HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3338
  • 3339
  • 3340
  • 3341
  • 3342
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#66781 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 10. 20:23

Es kap is, mivel blogoltal rendesen :cool:

Amikor mérlegre kerül, a súlyt az ellen oldalra nem te pakolod fel, nem leszel tényező. Te magad leszel az, aki mérlegre kerül. Csak reménykedj, hogy nem fogsz könnyűnek találtatni :-D

Nekem is volt az életemben olyan szakasz, amikor azt gondoltam, hogy, ahogyan élek, gondolkodok, teszek, az nekem egész. Miután rájöttem, hogy az ember gondolatai nem több egy ember gondolatánál, ami cseppet sincs szinkromban a valósággal, igazsággal, mert hogy az mindenkinek van, akkor elkezdtem gondolkodni alap igazságokon, ami tényleg működik, ami minden embert összeköt. Születés, halál, éhség, szomjúság. Ha ezek mentén indulsz el, nincs szükség sem ideológiákra, sem arra, hogy fölényeskedj egy másik ember fölött. Ha azt tapasztalod, hogy valaki elküld a jó büdö9s kurva édes anyádba, akkor az az ember nem azon az úton jár. A saját útját járja, ami nem vezet sehová.

#66782 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 10. 20:29

En nem, pontosan azt kapjak, amit megerdemelnek :cool:

de bazdmeg, olyat ír hogy én egy zsidó vagyok, aki beszivárgott a hwsw csapatába
ez rémísztően beteg

(főleg hogy ő bolondult meg a "csapatból")
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#66783 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 10. 20:27

huhh, nagyon elvesztetted a valóságot már
sajnálom a családodat

Ne sajnáld, mi teljesen jól elvagyunk, ez tényleg az, amit családnak hívnak, ezt nem sajnálni kell. Általában minden észosztó, aki ebben nem részesül, családra vágyik. Szoktam mondani, hogy térjünk vissza 1 év múlva, vagy 2, vagy 3. Ha nem jött össze, akkor mi a faszért nekem osztod az eszet, akinek összejött? nem érzed, hogy ez tragikus?

#66784 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 20:35

Ne sajnáld, mi teljesen jól elvagyunk, ez tényleg az, amit családnak hívnak, ezt nem sajnálni kell. Általában minden észosztó, aki ebben nem részesül, családra vágyik. Szoktam mondani, hogy térjünk vissza 1 év múlva, vagy 2, vagy 3. Ha nem jött össze, akkor mi a faszért nekem osztod az eszet, akinek összejött? nem érzed, hogy ez tragikus?

de, sajnállak, mert teljesen elvesztetted a kapcsolatodat a realitással
egy beteg ember vagy, ez van, el sem olvasod amit írnak neked, csak a térítésedet nyomatod
amúgy nekem van családom, és vannak barátaim is, szóval köszönöm, jól vagyok, összejött minden :)

#66785 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 10. 20:32

de bazdmeg, olyat ír hogy én egy zsidó vagyok, aki beszivárgott a hwsw csapatába
ez rémísztően beteg

(főleg hogy ő bolondult meg a "csapatból")

Minden zsidó rendelkezik azzal a képességgel, hogy megmagyarázza a gyökértelenségét, hazátlanságát, s hogy miért van létalapja a beszivárgásának olyan helyre, ami már létezik. Onnantól nincs más dolga, mint beül a karoszsékébe és elkezdi osztani az észetet, meg megkérdőjelezni a létjogosultságát egy létező dolognak, amit nem ő hozott létre, de szeretne részesülni benne, az élére törni.

Ha nem így van akkor böfögd ki a gecibe, hogy te magad mit hoztál létre? ha semmit, akkor mi a faszért osztod itt az észt? Miért nem húzol a gecibe oda, amit te magad hoztál létre? Haq nincs saját szemétdombod, ahol kukorékolhatsz, akkor mit keresel itt? Még arról sincs gőzöd, hogy mit jelent a topik neve, csak hebegsz hozzá, beszivárogtál, aztán letámadsz jó zsidó módjára egy meglévő értéket. Húzzál a faszomba bazdmeg és hozzál létre saját értékrendet. Megígérem neked, hogy nem megyek utánad. Én itt voltam az elején, amikor még a faszomba sem voltál. Nem én szivárogtam be hozzád, hanem te hozzám, végig a nyomomban voltál ávós geci! Minden fórumba beregisztráltál, amit létrehoztam, utána nekem támadtál. Köszönöm.

