HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3513
  • 3514
  • 3515
  • 3516
  • 3517
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70281 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 22. 15:58

Es kepzeld el azokat a barmokat, akik inkabb oda mentek, aztan kozben besikerult a gyerek :omg: :Đ
Mondom en mar miota, hogy nem kell baszni, az a legbiztosabb :nevet:

miért nem vigyázol a jelszavadra, anyád írta ezt helyetted!
És megértem őt!
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#70282 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 02. 22. 15:47

És mit hagysz hátra az utókornak?

ezt de utálom
mi a fasznak hátrahagyni nekik bármit is?
az embernek egy élete van, majd saját maga eldönti, hogy mivel tölti ki, milyen célokat tűz maga elé - ha csak normálisan akar élni, de nem akar maradandót alkotni, hát szíve joga
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70283 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:14

különben sem lesz utókor, guga megmondta, lehullanak a levelek oszt szeva, alig maradnak páran
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70284 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 02. 22. 16:09

miért nem vigyázol a jelszavadra, anyád írta ezt helyetted!
És megértem őt!

Anyam bazze :nevet:
Evekig tartott, amig egy kurva mail elkuldesere meg tudtam tanitani, ide bejelentkezni meg irni egy postot akkor se tudna, ha az elete mulna rajta, nemhogy a jelszavam :omg: :Đ

#70285 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 22. 16:05

pontosan
erre mondom, hogy nézzünk meg egy cigányputrit, mennyi a gyerek
ők teremtettek valami értéket? - nem

Gabibá!
Te azért nem ilyen vagy. vagy mégis?
És az a putriban nevelkedett, nevelkedő csoport pont azért hoz több utódot létre, mert a természetes fajfentartást teszi ösztönösen. Ja, hogy most többen vannak? Mert mi nem vagyunk hajlandóak csak azt a kettőt, amivel pótoljuk a hiányunkat majd vállalni nevelni, rááldozni életünk harmadát? akkor majd kiszorít az élősködő! Mert vannak fajok akik tojást tojnak a homokba, több százat. Teknősök. És? Mikor kikelelnek, a ragadozók megkajálják őket, mielőtt elérnék a vizet. Az ügyaesebbjéből majd megéri a szaporodás képes kort kettő. És máris egyensúly van. Ugye Ausztrália élővilágát majdnem taccsra tették a nyulak. bevándorlók vitték. Nem volt természetes ellensúly. És cigóbol lezs a többség, ha az árja faj lusta szaporodni.

#70286 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 22. 16:15

Anyam bazze :nevet:
Evekig tartott, amig egy kurva mail elkuldesere meg tudtam tanitani, ide bejelentkezni meg irni egy postot akkor se tudna, ha az elete mulna rajta, nemhogy a jelszavam :omg: :Đ

Akkor ugye érti ő is. Nem akart téged. Ki volt a sztárügyvéd mikor a kotongyárat perelte?

#70287 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 02. 22. 16:12

ezt de utálom
mi a fasznak hátrahagyni nekik bármit is?
az embernek egy élete van, majd saját maga eldönti, hogy mivel tölti ki, milyen célokat tűz maga elé - ha csak normálisan akar élni, de nem akar maradandót alkotni, hát szíve joga

Hagyjad a fenebe. En mar reg rajottem, akinek szuletik egy vagy tobb kurva kolke, azt hiszi, hogy o aztan valaki marha nagy dolgot csinalt, es o innentol kezdve szebb, jobb es minden bizonnyal tobb, mint azok, akik nem akarjak a fel eletuket elbaszni emiatt.
Hja, es persze az egesz vilag azert el es mozog, hogy az o csodalatos gyerekeit kiszolgalja.
Penteken repteren vartam asszonyt, valami faszarcu pina is a par eves kolykevel ott dekkolt az erkezesnel. Persze rohadek kolykenek ra kell lepni a labamra, mert miert ne.
Igazabol ez meg nem is zavar, hat gyerek, hiaba vagyok benne biztos, hogy felnottkent se lesz tobb esze, azert remenykedem, nem szolok.
Amikor harmadszorra jatszotta el, akkor mar kezdtem ideges lenni, plane mivel a taho anyja latja, de ra nem szolna a gecire, mert hat miert is, mas kerdes, hogy a cipom tobbet er, mint annak a nyomorult kis szarfejnek az elete.
Gondoltam, szolok valamit a kedves anyukanak, de beleneztem abba a sotet tekintetebe, es tudtam, semmi ertelme nem lenne, a falnak nagyobb sikerrel beszelnek. Otthagytam a picsaba, foglalkozon vele a radai rossebb :Đ

