HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3508
  • 3509
  • 3510
  • 3511
  • 3512
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70181 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 19:52

Kettőnk közül neked vannak olyan kényszerképzeteid, amitől szabadulni kell.
Ha tudod, hogy te droid vagy és alkalmazott, frusztrál?
Valaki mitől lesz az élet császára? Én szünet nélkül csak annyit állítok, hogy elégedett ember vagyok.
Ha a sors úgy hozza, bizony nagyon szívesen szopok kolbászért, de ezen a lépcsőfokon már elég régen túlléptem, viszont soha nem fogom szégyelleni és ha azt látom, hogy valaki igen nehezen van eleresztve küveccsel, de van otthon házipálesz vagy tábla szalonna, kolbász, akkor megegyezéses alapon talán még lelkesebben dolgozom, mint pénzért. Ebből soha nem csináltam titkot, te vagy az, aki kényszeresen úgy állítod be, mint ha csak és kizárólag ebből élnék és valami negatívum lenne.

Legközelebb mielőtt hozzászólsz, olyasmit kaparj össze, ami nem a saját sörgőzös fejedből pattant ki.

Nem barlangban lakunk pl.
Soha nem mondtam, hogy kém vagy, ugyaqn mit kémlelnél ki te barom, a szart a seggemből? Buzi beszivárgó geci vagy, aki semmi értéket nem tud teremteni, de kötelességének érzi, hogy kényszeresen megkérdőjelezze mindazt, amit más létrehozott. Buzikám, így lett neked enpera@ mailcímed és nickneved. Ennyit tudsz nímand. És, hogy kikkel mikkel dolgoztam együtt, még ha bele is lapozhatnál a fényképalbumomba, akkor sem hiszem, hogy az a gyűlölet, ami benned munkálkodik, nyomtalanul eltűnne.

Múltkor azt a kényszerképzetedet írtad le, hogy nekem nincs családom, meg albérletben lakom..
Ezek alapján mi a faszt képzelsz magadról, hülyegyerek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70182 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 21. 20:25

gugabt möhő

Akkor most az van, amit mondtam, hogy törölték, vagy az, amit szorgalmasan buzi módjára kikerestél, hogy hivatalból törölték? Melyik frusztrál jobban, hogy én tényleg adócsaló vagyok veled szemben és nem csak petárdával vigéckedek, vagy az, hogy te még mindig tövig bekapod az apeh jó szándékát?

#70183 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:31

azt írtad nyoma sincs
de van

barom

#70184 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:00

Bankers

Az nem "Bánkiak"-at jelent véletlenül? :]
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#70185 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 21. 20:31

:Đ

#70186 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 20:25

konkrétan passz, majd utánanézek
de ugye van ez a felosztás, hogy vörös meg fehér hús, hát nem mindig találó
de hátha beböfögi ciberde a választ :D

A párizsival - és még néhány rokonnal együtt - az úgynevezett vörösáruk csoportjába tartozik – ez az elnevezés arra a korra utal, amikor e termékek döntően marha- és borjúhúsból készültek.

Forras: http://buvosszakacs..../29/virsliteszt

Az meg ugye szep voros szinu...

Ezek szerint szep vorosnek kene lenni a parizsi/virsli/krinolin termekeknek - csak mostanaban mar a szinezo anyagot se raknak belejuk (marhahust meg foleg nem)...

Apam a mai napig nem veszi meg a vilagos szinu virslit. Biztos szakmai artalom.

Ha en is sok evig lattam volna hogy keszul a jo virsli/parizsi/krinolin (mert az atkosban az allami tangazdasag uzemeben tenyleg jo cuccokat csinaltak) akkor biztosan en sem ennem meg a nagyon vilagos virsliket. Igy csak megnezem melyik a boros/frankfurti/becsi es ha tetszik az allaga/ize akkor johet. Egyszer probabol vettunk egy igazi Tescos virslit - a kutya is fintorgott tole. Valoszinuleg a kutyatapban tobb hus van.

Volt 1-2 jo virsli. Wiesbauer meg Delhus (az a 2x2 par vedogazas) - bar az utobbibol mar fogtunk ki rosszul sikerult szeriat.

