HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3536
  • 3537
  • 3538
  • 3539
  • 3540
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:44

Ezt ücsüküének, olvasd el figyelmesen :-D

http://ch-serverhost...p?readmore=5375

#70742 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:47

megazelsőéjszaka faszom joga nem kéne nekik. bármibe fogok, azért külterületen és csöndben, hogy ne az vigye el az időmet, hogy sorba járom a hatóságokat, rájuk költöm az összes pénzem :nevet:

Szóval nem kell villany. Értem én, oszt lehet röhögni, de nem olyan egyszerű.
Make love not Wor.

#70743 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 13:37

Kimenni egy falunapra és 8 órát forogni a jónép között 10-15 küvecsért, hánnemtom, nekem még pénz és örömmel megteszem.

Ebben az a baj, hogy ennyiért rendes ember, sokszor jó kamerával megcsinálja. Bár Bánk messze van, de ehhez képest már pénzről beszélünk, így akkor nyugoadtan kapjad befelé. Időnként napi 10 küvecsért szopunk, nyalunk, hazudunk. Jobban.
Make love not Wor.

#70744 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 28. 13:21

Rupic, hagy' kérjelek meg, hogy a módszeres, durva szabályszegést fejezd be és ne kelljen utánad takarítanom mindenféle topikokban.

Gabibácsitól is szeretném kérni. Kicsit elfajult a kommunikáció az utóbbi időben.

Bezzegde válasz nem érdekel, ott a jelzés gomb.

Köszönöm, hogy tekintettel vagytok erre! :respect:

Oké!
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#70745 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:53

Olvassa végig a f@szom. A téma a régi: Guga feldobja a világmegváltó vagy legalábbis Gugamegváltó ötletét, a többiek meg oltják, hogy mekkora marhaság. Na mindegy. Én kecskékre esküszök. 2,5 hektáron. Tejelnek rendesen, sajtot is készítünk belőle. Helyben elmegy mint állat. Persze nem én csinálom, én csak befektettem, a helybeli fausi parasztoknak adom a munka javarészét, én kötöm az üzletet, meg eladom a helyi üzleteknek. Munka mellett. Lassan kezd termelni is, így 1 év után. Meg van 6 tehen is, csak kedvtelésböl és a helybelieknek eladom a tejet, túrót, tejfelt. Az sem ráfizetéses.

:cool:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#70746 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 28. 13:47

Szóval nem kell villany. Értem én, oszt lehet röhögni, de nem olyan egyszerű.

A hatóság az, ami nem kell. Én már kinőttem ebből a játékból, tudom, hogy az emberek tökét hányféle marok képes megszorongatni. Mikor még Csikós itt volt a szomszédban és járkáltam át hozzá, vittem neki a grafikákat a tejesüvegre, sajtra, akkoriban járt hozzá hetente egyszer a záentsz. Csikós csak annyit kérdezett, hogy mennyi? Ment zsebbe is, meg egy kis kóstoló, aztán kitöltették vele, hogy milyen szabálytalanságot tapasztaltak és mennyi a büntetés. Mondták, hogy muszáj, bele van kalkulálva. Csikós kicsit elszámította magát. Apeh vitte a telephelyet és a szépen felépített diósjenői házat, szóval lehet így gondolkodni, hogy bejárjuk a hivatalos utat.

A helyzet az, hogy pont ezért keresek egy világtól eldugott helyet, hogy az első arrajárónak ne az legyen a dolga, hogy feljelentsen.
Valami kurvamessze tanyát, de még is közel, olyan hely, ahová nem kívánkozik senki. Kb. 10km-en belül. A hatóság meg szopjon le és baszódjon meg a babérjain. Nem hiába van ennyi megzakkant vállalkozó a környéken, akik bukták céget, lakást, családod, aztán öngyilkosság, meg volt, amelyik a vonat elé ugrott. Faszommá a hatóságba, nincsenek tekintettel senkire és semmire.

Az én célom nem az, hogy valami menő vállalkozó legyek, ultra kéróval és verdával. Bőven megfelel, ha van annyi küvecs, ami fedezi az igényeinket meg van saját magunk által megtermelt kaja.

#70747 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 12:51

Böce haveromnak már mondtam, hogy tiszta hülye vagy, tök jó szakember vagy, miért nem csinálod egyedül?
Azért, mert

Azért, mert akkor jön a guga és megcsinálja occsóért, vagy okosba, mi meg szopunk, hogy a drótos mikrofonom drágább, mint az a wireless, van mellé most már csipis, nagy keverő, elmentem hangosítós tanfolyamra, most éppen világosítást tanulgatok, egyszerű világosságos cumókban meg annyi pénzem van, amennyit el nem bírsz képzelni. Így marad ismerősöknek a kararóka buli ingyé, mert abban legalább van sör. Oszt elgondolkozik az ember, hogy vitatkozzon-e hülye júzerrel, meg guga félével, meg akármi, csak ilyen felbasz, amikor fejlődni nem nagyon akarnak, meg a tákolás, aztán néha több küvecs leesik, mint nekünk.
Make love not Wor.

