HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3546
  • 3547
  • 3548
  • 3549
  • 3550
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70941 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 04. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 04. 11:52

Azért ez nem teljesen így van. Ha nem csak 1-2 dolgot akarsz termeszteni, ráadásul úgy,hogy egész évben is ellásson akkor az már akkora földterület amit nem tudsz elrejteni. Elég egy rosszindulatú szomszéd is.

Varosban ilyet amugy se tudsz csinalni, falun meg olyan helyre kell koltozni, ahol mindenki ezt csinalja :Đ
Ez a rosszindulatu szomszed meg nem tul meggyozo. Akinek van vaj a fule mogott, az nem nagyon jelentget fel senkit, mert nev nelkul mar nem igazan lehet, aztan siman megeshet, hogy beleesik a veremaso a sajatjaba.
Es manapsag ki az, akinek nincs valami titkolnivaloja az allam bacsi elol? Nem sokan lehetnek, es ahogy haladunk, egyre kevesebben lesznek...

#70942 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 04. 11:52

Azért ez nem teljesen így van. Ha nem csak 1-2 dolgot akarsz termeszteni, ráadásul úgy,hogy egész évben is ellásson akkor az már akkora földterület amit nem tudsz elrejteni. Elég egy rosszindulatú szomszéd is.

Elég ~25nm is: http://www.aquaponics.hu/
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70943 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 04. 12:11

Es manapsag ki az, akinek nincs valami titkolnivaloja az allam bacsi elol? Nem sokan lehetnek, es ahogy haladunk, egyre kevesebben lesznek...

Én is ebben bízom. Nem kérdem az egyik szomszédot, h mi az a kis helység a telke végén, nem az én dolgom. A másiktól meg nem kérdem, h milyen kisipari munkát csinál, nyilván feketén, mert nincs hozzá közöm. De engem is hagyjanak békén. :)
Gyakorlatilag arra is építési engedély kéne, ha a ház elejére ablakot szeretnék rakni. Oszt fogadjunk, h csak az engedély nem áll meg 50k alatt. Erre én ennyit nem szánok. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70944 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 04. 13:42

Elég ~25nm is: http://www.aquaponics.hu/

Ezt már láttam és meggyőző,de nem biztos, hogy elég egy családnak egész évre. Mondjuk elfogy hetente 3-5kg krumpli az kitermelődik folyamatosan ebből? Paradicsom, paprika? Mert egyszer leszüretelsz ennyit oké, de utána mennyit vársz a köv szüretig?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70945 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 04. 11:32

Az lesz a szép, ha itthon is bevezetik. Oszt ha mégis termelsz magadnak krumplit, akkor jól megcsinálják az ember seggét, mert megkárosítottad a krumplitermesztőt. Szomorú. :(

A cél minden esetben a központosítás, és az irányítás. Ott kezdődik, hogy az oktatás fejlesztése címszóval seggturha buta cirmákok jönnek ki a nyócadik végén, majd esetleg könnyített érettségi, kísegítőt már rég megszüntették. Saját magam tapasztalom, hogy az órán már nem a tananyagot adják le, hanem megpróbálják a rendet fenntartani.
Naszóval a darólóból kijön a selejt, annak természetesen eszébe sem jut lázongani, tüntetni. Kap valami minimális összeget közmunkáért vagy elmehet a versenyszférába. Na de a versenyszférába kik maradnak talpon, mint munkaadók?
Akik a kormánytól kapják a megrendelést, a befizetett adóból. A többi hullik, mint a légy. Zártkörű bulit akarnak összehozni.

