HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • 3570
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71341 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 09. 16:57

Internetem lassu - de mar egy oraja itthon vagyok :)

nálam meg nincs túlóra sem, 9-5, ennyi :)
megyek is haza jól
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71342 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 16:49

Portugália az biztos jó, hiszen papíron nincs is 30% munkanélküliség. Nyilván csak pár szakmában van versenyhelyzet. Ott se túl nagy. :omg:

Nekem meg az összes ismerősöm hazajön Angliából, Írországból, mert hiába van jó állás, jó pénz, konstans olyan szar az idő, hogy azt csak a benszülött agyhalottak bírják elviselni. Másrészt a kúrható kategóriát alulról érintő csaj, az max egy-két kevésbé lepukkant lengyel/román/ukrán menekült.

Te úgy szopod be készpénzként ezeket a nyilvánvaló hazugságokat, mint a zsidók a mannát, ami nem lenne baj, he nem pont kinyilatkoztatásként és nem pont itt próbálnád eladni őket.

Nekem is van Londonban ismeros - na o sem sokaig akar maradni.
Azt mondja az igazi 'bennszulott' angolok butak mint a segg.

#71343 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 16:55

utálom ezt mondani, de minden szavad teljesen igaz

Ismerős kiment Írországba, de eleve úgy indult, hogy szopni fog, legfeljebb el lesz és kap pénzt. Sokan laknak egymás hátán, cigit/pirospaprikát innen posrtázunk. Telefon viszont pofátlan olcsó. Valamikor mostanában hazajön, majd kifaggatom.
Make love not Wor.

#71344 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 17:00

Ismerős kiment Írországba, de eleve úgy indult, hogy szopni fog, legfeljebb el lesz és kap pénzt. Sokan laknak egymás hátán, cigit/pirospaprikát innen posrtázunk. Telefon viszont pofátlan olcsó. Valamikor mostanában hazajön, majd kifaggatom.

Az olyan extrak mint cigi es alkohol kb minden nyugati orszagban dragabbak.

#71345 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 17:00

Van egy haverom, hentes. Németo-ba jár, vágóhídra, szalagmelóra. Napi 12-13 óra meló. 2,5-3rugó havonta. Se család, se haverok. Helyette van munkásszálló, konzervkaja, magadramosás. Igazi biorobot élet. Ha zombiként spórol, akkor havi 1 rugót félre tud tenni. Ha hétvégente bejátszik egy kis piázás/kurvázás, akkor 500at. Hazajön 1-2 hónapra és már nem is maradt az összecsöveskedett megtakarításból.

Most pl itthon keres melót, vmi hentesboltban, pedig megvan a kinti helye. :-)

#71346 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 16:49

Te úgy szopod be készpénzként ezeket a nyilvánvaló hazugságokat, mint a zsidók a mannát, ami nem lenne baj, he nem pont kinyilatkoztatásként és nem pont itt próbálnád eladni őket.

Nem általános információkat osztottam meg, hanem megtörtént, személyes kapcsolataimról beszéltem. A csajszi élt kint Portugáliában régebben is, egy hotelben volt pincérnő, már régen hívták vissza, miután becsődölt a kisboltjuk, azonnal lelépett. De írtam a wipest, meg még talán 2-3 embert. dávid1966 pölö ő is hwsw-s volt. Én nem tudok neked beszámolni olyan ismerősömről, aki visszajött volna, lehet később majd lesz ilyen.

#71347 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 16:53

kamuk, már volt erről szó, valami új divat

de nyugodtan mehetsz te is el innen mosogatni akárhová, nem fog a "szaktudásod" hiányozni, elhiheted :)

menjen mindenki akar bevándorló csicskának a vérbe, támogatom :) (nyilván nem a szakemberekre gondolok, hanem a mosogatófiúkra)

Mik is a kamuk? Egytől egyig mind kint dolgozik és személyes ismerősöm, miről beszélsz?
Én?

Miért is kéne mennem, mikor is írtam olyat, hogy megyek :-s
Nem vagyok rászorulva, 50km-es körzetben nincs konkurenciám.

