HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • 3570
  • 3571
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71361 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 09. 19:42

Uj dimenziokat nyitok meg Neked: nem csak ezert lehet kimenni.
Asszony peldaul kitalalta ev elejen, hogy huzni kellene valahova, pedig nem 2-3 kilot keres.
Csak a toke tele van az orszaggal. Meg tudom erteni teljesen :cool:
En mondtam neki, nekem aztan teljesen nyolc, hol rohadok a net elott, baratom, haverom darab se mar, 4 db. csaladtaggal beszelek heti szinten telefonon, havonta neha latom oket, azt se mindig, plusz asszony. Szoval nem nagyon kot ide semmi.
A nagy semmire persze nem huzunk, de nezelodik ezerrel, ha valami alakul, eltununk a banatba.
Ha meg nem, hat nem. Alapvetoen ugy nez ki, hogy leszarom :omg: :Đ

Oké,de lássuk be, hogy kevesen kötődnek ennyire ide mint te. :Đ
Másrészt az a nő aki elvisel és eltart téged, egyrészt érdemel vmi szpesül különdíjat, másrészt ha jól tudom az ő japán tudásával és sok végezttségével kapna melót máshol is a világon, továbbá van tarcsiban annyi lovetta, hogy mondjuk fél év akárhol a világon nem vágna haza titeket, bármikor visszajöhettek és kapna munkát is, ha esetleg nem jönne be az élet. Azért ilyen feltételekkel, inkább az a csoda,hogy még itt vagytok.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71362 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:46

eltart téged

Aruld mar el, ezt ugy honnan veszed? :think:
Komolyan erdekelne, mert azon tennyel, hogy havonta tobbet szerzek pokeren, mint az o negyed eves fizuja, cseppet ellentmondasba utkozik :omg: :Đ

Szerkesztette: PolaR 2012. 03. 09. 18:50 -kor

#71363 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 14:48

Mivel nem sokat jársz a fészbukon, s azt most hagyjuk, hogy megint megerősíted fészbukellenes szövegkörnyezettel, ez itt egy belterjes társulat, álmunkból felkelve is tudjuk, hogy nem fészbukozol.

Szóval a lényeg, hogy egyre több ismerősöm pályázik el külföldre és már azok is, akik pár éve leugattak emiatt másokat.
Naponta látom a fészbukon az olyan jellegű hozzászólásokat, hogy ennyi volt gyerekek, szisztok, mentem, stb.

Még wipes is kiment egy szállodába takarítani, mosogatni, pedig neki elég békés természete van :-D és perfekt angol meg volt jó állása. Ne magadból indulj ki, hogy neked van állásod. Az ország jelenlegi állapota nem a te állapotod. Ezért születnek ilyen nóták.

Ezért kerül be a Fókuszba Kóbor János, aki hirdeti a luxusvilláját és azt mondja, hogy elég gáz, ami van :-D

Kiindulva más nyomorából sincs igaza, hogy ki kell menni mosogatófiúnak, mert az is jobb. Egyre több ismerősöm jön haza, mert ott sem jön.
Kóbor Jánost meg leszarom, meg a faszbukodat is, attól még hogy nekem nincs tudom, hogy téged már mindenki letiltott a világvégés fasságaid miatt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71364 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 09. 19:49

Aruld mar el, ezt ugy honnan veszed? :think:
Komolyan erdekelne, mert azon tennyel, hogy havonta tobbet szerzek pokeren, mint az o negyed eves fizuja, cseppet ellentmondasba utkozik :omg: :Đ

Ez csak olyan jól hangzott :) Mellesleg ha ő nem lenne akkor kinek a nevén lenne a kocsi, vagy bármi? Mert ha segélyen vagy munkanélküliként akkor hamar megnézné a nav, hogy miből tellik neked ilyenekre.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71365 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 17:18

Mik is a kamuk? Egytől egyig mind kint dolgozik és személyes ismerősöm, miről beszélsz?
Én?

Miért is kéne mennem, mikor is írtam olyat, hogy megyek :-s
Nem vagyok rászorulva, 50km-es körzetben nincs konkurenciám.