Tyúklépésben betiltanak mindent. Most pl. a dohány árusítását központosítják.
Nemrég a manyupot nyúlták le, utána a 70 milliárdnyi babakötvényt államosították, majd elvesznek mindenkitől mindent apránként :-D és tényleg ez megy, birkanyírás. Ha lázadozni mersz, lásd 2006. Nem lett felelősségre vonva senki, aki igazán felelős és soha nem is lesz, mert akinek dolga lenne, az játékban van.
Ez az elszámoltatás is csak színház. Nincs, olyan, hogy fidesz vagy mszp, vagy jobbik, ez mind ugyanaz. Semmi nem változik, tök mindegy melyik gyakorolja a végrehajtó hatalmat, mert az. Parancsot kapnak, hogy mit kell végrehajtaniuk, te meg választhatsz, hogy melyik hajtja rajtad végre. Milyen legyen a fasz? Piros vagy narancs, vagy trikolor? Hja és minnyá törvénybe lesz, hogy neten ha kazározol, vagy askenáziából eredetét firtatod, esetleg, hogy tetűhintázásban jeleskedik, vagy színesfémeket szorgalmas méhecske módjára, na azt 3 évvel fogják díjazni. S biztos lehetsz benne, hogy amint törvénybe iktatják, első dolguk lesz, hogy valakin demonstrálják, hogy mennyire nem viccelnek.

Kezd már kirajzolódni a történet?
Oké, itt még lehet krumplit vetni, meg disznót vágni.
De kérdezzük meg azt a 160 tojástermelő gazdát, akinek ugrott a tojástermelése egy uniós szabály bevezetésével és a kormányunk természetesen nem tett semmit, bemutattak a hírtévében egy buzit, akinek sikerült és nyert pályázati pénztet sokmilliót és tyúkoknak van most már eus hinta meg jáccóka.

faszom bazdmeg :-D

Csak szabályzás kérdése minden, ami régen természetes volt, ma már főben járó bűn és elég hozzá egyetlen rendeletet alkotni, hogy bűnözőt csináljanak belőled :-D

#70946 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 13:34

Hja, elfelejtettem, mondok egy egyszerű példát, a felhő rendszer. Májkroszofték, meg az egész internet abban az irányban tendál, hogy ne kórikásszál név nélkül a neten. Hanem lesz otthon egy konzolgéped, ami jó mindenre, de egyébként az adataidat egy központi szerveren tárolhatod. Meg minden megmozdulásodat egy központi szerveren végezheted, így minden leütött karakter ellenőrizhető + ha nem viselkedsz jól, akkor letiltanak a netről és nem férhetsz hozzá az adataidhoz. Hja és csak is személyi azonosítóval kommunikálhatsz az interneten. Nincs az, hogy Jahno beugat gugának, hogy höhhhnyeee. Molnár János üzenete Zvolenszki Zoltánnak erről és erről az ip tartományból, hogy höhhhnyeee.

Höhhhnyeee átvizsgálva, értelmezhetetlen. :-s :-s :-s :Đ

Ugyanez megy nagyban. Letiltanak a kiskertről, ne termelj magadnak élelmiszert, vedd meg a gmo-t. Egészen addig visznek el, hogy az élelmiszergyártást leszorítják, majd azzal irányítanak. Ha nem viselkedsz jól, akkor megvonják. Először tömegektől úgy, hogy felbasszák az árát, nem tudod megfizetni, utána az egyedektől már sima ügy. benzinnel most ugyanezt játsszák. Irán és az USA elnöke a legnagyobb haverok az izraeliről nem is beszélve. Ez jó biznisz. Én lezárom a hormuzit, én megjelentetem a médiában, hogy sajnos emelni kellett a benzin árát :Đ egyébként miért is emelték? Mert nincs, vagy elfogyott?

Monopoly kibaszott nagyban :Đ ott ülnek és játszanak, mi vagyunk a játéktér, birkanyírás.

#70947 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 13:37

Fasság. Míg a gépek netbe vannak kötve, mindig megtalálják majd az anonim kommunikáció módját valami megoldással, új alprotokollal, titkosítással.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#70948 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 04. 13:37

Fasság. Míg a gépek netbe vannak kötve, mindig megtalálják majd az anonim kommunikáció módját valami megoldással, új alprotokollal, titkosítással.

Monnyuk utazz kicsit időben, volt gondolom neked is spectrum meg commodore. Akkori eszeddel bármit mondtam volna a jelenlegi helyzetről, mindenre azt mondtad volna, hogy fasság, mert az ismereteid arra korlátozódtak. Nem a holnapi napról beszélek, ha nem az irányultságról, ebbe az irányba tartanak.
Ki használ már PI-es gépet? Senki, nem azért, mert nem működne.

