HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3553
  • 3554
  • 3555
  • 3556
  • 3557
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71081 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 06. 20:13

Ménem szarod le? Téged úgyse érint...

Lakas van. Rezsi van. Hatha egyszer meg haza koltozunk...

#71082 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 06. 20:32

Ennyire hülye nem lehetsz, Dudu. Idenegyere!
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71083 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 06. 20:29

Ez sajna nem így működik. Az elsumákolt pénzt nem tudod behajtani senkin. Azt kéne csinálni a felelősökkel, h eladni a 2 veséjét, az 5 liter vért, a tüdejét, a máját, szívét, meg ami hasznosítható. Akkor elgondolkodnának.

Nyaktól fölfelé értéktelen
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71084 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 06. 20:35

Ennyire hülye nem lehetsz, Dudu. Idenegyere!

Nem tervezem, de ugye manapsag semmi sem biztos. Jobb egy lehetoseget meghagyni...
Semmi gond nincs - de ugye barki barmikor lerokkanhat vagy csak hosszu betegseg - nem hulyeseg neha elore gondolkodni.

#71085 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 06. 20:35

Nyaktól fölfelé értéktelen

Szemekből is ültetnek át vmit. Meg tán fülből is...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#71086 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:41

Annyira durvan hazudik peldaul Orban Viktor.

Epp neztem a mai osszefoglalot. Az IMF/EU megszoritasokat azert nem akarjak, mert azt a valasztopolgarok megereznek.
Mert az ilyen elkendozott lehuzasokat nem fogjak megerezni, mi? (mondjuk ez csak helyi jellegu - de ugye eleg sok cegnek BP-i szekhelye van).

Szoval megszoritas kell, de persze nem adok/elvonasok formajaban.
Inkab szorongassuk meg egy kicsit a cegeket - azok kozvetetten ugyis atharitanak mindent a fogyasztokra, de az legalabb nem direkt adoztatas.

#71087 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 06. 20:40

Szemekből is ültetnek át vmit. Meg tán fülből is...

szaruhartya ertekes...
Nem volt hulyeseg regen a kezlevagas majd megvakitas.
Eleg visszatarto ero lenne.

#71088 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 06. 20:42

szaruhartya ertekes...
Nem volt hulyeseg regen a kezlevagas majd megvakitas.
Eleg visszatarto ero lenne.

Jaja, fülből asszem vmellik hallócsontot hasznosíják néha.

Kínában mai napig kivégzik azt a tisztviselőt, aki korrupcióban vétkes. Itt kihalna minden politikus. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#71089 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 21:49

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71090 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 22:17

Gabibácsinak:

www.youtube.com/watch?v=gvjbLYXnQmE

:nevet:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71091 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 06:05

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 06. 20:41

Annyira durvan hazudik peldaul Orban Viktor.

Epp neztem a mai osszefoglalot. Az IMF/EU megszoritasokat azert nem akarjak, mert azt a valasztopolgarok megereznek.

Azért nem akarják, mert az imf/eu ezt diktálja nekik, valahogy elő kell idézni az államcsődöt, ha mást nem, akkor a nép nevében :-D

#71092 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 06:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 06. 20:11

Ezt kéne csinálni az ilyen szarfaszú miniszterekkel is. Lámpavasra rakni mindet, aztán talán lesz egy kis felelősségérzetük is.

Ki fogja megtenni? Te?

2006-os rendőrterror mond valamit?
Szerinted, ha most lenne egy kis felhördülés a reakció nem ugyanaz lenne csak azért, mert orbán viktornak hívják? Akkor is megtették és utcai randalírozóknak állították be a békés tömeget. Most is ez történne.

birkanyírás, a birka pedig engedelmesen tűri vagy szétkapják a száját :-D

#71093 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 06:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 06. 20:32

Államcsőd előtt kapcsolj időben, mert ha megnyomják a piros gombot, akkor határzár, se ki, se be senki :Đ

#71094 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 06:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 06:16

Akkor is megtették és utcai randalírozóknak állították be a békés tömeget.

Ezek a bekes tuntetok mentek neki az MTV-nek meg gyujtogattak autokat is? Jol emlekszem? :think:
Mert ha igen, akkor szivbol kivanom, hogy ilyen bekes tuntetok menjenek a hazad ele is tuntetni :omg: :Đ

#71095 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 07. 06:32

Ezek a bekes tuntetok mentek neki az MTV-nek meg gyujtogattak autokat is? Jol emlekszem? :think:
Mert ha igen, akkor szivbol kivanom, hogy ilyen bekes tuntetok menjenek a hazad ele is tuntetni :omg: :Đ

Van nyominger ismerősöm a palotából, aki akkoriban járt le hozzám a gizellába, ő megsúgta, hogy a tömeget provokálták készakarva.
Civil ruhás tisztek mentek neki a székháznak, aztán szépen elpárologtak. Én kint voltam, két ifányi rendőr mellett álltam, akik békésen cigarettáztak miközben ment a csetepaté.

Utána ugye kikerült a jutubra egy felvétel, hogy október 23-án az alkotmány utcánál a tömeg békésen énekelte a himnuszt, a rendőrök támadtak rájuk, szó sem volt kerítésbontogatásról. Ezt a tömeget aztán rányomták a fidesz gyűlésre. Egyrészt senkit nem engedtek elmenni, esélyük sem volt, másrészt kávézókba, éttermekbe bementek és ütöttek vertek mindenkit. Még a pincéreket is.

Ez volt az mszp megfűszerezve a libsi eszdéesszel. De ugyanezt csinálná a fidesz is jelenleg.

A tv székháznál végig ott voltam, pont azért, hogy ne a hírekből tudjam már meg, hogy mit kéne hinnem :-D
A legelején nem voltam ott, amikor odament 30 ember, hogy olvassák be a petíciót. Mennyivel egyszerűbb lett volna azt a 30 embert elfogni?
Dehogy, valakinek érdekjében állt politikai tőkét kovácsolni a csetepatéból, hogy ők urai a rendnek :Đ

az átbaszások nagymesterei.
Egyet tudok mondani, nem szabad szavazni senkire és nem szabad semmilyen tömegrendezvényen részt venni.
Ha egyszer ezt sokkal nagyobb tömeg fogja megtenni, akkor lehet legelőször keresztbe tenni nekik, mert onnantól mondhatnak bármit.

Mondjuk így is, csak a birka még beszopja. De az már elég fájó lenne nekik, ha a kutya sem foglalkozna velük.

#71096 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 08:24

Egyet tudok mondani, nem szabad szavazni senkire és nem szabad semmilyen tömegrendezvényen részt venni.

Hat ez alap. Mondjuk a szavazassal meg ugy vagyok, hogy el lehet menni, ha valaki nagyon raer es egy bandanak sikerult olyat hazudnia, ami neki annyira szimpi, de a rendezvenyektol a viz kiver, legyen az allami vagy barmilyen mas.
Gimiben is agyfaszt kaptam, amikor eloadtak, hogy marcius 15-en kotelezo jelleggel koszoruzas a Petofi szobornal. Bazze, unnepnap, nincs suli, milyen alapon mondjak meg nekem, hogy a szabadidomben mikor es hol legyek? :omg: :Đ
Szartam ra, soha nem mentem el, kaptam egy osztalyfonokit vagy igazgatoit, mittudomen, kurvara erdekelt :cool:

#71097 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 08:24

Van nyominger ismerősöm a palotából, aki akkoriban járt le hozzám a gizellába, ő megsúgta, hogy a tömeget provokálták készakarva.
Civil ruhás tisztek mentek neki a székháznak, aztán szépen elpárologtak. Én kint voltam, két ifányi rendőr mellett álltam, akik békésen cigarettáztak miközben ment a csetepaté.

Utána ugye kikerült a jutubra egy felvétel, hogy október 23-án az alkotmány utcánál a tömeg békésen énekelte a himnuszt, a rendőrök támadtak rájuk, szó sem volt kerítésbontogatásról. Ezt a tömeget aztán rányomták a fidesz gyűlésre. Egyrészt senkit nem engedtek elmenni, esélyük sem volt, másrészt kávézókba, éttermekbe bementek és ütöttek vertek mindenkit. Még a pincéreket is.

Ez volt az mszp megfűszerezve a libsi eszdéesszel. De ugyanezt csinálná a fidesz is jelenleg.

A tv székháznál végig ott voltam, pont azért, hogy ne a hírekből tudjam már meg, hogy mit kéne hinnem :-D
A legelején nem voltam ott, amikor odament 30 ember, hogy olvassák be a petíciót. Mennyivel egyszerűbb lett volna azt a 30 embert elfogni?
Dehogy, valakinek érdekjében állt politikai tőkét kovácsolni a csetepatéból, hogy ők urai a rendnek :Đ

az átbaszások nagymesterei.
Ha egyszer ezt sokkal nagyobb tömeg fogja megtenni, akkor lehet legelőször keresztbe tenni nekik, mert onnantól mondhatnak bármit.

Mondjuk így is, csak a birka még beszopja. De az már elég fájó lenne nekik, ha a kutya sem foglalkozna velük.

#71098 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:50

Mit is akartál mondani :-s :Đ csak sejtem, hogy ki vagy, remélem nem langyi csak elbaxtad a regisztrációt :nevet:

#71099 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 08:50

remélem nem langyi

Miert remeled? Legalabb talalnal egy igaz baratot :nevet2:

#71100 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 08:59

[quote name='guga' date='2012. 03. 07. 08:50' timestamp='1331106606' post='7119750']
Mit is akartál mondani :-s :Đ csak sejtem, hogy ki vagy, remélem nem langyi csak elbaxtad a regisztrációt :nevet:
[/quote

direkt volt...ha te guga akkor én lagyi..nem ment simán a regisztráció, de hát ilyen időket élünk..már ez a szájbabaszott facsebukk sem indul be kora reggel :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3553
  • 3554
  • 3555
  • 3556
  • 3557
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.