Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 27. 20:09
Az mondjuk fasza, hogy guga mindig bedob valami bődületes faszságot, aztán topik itt túrázik rajt és komolyan veszi

Már az elején írtam, hogy csak gondolatok, diózok, hogy mibe rakjak energiát, küvecset. Ekkora hodály vonzó, de itt pl. nincs közút, ha eső van, akkor nincs mozgás. Nincs víz még ásott kút sem. A hodály felújítása + kútfúrás egy év.
De ilyen majorból van bőven a környéken. Mivel basztak az állagmegóvásra, bagóért hozzá lehet jutni. Az ideális az, ami mindentől távol van, közel a közút és van víz + minimum az épület teteje egyben van.
Ma is mentem volna, de elkezdett esni a hó. Találtam a környéken még 4db eladó területet. Olyat keresek, ahol minimum ásott kút és itató vályú van.
Manapság megvenni egy kisebb tanyát, tyúkokat tartani, stb, nem egy nagy kaland.
Ahol most lakunk max. macskát lehet tartani

azokat meg már úgy útálom, hogy kicsi választja el őket attól, hogy nyakon ne basszam mind a kettőt. Csak a kaját lesik egész nap, idióta, idegesítő, haszontalan jószágok

már ezerszer megbántam, hogy befogadtam őket
azóta okosabb vagyok, macskák télen próbálkoznak a bizalmamba férkőzni, jönnek, szépen dorombolnak, aztán csak les, amikor a bakancsot utánabaszom

rohaggyon meg ott ahol van, sok buzi nyaralótulajdonos itt hagyjaőket nyáron. Kint a sarkon 40-50db van. Pusztulnak is, mert betegek, meg születnek is újak, aztán néha elüti őket az autó.