The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:05
max valami "szakértők"
de inkább a média
meg a zsindex
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:09
Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 11. 17. 20:06
Jo etvagyat!
volt abban minden, de engem a kaja érdekel, ezért neveztem el kajacsomagnak
szopogassad a szaros pelenkát inkább, ne itt kötözködjél
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:11
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 11. 17. 19:56
Tokaji Prémium select 3 putt. 0,5 l 1
Figyejjémá kákabelü: Az aszuesszencia egyrészt lányoknak való mert olyan kibaszott édes, hogy ha a légy csak ránéz a címkéjére, már attól odaragad az asztalhoz; másrészt meg a gyenge kis testednek ez olyan gyomorsavat csinál, hogy 3 nap múlva is gyomorsavat fogsz sercinteni a fogaid között...
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:13
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 17. 20:05
max valami "szakértők"
de inkább a média
meg a zsindex
Szerintem ha a nemzetgazdasági minisztérium honlapján kivan nyilvánítva hogy az imf el tárgyalnak az nem a zsindex meg nem amédia.
"Fordulóponthoz érkeztünk. Mostantól a növekedés fokozására kell összpontosítani. És ehhez minden elérhető eszközt igénybe kell venni.
A növekedéshez elsősorban a függetlenségünket kell megvédenünk. Azt, hogy Magyarországot a piacokról tudjuk finanszírozni. Ezt az eurózóna elhúzódó válsága megnehezítheti.
Ezért jó eszköz lehet számunkra egy újfajta, már a saját érdekeink szerint berendezett gazdaságunkhoz igazított együttműködés az IMF-fel, amely a régivel szemben nem csökkenti, hanem növeli pénzügyi-gazdasági függetlenségünket. Az újfajta megállapodás ugyanis – szemben a régivel – nem növeli az államadósságot, mivel nem hitelfelvételről szól, voltaképp egy biztosítást kötünk, amely növeli a befektetői biztonságot Magyarországon.
Így lesz esélyünk tervezett menetrend szerint beindítani a növekedést.
Az IMF szokásos éves gazdaságpolitikai konzultációjának keretében megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttműködésről."
Szerkesztette: djculture 2011. 11. 17. 20:14 -kor
Hádédész..
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:14
Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 17. 20:11
meg tudod hozni a kedvet a dolgokhoz, az már szentigaz
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:14
Idézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 17. 19:50
Dehogy dől. Az imf most veszi meg kilóra az ország maradékát.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:15
Idézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 17. 20:13
ne légy dextrose sem
te azt írtad, hogy összeomlik a magyar pénzpiac
ezzel riogatnak
ezt írtad
rühellem az ilyet
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:15
Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 11. 17. 20:11
nem ma kezdtem inni, hülyegyerek
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:16
Egyedül a nénit néztem fura szemmel, mert ha vmi garis baja van a tv-nek akkor ne 1.5 hónappal később derüljön már ki.
Egyébként meg ha jó áron volt (márpedig sztem jó áron volt, videoból nem derült ki) akkor simán megérte. Mondjuk aki erre vett fel hitelt annak is. Inkább vmi olcsóbb, jó ár/érték arányú dologra vegyen hitelt, mint olyanra ami alapból drágább. Eleve faszság tv-t hitelből venni,de akkor már tényleg inkább az olcsóbbat, akciósat vegye meg. Lehet, hogy erre volt 0% thm hitel. Az meg simán jó.
Én is megvettem volna havernak, ha megkér rá és el tudok menni, mert miért ne. Biztos jókat röhögtek sorbanállás közben, oszt ennyi
A gond az, hogyha valaki úgy vesz ilyet, hogy teljesen felesleges neki és nem is engedheti meg magának. Mi is így vettük amúgy a második lcd-t, le volt értékelve, mi minimális készlettel (másnap már nem volt belőle, mert akartunk venni ismerősnek is) annyi volt, hogy nem volt doboza. Kipróbáltuk, mindene jó volt, karcmentes sérülésmentes, működött, kipengettük, azt azóta is azon nézem a filmeket. Sztem az emberek nagyrésze így állt hozzá ehhez is, hogy jó áron van, megvan rá a kess (nem hiányzik ha kiad érte 100k-t) aztán akkor miért ne? Mégha emiatt kicsit koplal is 1 hétig hó végén, akkoris belefér szerintem, bár akkor az ilyennek kuss legyen és eszébe ne jusson sírni, hogy másra nem jutott pénz.
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2011. 11. 17. 20:23
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 11. 17. 20:16
Egyedül a nénit néztem fura szemmel, mert ha vmi garis baja van a tv-nek akkor ne 1.5 hónappal később derüljön már ki.
Egyébként meg ha jó áron volt (márpedig sztem jó áron volt, videoból nem derült ki) akkor simán megérte. Mondjuk aki erre vett fel hitelt annak is. Inkább vmi olcsóbb, jó ár/érték arányú dologra vegyen hitelt, mint olyanra ami alapból drágább. Eleve faszság tv-t hitelből venni,de akkor már tényleg inkább az olcsóbbat, akciósat vegye meg. Lehet, hogy erre volt 0% thm hitel. Az meg simán jó.
Én is megvettem volna havernak, ha megkér rá és el tudok menni, mert miért ne. Biztos jókat röhögtek sorbanállás közben, oszt ennyi
A gond az, hogyha valaki úgy vesz ilyet, hogy teljesen felesleges neki és nem is engedheti meg magának. Mi is így vettük amúgy a második lcd-t, le volt értékelve, mi minimális készlettel (másnap már nem volt belőle, mert akartunk venni ismerősnek is) annyi volt, hogy nem volt doboza. Kipróbáltuk, mindene jó volt, karcmentes sérülésmentes, működött, kipengettük, azt azóta is azon nézem a filmeket. Sztem az emberek nagyrésze így állt hozzá ehhez is, hogy jó áron van, megvan rá a kess (nem hiányzik ha kiad érte 100k-t) aztán akkor miért ne? Mégha emiatt kicsit koplal is 1 hétig hó végén, akkoris belefér szerintem, bár akkor az ilyennek kuss legyen és eszébe ne jusson sírni, hogy másra nem jutott pénz.
tényleg nem érted
de nem fogom elmagyarázni, lusta vagyok

Súgó
A téma zárva.