HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3329
  • 3330
  • 3331
  • 3332
  • 3333
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66601 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 06. 22:12

Én kérlek tizen éve a the bat! című levelezőt használom. A naptár meg nem a levelező dolga. Ez olyan, mint a telefon: az telefonálásra való, esetleg óra, ébresztő, meg esemes. Ennyi. A többi egy félreértés, fényképezni ott a fényképező, mp3 lejáccásra van mp3 lejáccó, netezésre meg ott a noti.

Ébresztésre ott az ébresztőóra, órára ott a karóra, meg a toronyóra, telefonba minek?
Bat az mindigis egy katasztrófa volt. Az oldalukon csak win7-esból van screenshot,de nem túl meggyőző.

Egyébként meg könnyű úgy leszarozni minden mást, hogy kiderül, hogy a funkciók felét nem használod, mert neked nem kell. Másnak kellhet, és ha másnak nem támogatja, vagy nem megoldható könnyen akkor az máris veszít az értékéből.

Gömbibával ne akarjatok semmit eladni sztem, mert az a nekemjómertcsakegydolgothasználokésmindenmáslevanszarva az nem fog máson segíteni :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66602 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:23

én nem is akarok eladni semmit
és valóban, nem szinkronizálom a telefonomat semmivel, kamu gmail fiók van ott is megadva
ébresztésre meg ébresztőórát használok
fényképezésre fényképezőgépet
valamint mp3-at sem játszottam le még telefonnal sosem, arra ott az autórádióm
asszem ennyi :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66603 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:26

Én sem akarok semmit sem eladni, mindenki azzal szopik, amivel akar. Jelen esetben szopj a virnyákoddal. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#66604 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 06. 22:23

én nem is akarok eladni semmit

Oké, csak akkor szakadjunk má le attól, hogy jaj fos win, meg a linux a jó, mert max neked jó, a te igényeidnek. Másnak meg nem. Oszt akkor mégse jó globálisan az, ami csak neked jó :)
Én pl használom a telón a naptárat, szeretem szinkronizálni a géppel meg akármi. Képeket is áttolni 2kattintással azt ennyi.
Nyilván van rendes fényképezőm, ha fotózni akarok. Ha fényképezni, akkor arra ott a telefon. Remélem érezhető a fotózás és a fényképezés közötti árnyalt különbség.
Teló kicsi, kéznél van, le lehet vele fényképezni akármit gyorsba, ahol sem a minőség, sem a pontos színhűség nem életbevágó. Vagy gondolod majd úgy megyek autót szerelni, hogy nálam van a fényképező? :Đ Telóval lekattintom 3sec alatt, azt csá. Vagy utcán látok hírdetést, vagy akármit. Cégnél is jól jött már, hogy mondjuk papíron volt 5-6jelszó, azt lefényképeztem aztán onnantól kezdve ott volt kéznél. Vagy autó lekapni, hogy nem állok tilosban, vagy serveren a service tag-et felírni ugyanígy lefényképezve.

Mp3-at max csengőhangnak. De aki meg bkv-zik annak nincs autórádiója, minek cipeljen mp3 lejátszót? Nekem volt walkman-em, van cd lejátszóm is ami tudott mp3-at, meg van külön mp3 lejátszóm is, de kb évek óta csak a fiókba porosodnak. Aki sokat bkv-zik, el tudom képzelni hogy a telóján hallgat rádiót, mp3-at, mert miért ne?
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66605 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 06. 21:35

Képeket is áttolni 2kattintással azt ennyi.

Azt spec itt is pont annyi. Merthogy bedugod, oszt automountos kb. :)

#66606 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 06. 22:49

Azt spec itt is pont annyi. Merthogy bedugod, oszt automountos kb. :)

Nem dugok semmit. Bekapcsolom a telón a BT-t osztán ez rögtön felismeri és máris szinkronizál :) Szóval kattintani akkor kell ha mondjuk picasaba fel akarom tolni.
BMWパワー
Kép

#66607 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 06. 21:12

Én kérlek tizen éve a the bat! című levelezőt használom. A naptár meg nem a levelező dolga. Ez olyan, mint a telefon: az telefonálásra való, esetleg óra, ébresztő, meg esemes. Ennyi. A többi egy félreértés, fényképezni ott a fényképező, mp3 lejáccásra van mp3 lejáccó, netezésre meg ott a noti.

A Thunderbirdre első dolgom volt felrakni a Lightninget. És nem azért, mert oly sokáig Outlookoztam volna. Szükségét éreztem.
A telefonomat a netezésen kívül az általad felsorolt összesre használom, sőt néha feltolok rá egy sorozatfilmet, és utazás alatt le van tudva az is.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#66608 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 06. 21:51

Nem dugok semmit. Bekapcsolom a telón a BT-t osztán ez rögtön felismeri és máris szinkronizál :) Szóval kattintani akkor kell ha mondjuk picasaba fel akarom tolni.