#71348 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 09. 15:04

Faszkalap szomszédnál nagyobb szívás nincs... :omg: Ahol régen laktunk, ott sem volt gond, csak annyi, hogy az utca lakóinak átlagéletkora felülről súrolta a hetvenet. Nem volt valami izgalmas utca :-D De az egyik közvetlen szomszédunk kicsit putris jelleggel éldegélt a családjával, pedig nem voltak svédek...

Na de itt az új helyen besztof... :Đ Zsákutca, csak jó arcok laknak, van haverság, összetartás meg minden. :-) Mondjuk néha ez sem egyszerű, mert így meg a "helló szomszéd" köszönésből néha észrevétlenül 2-3 órás garázsban fröccsözések lesznek, aztán ahogy érnek haza az emberek, úgy csatlakoznak a kezdeményezéshez :Đ Amikor a szülinapom volt, este elindultam inni egy sört. Szomszéd pont kint volt, megérdeklődte hova megyek és miért? Elmeséltem, hát nem akart elengedni egy koccintás nélkül... :omg: Amire a haverom odaért, betoltunk egy fél tálca sört meg egy üveg pálinkát. Ha még egy fél órát maradok, akkor a szembeszomszédtól sem találtam volna haza... :nevet:

Mondjuk nagyobb bajom ne legyen az életben. :cool:

:up:

Ez jó lehet :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71349 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 17:16

Nem általános információkat osztottam meg, hanem megtörtént, személyes kapcsolataimról beszéltem. A csajszi élt kint Portugáliában régebben is, egy hotelben volt pincérnő, már régen hívták vissza, miután becsődölt a kisboltjuk, azonnal lelépett. De írtam a wipest, meg még talán 2-3 embert. dávid1966 pölö ő is hwsw-s volt. Én nem tudok neked beszámolni olyan ismerősömről, aki visszajött volna, lehet később majd lesz ilyen.

Én is hallok -az ismeretségi körömben- ilyen-olyan jólhangzó sikersztorikat. Aztán ha rákérdezek, akkor kiderül, hogy a sikersztori inkább egy ordas szopás, de cseppet feltupírozva kevésbé tűnik lúzernak az arc, mintha előadná, hogy itt se boldogult, meg ott se.

Volt egy haverom, (elvitte egy tüdőrák) neki pl az volt a sztorija, hogy űrpénzért, szabaduszó "favágó" Kanadában. De aki ismerte, tudta, hogy egy milwaukee kertészeti cég alkalmazásában nyesi a sövényt és söpri az avart. :-D Pont mint az itthoni közmunkások. És pont ugyanannyiért.

#71350 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 17:11

Van egy haverom, hentes. Németo-ba jár, vágóhídra, szalagmelóra. Napi 12-13 óra meló. 2,5-3rugó havonta. Se család, se haverok. Helyette van munkásszálló, konzervkaja, magadramosás. Igazi biorobot élet. Ha zombiként spórol, akkor havi 1 rugót félre tud tenni. Ha hétvégente bejátszik egy kis piázás/kurvázás, akkor 500at. Hazajön 1-2 hónapra és már nem is maradt az összecsöveskedett megtakarításból.

Most pl itthon keres melót, vmi hentesboltban, pedig megvan a kinti helye. :-)

Úgy el tudom képzelni, hogy ha valaki fiatal és észnél van, kimegy, összeszedi magát, esetleg tovább lép, fejlődik, stb. Aztán egyszercsak visszajön küveccsel a zsebében.

Egyébként meg mindenféle történet van. Tényleg nem mindegy, hogy ki milyen szakmában és hogy megy ki. Van itt egy srác, gipszkartonozós céget csinált németeknél, már nem jön haza. Ilyen is van.

Meg nyilván olyan is, hogy valaki bérrabszolga, és nem jön be bneki.

Valamikor 1 éve a lengyeleket buszokkal küldték haza angliából, mert annyira nem volt meló.

#71351 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 17:32

Én is hallok -az ismeretségi körömben- ilyen-olyan jólhangzó sikersztorikat. Aztán ha rákérdezek, akkor kiderül, hogy a sikersztori inkább egy ordas szopás, de cseppet feltupírozva kevésbé tűnik lúzernak az arc, mintha előadná, hogy itt se boldogult, meg ott se.

