HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3524
  • 3525
  • 3526
  • 3527
  • 3528
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70501 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 26. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 26. 20:17

Ha barki valahogy uzenni tudna, nem lenne kerdes, hogy mi van a halal utan, te melysotet allat :omg: :Đ

Nembaj, azért tehetünk egy próbát,nem? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70502 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 26. 19:21

Nembaj, azért tehetünk egy próbát,nem? :Đ

Gugaval inkabb, ot erdekli annyira, mi van a halal utan, en speciel leszarom :cool:

#70503 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 26. 19:06

Pontosan ugyanannyira nem tudod te sem, mint en.

A Bibliában Jézus általában soha nem dicsér meg senkit. Inkább beolvas, de erről senki nem szeret tudomást venni, másként állítják be. szerető Istennek, meg megbocsátónak. Kurvára leszarják, hogy ostorral, korbáccsal verte ki a templomból a galambárusokat és pénváltókat. Nem egy tipikus karácsonyi történet, de az sem, hogy elmenve egy faluba volt egy ördögtől megszállt ember és kiűzte belőle. Az ördög azt kérte, hogy a disznó csordába hadd menjen bele. Utána a disznó csorda a tengerbe veszett, mert az ördög Jézus ellen munkált.

Jöttek az emberek a faluból, hallották a hírét, hogy mi történt. Nem érdekelte őket, hogy az az ember egészséges lett, akit eddig láncra verve tartottak. A disznókat nézték, sokkal fontosabb volt nekik a disznók, mint Jézus munkája, aki bármikor teremthetett volna a tengerbe veszett disznók helyett bármennyit.
Jézust elzavarták a faluból, hogy távozzon, nem érdekelte őket az, hogy micsoda hatalommal rendelkezik, hogy a világ királya, a disznók sokkal fontosabbak voltak, azt jobban sajnálták, ezért zavarták el.

Igazad van, semmit nem tudok. Igazam van, Jézus engem soha nem dicsérne meg, mert én is inkább a világ szenvedélyeinek engedek, mint sem Istennek.

Van egy lelkület, ahogy Istent lehet keresni, találni. Egy asszony Jézushoz ment és kérte, hogy segítítrsen rajta. Jézus azt válaszolta, hogy nem való a fiak ételét a kutyáknak adni. A nő nem zsidó volt, hanem szamaritánus. Normális ember, mint te ilyenkor felháborodna, hogy na elmész a kurva édes anyádba, kit neveztél te kutyának?
A nő ehelyett azt válaszolta, hogy tudom uram! De a kutyák is esznek az asztalról lehulló morzsákból.
Isten szerint ez a helyes lelkiállapot Isten keresésére, találására.

Jézus tanítványai is versengtek, hogy ki a nagyobb közülük. Jézus azt válaszolta, hogy a ki a legkisebb közületek, az lesz a legnagyobb a mennyek országában.

Ha a 12 tanítványa gondban volt emberi méltóság tekintetében, s versengtek, mit várjak tőled, vagy gabibácsitól?

Benned azt bírom, hogy tőlem elviseled, hogy elküldjelek a kurva édes anyádba és pörget, mert duplázol, és űberelsz, mint ha házastársak lennénk. Mástól viszont nem viseled el, hogy elküldjön a jó édes kurva anyád büdös picsájába :-D kikéred magadnak és sokkal élesebben fogalmazol, mint velem szemben :Đ ha én küldelek anyádba, azt valahogy úgy kezeled, mint ha etetnélek, hogy egyet a maminak, egyet a papinak :nevet:

#70504 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 26. 18:28

Honnan tudod, hogy buta? És miért lenne cigánykurva? :-s

Ránézésre:)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70505 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 18:34

Valahonnan másolod ezeket a rosszindulatú, epés, hányásszagú hozzászólásokat, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
Ránézel egy képre és buta cigánykurva :nevet:

Karácsonyt ünnepled? Megnézném, ahogy a fa körül lihegsz a hülye fejeddel, hogy a szeretet ünnepe, tánci, tánci, a sok gyertya, a kis jézus :nevet:

Megint beszólsz? Nem neked írtam. Aztán meg rinyálsz ha kapsz a pofádra.

