HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3507
  • 3508
  • 3509
  • 3510
  • 3511
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70161 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 19:15

akár megtehetném, hogy beszkennelek neked pár érdekességet, hogy a guga bt előtt kikkel, mikkel dolgoztam, mert nekem soha nem azon járt az eszem, hogy valahová felvegyenek dolgozni :-D

Tedd meg. De most utána van. Bt-vel mi lett?
Make love not Wor.

#70162 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 19:08

A paprika. De az drága, így marad a kármin, nem? Ráadásul a párizsinak sem nagyon van piros színe, az is olyan sápadt, mint a virsli, ahogy kell. Bár engem ez nem érdekel, ha olyanopm van, akkor eszem, ennyi erővel a sonka sem jó, mert nincs piros színe :-D Színe a húsos kolbásznak legyen, ráadásul megeszem én a bőrét magában, sóval. Jó hogy nem hupililára festik, mert az trendi és jobban fogy :-)

Azert vorosaru a nevuk, mert elvileg illene vorosnek lenniuk. Azaz minnel pirosabb annal jobb.
Legalabbis apam szerint ez lenne a jo vorosaru azonositoja....

#70163 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 19:21

Azert vorosaru a nevuk, mert elvileg illene vorosnek lenniuk. Azaz minnel pirosabb annal jobb.

Akkor ezt szerintem pár 10 éve elfelejtettük :-) Marhacucc talán sötétebb, de lehet csak a marhaaromától. Egy virsli színéről bármi (pld. sör) eszembe jut, de a vörös vagy piros semmiképp.
Make love not Wor.

#70164 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:27

Hogy fogalmad sincs sem nagyferóról, sem rólam és, hogy a sekélyes félinfórmációkra alapozott feltételezésekre alapozol, azt miért kell kőbe vésni? Gondolod, hogy kényszert érzek beszkennelni a fotókat, amit Feró irodájában készítettünk, vagy a szerződést a 424-es újsággal, ami az ő lapja volt? Neked csak illúzióid vannak, de nem tisztem lerombolni. Sőt, akár megtehetném, hogy beszkennelek neked pár érdekességet, hogy a guga bt előtt kikkel, mikkel dolgoztam, mert nekem soha nem azon járt az eszem, hogy valahová felvegyenek dolgozni :-D

Inkabb azt a cybecourt riherongy anyadat szkenneljed be, kotsog :fuck:

#70165 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:44

Meglestem guga farsangját, érdekesen tolták a kis csajok. Zene sem lett volna rossz, csak nem ide való. Hjahh, emlékszem mikor a lézerről vitatkoztunk, ide feltehetett volna valami bólogatós bizbaszt, meg valami klasszikus fényt, amit emlegettem. 2 Derby vagy hasonló már teljesen jó lett volna.

Zene? Hagyjuk, előre lecsekkoltam, dárenbézz volt a főmenü. A képek összevágva, aláfaragtam zenét. 6 órás buli volt, amit láttál az 5 perc. Ezért annyi fény és sapka, meg póló a gyereken.
2 verzió van, ha komoly a buli, akkor bérelt cucc, a hangulat mindig plafonon és parázs, ahogy a farsangiból is látható volt.

Levente (dj.lecso 15 éves, ne kelljen már 1 millát belefektetnem. Ha olyan felkérése van, mint 2012 Debrecen, akkor bérelt cuccal megyünk. Ha iskolai farsang, akkor megteszi az én alapcuccom. Van erőlködő, 2*500 kidörgő, 2* scan fény + 1 strobi meg egy lézer. Lehet beinvesztálok egy füstmasinába, bár szerintem túlzás.

Kicsit korán van még a vastag lóvét beleölni. Bár tényleg pengeélen táncolok, mert beertok 2011-en Pio 1000-es lejátszón és 800-as keverőn tolt egy kétórás bulit. Extázis volt bazdmeg, a kölyök nagyon állat. Ugyanezt csak cámtógépen tudja hozni, mert behringer vackokat nem fogok venni neki. Szóval vagy kibérlem a pio fullos cuccokat, ha komolyaqbb meló van, vagy ott a laptop és a virtual dj + a hangosító cuccom meg a fények. Majd ha már megszalad neki, akkor a cuccok is megszaladnak.

Beertokot többet nem vállalom, faji kérdés miatt :Đ
Tök máés bulit szervezünk, másik helyszín, és teljesen más emberek, zsidókat a közelébe nem engedünk soha többet :Đ

2012 Debrecen, neve még nincs, de biztos, hogy ugyanolyan bitang lesz, mint volt 2008, 2009, 2010. 2011-es bulit két kis tetűhintás lenyúlta és hozott sekuritátét, meg fúúú, hagyjuk is. Szó sem volt családias buliról, csak is szponzor és pénz és pénz és pénz. Undorítóak voltak.

2010-ben volt egy srác, aki kisegítette az egész bulit agregátorral, nélküle nem ment volna tovább. 2011-ben szeretett volna default bejönni, aszitte, hogy megteheti, erre 14 órán át vitatkoztunk a két kis buzival, hogy ennyire ne legyenek már hülyék, hogy megvetetik vele a belépőt. Indok? : senki sem jöhet be ingyen, mert itt minden pénzbe kerül.

