Idézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 04. 13:37
Fasság. Míg a gépek netbe vannak kötve, mindig megtalálják majd az anonim kommunikáció módját valami megoldással, új alprotokollal, titkosítással.
Monnyuk utazz kicsit időben, volt gondolom neked is spectrum meg commodore. Akkori eszeddel bármit mondtam volna a jelenlegi helyzetről, mindenre azt mondtad volna, hogy fasság, mert az ismereteid arra korlátozódtak. Nem a holnapi napról beszélek, ha nem az irányultságról, ebbe az irányba tartanak.
Ki használ már PI-es gépet? Senki, nem azért, mert nem működne.
Elég, ha az internetszolgáltatókat kézbe veszik és olyan rendeleteket hoznak, ami nélkül nem tudsz netezni.
Onnantól már csak egy lépés, hogy dobhatod el a gépedet, mert már azzal sem tudsz netezni.
Magyarország tojásigénye napi 1 millió.
Téged nem érint, ezért nem fáj, de olyan eu-s rendeleteket hoztak, aminek nyomán ez a 160 gazda eldobhatja ai infrastruktúrát, állást, életet, bármit. Csak szabályzás kérdése, és leszarják, hogy mi a nyűgje. Kell a piac másnak.
Oké, neked vannak gondolataid, nekik meg nem csak gondolataik vannak, hanem eszközeik, pénzük, hatalmuk.
Gondolom hallottál már olyanról, hogy tisztességtelenség. A hírekben is néha felbukkan, hogy valaki tisztességtelen
Nagyhatalmú emberek sok pénzzel miért is lennének ők együtt veled szemben tisztességesek? Mi okuk lenne tisztességesnek lenni veled szemben, vagy a belőled álló tömegekkel szemben, amikor így is úgy is totálisan tehetetlen vagy

azt csinálod, amit mondanak. Ők hoznak rendeleteket, mindenki tudja, hogy átbaszás, nem emberközpontú, nem a mi érdekeinket szolgálja, még is megteszed, mert a közösségi tudat, amit legyűrtek a közösség torkán, ezt diktálja.
Mikor hoztak tisztességes és a közösség érdekeit szem előtt tartó rendeleteket?
Ott van pl. a dohányzás. Nekem van egy csehóm, én építettem, én üzemeltetem, kurvára senki köze hozzá senkinek, fizetem az adóm. Majd hoznak egy törvényt, hogy az én csehómon belül nem lehet dohányozni. Miért nem bízzák rám? Vagy a vendégekre, vagy a szabad versenyre? Ha a vendégnek nem tetszik, hogy nálam bagóznak, majd kisétálnak egy másik csehóba be és ott maradnak. Ez semmi más, mint birkanyírás, egy alapos ok a félelemben tartásra és a büntetésre, mert hamarosan keményen büntetni fognak, és behajtják.