HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3454
  • 3455
  • 3456
  • 3457
  • 3458
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#69101 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 12. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 00:10

Akkor vegyelek be a bótba? Férjen be kocsi, ha szerelni kell, oszt ez? Körülötte meg a motyóim, azt egyendobozosítottam, jól kockázható. Persze olyan doboz nincs, amit tavaly vettem, most 2-3 külön típus/méret ez is.

Ha így, akkor keresek aknás garázs, kiadó házrésszel vaze :-D Bár asszony kupánver, mert zsebből nem kellene, cégnek meg nincs lóvéja.

Jajaja :Đ
Bár a 7négyzetméter 20 küvecs az kibaszottsok. Vasnak alapból kell 3*5méter,hogy legalább ajtót ki lehessen nyitni vagy akármi. Az már alapból 15négyzet, oszt amennyit ezek elkérnek annyiból tényleg egy aknás műhelyt kisházzal lehet bérelni. Én aszittem ezek ócsóak, ahogy hirdetik magukat.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#69102 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 12. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 12. 23:14

Én aszittem ezek ócsóak, ahogy hirdetik magukat.

Ezt írtam 2 éve, hogy amiért a Méta utcában őrzés nélküli papírajtós 10 négyzet konténert adtak, annyiért tudtam volna albérletet a Blahán, oszt az már arány... Csak oda lépcsőzni kell, nincs parkoló, ellenben felviheted a csajokat gazdagon :-D
Make love not Wor.

#69103 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 06:42

1SO :cool:

#69104 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 00:19

Ezt írtam 2 éve, hogy amiért a Méta utcában őrzés nélküli papírajtós 10 négyzet konténert adtak, annyiért tudtam volna albérletet a Blahán, oszt az már arány... Csak oda lépcsőzni kell, nincs parkoló, ellenben felviheted a csajokat gazdagon :-D

Hát ezaz. Ellenben konténerben dugni is lehet, csak gondolom télen nincs fűtés. Pedig ez az eurostore jó lenne. Szoktam elmenni előtte, elég nyugis hely, kívülről látom mindig a garázsnyi ajtókat,de sok mozgás nincs :) Ezek is 1 ügyfélből akarnak meggazdagodni pfejjj.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#69105 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:31

Nem kell valakinek egy ilyen patron? Ügyfélnek nem kellett, ránkmaradt, bolt meg nem veszi vissza.

Lexmark 10N0026 No.26 tintapatron (eredeti)

bolti ára 9k,de 4k-ért átvehető, mivel az utángyártott kerül ennyibe. Ha kell számlát tudunk adni.
BMWパワー
Kép

#69106 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 12:31

Nem kell valakinek egy ilyen patron?

Pfff, erről jut eszembe: Van egy rakás utángyártott HP és Epson patronom (jellemzően régebbi nyomtatókhoz), amit gazdaságilag leselejteztem, és ingyen vagy még olcsóbban szívesen odaadom azoknak a phavasztoknak akik ittak már velem együtt... :Đ Lehet bejelenteni az igényeket, aztán mondom, hogy van-e...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#69107 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 09:14

Hát ezaz. Ellenben konténerben dugni is lehet, csak gondolom télen nincs fűtés.

Ergya, gondolod nekem majd olyan raktáram lesz, ahol nincs betárazva pár üveg folyékony télikabát? Valamit úgyis kikavarok. Ismerős basztat majdnem komplett műhellyel occsón, ráadásul oda autóval még keresztben driftelve is be tudnál állni, csak eléggé a VIII környéke, bár abból a jobbik fajta, csak engem nem motivál, hiába van riasztó, kamera, kisfaszom, most este jövet/menet ott állnak a rézbőrűek a sarkon, én meg pakoljam be a cumót, ami ránézésre is értékes, vagy alomínijum?

Ellenben azt megkérdezem lehet-e ott kocsit szerelni, jön szívességgel is, meg ilyenek.
Make love not Wor.

#69108 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 18:00

Ergya, gondolod nekem majd olyan raktáram lesz, ahol nincs betárazva pár üveg folyékony télikabát? Valamit úgyis kikavarok. Ismerős basztat majdnem komplett műhellyel occsón, ráadásul oda autóval még keresztben driftelve is be tudnál állni, csak eléggé a VIII környéke, bár abból a jobbik fajta, csak engem nem motivál, hiába van riasztó, kamera, kisfaszom, most este jövet/menet ott állnak a rézbőrűek a sarkon, én meg pakoljam be a cumót, ami ránézésre is értékes, vagy alomínijum?

