HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3574
  • 3575
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71501 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 11:50

Pálesz az jó ötlet, otthon magamévá is teszem. Csak érjek haza. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#71502 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 12. 11:50

Tudom, hogy nem nagy vigasz, de 2-3 nap alatt lemegy a dolog. Pálinkával lehet redukálni még ezt is biztos. :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71503 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:05

Fiammal volt egy vitám. Mutatott egy dj-t, aki szétcincált egy reggie zenét darabjaira és a végén lett belőle dárenbézz meg dábsztep. Aztán a csákó nekiállt Dzsájem Hindrájksz módjára dídzsézni, az állával, orrával, háttal, nyelvével, stb.
Mondtam neki, hogy ez egy buzi, be van drogozva és a tömeg is. Teljesen mindegy, hogy mit csinál, a tömeg csak a kezét mozgatja maga előtt, mint ha thai chi vagy miznének, de nincsenek beindulva, nem porzik a stadion, mint Sepultura Policia c. számánál, ahol a háttérben valami gumit is begyújtanak és feketén füstölög. Meg a tömeg a kerítést bassza ki, akkora a nyomás, úgy tombolnak.

Szóval voltam beertokon már többször, én nem csipázom alapvetően a sok magától elájult dj-t, főleg akor nem, ha odajön, és meglát egy motyót betépve és már az elején elbassza. Ilyenkor szoktam neki szólni, hogy oké, otthon van agy buzi behringered, ha ezzel nem boldogulsz, mert be vagy tépve, akkor csak csavargasd a potikat, okos móggyára. A zenét ne baszd el, a tömeg be van tépve, teljesen mindegy mit csinálsz, nem veszik észre, csak toporognak egy helyben, spangliznak és húúú de fasza zene, ne rombold le az illúziót azzal, hogy hülye vagy. Beertok vegyes, vannak neves dj.k, akik nem jönnek zavarba semmitől, meg tapasztaltak és a tömeget is leszarják, egyszerűen csak tolják, élvezik, a tömeg meg attól indul be, mert eleve a dj élvezi és jól nyomja. Ilyen Vodi. Őt már többször láttam, a különbség hatalmas. Órákon keresztül váltják egymást a magától elszállt, és önmagát dj-nek hirdető buzik, értelmes zenét nem tudnak leadni, ahhoz nem kell tehetség, hogy egy szétszívott tömeget szórakoztasson, ahhoz még én, aki nem dj is sok vagyok és be tudom őket pörgetni. Vodi viszont megjelenik, basszeg még én is beindulok, a csákóban akkora energia van és úgy tolja, hogy a tömeg tombol, mint a gnu csorda. A fiam detto, bár még nem tud róla, keresi a helyét, de én már láttam mit művel. Összeraktam burn színpadot komoly cuccokkal, fényekkel, lézerekkel és ott hagytam hogy felügyelje. Hagytam ott neki 1db goa lemezt és előtte soha nem hallott sem a goáról, sem a cuccokról, ami előtte volt. Pio djm800 és két ezres lejátszó, meg a bakelitosoknak motyó + effekt pult a fényeknek.

Viszem neki pár óra múlva a kaját, nulladik nap, halkan szól a kontroll neki. Apa én ezt tudom, megtanultam. Baszod, akkor cucc, oszt toljad. Kicsi hangerőt kibasztam a frtontra, erre a kocsmáros beszólt, hogy küldjétek neki, mert akkor feljönnek az emberek fogyasztani. Na akkor GO a gecibe :Đ
10 perc múlva a sátrasok úgy tomboltak és úgy porzott a környék, hogy szabályosan elsírtam magam, fasza látvány volt.

De nem ez a lényeg, volt egy olasz dj fest, kb 2 órás film, dj-k egymást váltották, buzibbnál buzibbak és elszállt agyú degenerált faszkalap gecik. A tömeg csak egy helyben taposta a port, nyimmnyamm faszom. Aztán jött egy srác, cigi volt a szájában és 3 másodperc alatt a tömeget beindította, olyan zenét baszott oda, hogy a portól nem lehetett látni semmit, már régóta keresem ezt a videót.