#70288 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 02. 22. 16:19

Gabibá!
Te azért nem ilyen vagy. vagy mégis?
És az a putriban nevelkedett, nevelkedő csoport pont azért hoz több utódot létre, mert a természetes fajfentartást teszi ösztönösen. Ja, hogy most többen vannak? Mert mi nem vagyunk hajlandóak csak azt a kettőt, amivel pótoljuk a hiányunkat majd vállalni nevelni, rááldozni életünk harmadát? akkor majd kiszorít az élősködő! Mert vannak fajok akik tojást tojnak a homokba, több százat. Teknősök. És? Mikor kikelelnek, a ragadozók megkajálják őket, mielőtt elérnék a vizet. Az ügyaesebbjéből majd megéri a szaporodás képes kort kettő. És máris egyensúly van. Ugye Ausztrália élővilágát majdnem taccsra tették a nyulak. bevándorlók vitték. Nem volt természetes ellensúly. És cigóbol lezs a többség, ha az árja faj lusta szaporodni.

mert nekem van felelősségérzetem?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70289 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 02. 22. 16:22

Akkor ugye érti ő is. Nem akart téged.

Nem hat. Beszopatta sajat magat a hulyeje.
Mar elottem lett volna egy korcs kolke, de abortusz bejatszott.
Erre a baromja megint teherbe esik, ismet jott volna az abortusz, de doki befenyitette, hogy utana lehet, nem szulhet soha.
Ezert dontott ugy, hogy akkor megszul. Megbanta mar szazszor o is, en is, apam is, lefutott ugy, felesleges tulragozni.

#70290 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 22. 16:34

Csak azert, mert beled programoztak a droidgyarban :omg: :Đ

#70291 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 22. 16:34

Nincsen gyereked, tehát semmihez sem értesz! Se morális se felelősségérzeted nincsen. Majd ha lesz gyereked, akkor ezeket adják mellé akcióban... :omg:

Egyetértek -fúúú de szar ezt leírni :Đ- polával, a gyerekes szülők nagy része egyből megvilágosodik és felbecsüli magát az egekig. Akinek gyereke van kap családi pótlékot, adókedvezményt (khmmm, mondjuk ehhez dolgozni kell igaz. ), ingyen oktatást, eü ellátást a gyereknek, adott esetben nagycsaládos és egyéb kedvezményt. Mindezt annak reményében, hogy a gyerek egyszer majd hasznos ember lesz és eltartja az akkori öregeket meg segít az ország "építésében". De ahogy a dolgok most állnak, a kölykök fele sem érte meg a beruházást, mert elesik a saját cipőfűzőjében, másrészt ne felejtsük már el, hogy az én és hozzám hasonlók fizetik a büntit pénzben, természetben azért, mert nincs gyerekük. Mert ki dolgozik egy 0-24 ben működő intézményben ha a gyerekes kollégáimnál hasfájós a gyerek pl? Nem a rendszer ellen vagyok, jó az így... Arcból kéne visszavenni pár embernek.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#70292 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 16:59

Azt ugassatok merre van valami jo kis titkositottan elerheto proxy amin keresztul faxaul lehet torrentezni?
Egyre inkabb ugy erzem a gigbiten torrentezes nem sokaig mehet ahogy eddig - jo lenne mindent valami titkositott proxyn keresztul csinalni.
Nem baj ha fizetos, de kibaszottkurvagyors legyen....

Szoval van valakinek ilyen iranyu tapasztalata?
Vagy fogjak egy virtualis szervert valamelyik szolgaltatonal es hajra?

#70293 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 22. 16:59

Vagy fogjak egy virtualis szervert valamelyik szolgaltatonal es hajra?