Sikersztorikat nem meséltem, csak azt, hogy kint vannak. Wipes mosogat egy szállodában, nyilván szopás, de valamiért azt választotta a biztos állása helyett. Neki van egy fia is ráadásul. Persze, hogy szopás.
Az emberek 90% itthon is szopik.

#71352 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 17:39

Sikersztorikat nem meséltem, csak azt, hogy kint vannak. Wipes mosogat egy szállodában, nyilván szopás, de valamiért azt választotta a biztos állása helyett. Neki van egy fia is ráadásul. Persze, hogy szopás.
Az emberek 90% itthon is szopik.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 17:36

Egyébként meg mindenféle történet van. Tényleg nem mindegy, hogy ki milyen szakmában és hogy megy ki. Van itt egy srác, gipszkartonozós céget csinált németeknél, már nem jön haza. Ilyen is van.

Az ilyeneknél meg a végén mindig kiderül, hogy van kint rokona, vagy vmi akármilyen kapcsolata, aki segített pénzzel, melóval, akármivel.

#71353 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 18:18

Mik is a kamuk? Egytől egyig mind kint dolgozik és személyes ismerősöm, miről beszélsz?
Én?

Miért is kéne mennem, mikor is írtam olyat, hogy megyek :-s
Nem vagyok rászorulva, 50km-es körzetben nincs konkurenciám.

Megmondom én a tuttifrankót a küffödi melóval kapcsolatban, mégpedig azért mert nem egy haverom/ismerősöm ment ki.
Alapvetően az megy ki, aki úgyérzi nincs itthon vesztenivalója, vagy nincs munkája,vagy most rúgták ki, vagy vmi ismerőse kinn él és ki tudja vinni, vagy kap egy olyan tuti állást mint Dudu,de valljuk be, ez utóbbi ritka. Aki itthon keres 2-3kilót, az már sztem jó fizunak számít, az nem fog kimenni, mert ennyi pénzből elvan itthon, egy kis pechel kereshetne kinn kevesebbet is, ha visszajön már lehet szopóágra kerül stb. Van mit veszítenie.

Akik kimentek és elsőkézből hallom az infókat, az egyik célország az pl Anglia. Ott eleve London tele van már küffödiekkel egy utolsó csíra vagy. Ment ki két ismerősöm is, testvérek. Egyikük itthon pincér, lássuk be, ha jó helyen van az ember akkor némi jattal elvan itthon,de korántsem egy nagy karrier. Kinn azért elfogadottabb és több borravalót adnak. Ők meg vannak elégedve, srác állítólag sokat keres, de a szállodában lakik ahol dolgozik, szállásért, kajáért nem kell fizetnie. Lány, szintén valahova oda került, de asszem kezdetben tescopénztáros volt vmi hasonló. Róluk nemtom visszajöttek-e, de mindketten panaszkodtak, hogy nehezen viselik a klímát. Mondanom sem kell, hogy család nuku.

Másik, egyetemről régi barátom, itthon is azért jó háttérrel indultak, de fogta az asszonyt és diploma után kimentek norvégiába innen röpke 3500km-re, egy kis városba, egyetemi kiküldetésbe vmit fejleszteni. Asszonynak már van 2 gyereke azóta, van egy itthoni pénzben 300milliós házuk (!!!) kocsijuk, és eszük ágában sincs hazajönni, mert hülyére keresik magukat. Igaz, hogy drágák a dolgok, de kezdetben a srác kapott pénzt az egyetemtől, abból elvoltak, asszonyt felvették vmi napelem gyárba stb, de simán fizettek albérletet, emelett meg most a 3szintes ház, berendezve, mégsicsak sikerült annyi pénzt összerakni. Azt mondják, ottani szolgáltatás meg életszínvonal meg minden annyival másabb, hogy maradnak. Igaz, hogy egész télen nem látják a napot,mert sötét van, nyáron is kb 20fok van, de valamit valamiért...

