HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3443
  • 3444
  • 3445
  • 3446
  • 3447
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#68881 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 04. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 07:33

Osztán netképes a cucc? Kérdeztem tőletek a tapasztalatokról, de basztatok rá válaszolni.

Az alap Kindle? Semennyire. Prestigio az elvileg tud netezni, gyakorlatilag flashtől kressel, amúgy meg lassú. Abszolút nem erre van kitalálva, én emlegettem is a táblát. Azon lehet netezni, ezen meg olvasni.
Make love not Wor.

#68882 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 04. 14:30

az alap kindle is képes rá (a billes), de tényleg totál kényelmetlen, wifivel is hótlassú.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#68883 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 14:31

a kindle 4 is tud, de lassú, kényelmetlen, meg még az indexhu mobil verziója is megfekszi a gyomrát, max wikipédiát nézni jó.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#68884 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 14:32

Na, fél 2kor hív ismeretlen szám, nem is értettem ki, kérdezi holvagyok, én lakom-e adott címen, nem is értettem, mi a fasz van.
Aztán a végére kiderült, rendőr, betörtek, menjek amint tudok....

AJÓBÜDÖSKURVAANNYÁTALOPÓSGECINEK

Na. Gépet elvitték, kb 200k, asszony ékszereit, de az nem volt sok. A legnagyobb gáz, hogy sokminden csak a gépen volt meg. Biztonsági mentés volt, a másik vincsire, ami a gépben volt, meg külsőre is, az meg is van, de kb 1 év hiány, pl. gyerkőc képeiben. Pótolhatatlan...

Hova érdemes gyáriszámokat, stb felpakolni, bár tudom, hogy esélytelen?
KomposztWC

#68885 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 14:32

Na, fél 2kor hív ismeretlen szám, nem is értettem ki, kérdezi holvagyok, én lakom-e adott címen, nem is értettem, mi a fasz van.

Na. Gépet elvitték, kb 200k, asszony ékszereit, de az nem volt sok. A legnagyobb gáz, hogy sokminden csak a gépen volt meg. Biztonsági mentés volt, a másik vincsire, ami a gépben volt, meg külsőre is, az meg is van, de kb 1 év hiány, pl. gyerkőc képeiben. Pótolhatatlan...

részvétem
rohadt szar érzés az ilyen
apronet, ph, express, ilyen helyeken nézelődj hátha felbukkan, bár csinálni úgysem tudsz mit

#68886 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:15

Szerencsére a szomszéd néni megzavarhatta őket, ő hívta a rendőröket is, mert közben megtaláltam a szétszórt cuccok között a monitort, bele volt tekerve egy pokrócba, meg külső vincsit, egeret, laptopot, ami le volt takarva, minimális elrakott készpénzt nem találták meg, vagy nem volt idejük. De vitték a gépet, meg a fényképezőt, de pl. annak töltőét már nem, pedig ott volt mellette.

Csak az a kurva sok kép meg videó meglenne a gyerekről, ez fáj a legjobban.
KomposztWC

#68887 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 15:15

Szerencsére a szomszéd néni megzavarhatta őket, ő hívta a rendőröket is, mert közben megtaláltam a szétszórt cuccok között a monitort, bele volt tekerve egy pokrócba, meg külső vincsit, egeret, laptopot, ami le volt takarva, minimális elrakott készpénzt nem találták meg, vagy nem volt idejük. De vitték a gépet, meg a fényképezőt, de pl. annak töltőét már nem, pedig ott volt mellette.

utólagos okoskodás, de csak a képek pótolhatatlanok, ezért nekem pl 3 helyre van lementve, és archiválom is néha dvd-re

#68888 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:44

Volt biztonsági ajtó? Riasztó? Merről mentek be?

Szerkesztette: Tiga 2012. 01. 04. 15:46 -kor

#68889 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 01. 04. 15:44

Volt biztonsági ajtó? Riasztó?