Nem én kullogtam a seggedbe a szarod után, te vered a taknyodat az én nyomomban, ahol vergődsz az rólam szól, s te ezt kérdőjelezed meg.

Ha olyan tehetségtelen, életképtelen, ostoba zsidó vagy, hogy csak is meglévő dolgokat, amit mások létrehoztak tudsz megkérdőjelezni, akkor húzd le magad. Az sem segít rajtad, hogy Erdélybe húzod a beled álcázni.

Tök egyszerűen felfedheted a valódi kiléted. Ha én valóban egy senki vagyok, az elmúlt évek, aminek nyomán ennyi ember itt van, s neked ez nem jelent semmit, valóbvan értéktelen vagyok. Akkor húzz innen a gecibe. Menj oda, ahol valódi érték van, ne itt szopd a faszomat te fasz!

#66786 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:53

Ezen már röhögni sem tudok.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66787 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 10. 20:40

de, sajnállak, mert teljesen elvesztetted a kapcsolatodat a realitással
egy beteg ember vagy, ez van, el sem olvasod amit írnak neked, csak a térítésedet nyomatod
amúgy nekem van családom, és vannak barátaim is, szóval köszönöm, jól vagyok, összejött minden :)

Ha ennyire sikeres vagy, akkor mijafaszt keresel itt, miért itt bizonygatod vakok közt, hogy te félszemű vagy?
Hja, és pont nekem? Nem ciki, hogy neked csak a faszod van, én meg két gyereket nevelek?
Nekem akarsz beolvasni? Én menjek a faszba? Velem magyarkodsz? Sörözés meg zabálás helyett tudsz felmutatni valami mást is te értelmetlen? Sörözni, meg a belembe belebaszni és hájasan meghízni én is tudok. Ezen túlmenően tudsz még valamit hozzátenni a magyarkodásodhoz, vagy itt be is fejezted? remélem nem vagy olyan hülye, hogy jössz a történelmünkkel, amiből kimaradtál, mert azt még én is ismerem.

#66788 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 21:54

Ha ennyire sikeres vagy, akkor mijafaszt keresel itt, miért itt bizonygatod vakok közt, hogy te félszemű vagy?
Hja, és pont nekem? Nem ciki, hogy neked csak a faszod van, én meg két gyereket nevelek?
Nekem akarsz beolvasni? Én menjek a faszba? Velem magyarkodsz? Sörözés meg zabálás helyett tudsz felmutatni valami mást is te értelmetlen? Sörözni, meg a belembe belebaszni és hájasan meghízni én is tudok. Ezen túlmenően tudsz még valamit hozzátenni a magyarkodásodhoz, vagy itt be is fejezted? remélem nem vagy olyan hülye, hogy jössz a történelmünkkel, amiből kimaradtál, mert azt még én is ismerem.

Nemtom mit ittál/szívtál/lőttél, de le kéne jönni a szerről. Szerintem.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#66789 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 10. 20:53

én sem :up:
rossz látni, hogy valaki ennyire megbolondul :(
dextrose is kb ilyen, de őt nem ismertem és nem haver volt

#66790 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 20:54

sajnállak
nem is ismersz, de már nem is fogsz
szegény gyerekeid, de legalább a nagyobbik már elment hazulról

#66791 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 20:47

Minden zsidó rendelkezik azzal a képességgel, hogy megmagyarázza a gyökértelenségét, hazátlanságát, s hogy miért van létalapja a beszivárgásának olyan helyre, ami már létezik. Onnantól nincs más dolga, mint beül a karoszsékébe és elkezdi osztani az észetet, meg megkérdőjelezni a létjogosultságát egy létező dolognak, amit nem ő hozott létre, de szeretne részesülni benne, az élére törni.

