Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 12. 12. 23:12
Felkel a tyukkal, sorbaall egesz nap. A haverjanak.
Ha éppen ráérek. Sógort kivittem Ulm-ba vagy hova autót nézni, mert csak. Poénból. De legalább megvette, asszem volt vagy 150 euró. Csináltam én már csuda hülyeséget is fórumos arcnak, legfeljebb volt amit beszoptam. Egyszer jó volt, beszopott valaki egy BIOS frissítést, tök ismeretlen. Mondtam jó arcnak tűnsz, meg bírjuk fejteni, éppen ilyeneket sütök. Akkor indultam vidék felé, Budaörs benyakúton összefutottunk, beletoltam parkolóban a vasba, mondom jó lesz ez ingyé volt. Aztán kiderült, hogy évekkel ezelőtt ráadásul tőlem vette a gépet, amikor még kiskerben melóztunk
Lefelé úton már csipogott is, hogy műxik, jóság. Azt sem tudom ki volt, néha sörért nem oldok meg ilyet, mert csak, de mikor pár embernek még nem volt netje, akkor telepítőCd-t és SP3at simán elpostáztam tök ismeretlennek is.
Haversrácnak meg akármit, kb. életveszélyesnek nyilvánítottam a villanyszerelését, mondom meg kell ezt fejteni, innen csozsi jött volna, mert csak, megrajzoltam, némi anyagot rászánok a pinyóból, simán újratoltuk volna az egész házát ingyé, mert költeni nem akart rá, én annyit értek hozzá, ellenben faház, oszt olyan domboldal, ahova lassan jön ki a tűzoltó. Végül elköltözött, de már én akadékoskodtam, hogy oldjuk meg, mert be fogod szopni.
Mikorhogy.
Make love not Wor.