Vagy, ha nem ezt, akkor valami mást, mutassatok már olyat, ahol olyan tombolás és botrány van, mint Sepultura koncerten :-D

Mondtam a fiamnak, hogy ne képzelje magáról azt, hogy attól dj, mert ő azt hiszi magáról, hogy dj. Mutattam neki néhány profit, a kezük alatt milliós cuccok vannak, és a tömeg csak flangál, mert neves dj. De egy tömeget beindítani, hogy szarrá döngölje a stadiont, ahhoz személyiség és tehetség kell. Sajnos nem tudtam neki mutatni csak Scooter klippet, de az olasz csákó az ver mindent.

A fiam egy kibaszott állat, de nem akarom neki idejekorán elárulni, hogy ne szálljon el az agya. Hallgat rám. Kerítsetek már nekem kibaszott tombolós dj videót live, hd, vagy legalább jó hang, hogy megmutassam neki. A lényeg nem azon van, hogy valaki dj, hanem a tömegen, ahogy viselkedik :-D

#71504 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 12. 11:50

Ha én ilyen mondatot leírnék, az asszony kikérné magának és illegetné magát előttem valami csinos fehérneműben :Đ a hármas kombó után elfelejtettem megjegyezni, hogy a rendszeres és alapos szexuális élet is gyógyír a legnagyobb bajra is :Đ

#71505 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:11

jójó :Đ

#71506 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:05

Vagy, ha nem ezt, akkor valami mást, mutassatok már olyat, ahol olyan tombolás és botrány van, mint Sepultura koncerten :-D

Az megint más. Ráadásul ahhoz fekazene kell és kész. Többi már ízlés kérdése, én a progresszívet bírom.

Elszállni ilyen kell:

Rendes zenét meg nem is találok, mert nincs, DJ Scott project meg már unalmas, azt linkeltem.
Make love not Wor.

#71507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 12. 12:12

Az megint más. Ráadásul ahhoz fekazene kell és kész.

Haggyámá, ilyeneket akkor hallgatok, ha be vagyok szívva és le vagyok ülve, ez nem állat.
Én már láttam dj-t bepörgetni a tömeget, Scooter koncerten is előfordul, bár nem bírom őket, de adja.
Olyan videót keresek, ahol a tömeg úgy porzik, mint Sepultura koncerten :-

Csak a fiam miatt, mert mostanában olyanokat mutat, akik buzik, a tömeg egy helyben vakarja a faszát, pináját, a híres dj meg előadja magát. Ilyen híres dj még én is lehetnék, mert már próbáltam pár pultot, amit összeraktam és én nem aprózom.

De mondom, Vodi is olyan, őt többször láttam élőben, utoljára sima tehno színpad, hajnal 3, direkt miatta nem ittam le magam és nem szívtam be. Éjjel egyébként sem lehet, reggel 6 után lehet rácuppanni a sörcsapra és elszívni az összes jointot, amit a kezedbe adtak :Đ

Szóval Vodi egy kibaszott állat és nem hülye gyerek. Nagy helyekre jár szórakozni egy zsák cédével. Híres dj-k beígérik, hogy fellépnek, s amikor mégsem jönnek hiszti miatt, akkor Vodi kéznél van, s szólnak neki, hogy baszod, ezmegaz híres dj lemondta, pont most. Megtennéd, hogy beugrassz helyette? S Vodi beugrik, tudja előre és a tömeg beindul, évek óta látom, hogy egy kibaszott állat, amit csinál, imádja és ragályos a tömegre, oxigén nem marad zárt térben, ha tolja.

#71508 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:25

Vodinak már mondtam, hogy csináljunk reklámfilmet neki, official hd Vodi :-D volna neki ötletem, és neki is igénye, de nyár, nyár, nyár és motorcsónak meg csajok monokiniben a dunán, tiszta Ibiza :Đ Vodi haverja motorcsónakos és dj, 2008-ban vele hangosítottam a saját cuccaival. Éjfélkor a cigányok ellepték a terepet és olyan balhé lett, hogy villany leo. Nemvtjó.