Másik csájé Brüsszelben vmi bevándorlási lófasz nyomozó, nemtom pontosan. Ő baszottsokat keres, pasiját is eltartja, de azt mondja nem szívesen él ott, de a munkája odaköti, sokat utazik, főleg európán belül. Hetente megy valami más országba,szóval nem kell ott egyhelyben lennie, de állítólag, van külön negyed a bevándorlóknak és ha nem kapna lakást vmi ismerőstől akkor elég necces lenne vmi normálisabb városi negyedbe bekerülnie, hiába kap havonta 1-1.5millió forintnyi fizetést!

Másik véglet, kispolszkis haverom ő alapvetően fényező, de németekhez jár ki. Fél évet-évet kinn van, aztán ugyanennyit itthon munkanélküli. Kinn kb halálra dolgozza magát, napi 12-14óra, munkásszálló, albérlet, spórolás, aztán hazajön és elvan a pénzből még annyit, itthon asszony várja,de közben is havonta hazajön kocsival, ami benzinben nem kevés. Ezt nyomja már 4-5éve legalább. Azt mondja kinti németek negyedannyit dolgoznak mint ő(k) azoknak eszükbe nem jut túlórázni vagy bármit is csinálni pluszban, vagy olyat ami megerőltető lenne.

Másik ismerős repülőgépszerelő, elég sok országban dolgozott már idénymelókat,de valahogy sehol sem ragadt ott huzamosabb ideig, pedig jól dolgozik, marasztalták is volna. Egyedül Máltán töltött több időt, ott 1 évig volt, de olaszországban van nője, akár oda is mehetne,de nem.

Egyik bmw-s cimbi most megy ki németbe, Münchenben, nemtom mit dolgozik, múlthéten beszélgettünk vele, mesélt érdekes dolgokat. Kapott vmi albérletet, kellett is intézkednie pár dolog kapcsán, azt mondja, sokkal élhetőbb a világ. Akármi papírt, szolgáltatást akar intézni az villámgyors. Netet úgy intézett, hogy szombaton délelőtt bekattintotta a weblapon,hogy milyen csomagot akar és hétfőn délelőtt már ott volt a postaládában a papír a szerződéssel és délután már hívták, hogy a héten melyik nap alkalmas, hogy jöjjenek bekötni. Itthon nem kell bemutatni a Tré-onlányt...
Aszondja durvább árak vannak mint itthon, de annyival többet is keresnek.

Egyik csajom Hollandiában bébiszitter. Szereti csinálni, itthon jogászasszisztens lenne. Azt mondja alig kapna ezért az állásért valami pénzt, kellene hozzá x év gyakorlat, hogy tovább fejlessze magát és kapjon többet. Kinn meg kap telefont, kocsit, szállást, kaját, általában laza minden és elvan, gyöngyörűszép tájakon. Legutóbb egy tengerparti farmon kellett 2 gyerekre vigyáznia napi 3 órát, és ennyi. Emellett amit megkeresett azt kb félre is rakhatta, ami egy itthoni fizunak felel meg. Volt már Angliában is, de onnan elmenekült, és ha nem tetszik neki egy család, akkor simán átmehet máshova. Mondjuk így saját családja neki sincs.

Ez csak hirtelenjében ami eszembe jutott példa. Az mindig is igaz, hogy a külföldön összekapott pénzt itthon jó elkölteni, mert többet ér. De ez más mint kiköltözni, nem azért mész ki, hogy ott élj, hanem adott esetben spóroljál néhány hónapig, hogy itthon már egy zsák pénzzel indulhass neki az életnek.
Aki úgy érzi, hogy nincs mit vesztenie, szerencsét próbál az kimegy. Van akinek bejön. Főleg annak, aki hajlandó elvégezni vmi aljamunkát, amit aztán saját bizniszként csinálhat tovább. Most gondold el ezt a rendszergazdásdit, ha tudnád csinálni ausztriában vagy németben, hülyére keresnéd magad!
De el tudod képzelni azt Gömbibáról, aki világéletében egy iróasztal mellett vakarta a seggét, hogy nekiálljon kertimunkát végezni és ebből indítani egy vállalkozást? Se tapasztalata se kedve nem lesz hozzá. Az olyan melókat mint amit ő végez itthon, azt kinn sem bízzák külföldiekre, mert egyrészt van annyi hazafiságuk, másrészt te sem alkalmaznál mondjuk egy román munkást vmi vezetőbb beosztásban, hiába akárki odahaza. Érted már?