Mondom, vót ilyen divat, hogy kiírták faszbukra, ide meg oda megyek. Te meg beszoptad. Ennyi :)

#71366 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 09. 17:32

Én is hallok -az ismeretségi körömben- ilyen-olyan jólhangzó sikersztorikat. Aztán ha rákérdezek, akkor kiderül, hogy a sikersztori inkább egy ordas szopás, de cseppet feltupírozva kevésbé tűnik lúzernak az arc, mintha előadná, hogy itt se boldogult, meg ott se.

Volt egy haverom, (elvitte egy tüdőrák) neki pl az volt a sztorija, hogy űrpénzért, szabaduszó "favágó" Kanadában. De aki ismerte, tudta, hogy egy milwaukee kertészeti cég alkalmazásában nyesi a sövényt és söpri az avart. :-D Pont mint az itthoni közmunkások. És pont ugyanannyiért.

Pontosan. Az számomra nem sikersztori, hogy valaki a családját hátrahagyva szopik valami ocsmány munkásszállón. Persze az ilyen is hazajön, és mivel gyarló, eljátsza hogy milyen kurvajó volt kint.

#71367 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 09. 17:39

Sikersztorikat nem meséltem, csak azt, hogy kint vannak. Wipes mosogat egy szállodában, nyilván szopás, de valamiért azt választotta a biztos állása helyett. Neki van egy fia is ráadásul. Persze, hogy szopás.
Az emberek 90% itthon is szopik.

Nem volt akkor olyan biztos az állása itthon.

#71368 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:21

Egyébként sokszor a külföldi életszínvonal miatt még midnig jobb kinn ugyanazt a szart lapátolni ugyanannyiért mint itthon. Ha én tudnám, hogy olyan jó helyem lenne kinn mint itthon, még ezért a kevéske pénzért is, akkor tuti mennék. De sajnos nem tudok ilyen melót, saját bizniszbe fogni meg nem tudok, úgyhogy ezzel a kör bezárult.

Kint (mondjuk attól függ hol) a megélhetés is drágább. Meg senkid nincs ott. Meg lakni sincs hol, csak valami idegen hely. Meg lenézett bevándorló is van. Meg ilyenek.

Persze ha mondjuk valami értelmes állásba mész ki, bérelnek neked lakást, tudsz belőle sokat félretenni, az faszányos .

#71369 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:35

Ennyi. Norvégoknál igaz,hogy annyira jól megy, hogy fűtött járda van meg tényleg kibaszott szép fjordok, de bazz... télen tényleg hónapokig nem kel fel a nap. Mennyire lehet már az a hely depis. :omg: Itthon bazmeg 2 napig eső van, meg borult idő már mindenki olyan nyúzott, alig várja, hogy kisüssön a nap, ott meg ez a default, hogy hónapokig max kicsit világosabb van,de decemberben van pár nap amikor full sötét van napközben is. Jah, nyáron meg le se megy nap... :omg: Azért ott pihenjél már úgy, hogy állandó fény van napokig.

Inkább mennék vmi mediterrán éghajlatra. Egy buja feketehajú dúsajkú luvnyával, akinek szűk a puncija és nedves mint a tenger. :Đ

Mi az egyetlen hely ahová kimennék, az Tenerife. Nagyon bejött az örök tavasz :D
Csak nekemvaló állás nem lenne, az a baj.

#71370 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:53

Mellesleg ha ő nem lenne akkor kinek a nevén lenne a kocsi, vagy bármi? Mert ha segélyen vagy munkanélküliként akkor hamar megnézné a nav, hogy miből tellik neked ilyenekre.

Nem kinek a neven lenne, hanem kinek a neven van :omg: :Đ
Elarulom, nem az oven. Neki ugyanugy nincs se ingatlan, se kocsi, se semmi vagyontargy a neven, mint nekem :cool:

#71371 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 09. 18:58

Meg senkid nincs ott.