#71509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:26

ismétlés, mert egész éjjel ez a dallam ment a búrámban :Đ bejövős :omg:

#71510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:31

#71511 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:21

Csak a fiam miatt, mert mostanában olyanokat mutat, akik buzik, a tömeg egy helyben

Az a Sensation White, az buziság volt.

Ebben már kezdik adni a népek, zenének is van egyfajta megmondása, itt kezdődik a tetszetős:

Make love not Wor.

#71512 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:05

buzibbnál buzibbak és elszállt agyú degenerált faszkalap gecik.

Na, nekem kb. ez a velemenyem az osszes dizsirol.
De ha mutatsz nekem valaha csak egy ilyen seggfejet, akitol nem lesz instant hanyingerem, lehet atgondolom. Addig nem :omg: :Đ

#71513 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:07

a rendszeres és alapos szexuális élet is gyógyír a legnagyobb bajra is :Đ

Nem igaz. Volt rendszeres es alapos kexualis eletem, cukrot baszott meggyogyitani :Đ

#71514 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 12. 12:32

Na, nekem kb. ez a velemenyem az osszes dizsirol.
De ha mutatsz nekem valaha csak egy ilyen seggfejet, akitol nem lesz instant hanyingerem, lehet atgondolom. Addig nem :omg: :Đ

Nem mutatok neked semmit :Đ te kezelhetetlen vagy, ahogy az állam az idősekre költ/tölt a legtöbbet, mint nyugdíj, mint orvosi ellátás, és még élvezik is, meg büszkélkednek vele, hogy mennyit költenek gyógyszerre :Đ te is ilyen degenerált vagy, neked hogy az életed minősége javuljon, nem ebben a topikban kéne próbálkoznod :nevet: a következtetéseket vond le magad :omg: :-D

#71515 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 12. 12:33

Nem igaz. Volt rendszeres es alapos kexualis eletem, cukrot baszott meggyogyitani :Đ

Volt, te magad írod le. Nekem se cukrom, se faszom bajom nincs és a krumplit is megbasznám, ami szedtében elgurul :cool: a te cukrosságod egyébként nem betegség, csak hit, mert te magad táplálod, hogy te cukros vagy, cukorbetegként viselkedsz és gondolkodsz, így teljesen természetes, hogy cukorbeteg vagy.
Ha jönne egy reggel, és úgy ébrednél fel, mint én, hogy igen, szarok a világra, ahogy te, és arra is, hogy mi a bajom, már aznap nyoma veszne. Tapasztalat.

Kurva pánikroham párszor kibaszott velem, földön fetrengve sírtam idegen emberek előtt.
Nem kívánom senkinek, azt sem tudtam, hogy honnan jött elő, az ilyen pánikbeteg buzikat mindig kiröhögtem.
Aztán arra is rájöttem, hogy nem alaptalanul. Másoknál a rohamok megvannak, kemény és függő gyógyszereket szednek, hogy ne forduljon elő. Én meg elküldöm a büdös kurva anyjába, nem én vagyok pánikrohamos és kész, azóta nem is volt rohamom, ha érzem, hogy készülődik, akkor belefogok valami hatalmas melóba és arra koncentrálok. Mire a melóval kész vagyok, pánikroham valakinél másnál jelentkezik, én olyan fáradt vagyok, hogy fürdivacsi és alvás :cool:

#71516 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:44

a te cukrosságod egyébként nem betegség, csak hit, mert te magad táplálod, hogy te cukros vagy, cukorbetegként viselkedsz és gondolkodsz, így teljesen természetes, hogy cukorbeteg vagy.

