Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 19:52
Ha tudod, hogy te droid vagy és alkalmazott, frusztrál?
Valaki mitől lesz az élet császára? Én szünet nélkül csak annyit állítok, hogy elégedett ember vagyok.
Ha a sors úgy hozza, bizony nagyon szívesen szopok kolbászért, de ezen a lépcsőfokon már elég régen túlléptem, viszont soha nem fogom szégyelleni és ha azt látom, hogy valaki igen nehezen van eleresztve küveccsel, de van otthon házipálesz vagy tábla szalonna, kolbász, akkor megegyezéses alapon talán még lelkesebben dolgozom, mint pénzért. Ebből soha nem csináltam titkot, te vagy az, aki kényszeresen úgy állítod be, mint ha csak és kizárólag ebből élnék és valami negatívum lenne.
Legközelebb mielőtt hozzászólsz, olyasmit kaparj össze, ami nem a saját sörgőzös fejedből pattant ki.
Nem barlangban lakunk pl.
Soha nem mondtam, hogy kém vagy, ugyaqn mit kémlelnél ki te barom, a szart a seggemből? Buzi beszivárgó geci vagy, aki semmi értéket nem tud teremteni, de kötelességének érzi, hogy kényszeresen megkérdőjelezze mindazt, amit más létrehozott. Buzikám, így lett neked enpera@ mailcímed és nickneved. Ennyit tudsz nímand. És, hogy kikkel mikkel dolgoztam együtt, még ha bele is lapozhatnál a fényképalbumomba, akkor sem hiszem, hogy az a gyűlölet, ami benned munkálkodik, nyomtalanul eltűnne.
Múltkor azt a kényszerképzetedet írtad le, hogy nekem nincs családom, meg albérletben lakom..
Ezek alapján mi a faszt képzelsz magadról, hülyegyerek.

Súgó
A téma zárva.