#70187 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 20:27

Múltkor azt a kényszerképzetedet írtad le, hogy nekem nincs családom, meg albérletben lakom..
Ezek alapján mi a faszt képzelsz magadról, hülyegyerek.

Nekem akkor van rólad és bárkiről kényszerképzetem, amikor csak akarom, mert akkora májer vagyok. Te viszont ezt nem engedheted meg magadnak, mert szerves része vagy a társadalomnak és erősen függsz a társadalmi elvárásoktól. Viszont attól még messze vagy, hogy családod legyen, főleg, hogy még a fogalmával sem nagyon vagy tisztában. Gabibácsi! Szeretnék valamit kérni tőled. Valamiért , tényleg nem tudom miért, azt hiszed versenyezned kell velem. Ne tedd, szükségtelen, alapjában véve jó fej vagy, meg szoktam is engedni néhány kört, hogy kóstolgass. Szerintem felesleges.

Néhány lépésben elmagyarázom miért.
Nem csak mert más emberek vagyunk, s más életcél vezérel. A korkülönbség is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy idősebb vagyok és tisztelj, hanem a korkülönbségből adódóan én már elértem azokat a dolgokat, amikre vágytam. Ne térjünk ki rá légyszi.
És nekem ténylegesen van családom, hidd el, hogy két fiú gyerek nevelése nem egyszerű feladat, a nagyobbik ráadásul már sztárnak képzeli magát, s minden alapja megvan rá, mert csimpaszkodnak rá a csajok akármerre megy.

Leegyszerűsítve a dolgokat. Nekem nincs problémám veled, sőt, láthatod, hogy külön, ha te nem szólogatsz be, akkor nem mászok rád. Sőt, azt is láthatod, hogy türelmes vagyok hozzád. Futhatsz néhány kört, aztán pofánbaszlak, természetesen csak szóban, utána vérig vagy sértve. Kérdem én, hiányzik ez neked? Mert nekem nem.
Szerény javaslatom, hogy én bármikor szívesen látlak, akár sörözhetünk is, hidd el hasznosabb lenne, mint amivel próbálkozol, mert az értelmetlen. Ha ide jársz méregetni a faszodat, mindig elvérzel :Đ

#70188 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 21. 20:31

Sajnos neked nem tudok olyan ízesen beszólni, mint gabibácsinak :Đ max. valami skiccet összehozok papíron, aztán begyújtok vele, ha gondolod megmelegedhetünk közösen mellette :nevet:

#70189 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 20:31

azt írtad nyoma sincs
de van

barom

Akinek nyoma sincs, az te vagy, és hiába erőlködsz, nem attól leszel valaki, hogy ideszaladsz hozzám és lábszáron hugyozlak.

#70190 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 20:29

Akkor most az van, amit mondtam, hogy törölték, vagy az, amit szorgalmasan buzi módjára kikerestél, hogy hivatalból törölték? Melyik frusztrál jobban, hogy én tényleg adócsaló vagyok veled szemben és nem csak petárdával vigéckedek, vagy az, hogy te még mindig tövig bekapod az apeh jó szándékát?

Gondolom fogalmad nincs a cégeljárásról, csak hangoskodsz, meg mellébeszélsz. :fuck:

Azt írtad, hogy tartozol az adóhivatalnak. Ha adósarad van, akkor hivatalból nem törlik a cégedet. Ha bármiféle tartozásod van soha nem lesz törölve, max felszámolva. :-)

#70191 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 21. 20:46

Gondolom fogalmad nincs a cégeljárásról, csak hangoskodsz, meg mellébeszélsz. :fuck:

Azt írtad, hogy tartozol az adóhivatalnak. Ha adósarad van, akkor hivatalból nem törlik a cégedet. Ha bármiféle tartozásod van soha nem lesz törölve, max felszámolva. :-)

Ücsüküé jobban adószakértő, mint én, hivatalból is :-D jelen volt a végén.
Volt saram két milla.
A céget törölték.
Mindkettő tény.