Mer szerinted linux nem tud bt-t? :) Mondjuk nekem első dolgom, h leirtom, ne lassíccsa a gépet. Merthogy a kb 6-8 éves telóm asse tudja, mi az a bt. :)

#66609 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:21

Teló kicsi, kéznél van, le lehet vele fényképezni akármit gyorsba, ahol sem a minőség, sem a pontos színhűség nem életbevágó. Vagy gondolod majd úgy megyek autót szerelni, hogy nálam van a fényképező? :Đ Telóval lekattintom 3sec alatt, azt csá. Vagy utcán látok hírdetést, vagy akármit. Cégnél is jól jött már, hogy mondjuk papíron volt 5-6jelszó, azt lefényképeztem aztán onnantól kezdve ott volt kéznél. Vagy autó lekapni, hogy nem állok tilosban, vagy serveren a service tag-et felírni ugyanígy lefényképezve.

Mp3-at max csengőhangnak. De aki meg bkv-zik annak nincs autórádiója, minek cipeljen mp3 lejátszót? Nekem volt walkman-em, van cd lejátszóm is ami tudott mp3-at, meg van külön mp3 lejátszóm is, de kb évek óta csak a fiókba porosodnak. Aki sokat bkv-zik, el tudom képzelni hogy a telóján hallgat rádiót, mp3-at, mert miért ne?

Dettó. Nemrég ügyfélnél ugyanígy "jegyzeteltem", mert elég volt lekapni a teló kamerájával a teleírt lapot, amit két emelettel odébb kellett használnom.
Mp3 lejáccóm 2 gigánál többet nem fogadott, nem költöttem újra.
Van egy rakás olyan "fotóm", ami egy kézfejnyi lukon át mutat kábeleket. Alaplapra nyomtatott tájékoztatás fotózva, és már azonnal kinagyítva olvashatom.
A hasonló gondolkodásunk nem tudom, hogy engem degradál, vagy téged magasztal. :]
Csatolt fájl  20110929465b.jpg (103,61K)
Letöltések:: 28
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#66610 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 06. 23:21

A hasonló gondolkodásunk nem tudom, hogy engem degradál, vagy téged magasztal. :]

Egyertelmuen az elobbi :Đ

#66611 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 06. 21:12

Jaja, deneveres cucc nagy josag.
Pop3-as idokben en is sokaig nyuztam, aztan raszoktam az operara, meg annak a levelezojere.
Most meg Blackberry.
Jah, imap-hoz az egyik legjobb kliens a Mulberry. Meg a The Bat!, termeszetesen.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#66612 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:30

Oké, csak akkor szakadjunk má le attól, hogy jaj fos win, meg a linux a jó, mert max neked jó, a te igényeidnek. Másnak meg nem. Oszt akkor mégse jó globálisan az, ami csak neked jó :)
Én pl használom a telón a naptárat, szeretem szinkronizálni a géppel meg akármi. Képeket is áttolni 2kattintással azt ennyi.
Nyilván van rendes fényképezőm, ha fotózni akarok. Ha fényképezni, akkor arra ott a telefon. Remélem érezhető a fotózás és a fényképezés közötti árnyalt különbség.

tőlem nyugodtan , akárki akármit
a képeket meg ubuntu one-on keresztül bárhová áttolom 1 kattintással, oszt hurrá (van androidra is, még működik is, kipróbáltam)

#66613 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 11. 06. 22:12

Mer szerinted linux nem tud bt-t? :) Mondjuk nekem első dolgom, h leirtom, ne lassíccsa a gépet. Merthogy a kb 6-8 éves telóm asse tudja, mi az a bt. :)

nekem van mindenemben bt, oszt mégse használom, lassú, minek :D

#66614 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:35

plusz annyit, hogy senki nem mondta hogy a win szar, a linux meg király, csupán csozsi vonta kétségbe a használhatóságát, azt cáfoltam
ennyi

#66615 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 06. 23:31

nekem van mindenemben bt

Azert ha legkozelebb az urologusnal jarsz, szolj, hogy vegye ki :omg: :Đ

#66616 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 23:02

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 06. 22:55

Azert ha legkozelebb az urologusnal jarsz, szolj, hogy vegye ki :omg: :Đ

pénteken megyek tüdőröntgenre, majd hátha meglesz :up:

#66617 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 23:06

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#66618 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 23:18

Ez nemtom mit szívott,de én is kérek belőle.
BMWパワー
Kép

#66619 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 06. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 06. 22:35

plusz annyit, hogy senki nem mondta hogy a win szar, a linux meg király, csupán csozsi vonta kétségbe a használhatóságát, azt cáfoltam
ennyi

Olvass vissza. Unix kolléga nem bírja a wint. Nekem nem jön be a meginttosssz, és használgatom az ubit. Csaka mostaniból kivették azokat, amiket szerettem benne.
Amire használnom kell gépet, arra csak wines alkalmazás van.

#66620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 06. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 06. 22:35

ennyi

Jaja, Winre előbb összeraktam az Arcade masinát, bár még nem tettem le róla, ha megreszeled akkor ihatsz a számlámra sokat.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3329
  • 3330
  • 3331
  • 3332
  • 3333
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.