Elég, ha az internetszolgáltatókat kézbe veszik és olyan rendeleteket hoznak, ami nélkül nem tudsz netezni.
Onnantól már csak egy lépés, hogy dobhatod el a gépedet, mert már azzal sem tudsz netezni.

Magyarország tojásigénye napi 1 millió.
Téged nem érint, ezért nem fáj, de olyan eu-s rendeleteket hoztak, aminek nyomán ez a 160 gazda eldobhatja ai infrastruktúrát, állást, életet, bármit. Csak szabályzás kérdése, és leszarják, hogy mi a nyűgje. Kell a piac másnak.

Oké, neked vannak gondolataid, nekik meg nem csak gondolataik vannak, hanem eszközeik, pénzük, hatalmuk.
Gondolom hallottál már olyanról, hogy tisztességtelenség. A hírekben is néha felbukkan, hogy valaki tisztességtelen :-D

Nagyhatalmú emberek sok pénzzel miért is lennének ők együtt veled szemben tisztességesek? Mi okuk lenne tisztességesnek lenni veled szemben, vagy a belőled álló tömegekkel szemben, amikor így is úgy is totálisan tehetetlen vagy :-D azt csinálod, amit mondanak. Ők hoznak rendeleteket, mindenki tudja, hogy átbaszás, nem emberközpontú, nem a mi érdekeinket szolgálja, még is megteszed, mert a közösségi tudat, amit legyűrtek a közösség torkán, ezt diktálja.

Mikor hoztak tisztességes és a közösség érdekeit szem előtt tartó rendeleteket?

Ott van pl. a dohányzás. Nekem van egy csehóm, én építettem, én üzemeltetem, kurvára senki köze hozzá senkinek, fizetem az adóm. Majd hoznak egy törvényt, hogy az én csehómon belül nem lehet dohányozni. Miért nem bízzák rám? Vagy a vendégekre, vagy a szabad versenyre? Ha a vendégnek nem tetszik, hogy nálam bagóznak, majd kisétálnak egy másik csehóba be és ott maradnak. Ez semmi más, mint birkanyírás, egy alapos ok a félelemben tartásra és a büntetésre, mert hamarosan keményen büntetni fognak, és behajtják.

#70949 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:02

Egyébként tévedtem, nem lehet disznót vágni, eleve tartani sem lehet.
Ez országos rendelet, csak bizonyos évben épült házak előtt lehet tartani állatokat. Pénteken beszéltem erről olyannal, aki képben van, mert megjárta a poklok poklát. Szomszéd állandóan feljelentette a tyúkok és a 2db disznó miatt, nem csak őt, mindenkit. Jegyző körbement minden háznál és mondta, hogy kinek lehet, kinek nem.

A rendeletnek semmi értelme, de már látszik az irányultság, hogy az önfenntartást kiveszik a kezedből.
Ez nem falubéli hölgy, másik nagy település, nem emlékszem az évszámra, hogy mit mondott, de náluk is járt a jegyző a feljelentés nyomán. Megnézte a ház papírjait és mondta, hogy (pl. 1990) előtt épült, nyugodtan tarthatnak állatokat. De a másik utcában, akik 1990 után építették a házukat, már nem tarthatnak állatokat.

Ennek mi értelme egy falun?
Csak hoztak egy rendeletet, hogy nem tarthatsz állatot és kész, egy buzi feljelent mindenkit, aki 1990 előtt épített megússza és hétvégén újházi tyúkházleves gazdagon, jó zsíros, kandikál ki a tyúk lába a fazékból. Aki 1990 után építette a házát, az kap egy kövér csekket, hogy fizesse be a polgármesteri hivatal kasszájába, s egyben szüntesse be a kihágást, menjen a teszkóba :-D

faszom :Đ nem gyanús ez az egész?

#70950 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 04. 12:59

Ezt már láttam és meggyőző,de nem biztos, hogy elég egy családnak egész évre. Mondjuk elfogy hetente 3-5kg krumpli az kitermelődik folyamatosan ebből? Paradicsom, paprika? Mert egyszer leszüretelsz ennyit oké, de utána mennyit vársz a köv szüretig?

No meg tél sem volt rendesen, meg a többi. Ki lett ez már dumálva 10 éve szakmai topikon is.
Make love not Wor.

