HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3510
  • 3511
  • 3512
  • 3513
  • 3514
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70221 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 21. 22:12

Az a baj hogy reggel meg vége a világnak kis előadás volt meg meneküljön ki merre lát meg készüljünk. Most meg húh de jó meg tervek.
Baz' ezt komolyan mondom orvosi szóval úgy hívják hogy bipoláris zavar.

Téged sokkal jobban bírlak annál, hogy simán leírjalak, mint aki magától hülye. Valamit összeszedtél, morzsáztál, aztán kiöklendezed, de arra nem vagy kíváncsi, hogy mi a forrás.

Mivel a te hozzászólásaidból még valami használhatót is kinyertem a pályafutásod során, így a te kedvedért külön zip formátumban összefoglalom.

Lófasz világvége, soha nem hirdettem világvégét. Minimum 1007 év van hátra, minimum, de lehet hogy jóval több.
Nem világvége, paradigmaváltás, pólusváltás. Ami ugyan sok olyan geofizikai folyamattal jár, amit sokan a világvágével fognak azonosítani. Nem a világnak lesz vége.

Aztán lesz globális gazdasági válság és pénzügyi összeomlás, ez mindjárt jönni fog, szóval amint látni fogjuk szarok a dicsőségre, én sem várom.

Utána a vírusok, világjárvány és fussatok oltatni magatokat.

Majd gyün az atomháború iránnal.

Közben a londoni olimpián önmerénylet, hogy legyen miért nekimenni iránnak és elvenni tőlük a nyersanyagot. Azt máér nem mesélem el, hogy a színház milyen mértékű, és ki milyen szinten van benne.
A lényeg, hogy senki sem ellensége a másiknak, viszont hatalmasat kaszálnak belőle, hogy a világ elhiszi :Đ

#70222 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 21. 22:17

Tetszik vagy sem, evvan.

legalább önmagadnak nem hazudsz, májójártál, és ha még jól is érzed magad, akkor ennyi.
Én pölö elég sok szaron mentem keresztül. Mindig is arra vágytam, ami most van és a helyzet egyre jobb. Feleséget és gyerekeket szerettem volna, majd később kertes házat, de igazából egy önellátó tanyát. Ahol most lakunk erre nem alkalmas, de tavasszal talán összejön, hogy megmarad a bánki kéró és belenyúlunk egy fasza ingatlanba, ami minden olyan dologra alkalmas, amire valaha is vágytam. Még téged is tenyészteni foglak baromarc :Đ szóval oké, ha az ember azt mondja magának, hogy ez így okés és nem hazudik magának,, vagy a világnak.

Betegek attól tudnak lenni emberek, hogy olyan munkát végeznek fillérekért, amit nem szeretnek, de mondják, hogy valamiből meg kell élni, főleg a gyerekek miatt.
Olyan emberrel élnek együtt, akit nem szeretnek és egy "kicsitt" mellékefélnek, csak úgy szőrmentén, majd gyártanak hozzá ideológiát és este lefeküdnek mellé, s el is alszanak mellette, de nem vele baszatták meg magukat :-D na erről tudnék mesélni bőven, sok hülye faszit láttam már, aki kidolgozta a belét az ilyen ostoba szétbaszott kurvákért :Đ

Vagy a faszikról meséljek, akik a kocsmákban dicsőítik magukat hogy az asszonyt azért csalta meg, mert kövér, elhízott benga állat? Három gyerek után mi a geci kurva anyját akar látni?

Erre mondom, hogy a világ vagyok beteg, nem én.

Mesélnék holnapig, s nem is lenne vége, sokat láttam.
Volna kedvem megírni is, de most le lettem állítva.
Aszonták kussoljak, mert lehet kiadják az agymenésem végre és ne pofázzak ingyen.
Ezt nem szeretném elkiabálni.

#70223 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 23:18

Miért is? :Đ ezt úgy mondják szakszerűen, hogy szélesebb lett a paletta... :omg: :nevet:

Az ilyen életkorral szűkülő lehetőségek csak a nőkre vonatkoznak... :]

Félreérted, én csak örülök ennek, és hasznát veszem az ősz hajszálaimnak :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70224 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 22:23

Téged sokkal jobban bírlak annál, hogy simán leírjalak, mint aki magától hülye. Valamit összeszedtél, morzsáztál, aztán kiöklendezed, de arra nem vagy kíváncsi, hogy mi a forrás.

Mivel a te hozzászólásaidból még valami használhatót is kinyertem a pályafutásod során, így a te kedvedért külön zip formátumban összefoglalom.

Lófasz világvége, soha nem hirdettem világvégét. Minimum 1007 év van hátra, minimum, de lehet hogy jóval több.
Nem világvége, paradigmaváltás, pólusváltás. Ami ugyan sok olyan geofizikai folyamattal jár, amit sokan a világvágével fognak azonosítani. Nem a világnak lesz vége.