Én csak naív ügyfél vagyok :Đ

#70192 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 19:15

Hogy fogalmad sincs sem nagyferóról, sem rólam és, hogy a sekélyes félinfórmációkra alapozott feltételezésekre alapozol, azt miért kell kőbe vésni? Gondolod, hogy kényszert érzek beszkennelni a fotókat, amit Feró irodájában készítettünk, vagy a szerződést a 424-es újsággal, ami az ő lapja volt? Neked csak illúzióid vannak, de nem tisztem lerombolni. Sőt, akár megtehetném, hogy beszkennelek neked pár érdekességet, hogy a guga bt előtt kikkel, mikkel dolgoztam, mert nekem soha nem azon járt az eszem, hogy valahová felvegyenek dolgozni :-D

De megint azt hoznád ki a történetből, hogy te droid vagy :Đ ha az vagy, akkor az legyen a te problémád, én nem vagyok az. Viszont engem sohasem zavart, ha te vállalod és jól érzed magad a bőrödben, ilyen emberekre is szükség van :cool:

Feró meg MDF-es volt, nem azért, mert te nem hiszed el :Đ

Idézet

Politikai pályafutása

Az 1990-es években részt vesz a képviselő jelöltségben, először liberális, majd jobboldali színekben. A rendszerváltás idején jól ismert[forrás?] kortes mondat volt a „Nagy Ferót köztársasági elnöknek! avagy Szakadt országnak szakadt elnököt!”.[1] 1993-ban az alapítók között csatlakozik az MDF-ből kiváltak által létrehozott MIÉP-hez. 2003-ban kilépett a pártból és azóta aktívan nem foglalkozik a politikával.

forras: wikipedia

majdnem stimmel. :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#70193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:49

Hja, már értem. A cégemet azért törölték, mert nincs tartozásom :Đ ez jó hír, most hallom először, mármint azt, hogy nincs tartozásom :-D azt hogy törölték, már egy ideje tudom.

#70194 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 20:40

Nekem akkor van rólad és bárkiről kényszerképzetem, amikor csak akarom, mert akkora májer vagyok. Te viszont ezt nem engedheted meg magadnak, mert szerves része vagy a társadalomnak és erősen függsz a társadalmi elvárásoktól. Viszont attól még messze vagy, hogy családod legyen, főleg, hogy még a fogalmával sem nagyon vagy tisztában. Gabibácsi! Szeretnék valamit kérni tőled. Valamiért , tényleg nem tudom miért, azt hiszed versenyezned kell velem. Ne tedd, szükségtelen, alapjában véve jó fej vagy, meg szoktam is engedni néhány kört, hogy kóstolgass. Szerintem felesleges.

Néhány lépésben elmagyarázom miért.
Nem csak mert más emberek vagyunk, s más életcél vezérel. A korkülönbség is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy idősebb vagyok és tisztelj, hanem a korkülönbségből adódóan én már elértem azokat a dolgokat, amikre vágytam. Ne térjünk ki rá légyszi.
És nekem ténylegesen van családom, hidd el, hogy két fiú gyerek nevelése nem egyszerű feladat, a nagyobbik ráadásul már sztárnak képzeli magát, s minden alapja megvan rá, mert csimpaszkodnak rá a csajok akármerre megy.

Leegyszerűsítve a dolgokat. Nekem nincs problémám veled, sőt, láthatod, hogy külön, ha te nem szólogatsz be, akkor nem mászok rád. Sőt, azt is láthatod, hogy türelmes vagyok hozzád. Futhatsz néhány kört, aztán pofánbaszlak, természetesen csak szóban, utána vérig vagy sértve. Kérdem én, hiányzik ez neked? Mert nekem nem.
Szerény javaslatom, hogy én bármikor szívesen látlak, akár sörözhetünk is, hidd el hasznosabb lenne, mint amivel próbálkozol, mert az értelmetlen. Ha ide jársz méregetni a faszodat, mindig elvérzel :Đ

Nekem is van ténylegesen családom. Sőt, lakásom is.:)

#70195 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 21. 18:31

Mondjuk a kedves beteg is megerte a penzet, nem tudom, hany eve volt cukros az oreg, en aznap tudtam, mit jelent a HI es LO jelzes, amikor az elso cukormeromet megvettem.
Nem kell hozza angolul egy szot se tudni, benne van a leirasaban.