#70951 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 04. 11:39

Ne csinajjad mar a feszkot.
Otthoni fogyasztasra nem hiszem, hogy olyan baszott nagy foldterulet kellene, akkor meg mi a gond?

Mindig mondom tesómékat, ahol 100-200 bokornyi miazmásokról beszélnek. Családnak pont elég...
Make love not Wor.

#70952 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 13:52

Monnyuk utazz kicsit időben, volt gondolom neked is spectrum meg commodore. Akkori eszeddel bármit mondtam volna a jelenlegi helyzetről, mindenre azt mondtad volna, hogy fasság, mert az ismereteid arra korlátozódtak.

Énmár 6 évesen is hittem a tudományban, meg a többi. Most már főleg, hisz láttad.
Make love not Wor.

#70953 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 13:34

Hja, elfelejtettem, mondok egy egyszerű példát, a felhő rendszer. Májkroszofték, meg az egész internet abban az irányban tendál, hogy ne kórikásszál név nélkül a neten. Hanem lesz otthon egy konzolgéped, ami jó mindenre, de egyébként az adataidat egy központi szerveren tárolhatod.

Ezt nem az MS találta felés erőltette, ráadásul a Commodore környékén és előtte az összes nagygépes rendszer így működött. Szóval merrefelé is fejlődünk? Most akkor jó volt a régi rendszer, vagy sem? MS meg már ezer éve újra feltalálta a terminált, felhő egyelőre nem kötelező, no meg nem is occsó, sok mindenre alkalmatlan, sorolhatnám reggelig. Nem kötelező használni, ennek ellenére úgyis kirakod a seggest ugrós videókat, akkor meg már nem mindegy?
Make love not Wor.

#70954 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 14:02

Egyébként tévedtem, nem lehet disznót vágni, eleve tartani sem lehet.
Ez országos rendelet, csak bizonyos évben épült házak előtt lehet tartani állatokat. Pénteken beszéltem erről olyannal, aki képben van, mert megjárta a poklok poklát. Szomszéd állandóan feljelentette a tyúkok és a 2db disznó miatt, nem csak őt, mindenkit. Jegyző körbement minden háznál és mondta, hogy kinek lehet, kinek nem.

A rendeletnek semmi értelme, de már látszik az irányultság, hogy az önfenntartást kiveszik a kezedből.
Ez nem falubéli hölgy, másik nagy település, nem emlékszem az évszámra, hogy mit mondott, de náluk is járt a jegyző a feljelentés nyomán. Megnézte a ház papírjait és mondta, hogy (pl. 1990) előtt épült, nyugodtan tarthatnak állatokat. De a másik utcában, akik 1990 után építették a házukat, már nem tarthatnak állatokat.

Ennek mi értelme egy falun?
Csak hoztak egy rendeletet, hogy nem tarthatsz állatot és kész, egy buzi feljelent mindenkit, aki 1990 előtt épített megússza és hétvégén újházi tyúkházleves gazdagon, jó zsíros, kandikál ki a tyúk lába a fazékból. Aki 1990 után építette a házát, az kap egy kövér csekket, hogy fizesse be a polgármesteri hivatal kasszájába, s egyben szüntesse be a kihágást, menjen a teszkóba :-D

faszom :Đ nem gyanús ez az egész?

ja, gyanús, ugyanis a 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az országos településrendezési és építési követelményekről, népszerű nevén az OTÉK, valamint a 1990. évi LXV. törvény a helyi önkormányzatokról a helyi önkormányzatok hatáskörébe utalta az állattartás helyi szabályait (is) a különböző övezetekben, a közegészségügyi jogszabályok és az állattartásra vonatkozó keretszabályok betartásával. mindenhol vannak helyi rendeletek, amelyek szabályozzák melyik övezetben milyen állatot, mennyit és hol, milyen elhelyezésben, mitől mekkora távolságban lehet tartani.
lehetséges, h van ilyen rendelet valahol baromfalván, de kétlem, mert elég abszurd és mivel övezetekre kell megállapítani, így egységes szerkezetbe nem lehetne illeszteni a fentiekkel.
persze bizonygathatod, h márpedig te biztos forrásból tudod, és hogy országos is, és állítólag többen látták már azt, aki belefutott és megjárta, csak az a baj, h az, aki ezzel foglalkozik maximum kiröhög ezért. is.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 04. 14:38 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#70955 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 15:07

guga te olyan hülyeségeket bírsz mondani :) Meg egymillió tojás naponta :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#70956 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 15:47

