HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3466
  • 3467
  • 3468
  • 3469
  • 3470
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#69341 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:37

Igen, köszönöm, mostmár teljesen képben vagyok. Ettől függetlenül legközelebb ha talizunk valamelyikőtök hozza magával, mert megnézném élőben is.
Köszi. :)

szerintem addigra nekunk is lesz :)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#69342 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 22. 18:38

Mondanám, hogy occsó tábla, de aztolajos kézzel buzizini? Áááááá, akkor már egy ótvar laptop, ami éppen bír netezni meg pdf-et nézni.

Na ezaz. De táblán ha van védőfólia azt talán könnyebb cserélni és tisztítani mint egy laptopot. Ótvar régivel az a baj, hogy nem bírja sokáig. Ki-be kapcsolgatni meg sok időt vesz igénybe. Már ha el tudod képzelni a dolgot.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#69343 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:31

Egyébként egyszer már vittem egy bőröndnyi könyvet antikváriumba, de adtak értük kb 8-10ezret. Ebből nehezen jön ki bármilyen autó is :)

Nem barmilyen autorol volt szo, hanem a tragyataligadrol :nevet:

#69344 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:30

Felfogtam elsőre amit Gömbibá írt. De eink-ről irtad, hogy szürkeárnyalatos én meg annyira nem is akartam elhinni, hogy ennyi pénzért nem is színes

Énmeg azt hittem, hogy mert Amazon és szolgáltatás, azért drága. Közben kb. egyik legjobb vétel. Fentebb írtam a Prestigot, az megemészt rtf-et, html-t. Ezt most txt-ben lököm rá az olvasóra, csak így betűtípus/vastag/félkövér az elveszik, ellenben az egyéb ennyit tudó cuccok bőven drágábbak is. Picit lehetne nagyobb kijelzője, de teljesen jó cucc, aztán mikor szürkeárnyalatos képet látsz rajt, akkor lepődik meg az ember, mennyire jó bír lenni a mono cucc.
Make love not Wor.

#69345 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 22. 18:42

Nem barmilyen autorol volt szo, hanem a tragyataligadrol :nevet:

Ez nem trágyataliga, te kókadtpöcsű :omg: Néha elgondolkodom, hogy eladlak vmi szervkereskedőnek, de félek nem venne át téged. :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#69346 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:41

Na ezaz. De táblán ha van védőfólia azt talán könnyebb cserélni és tisztítani mint egy laptopot. Ótvar régivel az a baj, hogy nem bírja sokáig. Ki-be kapcsolgatni meg sok időt vesz igénybe. Már ha el tudod képzelni a dolgot.

Én is akku nélküliekkel szopoltam, tudom. De valamit valamiért, az majdnem ingyé van és nem sajnálom, van pár 50 méteres kábeldobom aztán kész.
Make love not Wor.

#69347 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 22. 18:42

Énmeg azt hittem, hogy mert Amazon és szolgáltatás, azért drága. Közben kb. egyik legjobb vétel. Fentebb írtam a Prestigot, az megemészt rtf-et, html-t. Ezt most txt-ben lököm rá az olvasóra, csak így betűtípus/vastag/félkövér az elveszik, ellenben az egyéb ennyit tudó cuccok bőven drágábbak is. Picit lehetne nagyobb kijelzője, de teljesen jó cucc, aztán mikor szürkeárnyalatos képet látsz rajt, akkor lepődik meg az ember, mennyire jó bír lenni a mono cucc.

Hát izé, nekem a számológép meg az ezer éves kvarzjátékok (milyen hülye elnevezés) jutnak erről eszembe.
BMWパワー
Kép

#69348 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 22. 18:44

Én is akku nélküliekkel szopoltam, tudom. De valamit valamiért, az majdnem ingyé van és nem sajnálom, van pár 50 méteres kábeldobom aztán kész.

Oké,de nincs garázs. Porszívónak le szoktam engedni hosszabbítót, de laptopnak nem fogok. Nagy is, meg minden. Nemhiszem,hogy jó lenne. Telefon fasza lenne,csak kicsit kicsi a kijelző meg pdf zoomolás közben lefagy ésatöbbi. Vmi nagyobb kijelzős kell. De nem feltétlen erre használnám, csak begyűjtöttem most pár könyvet, jó lenne elolvasni,de nem akartam laptopon, ez a widescreen nem papír jellegű olvasásra van, utálom,hogy állandóan scrollozni kell,majdhogynem folyamatosan.
BMWパワー
Kép

#69349 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:45

Hát izé, nekem a számológép meg az ezer éves kvarzjátékok (milyen hülye elnevezés) jutnak erről eszembe.

Annál kicsit jobb, bár ez is gyengébbnek néz ki, mint élőben:

http://ofteninspired...1/07/kindle.jpg

Hirtelen ennyit találtam.
Make love not Wor.

#69350 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:48

Telefon fasza lenne,csak kicsit kicsi a kijelző meg pdf zoomolás közben lefagy ésatöbbi.

Nekem inkább kicsi és kényelmetlen, ha ilyenkor fagyna, akkor biztos megtapostam volna, akármi az a cucc. Nézegetek én azon pdf-et, csak állandó használatra alkalmatlan.
Make love not Wor.