Miért? Akkor a biztosító pótolja a képeket? :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#68890 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:47

Adjál fel hirdetést, hogy sokért visszavásárolnád... Te átveszed, mi meg megyünk lezlivel meg blubival kifizetjük a jutalmat nekik...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#68891 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 15:52

Az ajtó jó régi, kívülről benyomták a zárat. Ebben az a szép, hogy ősszel lett megrendelve az új ajtó a nyílászárókkal, jövő pénteken szerelik be...

A lakás egy jó hónapja került a nevünkre, szóval most kezdtem el nézegetni biztosítást, stb, de hát elkéstem.

Minden esetre Kidle-t most nem veszek egy darabig asszem.
KomposztWC

#68892 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 15:52

Az ajtó jó régi, kívülről benyomták a zárat. Ebben az a szép, hogy ősszel lett megrendelve az új ajtó a nyílászárókkal, jövő pénteken szerelik be...

A lakás egy jó hónapja került a nevünkre, szóval most kezdtem el nézegetni biztosítást, stb, de hát elkéstem.

sajnálom
ha kell valami segítség szólj

#68893 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 04. 15:46

Miért? Akkor a biztosító pótolja a képeket? :Đ

Neem, csak én is tökre darázom a betöréstől. 2x nyomták fel a kecónkat, de ahol most lakunk ott elvileg 5 pontos biztonsági ajtó van, emelés gátló, fiszem-faszom.

No meg két nyugger akik egész nap otthon vannak, a gangra néz az ablakuk és nem tudsz úgy elmenni előttük, hogy ne vennék észre :-)

#68894 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 01. 04. 16:06

Neem, csak én is tökre darázom a betöréstől. 2x nyomták fel a kecónkat, de ahol most lakunk ott elvileg 5 pontos biztonsági ajtó van, emelés gátló, fiszem-faszom.

No meg két nyugger akik egész nap otthon vannak, a gangra néz az ablakuk és nem tudsz úgy elmenni előttük, hogy ne vennék észre :-)

ahol mi lakunk ott valami acélmerevítéses ajtó van,meg asszem 5 pontos, saválló faszomka biztonsági zár az eredeti helyett, meg szereltettem be egy pajzsos hevederzárat is :) Mást nem tudok csinálni, de a szomszéd kisgyerekkel még otthon van mindig. Erkélyről lehetne bejutni, de az meg 5 emelet.

#68895 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:25

Itt is az volt a szerencse, hogy a szembe néni nyugdíjas, egyedül van, és szeret kinézegetni, ha hall valamit a lépcsőházban, rögtön kikukucskál a kisablakon.

Itt az eltűnt konfig:
Gigabyte EP45-DS3 alaplap, gyári szám: 082840090536
Intel C2D E8400 (Wolfsdale) processzor 3.0 GHz, egy Arctic Freezer 7 PRO hűtővel
2x2 GB Geil Ultra 800 MHz PC6400 memória
Gigabyte HD6850 OC 1GB, dupla hűtős, GV-R685OC-1GD, gyári szám: SN113151092126
WesternDigital 640GB merevlemez, SATA2 16MB, gyári szám: WCASZ4982755
WesternDigital 1,5TB merevlemez, SATA2 64MB, típusszám: WD15EARS, gyári szám: WMAZA2677407
WesternDigital RaidEdition2 320GB merevlemez, 7200rpm 16MB SATA, gyári szám: WCARW3075330
Pioneer D108 DVD író-olvasó, fekete
Toshiba 1812 DVD-olvasó, fekete
Creative SoundBlaster Audigy2 hangkártya
FSP Everest 85Plus 700W moduláris táp, gyári szám: PPA7001002 S1101050207
Chieftec BA-01BBB fekete ház, fekete floppy meghajtóval, ArcticCooling házhűtőkkel, a bal oldali ajtaján BECUP lanon ráragasztott matricák, 2010 és 2011 évi, eslő ajtaján ArcticCooling és Corsair gyári „puha” matrica
Saitek Cyborg Evo joystick

