HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3564
  • 3565
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71301 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 09:10

semmi, urban legend

Ennek ellenére sosem szerettem, magicdisc/magiciso az jó. DJcuccból meg már mp3-as USBset kell venni, nincs mese :-)
Make love not Wor.

#71302 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 12:09

Ennek ellenére sosem szerettem, magicdisc/magiciso az jó. DJcuccból meg már mp3-as USBset kell venni, nincs mese :-)

nemtom, linuxon nem kell bűvészkedni, az felhasználóbarát rendszer :)
ilyen félping alapú trójai alrendszeres valamiket használjon a flessdizájnör :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71303 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 09. 09:52

Miert, Neked megfordult a fejedben akar csak egy percig is, hogy ahol ez a faszorru lakik, az jo hely lehet barmilyen szempontbol? :omg: :Đ

őőőő

nem :D

#71304 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 02:32

Látom hasonlót fújunk. Vagy valami. Ellenben egyszer mutatok Neked Trevis audiot, azon szerintem be fogsz sírni.

Ehune:

http://hangshop.hu/s...elessavu_hangdo

Kicsi, könnyű, 10 kilósan aktív cuccos, oszt tisztán is szól bármilyen zenét, de akkorát tol, hogy végem volt.

jó, hát ennyiért... hát na. :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#71305 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 03. 09. 12:35

jó, hát ennyiért... hát na. :)

Ja, van egy 270 magas fény vagy háttétartó állványom. Majd egyszer összeírom mit találtam a pinyóban. Asszony előtt úgyis lebuktam, egyből kiszúrta, hogy "jééé, van már fekete esernyőd is?" Igaz volt vagy ezres pénz, annyit megért. Haversráccal meglestük, hangfalállványom jó masszív, közepébe lehet idomot tenni, aztán sínre rátenni a slidert, az 190 magasik húzható.

Lehet elindul a gányolás, oszt még kereket is teszünk rá, a sima statívra aljára tehető dolly meghozta az ihletet.
Make love not Wor.

#71306 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:54

fénycsőtablód legyen, normális színvisszaadású csövekkel, mostanában arra van igény :-D
csak sajnos láttam azt is, hogy mibe kerülnek az alkalmas fénycsövek :(

Szerkesztette: qnadam 2012. 03. 09. 12:57 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#71307 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 03. 09. 12:54

fénycsőtablód legyen, normális színvisszaadású csövekkel, mostanában arra van igény :-D
csak sajnos láttam azt is, hogy mibe kerülnek az alkalmas fénycsövek :(

Amit láttál az elvileg "normális". Baloghlámpáról puskáztuk. És igen, annyiba kerültek a csövek...
Make love not Wor.

#71308 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 10:28

Ücsüküé! Holnap megyek Veresre, meghívlak egy medvére :Đ piac jó hely, lehet kapni házi faszányosságokat jól.

Nagyszerű...Hogy rohadjon meg az az öblös rátarti nagy picsád. :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#71309 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 11:37

500ezrest ilyenért nem kérhetnek. Amúgy látom már ott sem szép az élet. Meg azt is el bírom képzelni, hogy tényleg állatkodtatok, csak másképp adod elő.

Az, hogy megkongattuk a hangszórókat, arra gondolsz, hogy állatkodtunk? Strand bérlőjével lett volna egy bizniszem, egész nyáron minden nap nyomta volna a zenét a fiam a strandon. Fedett dj pult, stb. Ahhoz, hogy kiderüljön milyen hangerővel dolgozhatunk, hogy ne zavarjuk a szemben lévő üdülőterületet, kitelepítettem az egész cuccost a stranddal szemben a színpadra, majd beüzemeltem. Átmentem a strandra és adóvevővel tartottam a kapcsolatot a fiammal. Ott volt velem a strand üzemeltetője, gyerkőc kúrta rá a hangerőt és egyszer csak szólt a strandos, hogy ez a fasza.

Történet másik része az, hogy vót egyesség. Én elvállalok minden helybéli rendezvényt ingyen, ha a strandon használhatjuk a cuccokat. Keverő, erősítő, hangfalak.

Na ennek a történetnek az lett a vége, hogy feljelentettek bennünket (hja, ez kb. déli 12 órakor volt). Képviselőtestület tárgyalta is, és ott az egyik képviselő, aki a horgászegyesület elnöke, panaszolta, hogy több horgász is elment, aki kifizette a napijegyet, mert hangos volt a zene és az üdülőterületről is érkezett panasz. Nagy lófaszt, kb. fél óra volt az egész, abba, boneym, baccara ilyesmi. A horgászok végig táncoltak a stégeken, meg a napozók is akik a tó körül voltak, utána hagytam, hogy a fiam hadd zenéljen még, mert többen is kérték, hogy toljad öcsém, akik ott fürödtek, napoztak.

