Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 12. 29. 00:11
oszt ismeros-e az ember? Egy Janoskat emlit a cikkben, remelem te vagy.

Sosem tudni. Igazából ezek közül még korán elvitt az élet, oszt nyomkodom a billentyűt. De sok ilyen figura van, akár Omegatól, akárkitől kiszabadulva. Olyanokat tudnak mesélni, beszarnátok. Azért ez a blog is adja.
Nekem most maradt a gitár tábor, meg a Hangfoglalás, azok sem egyszerű figurák. Van olyan megfejtés, aminél tavasszal kezdődik a szervezés a 3 napos őszi bulira. Előtte 1 hónappal minden okés, utolsó héten felburul, utolsó utáni másodpercben összeáll. Mindenki sík ideg, 3 nap előkészület, 3 nap korán kelés, későn fekvés, bazmegelés, cigi/kv mellett lepacsizás, tovább futás. Közben azt ismételgetés, hogy soha többet az ilyet.
Záróra után megint a szent eskü, ilyet soha többet, ez volt az utolsó buli, készen vagyunk, nem éri meg, lófasz minden. Éjjel elpakolás, közben jön a telefon, "Te Janikám, előtte sem ittunk egy rendeset, közben sem, nem tolunk be a végére egy sört?" Ok, megyünk. Aztán köszönés után tudod mi az első mondat? Szerintem ezt jövőre úgy kellene, hogy... Ez a rákenroll.
Analóg technikából pont kimaradtam, digithez meg már öreg vagyok, azt pár éve el kellett volna kezdeni. De többi stimmel, egyik júzer nevét tán körbeírhatom, itt a kutyát nem fogja érdekelni, 10ezreseken is sírt a szája, hogy jajj nincs küvecs. Aztán építés napon éppen Madonna koncerten kóvályogtunk a backstage körül, aztán ha nem vernek le a biztonságiak, akkor színpadon, mögötte, technika vizslatás, technikusokkal pofázás. Akkor látom egy csomóracken a júzer céges logóját. Mondom is az egyik bérniggernek, hogy he, csak nem a GipszJakab tol ide pár aprólékot? De ja, mi vagyunk, adjuk a színpadot, meg a fényt... Aztán persze az is lehet, amit a srác mond, kettő forintot nem keresett, legfeljebb elkönyvelte, hogy volt melója az embereknek, oszt cucc sem a raktárban rohadt meg.
Másik hasonló hangember a Csepi Géza, de vannak sokan, én pár kisebb figurával összefutottam, tolják a hülyeséget és az ifjúságot, közben nézem a privát rocktörténet sorozatot.
Zasszony legalább megértően bólogat, mikor éjszaka elkeveredek Ferenczi Gyurival szívni egy piput, vagy többiekkel összefutni, vagy besörözni vagy nem, vagy pénzt csinálni, vagy nem.
Aztán mikor pld.: ilyeneknek ismered belülről a műszaki részét (nézzélkét percet)
http://www.youtube.c...u73wNGhg#t=149s
Akkor aztmondja az ember, hogy poénból is elmegy akármit trógerolni. Bár ez is erősen PR videjó, de akkor is.
Ellenben akinek hangítás, meg kararóka kell az szóljon, van pár saját cumóm, most kezdem újra összekalapálni.
Make love not Wor.