Kedves beteg alig elt, raadasul sztem a dokineni nem a beteg otthoni cuccaval merozott

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 02. 21. 21:04 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70196 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 20:48

Ücsüküé jobban adószakértő, mint én, hivatalból is :-D jelen volt a végén.
Volt saram két milla.
A céget törölték.
Mindkettő tény.

Én csak naív ügyfél vagyok :Đ

Azt hittem a kisemberen behajtjak a tartozast....
Ezek szerint te nagy ember vagy :)

A harmadik lehetoseg, hogy tul sokat tudsz ...

#70197 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 02. 21. 20:48

forras: wikipedia

majdnem stimmel. :-)

Hja, főleg ha annyi gógyid is lenne, ha nem a zsidipédiát szopogatnád. Waszlavik ugyanabban a zenekarban volt, mint Fero, a valamikori Beatrice, előtte meg Bikini. Nem a D nagy Lajos féle. Azcsakkésőbblett.

Szóval Feró nagy MDF rajongó és Demszky Gábor támogatója volt. Nézd végig a Waszlavikkal készített riportomat.
De amikor Fero még nem MIÉP-es volt, akkor előtte mi? :Đ
Amikor laptulajdonos volt és nyomták a diákszigetet :-D
Én akkoriban melóztam vele.
Feró egyébként nem akkora szám, hogy én a guga ne melózhattam volna vele.
Békéscsabai koncertjéről vonultam be katonának, a meghívóm itt van, aláírta és benne egy darab baboskendő Miklóska János nyakából. Akkor téptem le, amikor Waszlavik egy seprűvel ütötte a fejét, hogy üss a kölyökre :cool:
Talán nem a zsidipédiából kéne tanulni az életet. Meséljek Suszterlóriról, hogy Mobil koncert előtt mennyit piáltunk? Ő is buta MIÉP-es volt. De előtte ? :Đ

Faszért nem olyannal kezdtek ki, mint ti magatok, akik iskolapadban tanulják a történelmet.

Nem vagyok nagy csávó, de még Bill kapitánnyal is basztam be kőbányán, ultra nagy paraszt, akárcsak én.
Akkoriban volt egy gitárosa, Sipeki Zoli, aki a Heavy Métában is játszott, a heviméta énekese és prímása a feleségem osztálytársa volt, Salamon Beáta. Bea tanította a nejemet, voltam koncertjükön, basztam be Sipeki Zolival is, na ő ultra jó csávó, balkezes gitáros, életemben először láttam embert élőben balkezesként gitározni. Kurva nagy arc, jó gitáros, azóta sem tudom hova lett.

Akarsz még nekem tanítani valamit a wikipédiából?

#70198 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 21:24

anyádkor :Đ

baszatlan picsát találsz eleget magad is, nekem csak terhemre vannak :omg: valamikor tavaly nyáron elgurultam vagy 40km-re, csaj domborít, látszott, hogy csajlakás, mert egyszobás patent és sehol egy büdös zokni. Belőttem neki a netet, meg laptopot, aztán, amíg készítette a forintot, csak elbőgte magát, hogy milyen szar az élete, mert a családja most bukta a céget, nincs pasija, de szülne és a kérót is bebukta a törlesztővel, úgyhogy mehet vissza anyucihoz.

Szerintem nem ilyen baszatlan picsákra vágysz :Đ
Én a helyedben olyat vállalnék be, de lehet el sem mesélem :cool:

Szerződést akart velem kötni egy bige, nagy cég vezetője, akkora tüdeje volt, mint a szomszéd hegyoldal, megkérdezte, hogy hogy működik laptopon a wireless egér és akkorát domborított, hogy majdnem ráélveztem a hátára. A csaj úgy tele van kúrva pénzzel és úgy szívja a pályázati lóvékat, hogy csak és kizárólag fiatal faszra utazik. Tudja, hogy megteheti, na az ilyennek pont jó parti lennél. Ahhoz hülye vagy, hogy a dolgaiba beleláss, de svédasztalos mutasdmeg partikon pont fess lenne rajtad az öltöny, amit rádtukmál és még partiba is vágnának az öregsunák a jó üzlet reményében.