#70748 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2012. 02. 28. 13:53

Olvassa végig a f@szom. A téma a régi: Guga feldobja a világmegváltó vagy legalábbis Gugamegváltó ötletét, a többiek meg oltják, hogy mekkora marhaság. Na mindegy. Én kecskékre esküszök. 2,5 hektáron. Tejelnek rendesen, sajtot is készítünk belőle. Helyben elmegy mint állat. Persze nem én csinálom, én csak befektettem, a helybeli fausi parasztoknak adom a munka javarészét, én kötöm az üzletet, meg eladom a helyi üzleteknek. Munka mellett. Lassan kezd termelni is, így 1 év után. Meg van 6 tehen is, csak kedvtelésböl és a helybelieknek eladom a tejet, túrót, tejfelt. Az sem ráfizetéses.

Ott mások a viszonyok :) Amúgy jó a kecskékkel élni? :think: :wub:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70749 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 13:37

Azért a történetből azt kihagytam, hogy az én filmezésem kb. mint a cigányok nádvágása, vályogvetése. A szakemberek ezt nem vállalják be, sőt nekem pattintják le, mert uncsi, ciki, és keveset fizet. Kimenni egy falunapra és 8 órát forogni a jónép között 10-15 küvecsért, hánnemtom, nekem még pénz és örömmel megteszem.

A környéken a szagemberek már tudják, hogy vagyok, meg hát ugye a tv 25 településen nyomja a filmjeimet, így nem nehéz megtalálniuk. Szagemberek engem ugrasztanak, adnak felszerelést is csak ne nekik kelljen menni. Van itt egyensúly, mellé még saját felszereléssel kisebb rendezvények hangosítása, mert már ezt is tudják. Aztán ha tényleg csak egy koszorúzás, megemlékezés, vagy valami néptánc. Itt a környéken nem megasztárban kell gondolkodni, ezek csipi csupi munkák, de egyre több és persze, jól esik csinálni, meg utána jól esik leülni pár sör mellé, összevágni, zenét rakni alá, stb.

izé, én guga vagyok, nem John Carpenter :-D

te vagy a videókészítésben a szomszéd vérpisti, aki megcsinálja 20 forinttal olcsóbban, az eredmény meg kitérdekel.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#70750 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2012. 02. 28. 13:53

Hülyeség, nem működhet, ráfizetéses, majmeglátod, ekkora barmot, mint te, naív vagy :nevet:
Gratu, én is ugyanebben gondolkodom, de egyedül.

#70751 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 13:55

A hatóság az, ami nem kell. Én már kinőttem ebből a játékból, tudom, hogy

Nekem nem sok bajom volt velük, de az jogosan. Amúgy mondom, innentől el nem adod a cumót, magadnak meg villany nélkül termelsz. Nem olyan bonyolult ez, kevesebbet költesz világításra :-)
Make love not Wor.

#70752 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 14:56

Ott mások a viszonyok :) Amúgy jó a kecskékkel élni? :think: :wub:

Persze, nem is azért írtam. Meg a kecskecuccok mások, azt az allergiások is ehetik, itt meg nagy igény van rá, nincs szójatej ...

Nem élek én a kecskékkel, van asszony is a háznál! De ha gondolod és nagyon ki akarod próbálni, van az a pénz amiért kibérelhecc egy kecskeszakállast! :wub: :nevet:

#70753 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 02. 28. 13:56

te vagy a videókészítésben a szomszéd vérpisti, aki megcsinálja 20 forinttal olcsóbban, az eredmény meg kitérdekel.

Korántsem.
Itt nincs olcsóbb, vagy drágább.
Vannak falvak, falunapok, s egyéb rendezvények. Összesen 5 embert ismerek, akik ilyesmit csináltak, hogy kiugrottak egész napra filmezni.
Van feldobva nekik lóvé, általában 10-15 küvecs/meló.
Ők nem vállalják el, az okát hadd ne firtassam, hogy miért, így nekem passzolják. Én pontosan annyiért csinálom meg, amennyiért ő nem vállalta el. Egy falunak a költségvetése nem sztárgázsi és gondolom te sem igen ótókáznál le Drégelypalánkra saját cuccal benyával utómunkával 15 küvecsért.