Nem olyan egyszerű ez, hátrahagyni itthon mindent, és kimenni a nagy ismeretlenbe, ahol senkit,de senkit nem ismersz és örülsz ha az utcán nem köpnek le mondván, hogy büdös paraszt külföldi. Ez az egész arra jó, hogy esetleg valaki fiatalkorában ilyen tipikus divatmelókkal szerezzen egy kis pénzt 1-2 év alatt, lásson világot, tanuljon nyelvet aztán hazajöjjön, mert jól mutat az önéletrajzában, hogy ibizán volt pultoscsaj 2 évig. Aki itthon már valamit elkezdett építeni, azt nehezen hagyja félbe, egy bizonytalan dolog miatt, pedig kinn a szolgáltatások drágábbak, azt jobban meg is fizetik,de aki nem ezt csinálja itthon annak kint tuti nem fog menni.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71354 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 18:44

Az ilyeneknél meg a végén mindig kiderül, hogy van kint rokona, vagy vmi akármilyen kapcsolata, aki segített pénzzel, melóval, akármivel.

Ez egyértelmű. Sokan itthon sem alapítanak pl gipszkartonozó, burkoló, vízszerelő céget, vagy csinálja vmi jóskapista Bt néven egyedül, és a munkájának felét azzal tölti el, hogy valahogy elkerülje az adózást. Viszont kint pont az ilyen melókból meg lehet élni,de ehhez dolgozni kell, kell hogy legyen az emberben kurázsi és tudja azt mondani, hogy na akkor reset és kezdjük nulláról kinn. Akinek már van annyi zséje, hogy egy életet el tudjon kezdeni egy drágább országban az már nem megy el,mert az azt jelenti, hogy itthon jól él. Aki meg itthon is burkoló és 20éve ezt csinálja, annak meg nincs annyi esze, hogy ezt külföldön végezze. :Đ

Én már sokszor gondoltam rá, hogy ezt az rendszergarázdás melót kinn is lehetne csinálni, tuti hülyére keresném magam, de amíg ott elindulsz és egyenesbejössz addig valamiből el kell lenned. Márpedig tudjuk, hogy ha a kaja nem is,de a szállás, rezsi, az sokkal drágább, azt is addig valamiből fizetni kell. Ha meg mondjuk itthon össze tudok spórolni annyi pénzt, hogy kinn ezt tudjam finanszírozni modnjuk fél-1évig és legyen még annyi, hogy ha nem jön be, akkor haza tudjak jönni és folytatni,akkor már keresek annyit, hogy ne legyen szükségem kimenni :Đ :idea: Teccikérteni?

Az más,ha van kinn ismerős,rokon, annál meg tudod húzni magad, nulláról kezdeni, apránként, és felfuttatni egy bizniszt, tudván, hogy a rokon - és most tekintsünk el Pola rokonságától - nem dob ki az utcára, ha látja, hogy próbálkozol a melóval,de elszúlszol vmi lakbérrel, mert megteheti.

És azért lássuk be, akinek van vmi sütnivalója és kinn ezt tudja kamatoztatni az vigyorogva él kinn és eszébe nem jut hazajönni.
BMWパワー
Kép

#71355 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 18:32

Volt egy haverom, (elvitte egy tüdőrák) neki pl az volt a sztorija, hogy űrpénzért, szabaduszó "favágó" Kanadában. De aki ismerte, tudta, hogy egy milwaukee kertészeti cég alkalmazásában nyesi a sövényt és söpri az avart. :-D Pont mint az itthoni közmunkások. És pont ugyanannyiért.

Egyébként sokszor a külföldi életszínvonal miatt még midnig jobb kinn ugyanazt a szart lapátolni ugyanannyiért mint itthon. Ha én tudnám, hogy olyan jó helyem lenne kinn mint itthon, még ezért a kevéske pénzért is, akkor tuti mennék. De sajnos nem tudok ilyen melót, saját bizniszbe fogni meg nem tudok, úgyhogy ezzel a kör bezárult.
BMWパワー
Kép

#71356 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:12

Igaz, hogy egész télen nem látják a napot,mert sötét van, nyáron is kb 20fok van, de valamit valamiért...