Ellenben azt megkérdezem lehet-e ott kocsit szerelni, jön szívességgel is, meg ilyenek.

Na, lessük meg. De nyócker nekem mán messze van. Ez a juróraktárak azért jóú,mert onnan 30méterre felszállok a buszra ami itt tesz le a ház előtt, ha esetleg ott kéne hagyni a vasat 1-1éjjel vagy akármi. Bár végülis ez a műhely se rossz, jó ha kéne nekem havi 1x.
BMWパワー
Kép

#69109 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 18:13

Na, lessük meg. De nyócker nekem mán messze van. Ez a juróraktárak azért jóú,mert onnan 30méterre felszállok a buszra ami itt tesz le a ház előtt, ha esetleg ott kéne hagyni a vasat 1-1éjjel vagy akármi. Bár végülis ez a műhely se rossz, jó ha kéne nekem havi 1x.

8kerből is jó a tömegköz, de ha úgy van el is vihetlek. Ember most úgyis rá van mozdulva mindenre, szólj ha szerelni kell, rá is kérdezek konkrétan, eseti jelleggel is. No meg szopjon egy kicsit, ha már akadékos.
Make love not Wor.

#69110 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 19:15

8kerből is jó a tömegköz, de ha úgy van el is vihetlek. Ember most úgyis rá van mozdulva mindenre, szólj ha szerelni kell, rá is kérdezek konkrétan, eseti jelleggel is. No meg szopjon egy kicsit, ha már akadékos.

De most bérelnéd, vagy ő használja vagy mi? 8kerben pontosan hol? 99-es vonala még nekem tök jóúú, csak akkor halál ha át is kell szállni másik járműre.
Kéne amúgy hamarost, ugyanaz mint ami miatt nke-hez mentem volna, vagyis a kormánymű. De még kell vennem folyadékot meg alátéteket, szóval nem azonnal kell,de ilyen 1-2hét múlva.
BMWパワー
Kép

#69111 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 18:23

De most bérelnéd, vagy ő használja vagy mi? 8kerben pontosan hol? 99-es vonala még nekem tök jóúú, csak akkor halál ha át is kell szállni másik járműre.
Kéne amúgy hamarost, ugyanaz mint ami miatt nke-hez mentem volna, vagyis a kormánymű. De még kell vennem folyadékot meg alátéteket, szóval nem azonnal kell,de ilyen 1-2hét múlva.

Neki van egy kurvanagy, kb. panel alja teljesen, garázsbejáró, kis bejárat, ésatöbbi. Abból adna részeket, külön meg egyben, meg kijárat nélkül és utcafiontos kijárattal. Most jutott eszembe, meg amúgy is basztat, hogy béreljem ki, csak eddig hümmögtem, hogy a rézbűrűek miatt lehet nem jó ötlet. Szóval van vagy 3 nagy garázsbejáró, meg kis lukak, amik fodrásznak, hasonlónak jók, meg 2 közös bejárat folyosóval, bent meg vagy még 4-5 nagy garázsnyi üres hely, szeparálva. Régen hőközpont, gáz, raktár, satöbbi volt, Neki meg lóvéja maradt bent és elcserélte sok éves főbérlői konstrukcióra, most próbál egyben és darabokban is pénzt csinálni belőle.

Helyileg Práter u. 50 környékén, itt mellette:

http://www.szatmari....list.php?item=8
Make love not Wor.

#69112 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 19:33

Neki van egy kurvanagy, kb. panel alja teljesen, garázsbejáró, kis bejárat, ésatöbbi. Abból adna részeket, külön meg egyben, meg kijárat nélkül és utcafiontos kijárattal. Most jutott eszembe, meg amúgy is basztat, hogy béreljem ki, csak eddig hümmögtem, hogy a rézbűrűek miatt lehet nem jó ötlet. Szóval van vagy 3 nagy garázsbejáró, meg kis lukak, amik fodrásznak, hasonlónak jók, meg 2 közös bejárat folyosóval, bent meg vagy még 4-5 nagy garázsnyi üres hely, szeparálva. Régen hőközpont, gáz, raktár, satöbbi volt, Neki meg lóvéja maradt bent és elcserélte sok éves főbérlői konstrukcióra, most próbál egyben és darabokban is pénzt csinálni belőle.