Ha nem így van akkor böfögd ki a gecibe, hogy te magad mit hoztál létre? ha semmit, akkor mi a faszért osztod itt az észt? Miért nem húzol a gecibe oda, amit te magad hoztál létre? Haq nincs saját szemétdombod, ahol kukorékolhatsz, akkor mit keresel itt? Még arról sincs gőzöd, hogy mit jelent a topik neve, csak hebegsz hozzá, beszivárogtál, aztán letámadsz jó zsidó módjára egy meglévő értéket. Húzzál a faszomba bazdmeg és hozzál létre saját értékrendet. Megígérem neked, hogy nem megyek utánad. Én itt voltam az elején, amikor még a faszomba sem voltál. Nem én szivárogtam be hozzád, hanem te hozzám, végig a nyomomban voltál ávós geci! Minden fórumba beregisztráltál, amit létrehoztam, utána nekem támadtál. Köszönöm.

Nem én kullogtam a seggedbe a szarod után, te vered a taknyodat az én nyomomban, ahol vergődsz az rólam szól, s te ezt kérdőjelezed meg.

Ha olyan tehetségtelen, életképtelen, ostoba zsidó vagy, hogy csak is meglévő dolgokat, amit mások létrehoztak tudsz megkérdőjelezni, akkor húzd le magad. Az sem segít rajtad, hogy Erdélybe húzod a beled álcázni.

Tök egyszerűen felfedheted a valódi kiléted. Ha én valóban egy senki vagyok, az elmúlt évek, aminek nyomán ennyi ember itt van, s neked ez nem jelent semmit, valóbvan értéktelen vagyok. Akkor húzz innen a gecibe. Menj oda, ahol valódi érték van, ne itt szopd a faszomat te fasz!

huhh
ez kemény
utolsó jótanácsom az orvos
bár ezen már nem fog segíteni
az a szerencséd, hogy beteg embert már nem akarok bántani, így a gusztustalan sértegetésedet csak egy elmeháborodott írásának veszem
ha maradt még barátod (nem hiszem) akkor szólj neki, segítsen
viszlát

#66792 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 21:32

Amikor mérlegre kerül, a súlyt az ellen oldalra nem te pakolod fel, nem leszel tényező. Te magad leszel az, aki mérlegre kerül. Csak reménykedj, hogy nem fogsz könnyűnek találtatni :-D

Nekem is volt az életemben olyan szakasz, amikor azt gondoltam, hogy, ahogyan élek, gondolkodok, teszek, az nekem egész. Miután rájöttem, hogy az ember gondolatai nem több egy ember gondolatánál, ami cseppet sincs szinkromban a valósággal, igazsággal, mert hogy az mindenkinek van, akkor elkezdtem gondolkodni alap igazságokon, ami tényleg működik, ami minden embert összeköt. Születés, halál, éhség, szomjúság. Ha ezek mentén indulsz el, nincs szükség sem ideológiákra, sem arra, hogy fölényeskedj egy másik ember fölött. Ha azt tapasztalod, hogy valaki elküld a jó büdö9s kurva édes anyádba, akkor az az ember nem azon az úton jár. A saját útját járja, ami nem vezet sehová.

Egy budos szot sem ertek ebbol az egeszbol, de biztos igazad van :Đ

#66793 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 11. 10. 21:47

Minden zsidó
jó zsidó
ostoba zsidó

Te guga, miota lettel ilyen lelkes antiszemita? :think:

#66794 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 22:53

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 10. 21:53

En igen :omg: :Đ
Nem tudom, ki mondta eloszor, hogy legszebb orom a karorom, de hogy beletrafalt a kozepebe, az tuti :cool:

#66795 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 11. 10. 23:53

En igen :omg: :Đ
Nem tudom, ki mondta eloszor, hogy legszebb orom a karorom, de hogy beletrafalt a kozepebe, az tuti :cool:

Zsidó mondta azt is.
BMWパワー
Kép

#66796 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 10. 23:56

Zsidó mondta azt is.

Lehet, hogy Gombi volt? :think: :Đ

#66797 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 23:18

Figyeljetek meg: a vegen kiderul, hogy mindenki zsido. :nevet:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#66798 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 11. 10. 23:18

Figyeljetek meg: a vegen kiderul, hogy mindenki zsido. :nevet:

ilyen névvel ne röhögjé :D

#66799 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 23:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 10. 23:25

ilyen névvel ne röhögjé :D

Muszaj. :-D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#66800 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 10. 23:40

És az orra is qurva nagy...
KomposztWC

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3338