Virtuálison nem mindig csípik a nagy adatforgalmat, arra külön megkötések vannak. Egyéb VPN-es szerverek meg nem occsók, szóval fene tudja, valami bármilyen gép és vonal havi 20ezresért csak torrentre, nekem hülyén hangzik, minek?
Make love not Wor.

#70294 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 22. 16:59

Azt ugassatok merre van valami jo kis titkositottan elerheto proxy amin keresztul faxaul lehet torrentezni?

Miért, téged ki ellenőrizhet ilyen szinten, hogy ez gond legyen? vagy hatósági oldalról tartasz a dologtól? :think:

De akkor már én is kérdezek: Valaki bogarat ültetett a fülebe, hogy a hivatalos titkosító szoftvereknek van egy mesterkódja arra az esetre, ha hivatalos eljárás miatt (pl. rendőrségi ügy) akarja megnézni valami hatóság... Nem vagyok érintett, de valahogy ezt azért szeretném tutira tudni... :D (És a proxy is érdekelne ettől függetlenül :-Đ )

#70295 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 22. 17:08

Miért, téged ki ellenőrizhet ilyen szinten, hogy ez gond legyen? vagy hatósági oldalról tartasz a dologtól? :think:

De akkor már én is kérdezek: Valaki bogarat ültetett a fülebe, hogy a hivatalos titkosító szoftvereknek van egy mesterkódja arra az esetre, ha hivatalos eljárás miatt (pl. rendőrségi ügy) akarja megnézni valami hatóság... Nem vagyok érintett, de valahogy ezt azért szeretném tutira tudni... :D (És a proxy is érdekelne ettől függetlenül :-Đ )

Elvileg az ilyen VPN titkositasokkal nem tudnak mit kezdeni - a hasznalt titkositasnak nem szabad hogy 'mester kulcsa' legyen.
Egyebkent arra gondolok, hogy elobb-utobb valaki elkezdi nezegetni a forgalmakat - en meg olyan IP-t hasznalok ami csak az enyem.
Nem feltetlenul hatosag, csak mondjuk elviszik a trackert vagy ilyesmi. Aztan ott virit az IP cimem.
Ilyenre nem lehet felkeszulni - jobb paranoiasnak lenni.

Ha az IP egy proxy mondjuk a holland antillakon, mar nyugodtabb vagyok.

#70296 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 22. 17:23

Ha az IP egy proxy mondjuk a holland antillakon, mar nyugodtabb vagyok.

Mondasz valamit... :Đ Ha találnál ilyet, ne tartsd magadban... :-D

#70297 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 22. 17:25

Mondasz valamit... :Đ Ha találnál ilyet, ne tartsd magadban... :-D

http://www.vpnsp.com/vpn-services.html
http://vpnreviewz.co...vice-providers/

#70298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 22. 17:23

Egyebkent arra gondolok, hogy elobb-utobb valaki elkezdi nezegetni a forgalmakat - en meg olyan IP-t hasznalok ami csak az enyem.

Hozzánk jött ilyen levél, hogy valaki blábláblbá Sony Entertainment szerzői jogi vitás anyagát torrenteli kifelé, IP az itteni cégé, nézzünk körbe, oldjuk meg. Aztán ember meg csak pislog, hogy izéééé... Ebben a formában azért jogos a félelem.
Make love not Wor.

#70299 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 22. 17:41

Hozzánk jött ilyen levél, hogy valaki blábláblbá Sony Entertainment szerzői jogi vitás anyagát torrenteli kifelé, IP az itteni cégé, nézzünk körbe, oldjuk meg. Aztán ember meg csak pislog, hogy izéééé... Ebben a formában azért jogos a félelem.

Valami ilyesmi....
Nem vagyok koteles tarolni a felhasznalok tenykedeset - pedig tudnam - de ilyesmi nem hianyzik.

Kene valaki a holland antillakon... :)

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 22. 17:44 -kor

#70300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 22. 17:40

Én végig nem csemegézem, ami bírja sávszéllel, plusz forgalmat is enged, annak úgyis megkérik az árát.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3513
  • 3514
  • 3515
  • 3516
  • 3517
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.