Helyileg Práter u. 50 környékén, itt mellette:

http://www.szatmari....list.php?item=8

Ezt tudom hogy hol van, ettől 2 sarokra lakott egy sunám, sokszor jártam oda. :cool: De ott aztán vannak brazilok rendesen! Napközben is félig kilógnak az ablakból úgy ordibiálnak. Mondjuk a fél utca már el van bontva, az utóbbi pár évben cserélnek le minden épületet.
Meg kéne nézni személyesen is, hogy pontosan mi meddig.

Viszont lakik ott haverom, lehet, hogy neki kéne állandó jelleggel egy beálló! Vmi árakat nem tudsz?

Szerkesztette: blueboi69 2012. 01. 13. 18:47 -kor

BMWパワー
Kép

#69113 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 18:43

Ezt tudom hogy hol van, ettől 2 sarokra lakott egy sunám, sokszor jártam oda. :cool: De ott aztán vannak brazilok rendesen! Napközben is félig kilógnak az ablakból úgy ordibiálnak. Mondjuk a fél utca már el van bontva, az utóbbi pár évben cserélnek le minden épületet.

Az a baj beállóval, hogy az szarul jönne ki, mert ami elöl ajtós, ha elszeparálja, akkor mögötte nagy területet bukik. Ezért mondom, hogy mögötte mondjuk raktározok/kavarok/satöbbi, oszt két napra be lehet állni, meg szerelgetni, meg egyéb, az a kutyát nem érdekli, csak állandóval ugye valakivel dulván közösködni kell, azt meg ki tudja.

Amúgy ja, zűrös környék volt, ez a szakasz amúgy elég normálisnak néz ki. Ismerős lakik Teleki tér sarkán, ott is hümmögtem vadul, hogy hátvaze, itt testőrt kellene tartani és nem utcán parkolni.

Asszem ennek a háznak a jobb hátsó sarka, ott látni vagy 5 bejáratot ilyenolyan színekben:

Csatolt fájl  prateralja2.jpg (175,24K)
Letöltések:: 23
Make love not Wor.

#69114 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 20:12

Az a baj beállóval, hogy az szarul jönne ki, mert ami elöl ajtós, ha elszeparálja, akkor mögötte nagy területet bukik. Ezért mondom, hogy mögötte mondjuk raktározok/kavarok/satöbbi, oszt két napra be lehet állni, meg szerelgetni, meg egyéb, az a kutyát nem érdekli, csak állandóval ugye valakivel dulván közösködni kell, azt meg ki tudja.

Amúgy ja, zűrös környék volt, ez a szakasz amúgy elég normálisnak néz ki. Ismerős lakik Teleki tér sarkán, ott is hümmögtem vadul, hogy hátvaze, itt testőrt kellene tartani és nem utcán parkolni.

Asszem ennek a háznak a jobb hátsó sarka, ott látni vagy 5 bejáratot ilyenolyan színekben:

Csatolmány prateralja2.jpg

Há ja, azé sejted, hogy nekem nem állna ott a vas állandóan. Viszont ott nincs akna ezekszerint, vagy most ott nem műhely vanik? Vagy az másol leledzik?

Nekem első körben simán jó a beálló is, fel tudom bakolni a vasat csak kényelmetlenebb,de a semminél jobb. Azért ott is élnek emberek, inkább utcán sétálni veszélyesebb. De sok a yard is. Azért most gondold el, hogy ott utcán is parkolnak vasak.
BMWパワー
Kép

#69115 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 13. 19:58

Viszont ott nincs akna ezekszerint, vagy most ott nem műhely vanik? Vagy az másol leledzik?

Azért most gondold el, hogy ott utcán is parkolnak vasak.

Ott nem van akna. Csak occsón sok hely.

Amúgy meg jahh, a szarod biztos nem kell senkinek, de ez elgondolkoztató:

http://auto.indavide..._az_Audi_A6-ost
Make love not Wor.

#69116 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 21:40

Ott nem van akna. Csak occsón sok hely.

Amúgy meg jahh, a szarod biztos nem kell senkinek, de ez elgondolkoztató:

http://auto.indavide..._az_Audi_A6-ost

Durvás...
BMWパワー
Kép

#69117 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 21:18

pina
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#69118 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 13. 22:18

pina

'ájk. Válaszoltam autós topikba szervóra.
BMWパワー
Kép

#69119 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 14. 08:00

1SO :cool:

#69120 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 14. 08:11

Na, tegnap ki lettek cserélve a nyílászárók, élek, stb glettelve, ma jó kis csiszolás, aztán festés.

Ja és éhes vagyok.
KomposztWC

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3454
  • 3455
  • 3456
  • 3457
  • 3458
  • Utolsó »