Idézet

Lomen János képviselő
Pár dolgot szeretnék elmondani! Hozzá kell, hogy tegyem, nem én találtam ki. A napokban a tónál találkoztam a
halőrrel, aki azzal fogadott, meddig tart még a tó körüli gépjármű behajtás az építkezéshez, mert volt olyan
napijegyes horgász, aki vissza akarta kérni a napijegy árát, mert nem tud nyugodtan horgászni. A másik esetben
azért kérték volna vissza a napijegy árát, mert reggel óta elviselhetetlen zene szól a víziszinpadon. Állítólag valaki
lerakott ott egy sátrat és onnan szólt a zene.
Hákli Tibor alpolgármester
Nem valaki, a „Guga” fia volt.
Ivanics András polgármester
Ezzel kapcsolatban elmondanám, hogy előtte a „Guga felhívott, hogy ki szeretnék próbálni a hangfalakat, mert a
nyáron a strand területén esetleg szolgáltatnának zenét. A strandon a Gező nem adott neki áramot. Hétfőn
szembesültem azzal, hogy ő ahelyett, hogy kipróbálta volna a strandon, átment a színpadhoz és ott próbálgatta.
Hangosan, nem hangosan? Nem tudom!
Torma Andrea körjegyző
A mi hangfalunkkal és erősítőnkkel? Nagyon sok munka, utánjárás, saját utiköltség, stb. van benne, hogy olcsón
jó minőségű hangfalakat szereztünk. Szerintem jobban kellene vigyáznunk rá! Mi közünk nekünk a strand
zeneszolgáltatásához?!

#71310 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:27

Nem raktunk le semmiféle sátrat :-D a képviselő ott volt, ha így történt volna, akkor oda kellett volna jönnie és szólnia. Senki nem szólt egyetlen szót sem.

Tök mindegy, másnap bevásároltam saját motyót.

#71311 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 03. 09. 13:08

Nagyszerű...Hogy rohadjon meg az az öblös rátarti nagy picsád. :Đ

:cool:

Gondolom már epekedsz :Đ hétvégén megy a gyerekbiznisz? Mész összeszedni utánuk a lasztit meg ilyenek?

#71312 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 13:25

Történet másik része az, hogy vót egyesség. Én elvállalok minden helybéli rendezvényt ingyen, ha a strandon használhatjuk a cuccokat. Keverő, erősítő, hangfalak.

Sezrintem mondtuk is, hogy beszopod, vagy valakinek nem fog tetszeni. Nehéz ügy ez, meg jön a következő kormány, szakramentom. No nem mintha én nem csinálnék ingyé bulit, de még abba is befektetek lóvét :-D Többi realtív, mi a hangos és mi nem, meg kié a színpad és mi nem rendezvény, mutasson mérési jegyzőkönyvet, akkor lehet vitatkozni.
Make love not Wor.

#71313 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 11:37

500ezrest ilyenért nem kérhetnek.

beszkennelem neked :-D tavaly nyáron 3 napig kemény techno zene szólt a szembeszomszédnál, az jóban van velük, aki a nejemet a fuvolázásért feljelentette, ráadásul helybéli rendezvényre készült fel :omg: aki feljelentette ott ült a nézőtéren és megtapsolta :omg: na mindegy a 3 napos techno zene nem zavarta. Feljelentésben az is benne van, hogy én hangosan dobolok :omg:

Hogy lehet nem hangosan dobolni? Nincs dobszerkóm, viszont egy utcával lejjeb egy fiatal srácnak van, engem nem zavar, sőt lehet átmegyek egyszer hozzá basszerozni, vagy zúzni. Nahhh mindegy, a kivizsgálás annyiból állt, hogy kaptunk egy határozatot, hogy ha vendégeket akarunk fogadni, akkor előre értesítsük azt, aki feljelentett bennünket.

Hja, mert tavaly volt Levente ballagása, udvaron kajálunk a családdal, megy a vihogás, a feljelentő meg kihívta ránk a rendőröket, hogy családi veszekedés van.

De volt, hogy a polgárőrséget hívta ki ránk, aztán kijött a haverom, lebaszta a feljelentőt, hogy mi a gecit képzel magáról? Ráadásul én is polgárőr vagyok. áhhhh bazmeg, az a baja, hogy kibaszott gazdag és olyan elbaszott értelmetlen élete van, hogy ihaj. Kb. egy 250 kilós nő, negyven felé penel, nincs gyereke, a többit nem tudom, de én még nem láttam mosolyogni.

Akik ismerték lánykorából, mesélték, hogy olyan tivornyákat csapott itt, hogy nem lehetett tőle aludni.
Hja, meg aláírásgyűjtést szervezett ellenünk. Elzavarta mindenki a picsába, mert nem velünk van a probléma, hanem vele. Hisz itt hétvégenként mindenki zajong. Van szólógitár, már hallottam, meg trombita, de megy a mulatós zene is.

Én itt a környéken mindenkivel jóban vagyok, hozzák fel a pontyokat a tóról a horgászok, meg pálinkákat, mézet, borokat, stb. Van aki beállít sörökkel és megköszöni, hogy felügyeltem télen a környéket vagy felhívtam, mert láttam, hogy nyitva hagyta az ablakot véletlenül meg ilyenek.