Monnyuk utazz kicsit időben, volt gondolom neked is spectrum meg commodore. Akkori eszeddel bármit mondtam volna a jelenlegi helyzetről, mindenre azt mondtad volna, hogy fasság, mert az ismereteid arra korlátozódtak. Nem a holnapi napról beszélek, ha nem az irányultságról, ebbe az irányba tartanak.
Ki használ már PI-es gépet? Senki, nem azért, mert nem működne.

Igen, ezek mind voltak a kezeim alatt, de hogy jön ez ide?

Elég, ha az internetszolgáltatókat kézbe veszik és olyan rendeleteket hoznak, ami nélkül nem tudsz netezni.
Onnantól már csak egy lépés, hogy dobhatod el a gépedet, mert már azzal sem tudsz netezni.

Azért én net nélkül is tudnék mit kezdeni egy géppel. Ha a jogvédők, meg minden kisfasz nem tudják korlátozni a netet, még a kibaszott ACTA-táskájukkal sem, akkor gondolod később mennek valamire? Mindig létre fognak jönni titkos protokollok.

Magyarország tojásigénye napi 1 millió.
Téged nem érint, ezért nem fáj, de olyan eu-s rendeleteket hoztak, aminek nyomán ez a 160 gazda eldobhatja ai infrastruktúrát, állást, életet, bármit. Csak szabályzás kérdése, és leszarják, hogy mi a nyűgje. Kell a piac másnak.

De, érint. A gazdák nem érdekelnek, de határozottan drágult azóta a tojás.

Gondolom hallottál már olyanról, hogy tisztességtelenség. A hírekben is néha felbukkan, hogy valaki tisztességtelen :-D

Nagyhatalmú emberek sok pénzzel miért is lennének ők együtt veled szemben tisztességesek? Mi okuk lenne tisztességesnek lenni veled szemben, vagy a belőled álló tömegekkel szemben, amikor így is úgy is totálisan tehetetlen vagy :-D azt csinálod, amit mondanak. Ők hoznak rendeleteket, mindenki tudja, hogy átbaszás, nem emberközpontú, nem a mi érdekeinket szolgálja, még is megteszed, mert a közösségi tudat, amit legyűrtek a közösség torkán, ezt diktálja.

Mikor hoztak tisztességes és a közösség érdekeit szem előtt tartó rendeleteket?

Soha, és nem is fognak. Míg világ a világ, a hatalmon lévő réteg kihasználja a népet. Régen rabszolgáknak hívták, aztán jobbágyoknak, majd munkásoknak. Ne legyél már DueC_2222.

Ott van pl. a dohányzás. Nekem van egy csehóm, én építettem, én üzemeltetem, kurvára senki köze hozzá senkinek, fizetem az adóm. Majd hoznak egy törvényt, hogy az én csehómon belül nem lehet dohányozni. Miért nem bízzák rám? Vagy a vendégekre, vagy a szabad versenyre? Ha a vendégnek nem tetszik, hogy nálam bagóznak, majd kisétálnak egy másik csehóba be és ott maradnak. Ez semmi más, mint birkanyírás, egy alapos ok a félelemben tartásra és a büntetésre, mert hamarosan keményen büntetni fognak, és behajtják.

Kérlek szépen, erre nem kell ideológiát gyártani. Egész egyszerűen csak Viktorka nem bagózik. Megszívtad.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#70957 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 03. 04. 15:07

guga te olyan hülyeségeket bírsz mondani :) Meg egymillió tojás naponta :D

A titok egyszerű, korán kell kelni :-D hajnaltájt, Kossuth rádió, ezt a napi 1 millió tojást szerencsére nem saját kútfő. Minden reggel hallgatom.

