The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2012. 03. 07. 12:59
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:01
Idézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 13:42
Megnézem amint egyedül leszek. Most a tinisunák zaklatnak. Ááá leszarom, nézzék ők is
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:02
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 07. 13:57
Rád vadásztak. Mindenki mást hazaengedtek, csak téged nem. Én ezen elgondolkodnék.

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:03
Idézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 12:55
Még nem tudom. Occsójé van a kóceráj, csak újra kell kábelezni a világítást. Tetőszerkezet egyben van, a belső nádszerkezetes födém néhol beomlott. 1.5 vagy 2 hektár bekerítve, kutat kell fúratni.
Önellátás nem is igazán hely kérdése vagy az épület nagysága.
Ami mellette szól, hogy olyan kibaszott messze van mindenkitől, hogy tulajdonképpen ha valaki nem szándékosan oda jön, akkor senki nem jön oda. Megközelíthetetlen, még jó időben is minimum egy tank kell hozzá, mert azokon az utakon csak traktor meg kraz jár megy ilyen vadállatok, oda autóval nem lehet bemenni
De csak gondolkodom, járom a környéket, leskelődöm, várom a tavaszt, meg ez a skizofrén állapot, tudom, hogy benyomják a piros gombot és betervezett államcsőd, de ez kb. az a szint, hogy tudom, hogy egyszer meghalok, de addig élek
Tegnap voltam közelben, szintén olcsó major, két kisebb épület + egy halastó, na ott meg villany nincs
De már jahno megfejtette nekem, hogy szélgenerátor, vagy az ez a buzi cyberde volt
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:08
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 07. 12:57
Az is már a bőven ereszdelahajam közepén volt, ezt én is így láttam, erre írtam, hogy onnantól a rendőri vezetés nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Meg ez a kergetőzősdi is érdekes volt, az igaz. Fasztudja. Elején bőven volt idő eltakarodni, csak akkor még nem vették komolyan, hogy minek és miért.
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:08
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 07. 12:57
Ez így van, én is láttam, hogy a Rákóczi utat szabályosan bekerítették, aztán gumilövedék.
A cél nem a tömegoszlatás volt, hanem a fidesz és az mszp közös akciója, megfélemlítés.
Burger King-es alkalmazottak panaszolták, hogy az azonosító nélküli rendőrök benyomultak és mindenkit elkalapáltak, még őket is. De volt egy kávézó, söröző a Rákóczin, ott a pincért egy egyenruhás leütötte, pedig láthatta, hogy pincér, stb.
Egy biztos, nem szabad elmenni szavazni, sem tömegrendezvényre.
A jobbikra sem, mert az a banda még gázosabb, mint az mszp vagy az szdsz, egyébként nincs különbség, az összes pártot ugyanaz az ember hozta létre.
Jona Metzger.
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:09
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:12
Idézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 13:03
De már jahno megfejtette nekem, hogy szélgenerátor, vagy az ez a buzi cyberde volt
Ciberéd volt, igaz ahhoz is érteni kell, kollektorral meg picit télen is tudsz melegíteni, bár ehhez is be kell fektetni. A "néhol beomlott" az olyan autós hirdetéses feél, mondván "enyhén sérült". Innentől az nekem totálkár
"csak újra kell kábelezni a világítást" sem fél perces műtét occsóért. Persze had szóljon.
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:12
Idézet: guga - Dátum: 2012. 03. 07. 13:03
Önellátás nem is igazán hely kérdése vagy az épület nagysága.
Ami mellette szól, hogy olyan kibaszott messze van mindenkitől, hogy tulajdonképpen ha valaki nem szándékosan oda jön, akkor senki nem jön oda. Megközelíthetetlen, még jó időben is minimum egy tank kell hozzá, mert azokon az utakon csak traktor meg kraz jár megy ilyen vadállatok, oda autóval nem lehet bemenni
De csak gondolkodom, járom a környéket, leskelődöm, várom a tavaszt, meg ez a skizofrén állapot, tudom, hogy benyomják a piros gombot és betervezett államcsőd, de ez kb. az a szint, hogy tudom, hogy egyszer meghalok, de addig élek
Tegnap voltam közelben, szintén olcsó major, két kisebb épület + egy halastó, na ott meg villany nincs
értem én de csak azt mondom ha megtalálnak ott a rézbőrűek vagy akárki, akkor baszhatod...meg is kell azt védeni..
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:13
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 07. 13:08
Az elején sem hagytak senkit elmenni.
Bródvéjnél kapualjakba menekültek családok, akik semmiféle politikai rendezvényre nem mentek, csak simán haza, de nem tudtak eljutni sehova, ezért a menekülő tömeg elől kapualjakba bújtak, meg próbáltak becsöngetni, hogy beengedjék őket. Aki nem jutott be, tök mindegy ki volt az, senkire sem voltak tekintettel, szarrá verték őket.
Egy valamit leszögeznék, természetesen nem vagyok híve kirakatbetörésnek, gyújtogatásnak, autó és kukaborogatásnak, de annak se, hogy teljesen hülyének nézzenek. Nem vagyok buzi, hogy mindent beszopjak.
Reggeltől estig figyelemmel kísértem kerékpárról.
Szándékosan nyomták rá a kisebb 100 fős tömeget a fidesz megemlékezésére és erről a fidesz felső vezetése tudott előre. S bizony lezártak mindent, esélyük sem volt menekülni.
Ha most lenne hörgés, ugyanez lenne a menetrend. Birkanyírás van, meg kell tanulni.
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:16
Idézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 14:09
És ha elküldünk akkor elmész?

Idézet: Lagyi - Dátum: 2012. 03. 07. 13:12
Na pont ezért diózok, mert sajnos az van, hogy a norvégok elég rendesen tarolnak a környéken
Gondolom alkalmazottak, őrök benne voltak.
De elviszik a vaskerítést, csak azért, mert fémből van, megy itt az újrahasznosítás rendesen

Elküldve: 2012. 03. 07. 13:19
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 07. 13:15
Nem, mert tisztes távolságból figyeltem, jobbára a környező utcákból, vagy ha csendesebb volt, akkor begurultam merészig, de ha mozgolódtak, akkor azonnal elbicóztam.
Én a tömeget rühellem, és messzire elkerülöm.
2006 okt 23-án tudtam, hogy hepaj lesz, kár, hogy nem filmeztem, alá fasza kis trash metal
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:19
Elküldve: 2012. 03. 07. 13:20

Súgó
A téma zárva.