Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 28. 14:45
Nem lepődnék meg, ha 300-400hoz már valami kiemelt fokozat kellene. Amíg magadnak reszelgetsz, az okés, de előbb még 300 négyzetméteres pajtáról volt szó, oszt csak a villanyt emlegettük, OTSZben utána sem néztem.
Van itt egy faszi, helyi földtulajdonosok elnöke, akik nagyban utaznak, ő tudja, hogy melyik majornak ki a tulaja. Azért tartom vele a kapcsolatot, egyébként meg szeszfőzdéje van, meg egész jó pálinkái.
Naszóval tettem neki szívességet, ő meg cserébe elárult néhány titkot. Tyúkból 300db lehet szabadtartásban és a tojást eladod. Na most, ha 400db van, hogy számolja össze? Ez az egyik, a másik, hogy be sem engedem, leszarom, hogy ki, ha nem kommandósokkal jön, megbaszhatja a kurva anyját.
Villany? Ez is csak elméleti.
Nem kötelező nekem olyan helyet venni, ahol szar a világítás.
De mondom, hatósággal én szóba nem állok, egyetlen percem sincs rájuk, nem hogy pénzt adjak a kezükbe. Mondom láttam pár arcot megőszülni a környéken, mert bementek utcába és elvesztek a labirintusban. Csikós erre a legjobb példa, leszarták, hogy jól csinálta, leszarták, hogy alkalmazottjai vannak. Fejték, mint a gép, zokszó nélkül.
Nem tudom mit baszott el, de az egy olyan telep volt, ahol rengeteg disznó volt és egész nap vágták a disznót a hentesek. Hja, jött valami eus szabály, utána vágóhídra kellett vinnie, arra is jött valami eus szabály, hogy már fel sem dolgozhatta, így a disznókat eladta. Utána jött eus szabály és baszhatta az egészet 400db tehenet kellett eladnia, meg a kecskéket, birkákat. Apeh elvitte neki az egész majort, meg még a házát is.
Mindegy, Csikós valamit tudhat, mert talpra állt, csak már megjött neki is az esze, nem nagyon tudod hogy hol és mit csinál
Én, ha beleugrok tavassza valamibe, akkor első dolgom lesz két kibaszott nagy kutyát a kerítésen szabadon engedni és egyébként ott sem vagyok soha, tőlem aztán kiabálhat bárki, rá sem fogok hederíteni. A téma nem az én nevemen lesz és baszok a világra.
Haggyámá világítás, meg hatóság. Pont most néztem át a netet, egész olcsón lehet kapni markológépeket

de csikósé is itt áll nem messze, mert pár gépet eldugott, lehet kölcsönkérem tőle, körbeásom magam halastóval, a hidat meg felhúzom a gecibe és, ha valaki nekiáll okoskodni, akkor ott helyben megszüntetem létezni, feldarabolom és a húsát megetetem a disznókkal

ennyit a hatóságokról