De egyébként a szemléleted mindjárt megváltozna, ha a helyemben lennél, mögötted család, meg néha csekk, stb.
Nekem nem megalázó kimenni és jópofizni 15küvecsért, aztán még hazajövök, itthon is van melóa bungiban, meg mindig alakul valami.

Figyelj, ez nem az a réteg, hogy van autópálya építés, gyere haver, én vagyok az államtitkár és csinálj egy céget, 4 évig felfoghatjuk úgy is, hogy az adófizetőket te fejed :-D

#70754 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 12:13

4 év múlva saját házam volt, saját cégem, és ezt a szintet azóta is tartom :cool:

Céged nincs 1 éve, vagy én tudom rosszul?
Make love not Wor.

#70755 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 13:56

Ott mások a viszonyok :)

Hja, meséld már el légyszíves nekem :cool: miben más kecskét tartani itthon, mint ott, ha már nemzetközi viszonyokban is jártas vagy :Đ

Gabibácsi! Ebbe te hol olvastad bele a kötekedést? Kérdést tettem fel, nem válaszoltál rá, hanem megvádoltál olyasmivel, amit nem tettem, de egyébként is, hogy lehet kérdéssel kötekedni? Főleg, ha nem személyeskedő.
Kecskékről van szó és a gazdasági viszonyokról ott és itt.

Szerkesztette: guga 2012. 02. 28. 14:29 -kor

#70756 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2012. 02. 28. 14:00

Persze, nem is azért írtam. Meg a kecskecuccok mások, azt az allergiások is ehetik, itt meg nagy igény van rá, nincs szójatej ...

Nem élek én a kecskékkel, van asszony is a háznál! De ha gondolod és nagyon ki akarod próbálni, van az a pénz amiért kibérelhecc egy kecskeszakállast! :wub: :nevet:

de jó :D

amúgy a kecsketej az elég durván immunerősítő, aszongyák

#70757 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 14:05

Hja, meséld már el légyszíves nekem :cool: miben más kecskét tartani itthon, mint ott, ha már nemzetközi viszonyokban is jártas vagy :Đ

többet voltam már arra mint te

#70758 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 15:06

de jó :D

amúgy a kecsketej az elég durván immunerősítő, aszongyák

Többek között! :cool:

#70759 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 28. 14:03

Céged nincs 1 éve, vagy én tudom rosszul?

Az még nem a guga bt volt, a guga bt. számtech cég volt, 90 környékén meg benne voltam pár faszságban. Pl. Kondukátor c. könyv, haverom megneszelte, hogy készül kiadni az akv és a debreceni nyomdában nyomták, valahogy kibekkelte, hogy az első néhány raklappal az akv helyett az ő és így aztán az én kezembe kerüljön, mire pesten a boltokba került, addigra az aluljárókban megterítettük az egész fővárost vele :-D így lett küvecs, elkezdtünk videókazizni, egy sráctól vettük az üres szalagot. A haverom beruházot egy falnyi orion video magnóba és elkezdte másolni a filmeket. A csaja egész nap csak kazettákat másolt és terítettük a piacokon, utána rájöttünk, hogy egyszerűbb kimenni a németekhez a gyárba és elhozni onnan.

ubazz, hol volt még akkor a guga bt :omg:

Most nincs cégem, izé, kértem adószámot, mint művész vagy mi, könyvelő intézte, hogy van megfogalmazva, hogy na mindegy, majd megkérdem, a lényeg, hogy tudok számlát adni, hja megvan, szellemi szabadfoglalkozás, de lehet hogy már rég más a neve. Nem nagyon érdekel, így lazább.

#70760 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 14:06

többet voltam már arra mint te

Én nem arra voltam kíváncsi, hogy hányszor jártál Erdélyországban, hanem a viszonyok érted. Mármint, hogy itt lehetetlen, nem gazdaságos, veszteséges, naív. Ott meg sima ügy. De állítom neked, ha valaki jelentkezne a topikban, hogy ő Stájerországban nyomul kecskékkel, akkor igen kiemelt figyelemmel megjegyeznéd, hogy a viszonyok ott is mások :-D de itt nem, nem és soha :-D

még az öreg kecskésnéni, aki 8db kecskével tengeti a napjait, még ő is eladja 400 ft/ liter a tejet.
Én meg egyelőre csak diózok, hogy tavasztól beleugrok valamibe, hogy hajnaltól késő estig igénybe legyek véve.
Tanya, érted, pár jószág.

guga te ahhoz hülye vagy és ez megkérdőjelezhetetlen tény :omg:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3536
  • 3537
  • 3538
  • 3539
  • 3540
  • Utolsó »