De gondold végig, nem a háztartásokról van csak szó. Cukrászat, tésztagyár, meg gondolom ez a hülye cyberde sem tojásporból bassza ki a vendég elé a pizzát a stikli vendéglőből :-D
Gondolom, ha a Kossuth egy héten át többször is megengedi magának az 1 milliós számot, akkor nem kakukktojás :-D ráadásul reggelente és is májnájmum négyet eltolok kóbásszal, fistelt szalonnával, fokhajmával, veres hajmával és forró parlagfű teával :Đ

Egyébként meg örülj neki, néha már nekem is gondot okoz, hogy milyen oldalra kattintsak, hogy legalább tudjak egy kicsit nevetni :Đ

tessék, itt vagyok, ide lőjetek :nevet:

#70958 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 15:56

Hja, tojás :-D mi nagykerbe járunk, mert meg van engedve, mióta megszervizeltem pár dolgot, meg rendbe raktam könyvelő, raktárkezelő szoftvereket hálózatba lófasz, stb.

Fasza hely, van minden, fokhagyma nem 1300 csak 700-800-900, attól függ, hogy kínai vagy magyar, de jobb ha a nejem nagymamájától hozzuk, azabiztos, azt legalább tudom, hogy összeszarta a földet a tyúk :-D

Naszóval, ebben a nagykerben mindig is ki volt írva, hogy mi a magyar, mi a nem. Banánról, citromról soha nem fogom elhinni :Đ Gomba, tojás, fokhagyma, ilyesmi. Fokhagymából néha 4 féle volt kint. Jó nem kell beszopni semmit, tojás árán látszott, nem azért, mert ki volt írva, hogy magyar.
25 Ft, stb. De magyar volt.
Na azóta baszhatjuk, magyar tojás soha többet nem lesz kiírva és a 25 Ft. sem.

Szombaton voltunk a veresegyházi piacon ücsüküét venni, de nem kaptunk :omg: viszont bevásároltunk alaposan házi cumókból. Gombának nem 600 kilója, hanem 250 meg ilyenek. Házi tejföl, túró, a lényeg, hogy a palacsinta ma délben nem is úgy nézett ki, és elég is volt belőle 2db :Đ

#70959 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 04. 15:47

Kérlek szépen, erre nem kell ideológiát gyártani. Egész egyszerűen csak Viktorka nem bagózik. Megszívtad.

Nem tudlak követni :-D most igazam van, vagy igazam van :-s :Đ
A hozzászólásaidból kitűnik, hogy nagyjából a sérelmeid ugyanazok, a belőlük levont következtetés más.
Akkor legalább a sérelmeinkben értsünk egyet :Đ
kibaszott világ, a kormány monnyon le :Đ

egyébként hja, régen nyíltan tartották a rabszolgákat, korbácsolták őket, most meg elméletben.

Ahogy az elefánt.
Indiában megkérdezik a hajcsárt, hogy az a nagy darab elefánt miért nem rángatja ki a lábát a leszúrt karó mellől?
A hajcsár elneveti magát, hogy még mikor pici volt és nem boldogult a karóval, akkor megtanulta. Azóta nem próbálkozik, már megszokta, hiába ilyen nagy behemót állat, meg sem próbálja, az elméjében már létezik a végeredmény, hogy úgysem sikerülhet.

Így fejik, így nyírják a magyar népet :Đ

#70960 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 04. 14:06

Énmár 6 évesen is hittem a tudományban, meg a többi. Most már főleg, hisz láttad.

Juteszembe, utállak :Đ mármint ki sem bontottam az elsőbbségivel tolt rettenetszoft pecsétes borítékot :Đ
Utalok, ha nem butulok el sörtől nagyon, akkor még ma.
De nem akarom feszélyezve érezni magam, mert járt itt valaki és hozott egy flaska bort, meg áldomást is ittunk valamire, amire már nem emlékszem :Đ meg itt hagyott valami cetlit, és ma nem ő volt az utolsó látogatóm.
Egy üveg házipá be van ígérve, mert valakit hazahoztam a faluba és valakinek sürgős volt, hogy hazaérjen :Đ
Falun így megy ez, ideológiát hamar lehet gyártani, hogy miért issza le magát az ember seggrészegre :Đ

Ha esetleg legközelebb hozzászólnék és nem érted, akkor az nem azért van, mert érthetetlen. Igyál többet :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3546
  • 3547
  • 3548
  • 3549
  • 3550
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.