Vodi volt a baromfasz, hogy kiengedte az egészet a kezéből.

#70166 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:33

Es azt tudjatok-e mi volt a 424?
Hat a szabolcsi fekete vonat...

4:24-kor indult Mateszalkarol - kb minden reggel.
Sokat utaztam vele, mert kilencre a Nyugatiban volt.

#70167 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 19:20

Tedd meg. De most utána van. Bt-vel mi lett?

Nincs hova feltölteni, pedig tényleg jó képek :Đ Bt? a tököm tudja, párszor kijöttek az apehtól személyesen, de gondolom nem volt nekik nyereséges :Đ ennyi elég?
Nemrég egy másik cégem miatt könyvelőnél rákerestettem a gugára, aszongya már rég törölték és nullás, nincs semmi nyoma, hogy valaha is létezett volna :Đ kb. két millát akartak rám verni.

Ha valaha is lesz egy csöppnyi lelkiismeret furdalásom, majd rendezek egy guga államadósságelleni segélykoncertet :nevet:

#70168 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 19:33

Es azt tudjatok-e mi volt a 424?
Hat a szabolcsi fekete vonat...

4:24-kor indult Mateszalkarol - kb minden reggel.
Sokat utaztam vele, mert kilencre a Nyugatiban volt.

És a szlogen? Volt egy 2*2 méteres fekete vászon, amire feró rápingálta fehér festékkel, hogy a hajléktalanok lapja, meg a tököm tudja. Rákerestem guglin, nyoma sincs, csak a fotóim :-D
Azzal a hülye fekete vászonnal jártam az aluljárókat, kiragasztottam és kemping asztalról árultam az újságot. Úgy volt bukó, ahogy kitalálta, de legalább jól fizetett.

#70169 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:42

Hogy fogalmad sincs sem nagyferóról, sem rólam és, hogy a sekélyes félinfórmációkra alapozott feltételezésekre alapozol, azt miért kell kőbe vésni? Gondolod, hogy kényszert érzek beszkennelni a fotókat, amit Feró irodájában készítettünk, vagy a szerződést a 424-es újsággal, ami az ő lapja volt? Neked csak illúzióid vannak, de nem tisztem lerombolni. Sőt, akár megtehetném, hogy beszkennelek neked pár érdekességet, hogy a guga bt előtt kikkel, mikkel dolgoztam, mert nekem soha nem azon járt az eszem, hogy valahová felvegyenek dolgozni :-D

De megint azt hoznád ki a történetből, hogy te droid vagy :Đ ha az vagy, akkor az legyen a te problémád, én nem vagyok az. Viszont engem sohasem zavart, ha te vállalod és jól érzed magad a bőrödben, ilyen emberekre is szükség van :cool:

Feró meg MDF-es volt, nem azért, mert te nem hiszed el :Đ

tudom, meg én vagyok a droid, mert alkalmazott vagyok
te meg az élet császára vagy, mert kóbászé szopsz :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70170 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 19:21

szerintem nem ezért ez a neve

#70171 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 21. 15:07

"Én gecinagy kőműves vagyok, ezért veszek amcsiba egy telket öcsém! merazkell, merittbazmeg pólusváltás/AntalKrisztus/hiperinfláció/miazmás" :-)

kettyósnyomi :kma:

Lehet, hogy a világegyetem végtelen, de már nem csodálkozom rajta, hogy nem találom a helyem :Đ pizzát meg rendeljen tőled anyád :nevet: :kma:

#70172 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 19:42

szerintem nem ezért ez a neve

Van valami konkret infod?

#70173 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 19:42

tudom, meg én vagyok a droid, mert alkalmazott vagyok
te meg az élet császára vagy, mert kóbászé szopsz :up:

Kettőnk közül neked vannak olyan kényszerképzeteid, amitől szabadulni kell.
Ha tudod, hogy te droid vagy és alkalmazott, frusztrál?
Valaki mitől lesz az élet császára? Én szünet nélkül csak annyit állítok, hogy elégedett ember vagyok.
Ha a sors úgy hozza, bizony nagyon szívesen szopok kolbászért, de ezen a lépcsőfokon már elég régen túlléptem, viszont soha nem fogom szégyelleni és ha azt látom, hogy valaki igen nehezen van eleresztve küveccsel, de van otthon házipálesz vagy tábla szalonna, kolbász, akkor megegyezéses alapon talán még lelkesebben dolgozom, mint pénzért. Ebből soha nem csináltam titkot, te vagy az, aki kényszeresen úgy állítod be, mint ha csak és kizárólag ebből élnék és valami negatívum lenne.

Legközelebb mielőtt hozzászólsz, olyasmit kaparj össze, ami nem a saját sörgőzös fejedből pattant ki.