#70506 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 26. 19:06

Pontosan ugyanannyira nem tudod te sem, mint en.
Kettonk kozott kulonbseg, hogy en kitalaltam sajat kutfobol a sajat magyarazatomat, te meg beszoptal valami faszom hulyeseget egy elbaszott osregi mesekonyvbol :omg: :Đ
Nem mondom ezzel, hogy barmelyik is jobb lenne a masiknal, csupan tenykent kozoltem, hogy hiaba jartatod rojtosra a pofadat a temaban, fogalmad pontosan annyi van rola, mint barki masnak, aki meg nem halt meg.

Egyetértek . Még senki sem osztotta meg senkivel ezirányú tapasztalatait.

#70507 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 19:35

A Bibliában Jézus általában soha nem dicsér meg senkit. Inkább beolvas, de erről senki nem szeret tudomást venni, másként állítják be. szerető Istennek, meg megbocsátónak. Kurvára leszarják, hogy ostorral, korbáccsal verte ki a templomból a galambárusokat és pénváltókat. Nem egy tipikus karácsonyi történet, de az sem, hogy elmenve egy faluba volt egy ördögtől megszállt ember és kiűzte belőle. Az ördög azt kérte, hogy a disznó csordába hadd menjen bele. Utána a disznó csorda a tengerbe veszett, mert az ördög Jézus ellen munkált.

Jöttek az emberek a faluból, hallották a hírét, hogy mi történt. Nem érdekelte őket, hogy az az ember egészséges lett, akit eddig láncra verve tartottak. A disznókat nézték, sokkal fontosabb volt nekik a disznók, mint Jézus munkája, aki bármikor teremthetett volna a tengerbe veszett disznók helyett bármennyit.
Jézust elzavarták a faluból, hogy távozzon, nem érdekelte őket az, hogy micsoda hatalommal rendelkezik, hogy a világ királya, a disznók sokkal fontosabbak voltak, azt jobban sajnálták, ezért zavarták el.

Igazad van, semmit nem tudok. Igazam van, Jézus engem soha nem dicsérne meg, mert én is inkább a világ szenvedélyeinek engedek, mint sem Istennek.

Van egy lelkület, ahogy Istent lehet keresni, találni. Egy asszony Jézushoz ment és kérte, hogy segítítrsen rajta. Jézus azt válaszolta, hogy nem való a fiak ételét a kutyáknak adni. A nő nem zsidó volt, hanem szamaritánus. Normális ember, mint te ilyenkor felháborodna, hogy na elmész a kurva édes anyádba, kit neveztél te kutyának?
A nő ehelyett azt válaszolta, hogy tudom uram! De a kutyák is esznek az asztalról lehulló morzsákból.
Isten szerint ez a helyes lelkiállapot Isten keresésére, találására.

Jézus tanítványai is versengtek, hogy ki a nagyobb közülük. Jézus azt válaszolta, hogy a ki a legkisebb közületek, az lesz a legnagyobb a mennyek országában.

Ha a 12 tanítványa gondban volt emberi méltóság tekintetében, s versengtek, mit várjak tőled, vagy gabibácsitól?

Benned azt bírom, hogy tőlem elviseled, hogy elküldjelek a kurva édes anyádba és pörget, mert duplázol, és űberelsz, mint ha házastársak lennénk. Mástól viszont nem viseled el, hogy elküldjön a jó édes kurva anyád büdös picsájába :-D kikéred magadnak és sokkal élesebben fogalmazol, mint velem szemben :Đ ha én küldelek anyádba, azt valahogy úgy kezeled, mint ha etetnélek, hogy egyet a maminak, egyet a papinak :nevet:

Gyenge vallási kamuszöveg, mennyi ilyet lehet hallani.