Emellett elvitték a Panasonic DMC F28 típusú fényképezőgépem is.
KomposztWC

#68896 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 15:32

Sajnálom :(

Én is kibaszott ideges lennék ilyen miatt. Néha a cuccaimat féltem a pinyóban, pont ezért hoztam fel a szerszámokat is, majdhogynem a párnám alatt vannak. Hogy száradjon le a kezük. Ha kell, megyek én is megsimogatni az arcukat egy colos vízcsővel.. :box:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#68897 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 01. 04. 16:06

Erre ne alapozz... Melóhelyen is ez volt, mikor csajért jött az új barátja, aztán odakint sunyiban talákoztak, mi bent már tudtuk a kukkolóktól, hogy mi van. Azt is visszahallottam, ha később jött melóba, vagy valaki nem rakta ki időben a kukát, és milyen autóval járnak a vendégek, satöbbi. Ennek ellenére a kirakatot beverték egy betonoszloppal, majd utána az egész lakást kipakolták 7 tonnás autóval, senki nem látott semmit, egyszerűen 5 rakodóval elköltöztették, mikor nem voltak odahaza 1 hétvégét...
Make love not Wor.

#68898 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2012. 01. 04. 15:52

PC-t tudok adni. Nekem is volt 10 éve egy ilyen, ugyanígy karácsony után, mert akkor sok az érték... CDlemezeim egy tartóban szoba közepén összekészítve, egy részét azóta nem pótoltam. Most meg a sok backupba döglök bele, bár ksi kockákat jobban el kellene ásni, egyik szerintem lemegy anyóshoz, csak a szinkronizálást kellene kitalálnom. Egy ideje backup mániás vagyok, mióta júzereknél elhulik/ellopják/eltörik.
Make love not Wor.

#68899 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 04. 16:26

Én is kibaszott ideges lennék ilyen miatt. Néha a cuccaimat féltem a pinyóban, pont ezért hoztam fel a szerszámokat is, majdhogynem a párnám alatt vannak.

Jaja, nálunk elvileg biztonságos a pinyó, de ott van lent vagy 10 Mikrobi, annak majdnem 100ezer pénz darabja. Most egyezkedek szomszéddal, ott dupla vasajtó van, aztán ki tudja. Mostanában elég jól pakolódunk, ki tudja ki mit les ki, egy darabig az érték odafent volt, de már el sem férünk, meg folyton nyakamba dőlt a káosz, kicsit normalizálni kellene. Most kerestem a lakatost dupla biztonsági zárért, aztán meglátjuk, de nem vagyok egy nyugodt. Régebben kerestem TCP/IP riaszttót is, vagy bármit, mert szomszéd mindig odahaza van, többynire asszony is, ethernet van a pinyóban, GSM-et és távfelügyeletet ezért nem vennék, úgyis mire kiérnek arra egy részét elviszik, előbbre nem sokkal vagyok. Raktáram meg a VIII. közepén lenne, oda sem merek menni semmivel, egyébre meg annyit lehet költeni, amiért kibérlem a szomszéd lakást is.
Make love not Wor.

#68900 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 04. 16:32

Erre ne alapozz... Melóhelyen is ez volt, mikor csajért jött az új barátja, aztán odakint sunyiban talákoztak, mi bent már tudtuk a kukkolóktól, hogy mi van. Azt is visszahallottam, ha később jött melóba, vagy valaki nem rakta ki időben a kukát, és milyen autóval járnak a vendégek, satöbbi. Ennek ellenére a kirakatot beverték egy betonoszloppal, majd utána az egész lakást kipakolták 7 tonnás autóval, senki nem látott semmit, egyszerűen 5 rakodóval elköltöztették, mikor nem voltak odahaza 1 hétvégét...

Nem alapozok. Csak írtam, mint biztonsági opció :D

Amúgy van riasztónk, hívja egyből Fateromékat, minket, Nagyfatert. Biztonsági ajtó, fityfene :D

Mondjuk érték nincs otthon :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3443
  • 3444
  • 3445
  • 3446
  • 3447
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.