Idézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 21. 22:12
Baz' ezt komolyan mondom orvosi szóval úgy hívják hogy bipoláris zavar.
Téged sokkal jobban bírlak annál, hogy simán leírjalak, mint aki magától hülye. Valamit összeszedtél, morzsáztál, aztán kiöklendezed, de arra nem vagy kíváncsi, hogy mi a forrás.
Mivel a te hozzászólásaidból még valami használhatót is kinyertem a pályafutásod során, így a te kedvedért külön zip formátumban összefoglalom.
Lófasz világvége, soha nem hirdettem világvégét. Minimum 1007 év van hátra, minimum, de lehet hogy jóval több.
Nem világvége, paradigmaváltás, pólusváltás. Ami ugyan sok olyan geofizikai folyamattal jár, amit sokan a világvágével fognak azonosítani. Nem a világnak lesz vége.
Aztán lesz globális gazdasági válság és pénzügyi összeomlás, ez mindjárt jönni fog, szóval amint látni fogjuk szarok a dicsőségre, én sem várom.
Utána a vírusok, világjárvány és fussatok oltatni magatokat.
Majd gyün az atomháború iránnal.
Közben a londoni olimpián önmerénylet, hogy legyen miért nekimenni iránnak és elvenni tőlük a nyersanyagot. Azt máér nem mesélem el, hogy a színház milyen mértékű, és ki milyen szinten van benne.
A lényeg, hogy senki sem ellensége a másiknak, viszont hatalmasat kaszálnak belőle, hogy a világ elhiszi

Súgó
A téma zárva.