#69351 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 22. 18:49

Annál kicsit jobb, bár ez is gyengébbnek néz ki, mint élőben:

http://ofteninspired...1/07/kindle.jpg

Hirtelen ennyit találtam.

Hát izéé nem győztél meg :) Olyan ezer éves technológiának tűnik. Viszont ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen lehet a többi olvasó amire azt mondjátok,hogy szar? :-s
BMWパワー
Kép

#69352 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 22. 18:51

Nekem inkább kicsi és kényelmetlen, ha ilyenkor fagyna, akkor biztos megtapostam volna, akármi az a cucc. Nézegetek én azon pdf-et, csak állandó használatra alkalmatlan.

Hát ja, én is megtaposnám,de nem tehetem. Állandó használat az erős, ha havonta egyszer kellene szerelős célra, már sokat mondok.
BMWパワー
Kép

#69353 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:45

skyrim meg doom 1-2 fut ti84-en... :rolleyes2:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#69354 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:53

Hát izéé nem győztél meg :) Olyan ezer éves technológiának tűnik. Viszont ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen lehet a többi olvasó amire azt mondjátok,hogy szar? :-s

Azért mert könyvet utánoz. Lassan 600 éves a könyvnyomtatás, ez egy rendes bevát technológia, kár elbaszni. Többi meg nem szar, csak más, vagy drága, vagy más tud és piros. Prestigonál pld. meglepődtem, valami htmloldalakba lementett akármit rátettem zip-ben, és simán olvasta belőle. Kindlén még nem próbálgattam ilyeneket. Ott meglepetés az volt, hogy Amazon accounthoz hozzá sem kötöttem, mert minek, úgysem veszek semmit. Erre addig nem lehetett rajt sorbarendezni, vagy kedvenceket csinálni, míg be nem reggeltem :-o
Make love not Wor.

#69355 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 22. 18:55

skyrim meg doom 1-2 fut ti84-en... :rolleyes2:

Nem élek ilyenekkel.
BMWパワー
Kép

#69356 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 17:53

ez célgép
olvasásra ez a legjobb kijelző-technológia jelenleg, és az alábbiakban is a leghasználhatóbb kompromisszum
a többi azért nem ennyire jó, mert más technológiát használ a képalkotásra (lassabb a frissítés, kevesebb az árnyalatok száma, elbaszott a képernyőméret), vagy nem eszik meg csak saját formátumot, azt is szarul, pdf-et nem kezel, szarul tördel, nem állítható a betűtípus vagy a betűméret, nem ismeri a magyar karaktereket (pl. ő helyett ô vagy õ jelenik meg), esetleg ótvar az üzemideje, vagy csak kényelmetlen a fogása, nehéz (hosszú távon kézben tartva ez fontos is lehet akár), nincs benne wi-fi, nem bővíthető a memória, nem tetszik a színe, nem tetszik a szaga.
Kihagytam valamit?

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 01. 22. 18:08 -kor

#69357 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 22. 19:07

ez célgép
olvasásra ez a legjobb kijelző-technológia jelenleg, és az alábbiakban is a leghasználhatóbb kompromisszum
a többi azért nem ennyire jó, mert más technológiát használ a képalkotásra (lassabb a frissítés, kevesebb az árnyalatok száma, elbaszott a képernyőméret), vagy nem eszik meg csak saját formátumot, azt is szarul, pdf-et nem kezel, szarul tördel, nem állítható a betűtípus vagy a betűméret, nem ismeri a magyar karaktereket (pl. ő helyett ô vagy ő jelenik meg), esetleg ótvar az üzemideje, vagy csak kényelmetlen a fogása, nehéz (hosszú távon kézben tartva ez fontos is lehet akár), nincs benne wi-fi, nem bővíthető a memória, nem tetszik a színe, nem tetszik a szaga.
Kihagytam valamit?

Ez elég sok negatív tulajdonság. De ezek nagy részét élőben tapasztalatod meg, ha a kezedben van.
BMWパワー
Kép

#69358 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 18:09

Ez elég sok negatív tulajdonság. De ezek nagy részét élőben tapasztalatod meg, ha a kezedben van.

vagy utánaolvasol - tudod, ha sokan fikáznak valamit, az már jelent valamit

#69359 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 01. 22. 18:09

Ki is próbáltunk párat, bár Koobe, Sony, satöbbi már nem szopolik az ékezetekkel. Speciel engem a wifi sem nagyon érdekes, úgyis USBvel lehet tölteni, rádugom a gépre, felmásolom, kész. Többinél meg inkább az extra funkciókon röhögök, mert minek rá mp3, rádió, képnézegető, webböngésző? Ez is olyan, mint a GPS, csomó felesleges szart rátolnak, közben olvasni kell oszt kész. Legfeljebb ezek nem kerülnek sokkal többe, ellenben plusz egy sor a technikai jellemzők közt, parasztnak jobban el lehet adni.

Negatív meg a dzsunka cuccoknál van, az mobilban, táblában, többiben is olyan.
Make love not Wor.

#69360 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 22. 18:10

vagy utánaolvasol - tudod, ha sokan fikáznak valamit, az már jelent valamit

Legfeljebb ne HWSW-s vérpistikéből induljunk ki.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3466
  • 3467
  • 3468
  • 3469
  • 3470
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.