Pénzes baszatlan picsákra hajtsál, hogy legalább küvecsed legyen. Ezeknek a pénzes ribiknek is az a legfőbb baja hogy nem nagyon van rátermett pasi, aki minden igényt kielégít. Dekoratív, fiatal, meg tud szólalni, baszni is tudja, szót is fogad, és még sorolhatnám. Na ezt sem a saját ujjamból szoptam, hanem ez a tüdős luvnya panaszolta el :Đ

Bázzze én nyerő lennék. Legutóbbi suna olyan elégedett volt velem, hogy megtankolta a vasat, úgyhogy ideje pályát váltanom. Bár én közel sem vagyok olyan dekoratív,de a kedvükért legyantáztatom a talpam. Juteszembe, tegnap néztem egy filmet, amiben pont egy ilyen srácot mutat be ez ni : http://port.hu/toybo...-1&i_topic_id=2
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70199 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 20:59

Azt hittem a kisemberen behajtjak a tartozast....
Ezek szerint te nagy ember vagy :)

A harmadik lehetoseg, hogy tul sokat tudsz ...

Nem tudok lószart sem, egy ideig a nyakamra jártak, hogy részletfizetés. Időhúzásként belementem, de azt sem fizettem, soha többet nem láttam őket. Felszólításokra nem reagáltam, beidézésekre nagy ívben szartam, utána még jött néhány fenyegető levél és telefonhívás, hogy végrehajtás lesz a dologból. De nincs a nevemen sem ingatlan, sem autó, sem a számlámon pénz. A szaros gatyámat elvihetik kimosatni és egyben le is szophatnak.

#70200 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 21:01

Hja, főleg ha annyi gógyid is lenne, ha nem a zsidipédiát szopogatnád. Waszlavik ugyanabban a zenekarban volt, mint Fero, a valamikori Beatrice, előtte meg Bikini. Nem a D nagy Lajos féle. Azcsakkésőbblett.

Szóval Feró nagy MDF rajongó és Demszky Gábor támogatója volt. Nézd végig a Waszlavikkal készített riportomat.
De amikor Fero még nem MIÉP-es volt, akkor előtte mi? :Đ
Amikor laptulajdonos volt és nyomták a diákszigetet :-D
Én akkoriban melóztam vele.
Feró egyébként nem akkora szám, hogy én a guga ne melózhattam volna vele.
Békéscsabai koncertjéről vonultam be katonának, a meghívóm itt van, aláírta és benne egy darab baboskendő Miklóska János nyakából. Akkor téptem le, amikor Waszlavik egy seprűvel ütötte a fejét, hogy üss a kölyökre :cool:
Talán nem a zsidipédiából kéne tanulni az életet. Meséljek Suszterlóriról, hogy Mobil koncert előtt mennyit piáltunk? Ő is buta MIÉP-es volt. De előtte ? :Đ

Faszért nem olyannal kezdtek ki, mint ti magatok, akik iskolapadban tanulják a történelmet.

Nem vagyok nagy csávó, de még Bill kapitánnyal is basztam be kőbányán, ultra nagy paraszt, akárcsak én.
Akkoriban volt egy gitárosa, Sipeki Zoli, aki a Heavy Métában is játszott, a heviméta énekese és prímása a feleségem osztálytársa volt, Salamon Beáta. Bea tanította a nejemet, voltam koncertjükön, basztam be Sipeki Zolival is, na ő ultra jó csávó, balkezes gitáros, életemben először láttam embert élőben balkezesként gitározni. Kurva nagy arc, jó gitáros, azóta sem tudom hova lett.

Akarsz még nekem tanítani valamit a wikipédiából?

Eleg komoly mdf-es lehetett, ha pillanatok alatt valtott ide vagy oda... :-)
szerk.: en ugy ertettem, hogy mdf-es parttag volt es gondolom Gabibacsi is igy ertette.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2012. 02. 21. 21:08 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3508
  • 3509
  • 3510
  • 3511
  • 3512
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.