Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 06. 13:44
Aztán lejátszógondok, és olyan apróságok, amik a napi használathoz kellettek egy átlagos pc-n. (irodában, warezwin helyett "ingyenes" legális)
Azóta az itthoni Dellen frissült sokszor az ubi, néha kéretlenül.
Most a legfrissebb verzió bootképernyője valamiért debian háttérrel jelenik meg.
A testreszabhatóság eltűnt, és nem működnek olyan dolgok, amiket beállítottam rajta, ami miatt kedvvel használtam.
Ez a "nagy gombok a bal oldalon" című Mac-koppintás nem jön be. Pedig nem másabb, mint a win tálcájára rögzített indítóikonok.
Még "jó", hogy épp most döglik ki belőle a vinyó, nem kell gyalulni, csak kukázni.
Ja, céges szerverre augusztusban felrakott Ubi frissült. Először csak erre a gombos szarra a múltkor, majd pénteken még valami felment rá az elmondás szerint. Azóta szürke a képernyő, és elérhetetlen a hálózatból.
Majd holnap meglesem.
1. Kéretlenül nem frissül
2. Testreszabható az utolsó képpontig, nem értem mire gondolsz, ha a unity-ra, akkor az 1, azaz egy darab parancs, hogy ne legyen
3. nagy gonmbok a bal oldalon nekem sem jött be, még jó hogy kettő kattintás megváltoztatni a témát, ha gnome alatt vagy
Ennyi, szerintem te egy db ablakkezelőt és témát kritizálsz. A wifis gondod elhiszem, bár én sosem tapasztaltam gondot, akármilyen régi laptoppal néztem, wifim mindig volt.

Súgó
A téma zárva.