Másik ismerős repülőgépszerelő,

Erről beszélgettünk a jahnoval, én voltam Finnországban. Délután fél egykor pirkad, fél kettőkor már szürkület van. A melegfront az 10 fok. Mínusz. Élne ott a faszom! :Đ

Nekem is van repülőgépszerelő haverom. Ő most pl pornó filmeket vág otthon. Pedig a szakmájában sem keresett rosszul. :-D

#71357 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:21

Egyébként sokszor a külföldi életszínvonal miatt még midnig jobb kinn ugyanazt a szart lapátolni ugyanannyiért mint itthon. Ha én tudnám, hogy olyan jó helyem lenne kinn mint itthon, még ezért a kevéske pénzért is, akkor tuti mennék. De sajnos nem tudok ilyen melót, saját bizniszbe fogni meg nem tudok, úgyhogy ezzel a kör bezárult.

Hiába az életszínvonal. Akármit csinálsz, csak egy leszel, a megtűrt, bevándorló söpredék közül. Egy paki.

#71358 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 19:31

Erről beszélgettünk a jahnoval, én voltam Finnországban. Délután fél egykor pirkad, fél kettőkor már szürkület van. A melegfront az 10 fok. Mínusz. Élne ott a faszom! :Đ

Nekem is van repülőgépszerelő haverom. Ő most pl pornó filmeket vág otthon. Pedig a szakmájában sem keresett rosszul. :-D

Ennyi. Norvégoknál igaz,hogy annyira jól megy, hogy fűtött járda van meg tényleg kibaszott szép fjordok, de bazz... télen tényleg hónapokig nem kel fel a nap. Mennyire lehet már az a hely depis. :omg: Itthon bazmeg 2 napig eső van, meg borult idő már mindenki olyan nyúzott, alig várja, hogy kisüssön a nap, ott meg ez a default, hogy hónapokig max kicsit világosabb van,de decemberben van pár nap amikor full sötét van napközben is. Jah, nyáron meg le se megy nap... :omg: Azért ott pihenjél már úgy, hogy állandó fény van napokig.

Inkább mennék vmi mediterrán éghajlatra. Egy buja feketehajú dúsajkú luvnyával, akinek szűk a puncija és nedves mint a tenger. :Đ
BMWパワー
Kép

#71359 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 19:34

Hiába az életszínvonal. Akármit csinálsz, csak egy leszel, a megtűrt, bevándorló söpredék közül. Egy paki.

Így van. Bár van ahol toleránsabbak. De azért nem mennék Detroitba GM gyárba napibérért présgépeket kezelni :Đ
BMWパワー
Kép

#71360 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:12

Alapvetően az megy ki, aki úgyérzi nincs itthon vesztenivalója, vagy nincs munkája,vagy most rúgták ki, vagy vmi ismerőse kinn él és ki tudja vinni, vagy kap egy olyan tuti állást mint Dudu,de valljuk be, ez utóbbi ritka. Aki itthon keres 2-3kilót, az már sztem jó fizunak számít, az nem fog kimenni, mert ennyi pénzből elvan itthon, egy kis pechel kereshetne kinn kevesebbet is, ha visszajön már lehet szopóágra kerül stb. Van mit veszítenie.

Uj dimenziokat nyitok meg Neked: nem csak ezert lehet kimenni.
Asszony peldaul kitalalta ev elejen, hogy huzni kellene valahova, pedig nem 2-3 kilot keres.
Csak a toke tele van az orszaggal. Meg tudom erteni teljesen :cool:
En mondtam neki, nekem aztan teljesen nyolc, hol rohadok a net elott, baratom, haverom darab se mar, 4 db. csaladtaggal beszelek heti szinten telefonon, havonta neha latom oket, azt se mindig, plusz asszony. Szoval nem nagyon kot ide semmi.
A nagy semmire persze nem huzunk, de nezelodik ezerrel, ha valami alakul, eltununk a banatba.
Ha meg nem, hat nem. Alapvetoen ugy nez ki, hogy leszarom :omg: :Đ

Szerkesztette: PolaR 2012. 03. 09. 18:42 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3566
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • 3570
  • Utolsó »