#71314 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 13:40

Hogy lehet nem hangosan dobolni?

De volt, hogy a polgárőrséget hívta ki ránk, aztán

Mondjuk fülessel:

Látom szép egy környék lehet az. Vagy csak simán vonzod a hülyéket.
Make love not Wor.

#71315 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 13:40

beszkennelem neked :-D

Helyi rendeletet kellene tudni, mert üdülő/pihenő/nyaraló lófasz rátehet, de nekem ez akkor is sok.
Make love not Wor.

#71316 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 13:45

Látom szép egy környék lehet az. Vagy csak simán vonzod a hülyéket.

aLAPVETŐEN NINCS GOND. sZEPTEMBERTŐL-MÁJUSIG NINCS ITT SENKI, UTÁNA IS PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG.

bocskápszlokk

Ezzel az egy idiótával van probléma, de a szomszédai is mind mellénk álltak, meg lassan már unalmas is a téma. Azért is feljelentett, hogy én motorozok a ház előtt és nem tud pihenni :Đ mi a faszom vagyok én valami 16 éves buzi, aki túráztatja a motort? Ilyen benzinárak mellett? Elindulok a motorral és megérkezem a motorral, de már azt se, elajándékoztam a családban, hogy ne tudjon belekötni. Megyek autóval. Pedig imádtam vele bemenni pestre, mert se dugó, se parkolás, csak haladás.

#71317 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 13:53

aLAPVETŐEN NINCS GOND. sZEPTEMBERTŐL-MÁJUSIG NINCS ITT SENKI, UTÁNA IS PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG.

Nem véletlenül szokták a helyi rendeletek május 1 - szept 30 közé tenni a kiemelt időszakot, ott meg vasárnapot pld. akkor is kussolósra. Persze falunapok lehetnek, és sok hasonlóság. Nehéz dió, de pár 10ezres büntinél több nem lehet (olvas most a fene rendeletet).
Make love not Wor.

#71318 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:04

Faszkalap szomszédnál nagyobb szívás nincs... :omg: Ahol régen laktunk, ott sem volt gond, csak annyi, hogy az utca lakóinak átlagéletkora felülről súrolta a hetvenet. Nem volt valami izgalmas utca :-D De az egyik közvetlen szomszédunk kicsit putris jelleggel éldegélt a családjával, pedig nem voltak svédek...

Na de itt az új helyen besztof... :Đ Zsákutca, csak jó arcok laknak, van haverság, összetartás meg minden. :-) Mondjuk néha ez sem egyszerű, mert így meg a "helló szomszéd" köszönésből néha észrevétlenül 2-3 órás garázsban fröccsözések lesznek, aztán ahogy érnek haza az emberek, úgy csatlakoznak a kezdeményezéshez :Đ Amikor a szülinapom volt, este elindultam inni egy sört. Szomszéd pont kint volt, megérdeklődte hova megyek és miért? Elmeséltem, hát nem akart elengedni egy koccintás nélkül... :omg: Amire a haverom odaért, betoltunk egy fél tálca sört meg egy üveg pálinkát. Ha még egy fél órát maradok, akkor a szembeszomszédtól sem találtam volna haza... :nevet:

Mondjuk nagyobb bajom ne legyen az életben. :cool:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71319 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:05

azért én meghallgatnám a másik felet is :)

de alapvetően egy üdülőövezetben lehetnek ilyen fasságok, oszt szevasz

#71320 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 14:05

azért én meghallgatnám a másik felet is :)

de alapvetően egy üdülőövezetben lehetnek ilyen fasságok, oszt szevasz

felesleges :omg:

a fiam ballagása a legjobb, hogy családi veszekedés van és ránk hívta a zsarukat, még szerencse, hogy ismertek, megvonták a vállukat aztán elmentek. Kertbe ült az asztalnál az egész család, kb. 20 fő, koccintgattunk meg vihogtunk, zene sem volt. Ezen a verzión mit kell meghallgatni? Ha gáz lett volna akkor a rendőröknek intézkedni kellett volna, milyen családi veszekedés?

Itthon egymással sem szoktunk veszekedni, nemhogy a családdal, kertiparti, grillezés meg ilyenek :omg:

Másrészt az aláírásgyűjtési hadjárata sem jött össze. Volt olyan szomszéd, aki behívott, hogy ha valaki még is aláírja, akkor ő lesz az, aki mellettünk fog aláírást gyűjteni.
De eleve basszus, hangosan dobolok. Nincs dobszerkóm :Đ ezen mi a faszt akarsz meghallgatni? Egy utcával lejjebb dobol a srác.
Sörösüvegekkel csörömpölök és elviselhetetlen :omg: ezt aláírom, felhozok egy láda sört és egyenként kibontom őket, majd visszarakom a rekeszbe, ezt én is elmondom neked, hogy így van. Na és? Mióta tilos?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3564
  • 3565
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.