#70508 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 26. 20:06

Megint beszólsz? Nem neked írtam. Aztán meg rinyálsz ha kapsz a pofádra.

Okos :cool: csak tudnám, hogy miért oly kényszeresen ebben a topikban :nevet:
Azt gondolom már mantrázod, hogy néha megengedem, hogy baszogass, futhatsz néhány kört, de utána kurvára pofánkúrlak, annak ellenére is, hogy nulla értéket nem teremtesz, és lenyúlod a mentalitásomat, a dumáimat. Jó zsidó módjára.

Szerinted ki a kurva anyád regisztrált enpera@ mailcímet? Eleinte azt sem tudtad mi az az enpera, majd miután a homlokodhoz csaptam, hirtelen jó buzi zsidó módjára felbátorodtál, és azóta van enpera@ mailcímed, villogsz, mint ha a saját fényed lenne.

Soha nem tettem szóvá, hogy más tollaival billegsz.
Sorolj már fel bármit, amit ez a fórum neked köszönhet! Az odahányásaidon és a fosásaidon kivül!
Szerinted nem beteges, hogy ebben a topikban próbálod bizonygatni, hogy értékes ember vagy :-s :nevet:

#70509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 26. 20:09

Gyenge vallási kamuszöveg, mennyi ilyet lehet hallani.

Ha legközelebb fosni, vagy hányni akarsz, akkor használj másik topikot, pl. a csajok a fórumon :nevet:
Szerintem már tapasztalhattad, hogy itt nincs sikered, nem tudom mi a faszért erőlteted :Đ a gugatopik nem Megasztár :cool: :nevet:

pondró :Đ

#70510 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:15

Okos :cool: csak tudnám, hogy miért oly kényszeresen ebben a topikban :nevet:
Azt gondolom már mantrázod, hogy néha megengedem, hogy baszogass, futhatsz néhány kört, de utána kurvára pofánkúrlak, annak ellenére is, hogy nulla értéket nem teremtesz, és lenyúlod a mentalitásomat, a dumáimat. Jó zsidó módjára.

Szerinted ki a kurva anyád regisztrált enpera@ mailcímet? Eleinte azt sem tudtad mi az az enpera, majd miután a homlokodhoz csaptam, hirtelen jó buzi zsidó módjára felbátorodtál, és azóta van enpera@ mailcímed, villogsz, mint ha a saját fényed lenne.

Soha nem tettem szóvá, hogy más tollaival billegsz.
Sorolj már fel bármit, amit ez a fórum neked köszönhet! Az odahányásaidon és a fosásaidon kivül!
Szerinted nem beteges, hogy ebben a topikban próbálod bizonygatni, hogy értékes ember vagy :-s :nevet:

Mi ez a nulla értéket teremtesz szöveg? Te mit teremtettél? Semmit.
Képzeld az enpera sem én vagyok itt, majom.
Ez a fórum az értékteremtés helyszíne? Szerencsétlen:)
Értéktelen élősködő, mások munkáját sajátjaként eladó, semmihez nem értő érdekember vagy. Trágyadombra való vagy.

#70511 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:18

Ha legközelebb fosni, vagy hányni akarsz, akkor használj másik topikot, pl. a csajok a fórumon :nevet:
Szerintem már tapasztalhattad, hogy itt nincs sikered, nem tudom mi a faszért erőlteted :Đ a gugatopik nem Megasztár :cool: :nevet:

pondró :Đ

A megveretésem hogy áll, amivel múltkor fenyegettél? Nagyon várom már. A böcét is küldöd?