Ez mekkora elony tud lenni, baszod :Đ

#71372 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 09. 19:05

Ez mekkora elony tud lenni, baszod :Đ

Jó, hát neked igen, de az emberiség másik részének nem :D

#71373 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:12

Egyik bmw-s cimbi most megy ki németbe, Münchenben, nemtom mit dolgozik, múlthéten beszélgettünk vele, mesélt érdekes dolgokat. Kapott vmi albérletet, kellett is intézkednie pár dolog kapcsán, azt mondja, sokkal élhetőbb a világ. Akármi papírt, szolgáltatást akar intézni az villámgyors. Netet úgy intézett, hogy szombaton délelőtt bekattintotta a weblapon,hogy milyen csomagot akar és hétfőn délelőtt már ott volt a postaládában a papír a szerződéssel és délután már hívták, hogy a héten melyik nap alkalmas, hogy jöjjenek bekötni. Itthon nem kell bemutatni a Tré-onlányt...
Aszondja durvább árak vannak mint itthon, de annyival többet is keresnek.

Vagy hasonló, ismerős meg azt mondja, hogy 30 éve kint él, de még mindig csak egy megtűrt bevándorló.

Kinti netről meg pont ezt ollóztam össze, mert egyik gyerek anyázott fórumon, hogy köcsög szolgáltató, én meg rácsodálkoztam, hogy akkor mégsem kerítésből van a kolbász?

"na akkor leírom okulásul mindenkinek:

Németeknél egy DSL net vezetékes telefonnal együtt.. kb úgy néz ki, hogy 16 mbit van általában 30 euro/ hó áron... valahol igérnek 20-25 euro között is, de azokkal a szolgáltatókkal sok a panasz és a peres ügy... (pl.. 1&1) senki nem ajánlja őket... a két "komolyabb" szolgáltató a telekom és a vodafone. a telekomnál picit drágább, mert náluk a 2 megabit 30 euro, a 16 meg az 35 euro havonta vezetékes telefonnal együtt. ők a legjobban lefedettebbek.a voda igér 16 megabitet 30-ért, és talán ad valamit hozzá még ajándékba..

na most bemész, mondod kérsz netet.. egy óra, mire minden idióta kérvényt, papírt kitöltünk, kinyomtatnak, stb.. ez még nem szerződés csak az igény rá... beszerelés várhatóan 2 hét !!!! (nem két nap, baszki 2 hét.) na most 3 hét után sem jöttek, de dhl-lel elküldték a splittert, aminél némi szállítási költséget is felszámoltak. majd idióta módon, külön csomagban pár napra rá érkezett a modem-router is, azon is volt némi szállítási költség amit szintén ránk terheltek... telefonálgattunk össze-vissza, hogy oké, de hol van már a kurva net.. nálunk M.o.-n ha betelefonálok másnap már húzzák be sok helyen... a lényeg, ment a halandzsa ide-oda, aztán 6 hét múlva jött a szerelőmuksó, akinek semmi dolga nem volt, hisz minden már ott volt a falban.. ugyanis ebben a lakásban korában is volt net.. csak telefonált a bedugott kütyüjével valakinek, talán kapcsolt át korábban valamit a társasház pincéjében lévő elosztószekrényben és kész, de semmi több !!! mondom a routert nem installálja be?! azt mondja: nem, az nem az ő dolga, szopjak vele én.. mondom fasza, akkor mi a francnak jött egyáltalán?!... amit csinált, ahhoz a lakásba sem kellett volna jönnie... ezért várjuk, ezért kell szabit kivenni?! na mindegy...

...azaz 1.5 hónap múlva lett netünk az igénylés után.. egy 2500 lakosú közepes faluba.. ami 20 km-re van két nagyobb várostól is, szóval nem az isten háta mögött... tudni kell, hogy azért is lett a telekom, mert semelyik másik szolgáltató nem tudott ide netet adni.. LOL.... !!!! 2012, Germany.. ..

na most egyszeri belépési díj is van az egy éves hűségnyilatkozat ellenére, ami 60 euro!!!

a szolgáltatás sebessége az ígért 2 megabit helyett 0.3 megabit... mondom megint nehogy félreérthető legyen 0.3 megabit volt... betelefonálunk mi van, mert kb úgy, megy minta betárcsázós netünk lenne.... mondom is az ügyfélszolisnak nálunk ilyen M.o.-n még a mult évezszázadban volt a kilencvenes évek végén... mondják kis utánanézés után, hogy sajnos abba a helységbe, csak ennyivel megy...

most átköltöztünk pár száz km-mel odébb, egy nagyobb városkába.. ide 2 hét alatt kötötték át a netünket... újabb 60 euro ellenében.... persze új telefonszámot kaptunk, mert a régit sem tarthatjuk meg...

szóval összegezve.. belépés 60 euro.. havonta 30 euro a 0.3 megabitért, ami most már 2 lett szerencsére.. és még kb 3 - 3.5 euró a modem+router bérlése,
a költözés után újabb 60 euro.. és az eszközök szállítási díját is mi fizettük, amit akár a szerelő hozhatott volna a hóna alatt "bekötés"-kor.. és még keményen ketyeg a hűségnyilatkozat, ami durva retorziokkal fenyeget ha nem fizetsz tovább..."
Make love not Wor.

