HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3565
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71321 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:19

!

#71322 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 14:19

!

Amellett hogy a "zene" meg az "ének" egy nagy kalap szar, a mondanivaló is kétséges (pl külföldön jobban bánnak a menekülttel)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71323 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:36

Legyen mán normális zene is...

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#71324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 14:24

Amellett hogy a "zene" meg az "ének" egy nagy kalap szar, a mondanivaló is kétséges (pl külföldön jobban bánnak a menekülttel)

Mivel nem sokat jársz a fészbukon, s azt most hagyjuk, hogy megint megerősíted fészbukellenes szövegkörnyezettel, ez itt egy belterjes társulat, álmunkból felkelve is tudjuk, hogy nem fészbukozol.

Szóval a lényeg, hogy egyre több ismerősöm pályázik el külföldre és már azok is, akik pár éve leugattak emiatt másokat.
Naponta látom a fészbukon az olyan jellegű hozzászólásokat, hogy ennyi volt gyerekek, szisztok, mentem, stb.

Még wipes is kiment egy szállodába takarítani, mosogatni, pedig neki elég békés természete van :-D és perfekt angol meg volt jó állása. Ne magadból indulj ki, hogy neked van állásod. Az ország jelenlegi állapota nem a te állapotod. Ezért születnek ilyen nóták.

Ezért kerül be a Fókuszba Kóbor János, aki hirdeti a luxusvilláját és azt mondja, hogy elég gáz, ami van :-D

#71325 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 03. 09. 14:36

Legyen mán normális zene is...

Neked meg mi bajod lett :-s nagyon belemerültél a gyerekbizniszbe :Đ van cumid? Vigyek :-s :nevet:

#71326 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 14:53

#71327 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:08

ez egy kurva jó film: 15perc

!

#71328 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:11

Ezt az elájulós poént gyurcsány is lenyúlta :omg: megmentette a kormányszóvivőt, borzasztó átlátszó egy húzás volt :-D

#71329 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 14:53

..és még Hetfield-et bántják, milyen szar hangja van..:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#71330 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 03. 09. 15:11

..és még Hetfield-et bántják, milyen szar hangja van..:Đ

Megnéztem egy párat ebből az előadásból, jó sokan felléptek velük, szarabbnál szarabbak :-D

#71331 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 14:48

Naponta látom a fészbukon az olyan jellegű hozzászólásokat, hogy ennyi volt gyerekek, szisztok, mentem, stb.

Az teljesen más miatt van. 6 hónapra Mexikóba költöztem, meg ilyenek?
Make love not Wor.

#71332 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 15:23

Az teljesen más miatt van. 6 hónapra Mexikóba költöztem, meg ilyenek?

Uccsó ez volt, srác csaja már lelépett Portugáliába melózni, gondolom a srác is megy utána. De rengeteg ismerősöm megy ki Angliába teszkóba melózni vagy bármi. Egyik haverom kiment 2 éve, azóta már nem teszkóban van, nem tudom mit csinál, de egyszer régen írta, hogy akkora a különbség, hogy soha többet nem jön haza. Másik haverom elszegődött egy angliai kisvárosba kertésznek, aztán csinált egy saját céget, már olyan forgalmat bonyolít, hogy két másik ember kellett mellé. Halastavakat csinálnak meg ilyen pici kerteket rendeznek be.

Idézet

Most épp az jár a fejemben, hogy szinte bármelyik állam polgára lehetnék, egyik sem lenne annyira ellenséges , mint ez a gennytől bűzlő trágyadomb, ahol úgy védik az érdekeimet, hogy a fejemre taposnak! Szóljatok Hunyadinak, Széchenyinek, Kossuthnak, mert kéne már egy kis igazságosság is... Eztán szerves része leszek minden olyan rendezvénynek, aminek célja elsüllyeszteni ezt a mocskot, ami a felszínre tört . Nem tetszik a rendszer!! :-( Vesszen a magyar állam, éljen a magyar nép!