Na ez az a tipikus fassag, amitol hulyet tudok kapni :omg:

Aruld mar el, hogy a faszomba taplalom magamba?
Mielott cukros lettem, azt se tudtam, van-e ilyen a vilagon, hogy a picsaba tudtam volna akkor cukroskent viselkedni meg gondolkozni? :think:

Hja, amugy meg baszok cukorbetegkent gondolkozni es viselkedni, zabalok mindent, amit csak megkivanok, baszok szamolni a kaloriakat, siman halalra zabalom magam egy cukraszdaban, es tavaly oktoberre van idopontom a cukidokihoz, elotte aprilisban voltam, szoval kozel egy eve nem jartam kezelesen, szerinted igy gondolkodik es viselkedik egy cukorbeteg?

Fogd mar vissza a hulyesegedet, mert nagyon faraszto. Ez komolyan szanalmasabb agybaj, mint a hulye istenhited.

#71517 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 12. 12:59

buzikám, szerintem szénné röhögted volna magad, amikor láttál (volna) a földön görcsölve és sírva, mert pánikrohamom volt, s idegen emberektől övezve.
Szerinted mennyire másabb egy cukorbeteg, meg egy pánikbeteg?

Én egyszerűen nem engedek teret a pánikbetegségnek, már rég rájöttem, hogy átbaszás, mert, ha kellőképpen kifárasztom magam, akkor nyoma sincs. De amint megpihenek és elkezdek gondolkodni, elég néhány önmagfába forduló gondolat, hurok, paradoxon gondolat, és karmolom a csempét sírva. Ha érzem, hogy közeledik, s összerándulok, akkor bekapok egy nyugtatót, de nem szoktam aprózni, párossával indítok. Már jó ideje nincs rá szükség, mert rájöttem, hogy buziknak való.

#71518 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:14

lófasz minden

#71519 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 12:44

Volt, te magad írod le. Nekem se cukrom, se faszom bajom nincs és a krumplit is megbasznám, ami szedtében elgurul :cool: a te cukrosságod egyébként nem betegség, csak hit, mert te magad táplálod, hogy te cukros vagy, cukorbetegként viselkedsz és gondolkodsz, így teljesen természetes, hogy cukorbeteg vagy.
Ha jönne egy reggel, és úgy ébrednél fel, mint én, hogy igen, szarok a világra, ahogy te, és arra is, hogy mi a bajom, már aznap nyoma veszne. Tapasztalat.

Kurva pánikroham párszor kibaszott velem, földön fetrengve sírtam idegen emberek előtt.
Nem kívánom senkinek, azt sem tudtam, hogy honnan jött elő, az ilyen pánikbeteg buzikat mindig kiröhögtem.
Aztán arra is rájöttem, hogy nem alaptalanul. Másoknál a rohamok megvannak, kemény és függő gyógyszereket szednek, hogy ne forduljon elő. Én meg elküldöm a büdös kurva anyjába, nem én vagyok pánikrohamos és kész, azóta nem is volt rohamom, ha érzem, hogy készülődik, akkor belefogok valami hatalmas melóba és arra koncentrálok. Mire a melóval kész vagyok, pánikroham valakinél másnál jelentkezik, én olyan fáradt vagyok, hogy fürdivacsi és alvás :cool:

Ezzel a szöveggel menj el te a jó büdös kurva anyádba.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71520 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 12. 12:59

Aruld mar el, hogy a faszomba taplalom magamba?
Mielott cukros lettem, azt se tudtam, van-e ilyen a vilagon, hogy a picsaba tudtam volna akkor cukroskent viselkedni meg gondolkozni? :think:

Hja, amugy meg baszok cukorbetegkent gondolkozni es viselkedni, zabalok mindent, amit csak megkivanok, baszok szamolni a kaloriakat, siman halalra zabalom magam egy cukraszdaban, es tavaly oktoberre van idopontom a cukidokihoz, elotte aprilisban voltam, szoval kozel egy eve nem jartam kezelesen, szerinted igy gondolkodik es viselkedik egy cukorbeteg?

Fogd mar vissza a hulyesegedet, mert nagyon faraszto. Ez komolyan szanalmasabb agybaj, mint a hulye istenhited.

Dextrose is ilyeneket írt, hogy a rákot gyógyítja a c vitamin, de hinni kell benne. Ekkor küldtem el a picsába. Meg még páran.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3574
  • 3575
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.