#71374 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:21

Egyébként sokszor a külföldi életszínvonal miatt még midnig jobb kinn ugyanazt a szart lapátolni ugyanannyiért mint itthon.

Csak mire azt a színvonalat eléred, ahhoz elég korán kell kezdeni. Mondom haversrác is 5 ismeretlennel lakik egy kupacban, mert úgy szervezte a munkáltató. Valahol el kell kezdeni, oszt max. budipucoló managerek lehetünk.
Make love not Wor.

#71375 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 09. 18:35

Jah, nyáron meg le se megy nap... :omg: Azért ott pihenjél már úgy, hogy állandó fény van napokig.

Nem kell költeni világításra. Inkább mindig világos legyen, fene sem akar sötétben az utcán mészkálni, ellenben világosban lehet aludni akárhol.
Make love not Wor.

#71376 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 20:01

sok nemet lofaszsag...

Nos nalunk ez kb ugy nezett ki:
Bekoltoztunk az uj hazba. Telefon mar benne volt, mukodott.
Szolgaltatonal fonokot felhivtam, kene net (meg esetleg TV).
Kerdezte hol lakom - uh, hat az isten hata mogott a net jo lesz (4 megabit) de TV-t azt inkabb ne.
Szoval netet kertem. 38 Euro/ho. 4mbit. Adsl.
Viszont a routert/modemet/splittert futar hozta kb masnap.

Azota megy - bar a routert mar elvitte a villam, igy hoztak valami antenna nelkuli cuccot.

A 4mbit nem egy villam, de en tenyleg a vilag vegen lakom, ralatok a horvat hatarra (kb 200m az ablakomtol az orszaghatar) - ez van ezt kell szeretni. Viszont normalisak a szomszedok, jo a levego, tengerre nezo hazam van.

#71377 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 09. 20:24

Nos nalunk ez kb ugy nezett ki:
Bekoltoztunk az uj hazba. Telefon mar benne volt, mukodott.

Nekem is net, TV, telefon már költözés előtt meg volt. Villany már kevésbé, de hamar csináltam egy dugaljat a szolgáltatói cuccoknak. Amúgy meg 3 tök jópofa gyárkéményra van kilátásom innen a 4. emeleti panelből, Csepelen :-)
Make love not Wor.

#71378 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 20:26

Nekem is net, TV, telefon már költözés előtt meg volt. Villany már kevésbé, de hamar csináltam egy dugaljat a szolgáltatói cuccoknak. Amúgy meg 3 tök jópofa gyárkéményra van kilátásom innen a 4. emeleti panelből, Csepelen :-)

Az mondjuk nem volt elmeny, hogy a telefon kabel helyere huztam gigabit ethernetet - mert telefon aljzatot minden szobaba raktak, de ezt en ethernetre csereltem. Volt kabel ami a megszakitok mogott ment el :)
Meg olyan is ami az elektromos radiator mogott jon ki - mert az aljzat a szoba masik oldalan lett volna...

Szerkesztette: FőDudu 2012. 03. 09. 20:30 -kor

#71379 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 09. 20:29

Volt kabel ami a megszakitok mogott ment el :)

Szóval a modern panelt ott is összegányolják. Helyes.
Make love not Wor.

#71380 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 09. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 09. 20:32

Szóval a modern panelt ott is összegányolják. Helyes.

Nekem sikerult csak igy megoldani - mert ahova a nas-t raktam volna oda nem ment telefon kabel. Szoval megszakitoig elvittem az egyik csoben, majd onnan tovabb egy masikban.

2008-as epitesu haz.
Kép
A bal szelso a mienk (citromsarga)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3567
  • 3568
  • 3569
  • 3570
  • 3571