#71333 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:33

Valakinek ismerős a dávid 1966 nick a bolháról? Jó régi arc, Témi ismerte, egy ideig hozzám járt lemezeket venni, mert filmek másolásából élt, aztán az is kiment angliába 6 hónapra, majd visszajött és 1 hónapig bírta, megint visszament, azóta sem láttam :-D

#71334 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 15:34

március 15 hepaj lesz? Jönnek a bértüntetők :omg:

http://hvg.hu/napi_m...unteto_budapest

#71335 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 15:31

De rengeteg ismerősöm megy ki Angliába teszkóba melózni vagy bármi.

Hajrá. Én mondjuk ennyi pénzt nem kapnék kint, mint most van idehaza, többit meg ki tudja, szeretik kiszínezni a napi 14 órás melókat, meg a többi hátulütőt. Oszt ott nem lenne ám bungi, sem seggest ugrás, kannás bor. Lehet még rendes internet sem.
Make love not Wor.

#71336 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:49

Uccsó ez volt, srác csaja már lelépett Portugáliába melózni, gondolom a srác is megy utána. De rengeteg ismerősöm megy ki Angliába teszkóba melózni vagy bármi. Egyik haverom kiment 2 éve, azóta már nem teszkóban van, nem tudom mit csinál, de egyszer régen írta, hogy akkora a különbség, hogy soha többet nem jön haza. Másik haverom elszegődött egy angliai kisvárosba kertésznek, aztán csinált egy saját céget, már olyan forgalmat bonyolít, hogy két másik ember kellett mellé. Halastavakat csinálnak meg ilyen pici kerteket rendeznek be.

Portugália az biztos jó, hiszen papíron nincs is 30% munkanélküliség. Nyilván csak pár szakmában van versenyhelyzet. Ott se túl nagy. :omg:

Nekem meg az összes ismerősöm hazajön Angliából, Írországból, mert hiába van jó állás, jó pénz, konstans olyan szar az idő, hogy azt csak a benszülött agyhalottak bírják elviselni. Másrészt a kúrható kategóriát alulról érintő csaj, az max egy-két kevésbé lepukkant lengyel/román/ukrán menekült.

Te úgy szopod be készpénzként ezeket a nyilvánvaló hazugságokat, mint a zsidók a mannát, ami nem lenne baj, he nem pont kinyilatkoztatásként és nem pont itt próbálnád eladni őket.

#71337 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:53

kamuk, már volt erről szó, valami új divat

de nyugodtan mehetsz te is el innen mosogatni akárhová, nem fog a "szaktudásod" hiányozni, elhiheted :)

menjen mindenki akar bevándorló csicskának a vérbe, támogatom :) (nyilván nem a szakemberekre gondolok, hanem a mosogatófiúkra)

#71338 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 16:25

Hajrá. Én mondjuk ennyi pénzt nem kapnék kint, mint most van idehaza, többit meg ki tudja, szeretik kiszínezni a napi 14 órás melókat, meg a többi hátulütőt. Oszt ott nem lenne ám bungi, sem seggest ugrás, kannás bor. Lehet még rendes internet sem.

én is néztem kint qa-s állásokat, a pénz nem lenne ennyi, vagy kb ennyi lenne, de a megélhetés sokkal sokkal többe kerül
oszt a faszom akar kint csicskáskodni :)

#71339 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 16:49

Portugália az biztos jó, hiszen papíron nincs is 30% munkanélküliség. Nyilván csak pár szakmában van versenyhelyzet. Ott se túl nagy. :omg:

Nekem meg az összes ismerősöm hazajön Angliából, Írországból, mert hiába van jó állás, jó pénz, konstans olyan szar az idő, hogy azt csak a benszülött agyhalottak bírják elviselni. Másrészt a kúrható kategóriát alulról érintő csaj, az max egy-két kevésbé lepukkant lengyel/román/ukrán menekült.

Te úgy szopod be készpénzként ezeket a nyilvánvaló hazugságokat, mint a zsidók a mannát, ami nem lenne baj, he nem pont kinyilatkoztatásként és nem pont itt próbálnád eladni őket.

utálom ezt mondani, de minden szavad teljesen igaz

#71340 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 16:25

Internetem lassu - de mar egy oraja itthon vagyok :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3565
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.