk vitatkozni, nem megy... Arról nem is beszélve, hogy rendben félti az adatot, de ami fejet csapkod és bados, azt úgysem fogja senki visszaállítani jó pénzért, mert "hátha van rajt vaalmi", főleg ha nem is tudja honnan jött. Amúgy minden össze-vissza raid5, esxi, strip/mirror kombókban van, vagy spéci storagékban, amihez szerintem ay gártója sem ért, most mégis mennyi adat lenne egy olyan 300-as SCSI vinyóm, amiből 10 darab van a raid5 storagében, meg 2 spare, de csak 140-et használunk, mert ezzel kezdtük el a sort? Hülyeség fája, ezek reggeltől-estig üvöltenének, lényeg a papaí, hogy saját szemmel látván megsemmisítsék, de cuccot adják vissza és legyen raktáron.

Gyanítom ez sem látott még működő nagy céget, csak megint elképzelt valamit. Faszom. Aztán jönnek a különböző gyakorlati megoldások, a wipe-től a darálásig, majd FBI módszeres visszaállításon, oszt ami a legnagyobb cégnek, banknak, kormányhivatalnak is megfelel, az nekünk lófasz lesz.

Le kell vinni az alagsorba, azt jól átfúrkálni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#66392 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 15:13

Félig az én hibám, de júzerem sem egyszerűek. sosem tudták mikor megy lanon, mikor melyik szerver felé, vagy mikor megy ki netre és vissza, oszt az a szűk. No meg majd elmesélem, napokban a pzsicho is működött, de dulván.

Hát a Nemes úr cucca, az megyik e már?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#66393 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 03. 18:47

Hát a Nemes úr cucca, az megyik e már?

Az már elment. Gondolom bizakodnak, hogy új kivitelben vastag számlával olyat fognak iderakni, legfeljebb most négyszemközt megsúgom, hogy nem fog menni :-)
Make love not Wor.

#66394 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 03. 18:41

Már csak kérdés, hogy ki csinálhat ilyet szakszerűen. Bolondok ezek.
Make love not Wor.

#66395 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 03. 18:41

Oszt azt mutasd már meg nekem, h hogyan gariztatod le. Bazi elektromágnesbe vele.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#66396 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 03. 20:29

Oszt azt mutasd már meg nekem, h hogyan gariztatod le. Bazi elektromágnesbe vele.

A gari, meg az adatmegsemmisítés között én látok egy leheletnyi különbséget.
A 300-as helyett mit adnának gariban?

#66397 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 11. 03. 20:19

Már csak kérdés, hogy ki csinálhat ilyet szakszerűen. Bolondok ezek.

zsírozd le velük, hogy én zúzzam le
vannak eszközeim
nagyok is akár (értsd: nagyon nagyok)

Szerkesztette: *Iguana* 2011. 11. 03. 20:48 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66398 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 20:50

Amea megfejeliszigorúan ránéz? :fear:

Szerkesztette: qnadam 2011. 11. 03. 20:50 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#66399 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 21:02

http://webfail.hu/ff...ebook-fail.html :omg:

#66400 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 03. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 11. 03. 20:50

Amea megfejeliszigorúan ránéz? :fear:

lakik nálunk két ilyen vas:

my webpage
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3318
  • 3319
  • 3320
  • 3321
  • 3322
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.