#70512 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:35

Jahno:

Ember 17papírt fizet egy évre a tárhelyért, számlával. Akarol e ennél olcsóbbat, vagy hagyjuk a picsába? Egyébként változtattál vmit? Mert a megadott domainre vmi file áplód jön be :omg:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70513 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 26. 20:35

Egyébként változtattál vmit? Mert a megadott domainre vmi file áplód jön be :omg:

Azzal ne kavarjunk, mert csak. Gondolom 2k-ért Ő sem akar kavarni. Majda következőt ide hozod jól. Oldal meg olyan ja, azt mondtad nem kell, most tesztelünk mással. Bár lehet ugyanabba az adatbányába ír, az vicces lesz :-D
Make love not Wor.

#70514 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:15

Sorolj már fel bármit, amit ez a fórum neked köszönhet!

Olyanból senki nem tud sokat mondani, de mikor az új fórum jött, akkor felajánlotta a tesztelős megoldásait. Csak üzemeltetőnek nem kellett. Azon kívül meg nincs mit mondani, hogy ki írta be többször a buzi-e vagy stringet.
Make love not Wor.

#70515 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 26. 21:38

Azzal ne kavarjunk, mert csak. Gondolom 2k-ért Ő sem akar kavarni. Majda következőt ide hozod jól. Oldal meg olyan ja, azt mondtad nem kell, most tesztelünk mással. Bár lehet ugyanabba az adatbányába ír, az vicces lesz :-D

:omg: Jóvan :Đ
BMWパワー
Kép

#70516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 26. 20:40

Olyanból senki nem tud sokat mondani, de mikor az új fórum jött, akkor felajánlotta a tesztelős megoldásait. Csak üzemeltetőnek nem kellett. Azon kívül meg nincs mit mondani, hogy ki írta be többször a buzi-e vagy stringet.

Monnyuk, hogy up vagy lájk, akkor elárulnád, hogy miért velem próbál versenyre kelni és pont itt, ebben a topikban :-s :-D

#70517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:46

Monnyuk, hogy up vagy lájk, akkor elárulnád, hogy miért velem próbál versenyre kelni és pont itt, ebben a topikban :-s :-D

Szeirntem csak simán nem bírja a balfaszokat, aztán visszarúg, ahol bír. Előfordul, oszt?
Make love not Wor.

#70518 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:46

Senki nem akar veled versenyezni
Rajtad kivul senki nem dicsekedett meg itt, hogy mekkora repaja van
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70519 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 26. 20:32

A megveretésem hogy áll, amivel múltkor fenyegettél? Nagyon várom már. A böcét is küldöd?

Figyejjémán zsidó! Az stimmel, hogy bebeszéled magadnak, hogy azzal fenyegettelek, hogy megveretlek? Ennyire ne legyél már hülye.
Pár napja vagyok újra aktív. Buzikám, idézd már, hogy hol fenyegettelek azzal, hogy megveretlek :Đ
Segítek, a topik a bolhapiacon van, de a megveretésedről szó sincs, már megint ajvékolsz buzi zsidó módjára.
Próbálsz a semminél nagyobb jelentékenységet teremteni magadnak :Đ

Gyanús, hogy ebben a topikban és velem próbálsz kardozni :Đ

#70520 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 26. 20:50

Figyejjémán zsidó! Az stimmel, hogy bebeszéled magadnak, hogy azzal fenyegettelek, hogy megveretlek? Ennyire ne legyél már hülye.
Pár napja vagyok újra aktív. Buzikám, idézd már, hogy hol fenyegettelek azzal, hogy megveretlek :Đ
Segítek, a topik a bolhapiacon van, de a megveretésedről szó sincs, már megint ajvékolsz buzi zsidó módjára.
Próbálsz a semminél nagyobb jelentékenységet teremteni magadnak :Đ

Gyanús, hogy ebben a topikban és velem próbálsz kardozni :Đ

Megint lezsidóztál. Ezért megint meglesz a büntid :)

Mindent letagadsz, majom. Megint küldöd asszonyt hogy védjen meg tőlem?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3524
  • 3525
  • 3526
  • 3527
  • 3528
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.