Nem barlangban lakunk pl.
Soha nem mondtam, hogy kém vagy, ugyaqn mit kémlelnél ki te barom, a szart a seggemből? Buzi beszivárgó geci vagy, aki semmi értéket nem tud teremteni, de kötelességének érzi, hogy kényszeresen megkérdőjelezze mindazt, amit más létrehozott. Buzikám, így lett neked enpera@ mailcímed és nickneved. Ennyit tudsz nímand. És, hogy kikkel mikkel dolgoztam együtt, még ha bele is lapozhatnál a fényképalbumomba, akkor sem hiszem, hogy az a gyűlölet, ami benned munkálkodik, nyomtalanul eltűnne.

#70174 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 19:55

Inkább iszok sört és Napalm Death-ot hallgatok :Đ

#70175 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 20:55

Inkább iszok sört és Napalm Death-ot hallgatok :Đ

inkább igyál egy napalmot.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70176 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:00

Juteszembe, nemrég kértek tőlem egy kis melót, asse tudtam ki meg miért, szartam is rá. Unalmamban megcsináltam, aztán egyszer csak jön haza a nejem egy szatyor hurkával meg kolbásszal, szalonnával :Đ

Majd egy hétig azt kajoltuk reggelire :-D ubazz, nem semmi disznóságokat gyártanak a környéken.
Tavaly ősszel pácolt, füstölt kecskecombot dobtak hozzám :D

#70177 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 21:00

Juteszembe, nemrég kértek tőlem egy kis melót, asse tudtam ki meg miért, szartam is rá. Unalmamban megcsináltam, aztán egyszer csak jön haza a nejem egy szatyor hurkával meg kolbásszal, szalonnával :Đ

Majd egy hétig azt kajoltuk reggelire :-D ubazz, nem semmi disznóságokat gyártanak a környéken.
Tavaly ősszel pácolt, füstölt kecskecombot dobtak hozzám :D

Mikó társulunk? :Đ
Baszatlan picsákat tényleg továbbíthatnál néhanapján. De ne úgy mint a legutóbbi lehalt laptoposokat. Kisírtad az emeltdíjas számomat, aztán nem is hívtak, hogy dikk.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70178 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 21. 20:08

Mikó társulunk? :Đ

anyádkor :Đ

baszatlan picsát találsz eleget magad is, nekem csak terhemre vannak :omg: valamikor tavaly nyáron elgurultam vagy 40km-re, csaj domborít, látszott, hogy csajlakás, mert egyszobás patent és sehol egy büdös zokni. Belőttem neki a netet, meg laptopot, aztán, amíg készítette a forintot, csak elbőgte magát, hogy milyen szar az élete, mert a családja most bukta a céget, nincs pasija, de szülne és a kérót is bebukta a törlesztővel, úgyhogy mehet vissza anyucihoz.

Szerintem nem ilyen baszatlan picsákra vágysz :Đ
Én a helyedben olyat vállalnék be, de lehet el sem mesélem :cool:

Szerződést akart velem kötni egy bige, nagy cég vezetője, akkora tüdeje volt, mint a szomszéd hegyoldal, megkérdezte, hogy hogy működik laptopon a wireless egér és akkorát domborított, hogy majdnem ráélveztem a hátára. A csaj úgy tele van kúrva pénzzel és úgy szívja a pályázati lóvékat, hogy csak és kizárólag fiatal faszra utazik. Tudja, hogy megteheti, na az ilyennek pont jó parti lennél. Ahhoz hülye vagy, hogy a dolgaiba beleláss, de svédasztalos mutasdmeg partikon pont fess lenne rajtad az öltöny, amit rádtukmál és még partiba is vágnának az öregsunák a jó üzlet reményében.

Pénzes baszatlan picsákra hajtsál, hogy legalább küvecsed legyen. Ezeknek a pénzes ribiknek is az a legfőbb baja hogy nem nagyon van rátermett pasi, aki minden igényt kielégít. Dekoratív, fiatal, meg tud szólalni, baszni is tudja, szót is fogad, és még sorolhatnám. Na ezt sem a saját ujjamból szoptam, hanem ez a tüdős luvnya panaszolta el :Đ

#70179 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 19:36

Bt? a tököm tudja, párszor kijöttek az apehtól személyesen, de gondolom nem volt nekik nyereséges :Đ ennyi elég?
Nemrég egy másik cégem miatt könyvelőnél rákerestettem a gugára, aszongya már rég törölték és nullás, nincs semmi nyoma, hogy valaha is létezett volna :Đ kb. két millát akartak rám verni.

Idézet

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Tárolt Cégkivonat

A Cg.01-06-763184 cégjegyzékszámú Guga Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (1143 Budapest, Gizella út 34.) cég 2012. február 21. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok
Cégjegyzékszám: 01-06-763184 Cégforma: Betéti társaság Bejegyezve: 2004/02/11 Törlés hatálya: 2011/04/23 Törlés módja: hivatalból

#70180 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 19:52

Van valami konkret infod?

konkrétan passz, majd utánanézek
de ugye van ez a felosztás, hogy vörös meg fehér hús, hát nem mindig találó
de hátha beböfögi ciberde a választ :D

Téma megosztása: