HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3554
  • 3555
  • 3556
  • 3557
  • 3558
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71101 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 09:11

ki a szart érdekel a fos faszbukod, te nyomorék :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71102 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 07. 09:11

ki a szart érdekel a fos faszbukod, te nyomorék :D

Idezni se tud, legalja.hu diszpinty :Đ

#71103 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 09:31

igaza volt gugának, ide érdemes volt benézni..válogatott droidokkal van tele a fórum..:)

#71104 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 07. 09:18

Idezni se tud, legalja.hu diszpinty :Đ

ha tudsz idézni attól jobban érzed magad?

#71105 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 09:31

igaza volt gugának, ide érdemes volt benézni..válogatott droidokkal van tele a fórum..:)

így van, mostmár van új játékdroidunk :D faszbukon remélem farmozol meg minden

#71106 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 07. 10:00

így van, mostmár van új játékdroidunk :D faszbukon remélem farmozol meg minden

nem igazán használok ilyen alkalmazást, meg aztán minek költöznék oda ahol te is ott vagy...játékdroidnak meg ott van a pöcsöd, jáccá' egyedül :D

#71107 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 07. 08:30

Gimiben is agyfaszt kaptam, amikor eloadtak, hogy marcius 15-en kotelezo jelleggel koszoruzas a Petofi szobornal. Bazze, unnepnap, nincs suli, milyen alapon mondjak meg nekem, hogy a szabadidomben mikor es hol legyek? :omg: :Đ
Szartam ra, soha nem mentem el, kaptam egy osztalyfonokit vagy igazgatoit, mittudomen, kurvara erdekelt :cool:

De vágod, hogy ez csak az ilyen irodalom és történelemtanárok mániája? :Đ Nem tudom miért érzik, hogy ilyenkor valami fontosat szerveznek meg, ez az ő nagy napjuk... :nevet:

Nekünk szakközépben volt egy rakás elektrós tanárunk, mindegyik 2-3 mérnőki diplomával. Érdekes azokban sosem buzgott az igyekezet az ilyen rendezvények szervezésére. Azok jó arcok voltak, 4. és 5. évfolyamban még szürcsizni is lehetett velük... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71108 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 09:43

ha tudsz idézni attól jobban érzed magad?

Nem, attol ereznem jobban magam, ha nem tanultal volna meg irni meg olvasni, es nem farasztanal itt a hulyesegeddel :cool:

#71109 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 07. 10:12

De vágod, hogy ez csak az ilyen irodalom és történelemtanárok mániája? :Đ Nem tudom miért érzik, hogy ilyenkor valami fontosat szerveznek meg, ez az ő nagy napjuk... :nevet:

Hat en nem tudom, ki a banat talalta ki, de igazgatoi utasitas volt, meg osztalyfonok pampogott, hogy "ott kell lenni". Na meg a nagy budos lofaszt :Đ

#71110 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 10:12

nem igazán használok ilyen alkalmazást, meg aztán minek költöznék oda ahol te is ott vagy...játékdroidnak meg ott van a pöcsöd, jáccá' egyedül :D

nem nyert :D

#71111 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 08:24

Van nyominger ismerősöm a palotából, aki akkoriban járt le hozzám a gizellába, ő megsúgta, hogy a tömeget provokálták készakarva.
Civil ruhás tisztek mentek neki a székháznak, aztán szépen elpárologtak.

Inkább hagyjuk.
Make love not Wor.

#71112 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 07. 12:10

Inkább hagyjuk.

Érdekel a véleményed, ha nem a médiából kiszopható hivatalos verzió. TV székház ostromnál végig ott voltam (kerékpárral :Đ hogy ha izzás van, akkor kereket tudjak oldani) Természetesen az ostromban nem vettem részt, csak, mint megfigyelő, hogy a drágabolgárúr másnapi kommentjein jót röhögjek :Đ

Okt. 23-án végig jelen voltam a Corvin köztől végig kerékpároztam egészen estig. Mindent láttam, amit látni lehetett.
Ha kéred, megkeresem a videót a jutubon. A tömeg énekli a himnuszt, a rendőrök elkezdik őket nyomni, meg felszólítani, hogy hagyják el a területet (kerítésen kívül voltak). Aztán rövid időn belül nekik mentek, majd rászorították őket a Deák térre, onnan az Astoriára. Gondolod a fidesz véletlenül szervezte oda? Kitalálták ezt szépen és közösen.

Van egy törvény, ami kimondja, hogy oszlatáskor a tömeget hagyni kell távozni, amerre tud, akar, csak menjen. Az Alkotmány utcánál lehet látni, hogy a nyugati felé az utat elzárták, az a tömeg csak is a deák felé menekülhetett és miután elindultak, jöttek a lovasrendőrök.

Provokáció volt, bármelyik tömeg manipulálható és bárminek kikiáltható a médiában. Onnantól az van, hogy elhiszed.

#71113 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 07. 12:10

Inkább hagyjuk.

Hja, nyomingerre visszatérve, a srác netes bűnözést üldöz. Lehet írtam már, jött Tlof, biztos ismered, már rég nem láttam őt. Nem kell bemutatni, Jázmin téma, stb. Fizetős szerverek. Éppen egy dögöt raktam neki össze, bejött a nyominger, látja a dögöt, értett hozzá, s kérdezte, hogy kinek lesz. Mondom mindjárt itt van az ügyfél. Elfelejtettem őket bemutatni egymásnak és megemlíteni, hogy melyik miből él :Đ ott voltak mindketten egy félórát, üldögéltek, beszélgettek. Tlof természetesen szóba sem hozta a szervert, amit összecsiholtam. A lényeg, hogy a nyominger laptopot vett. Nos, arról a laptopról csípték meg Tlof szerverét, majd foglalták le jóval később :Đ

#71114 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 12:28

Aztán rövid időn belül nekik mentek, majd rászorították őket a Deák térre, onnan az Astoriára. Gondolod a fidesz véletlenül szervezte oda? Kitalálták ezt szépen és közösen.

Ott akármi is volt, de inkább a rendőri vezetés hiányosságai, mert eddig nem volt ilyenben tapasztalatunk, sem képzés, valamint odafent összevissza döntöttek. Hadrafogható állomány is csak hirtelen összeverbuválódott, némelyiknek rendes feleszerelése sem volt.

Amúgy az egész nagyon nem ott kezdődött amerre írod, hanem még kora délután döntötték rá a korlátot a rendőrökre, azok meg csak pislogtak, hogy akkor most mi. Én nem voltam ott, de mikor Tvben azt látod, hogy randalíroznak a városban, meg kukákat gyújtogatnak, autót, satöbbit, azt nehéz a rendőrökre meg a FIDESZre fogni. Nálunk csak a kábelek csíptek a könnygáztól még hónapokig, de ismerősnek kb. a vállalkozása lett oda, miután felgyújtották a cuccait, lehet őt is meg kellen kérdezni a mi merréről. Ezt legjobban tán Tarjányi Foglalja össze egyik könyvében, bár nyilván az is csak egy nézőpont.

Ismerős is volt, aki panaszkodott, hogy 3 napon keresztül verték a rendőrök, mert csak békésen ücsörgött a nemtomhol. Ez is egy fajta gondolkodásmód, ha szopni jár oda, akkor tegye, de nekem utána ne sírjon. Aki akart, az haza tudott menni, csak utólag megy a vagdalkozás a békés sétálgatókkal, meg jogom van dolgokkal, vagy éppen a békés megemlékező voltam, csak pár huligán csinálta a hisztit. Lófaszt.
Make love not Wor.

#71115 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:38

vélemény? Zene kicsit Cult-os, de azért..:Đ szélesszájú kisbéka, mickjaggerszájú http://vimeo.com/13796779

#71116 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:42

Blubesznek!

!

#71117 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 11:12

nem igazán használok ilyen alkalmazást, meg aztán minek költöznék oda ahol te is ott vagy...

Akkor minek jöttél ide? Melegedni? Asszed itt kolbászból van a moderáció?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71118 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 12:33

Nos, arról a laptopról csípték meg Tlof szerverét, majd foglalták le jóval később :Đ

Vagy nem, vagy akármi, vagy hogy jön ez ide? Amit meg én tudok azt nem írhatom le :-) Másrészt Indexen csatabárdos topikos ivászaton is volt így arc, de rendes volt, bemutatkozott, hogy nevem Gipsz Jakaba, a netes és szervezett bűnözés elleniektől vagyok, blábláblá. Az jó volt, megfejtettük a világot.
Make love not Wor.

#71119 Felhasználó inaktív   Lagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 27. 15:37

Ez a beszivárgó zsidó terjeszti rólam :-D ha nem is barlang, de tegnap voltunk megnézni, kockázatos húzás, de ha bejön, akkor az zsíratomkirály rajűbercool lesz.

Nem tudok fotót mutatni, de valami ilyesmit képzelj el:
Nem költöznénk ide csak én, gazdálkodni.

Kép

most látom csak mekkorában gondolkozol...szerintem ez túmáccs lesz, ez az önellátásnál kicsit több..

#71120 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 07. 12:36

Aki akart, az haza tudott menni, ...

NEM akartam belefolyni, de ez NEM IGAZ. Ott voltam többször (békésen), és NEM ENGEDTEK HAZAMENNI. Bekerítettek mindenhonnan a felszólítás után, nehogy haza tudj menni. Akartam, mindenfelé parkolóházakon át, majdnem sikerült is.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3554
  • 3555
  • 3556
  • 3557
  • 3558
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.