Aztán lesz globális gazdasági válság és pénzügyi összeomlás, ez mindjárt jönni fog, szóval amint látni fogjuk szarok a dicsőségre, én sem várom.

Utána a vírusok, világjárvány és fussatok oltatni magatokat.

Majd gyün az atomháború iránnal.

Közben a londoni olimpián önmerénylet, hogy legyen miért nekimenni iránnak és elvenni tőlük a nyersanyagot. Azt máér nem mesélem el, hogy a színház milyen mértékű, és ki milyen szinten van benne.
A lényeg, hogy senki sem ellensége a másiknak, viszont hatalmasat kaszálnak belőle, hogy a világ elhiszi :Đ

Szintén így vagyok irányodban. Így én is összefoglalom neked hogy mi a meglátásom: SZAR SE LESZ ITT
Mert a zsidóknak és egyéb pénzéhes köcsögöknek kell a rabszolga munkás plusz kell a sok család akik felveszik az uzsora kölcsönt. Pénzügyi összeomlás eleve nem valószínű mert ha elértéktelenedik a pénz ezek a zsidók buknak a legnagyobbat. Ezt nem fogják hagyni csak megy a színházi előadás.
Saját fölényes helyzetüknek nem ellenségük, ez az egész ribillió azért van hogy jobban megtudják szorongatni a pórnépet erre hivatkozva.
Ha bekövetkezne egy ilyen láncreakció amit te mondasz ezek is elhullanának a vérbe. Mint ahogy elhullottak a 2vh-ban is. Hitler se hülyéből kezdett ezekre figyelni végül elkezdte őket összegyűjteni. Csak egy fasz volt mert megőrült a hatalomtól és elvesztette a realitás érzékét.Most megint ezeknek a kezében összpontosul minden, a gazdasági és pénzügyi tőke.

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 21. 22:45 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#70225 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 22:34

Erre mondom, hogy a világ vagyok beteg, nem én.

Sztem mennye aludni :Đ

#70226 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 21. 22:38

Szintén így vagyok irányodban. Így én is összefoglalom neked hogy mi a meglátásom: SZAR SE LESZ ITT
Mert a zsidóknak és egyéb pénzéhes köcsögöknek kell a rabszolga munkás plusz kell a sok család akik felveszik az uzsora kölcsönt. Pénzügyi összeomlás eleve nem valószínű mert ha elértéktelenedik a pénz ezek a zsidók buknak a legnagyobbat. Ezt nem fogják hagyni csak megy a színházi előadás.
Saját fölényes helyzetüknek nem ellenségük, ez az egész ribillió azért van hogy jobban megtudják szorongatni a pórnépet erre hivatkozva.

Nagyjából stimmel, az elgondolás oké, a módszer változni fog. Kevesebb ember, de rabszolga marad. Egyszer megkérdezték rócsildot, hogy mire az egész, mert hogy pénze annyi, mint a pejva. Aszonta a hatalom gyakorlása az, ami életben tartja és nem is titkolja. Gondold tovább.

#70227 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 21. 22:38

SZAR SE LESZ ITT

Az se? :nevet2:

Én meg már itt azt se tudom a nagy kapkodásban, hogy kinek higgyek... :Đ De látom ti sínen vagytok... :cool:

Mint József Attila... :nevet:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#70228 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 21. 22:43

Sztem mennye aludni :Đ

Ékezetek nélkül :-s inkább hallgatok Napalm Death-ot :Đ

Szerkesztette: guga 2012. 02. 21. 22:45 -kor

#70229 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 23:44

Az se? :nevet2:

De ha Pola leszar mindent és mindenkit akkor végülis csak lesz szar. Vagy akkor az hova lesz? Valaki kamuzik, de még nem jöttem rá ki. :nevet:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70230 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 22:44

Mint József Attila... :nevet:

Ady Endre lökte oda szakmai féltékenységből. Ady Endre meg szabadkőműves volt, József Attila csak majdnem, de ne én olvassak már utána helyetted :Đ és ne a zsidipédián :nevet:

#70231 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 21. 22:34

Félreérted, én csak örülök ennek, és hasznát veszem az ősz hajszálaimnak :Đ

Hát ha te ilyen esetben a hajszálaidnak veszed hasznát... :look: Én nem ítéllek el... Nincsen rá semmi jogalapom... :Đ :nevet:

Tudod erre szokták mondani, hogy aki érzéki az egy tollpihével izgatja a nőket, aki perverz az hozza az egész libát... :nevet2:

#70232 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 22:48

Tudod erre szokták mondani, hogy aki érzéki az egy tollpihével izgatja a nőket, aki perverz az hozza az egész libát... :nevet2:

Anyádat nyilván libasorban csinálták fel, hogy sorozatban lövöd el a keletlen, sületlen poénjaidat te szalmonellás buzi :D

#70233 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 23:48

Hát ha te ilyen esetben a hajszálaidnak veszed hasznát... :look: Én nem ítéllek el... Nincsen rá semmi jogalapom... :Đ :nevet:

Én belezett libát viszek, akkor az mi? Szeretem ha azzal vernek el, és viszonozhatom. De fontos, hogy frissen leölt állat legyen, szeretem lenyalni a testmeleg vért a sunáról. :cool:
BMWパワー
Kép

#70234 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 21:57

Fejlődés az fejlövés. Zönkormányzat elvárásai majd az én befektetésem magáncélra az más. Teljesen jogos volt, hogy mi a faszért vásárolom meg az önkormányzatnak a szart. Oké, beismerem, ma már nem tenném meg, vetessék meg mással.

:up:

Ezen túl vagyok, gondolom neked is voltak lépcsőfokok és bizonyos dolgokat nem úgy gondolsz, mint az elején, csak te nem publikáltad itt, így nincs aki számonkérje.

persze, 2002ben még asse tudtam, miaza hwsw :) mondjuk nálam ez érdekesen alakult, életem első videóját (ami inkább egy felturbózott slideshow) szalagavatónkon vetítettük soksok embernek, a harmadik meg már a gólyáknak ment fizetős dvd-re a saját eseményeikről, de nyilván tele vannak olyan dolgokkal, amiket ma már szarnak tartok, de még a fél évvel ezelőttiek is :-D de néha szakmaibb kritika valóban segítene/segített volna, csak csomó dolgot nem nyilvánosságnak készítettem, meg a videókat sem volt annyira magától értetődő megosztani 7-8 évvel ezelőtt. a fotókat viszont rendszeresen mutogattam mindenkinek, ment is a lehúzás sokszor :cool:

Filmezés? Hja fényképezőgéppel csináltam, szaktudás és eszközök nélkül, pusztán lelkesedésből. Tudod mire figyeltek fel? Mindenre, amit itt leugattatok. Nem a minőséget nézték, hanem amit láttatni szerettem volna és ahogy. Utána adtak technikát a kezembe, azzal kerestem pénzt, s abból vettem magamnak saját technikát. Most faszán vagyok, mert hívogatnak, látják tévében, hogy készítette: guga. Magam sem gondoltam, de hívnak és fizetnek érte. Közben a fiamat is hívják és megfizetik. A történet itt nem fog megállni.

a tartalomhoz már akkor is kevésbé akartam hozzászólni, érintettség sem volt, többnyire érdeklődés sem, sőt azt a leugatást is inkább építő kritikának szántuk :) azt meg már nem láttam, hogy fejlesztettél, bár valóban, a linkelt videó már nem darabosan van aláexponálva :Đ

Nem vagyok büszke semmire. Viszont nagyon szeretem csinálni. Elismerem, hogy nem értek hozzá, de aki eddig fizetett, nem is rótta fel.

az jó dolog, komolyan. de később egy (technikailag, tudásilag) jobb minőségű anyagot mégiscsak jobb felmutatni :)

Szerkesztette: qnadam 2012. 02. 21. 23:09 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#70235 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 21. 22:55

Én belezett libát viszek, akkor az mi? Szeretem ha azzal vernek el, és viszonozhatom. De fontos, hogy frissen leölt állat legyen, szeretem lenyalni a testmeleg vért a sunáról. :cool:

Még jó, hogy nem nagyon iszol... :Đ Olyankor biztos jutnak eszedbe romantikusabb dolgok is... :nevet:

De legalább nem sok nőből kell választanod... :-D

#70236 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 22. 00:01

Még jó, hogy nem nagyon iszol... :Đ Olyankor biztos jutnak eszedbe romantikusabb dolgok is... :nevet:

De legalább nem sok nőből kell választanod... :-D

:Đ Hát ha te azt tudnád...
BMWパワー
Kép

#70237 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 21. 23:20

:Đ Hát ha te azt tudnád...

De nem akarom tudni... :omg: :Đ Elég nekem a sajátom... :nevet:

Meséld el Polának priviben, hátha értelmet adsz az életének... :]

#70238 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 21. 23:22

De nem akarom tudni... :omg: :Đ Elég nekem a sajátom... :nevet:

Meséld el Polának priviben, hátha értelmet adsz az életének... :]

De nem akarom tudni... :omg:

#70239 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 23:31

Kezdő picsák vagytok :Đ
BMWパワー
Kép

#70240 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 06:35

1SO :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3510
  • 3511