Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 10. 20:32
de bazdmeg, olyat ír hogy én egy zsidó vagyok, aki beszivárgott a hwsw csapatába
ez rémísztően beteg
(főleg hogy ő bolondult meg a "csapatból")
Minden zsidó rendelkezik azzal a képességgel, hogy megmagyarázza a gyökértelenségét, hazátlanságát, s hogy miért van létalapja a beszivárgásának olyan helyre, ami már létezik. Onnantól nincs más dolga, mint beül a karoszsékébe és elkezdi osztani az észetet, meg megkérdőjelezni a létjogosultságát egy létező dolognak, amit nem ő hozott létre, de szeretne részesülni benne, az élére törni.
Ha nem így van akkor böfögd ki a gecibe, hogy te magad mit hoztál létre? ha semmit, akkor mi a faszért osztod itt az észt? Miért nem húzol a gecibe oda, amit te magad hoztál létre? Haq nincs saját szemétdombod, ahol kukorékolhatsz, akkor mit keresel itt? Még arról sincs gőzöd, hogy mit jelent a topik neve, csak hebegsz hozzá, beszivárogtál, aztán letámadsz jó zsidó módjára egy meglévő értéket. Húzzál a faszomba bazdmeg és hozzál létre saját értékrendet. Megígérem neked, hogy nem megyek utánad. Én itt voltam az elején, amikor még a faszomba sem voltál. Nem én szivárogtam be hozzád, hanem te hozzám, végig a nyomomban voltál ávós geci! Minden fórumba beregisztráltál, amit létrehoztam, utána nekem támadtál. Köszönöm.
Nem én kullogtam a seggedbe a szarod után, te vered a taknyodat az én nyomomban, ahol vergődsz az rólam szól, s te ezt kérdőjelezed meg.
Ha olyan tehetségtelen, életképtelen, ostoba zsidó vagy, hogy csak is meglévő dolgokat, amit mások létrehoztak tudsz megkérdőjelezni, akkor húzd le magad. Az sem segít rajtad, hogy Erdélybe húzod a beled álcázni.
Tök egyszerűen felfedheted a valódi kiléted. Ha én valóban egy senki vagyok, az elmúlt évek, aminek nyomán ennyi ember itt van, s neked ez nem jelent semmit, valóbvan értéktelen vagyok. Akkor húzz innen a gecibe. Menj oda, ahol valódi érték van, ne itt szopd a faszomat te fasz!