HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3575
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • 3579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71521 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 13:23

Dextrose is ilyeneket írt, hogy a rákot gyógyítja a c vitamin, de hinni kell benne. Ekkor küldtem el a picsába. Meg még páran.

Ja, haver is azt hitte, hogy meggyógyul, meg kezelés, alternatív módszer, csoda csepp, ésatöbbi. 3 hete temettük. Régebben kicsit fájni kezdett az oldala, oszt nini, rák. Menjenek ezek a picsába.
Make love not Wor.

#71522 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:09

Szerinted mennyire másabb egy cukorbeteg, meg egy pánikbeteg?

Annyival, hogy a panikbetegseg pszichikai eredetu, az agyad hozza letre, es azt meg el is tudom fogadni, hogy akar gondolatokkal is modosithato vagy elterelheto.
De egy hasnyalmirigyet hogy kellene gondolkodassal mukodesre birni??? :omg: :Đ

#71523 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:34

Én is eltemettem már néhány rokont, havert, a történet nem arról szól, hogy nem gyógyulsz meg, de arról sem, hogy beletörődsz, hogy nincs kiút, meghalok.

Életminőség, hogy meddig élsz és hogyan érzed magad. Boldogtalanul, kényszeredetten melózol, vagy örömmel élsz, jól érzed magad.

Na most ez soktényezős, de lehet redukálni.
Mit jelent a felség, vagy segítség? Az ég felesben van leterhelve, s ráadásul segít az ég. Magyasr nyelvben Isten kódoilva van, erre lehet mondani azt, hogy guga menj te a jó büdös kurva anyádba :-D

Nem az én életem vár arra, hogy helyre jöjjön, csak a sok selejt, aki szintén hirdeti magát, valamiért kötelességének érzi, hogy a saját elbaszott, szétkúrt és soha sem működő életét előtérbe helyezze, az enyémet meg megkérdőjelezze, s egyben életvezetési tanácsokat adjon, hogy azt miként hozzam helyre :Đ

#71524 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:34

Én is eltemettem már néhány rokont, havert, a történet nem arról szól, hogy nem gyógyulsz meg, de arról sem, hogy beletörődsz, hogy nincs kiút, meghalok.

Életminőség, hogy meddig élsz és hogyan érzed magad. Boldogtalanul, kényszeredetten melózol, vagy örömmel élsz, jól érzed magad.

Na most ez soktényezős, de lehet redukálni.
Mit jelent a felség, vagy segítség? Az ég felesben van leterhelve, s ráadásul segít az ég. Magyasr nyelvben Isten kódoilva van, erre lehet mondani azt, hogy guga menj te a jó büdös kurva anyádba :-D

Nem az én életem vár arra, hogy helyre jöjjön, csak a sok selejt, aki szintén hirdeti magát, valamiért kötelességének érzi, hogy a saját elbaszott, szétkúrt és soha sem működő életét előtérbe helyezze, az enyémet meg megkérdőjelezze, s egyben életvezetési tanácsokat adjon, hogy azt miként hozzam helyre :Đ

Oktass már ki, légyszíves.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71525 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 12. 13:33

Annyival, hogy a panikbetegseg pszichikai eredetu, az agyad hozza letre, es azt meg el is tudom fogadni, hogy akar gondolatokkal is modosithato vagy elterelheto.
De egy hasnyalmirigyet hogy kellene gondolkodassal mukodesre birni??? :omg: :Đ

Egy vak, érintésre, szóra hogyan lát, vagy aki bénán született miként áll talpra?

Átlag embernek csodaszámba megy a munkám, hogy számítógépet egy csapásra működésre bírok. Pedig nem varázslat.
Egy nem működő órát ahhoz visszük, aki készítette és gond nélkül, mosolyogva, örömmel megjavítja. Ha valaki lélekben, vagy testben betegségben szenved, az alkotójához kell mennie, aki készítette, és örömmel megjavítja, mosolyogva, mert neki a meglátása egy cukorbetegségről nem ugyanaz, mint az elszenvedőjének.

Itt jön képbe a büszkeség, hogy sokkal fontosabb a saját hitem és a magamról kialakított rendszerem, amit hirdetek, egy kép, mint egy festmény, helytelen hit. Mintsem, hogy meggyógyuljak, megszabaduljak. Megtanultál vele együtt élni. Működik, és nem szeretnél rajta változtatni, s ami ebben megakadályoz a saját magad büszkesége. Ciki lenne leírni itt mindenki előtt, hogy kigyógyultál, s Jézus az, aki a világ valódi ura, s megszabadított nem csak a bűneidtől, hanem minden betegségedtől.

Ilyet leírni PolaR-ként, valljuk be, hogy lehetetlen, mikor fogsz te IOstennek hálát adni? Előbb kurvaanyázod le, mert sokkal magasztosabb ebben a selejtes topikban Istent káromolni, ahol alig vagyunk néhányan, mint sem meghajolni előtte, s kérni alázatosan, hogy Uram a te munkád, a te hatalmad, a te betegséged, amit hordozol, nem az enyém.

Neked sokkal fontosabb, hogy Gabibácsi mit gondol rólad, mint az, aki erről a hájfejűről a végén ítéletet mond.
Ez mennyire normális dolog, hogy inkább viselkedsz úgy, hogy gabibácsi megdicsérjen, mint az, hogy Isten magához fogadjon és meggyógyítson?

Gabibácsi és te is betegek vagytok! Nem csak lélekben, nézd meg hogy viselkedik, saját maga írja le.

#71526 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:45

Egy vak, érintésre, szóra hogyan lát, vagy aki bénán született miként áll talpra?

Na hogy? Most jön majd a kőből vizet fakasztós sztori? Jobb ha kussolsz, de gyorsan.
Make love not Wor.

#71527 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:55

Nem lehetne, hogy a nagy dolgok megmondása az ufós vagy "hogyan tovább" topikban történjen, itt meg anyázhassuk egymást szépen fröcsögve mint eddig? :omg:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71528 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:45

nagyjából sehogy
és ez már így megy jó ideje
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71529 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 12. 13:49

Na hogy? Most jön majd a kőből vizet fakasztós sztori? Jobb ha kussolsz, de gyorsan.

Utasítasz, ismeretlen számodra, de utasítasz. Nem azért teszed, mert tudod, hogy nem lehet, hanem azért, mert legalább azzal tisztában vagy, hogy te ilyet nem tudsz.
Téged nem szeretlek kioktatni, inkább rávezetlek.

Van kedvenc autószerelőm, aranykezű, cserébe gondozom a számítógépeit. Őszintén bevallom, hogy csodaszámba megy, amit művel. S nem rest válaszolni a sületlen kérdéseimre.

De, ha úgy indítanék, hogy vízpumpa cseréje? Na ne röhögtess, hogy meg tudod csinálni, jobb ha kussolsz! Vagy bármi, de az a történet vége, hogy számomra ismeretlen terület, ezért inkább nem csöndben maradok, mert nem tudok hozzászólni, hanem megfenyegetem, hogy jobb ha kussol. Így nem lesz az autóm megjavítva. Gondolod, hogy Isten dolgozik, vagy gyakorolja a kegyelmét, ha valakit ilyen lelkiállapotban talál? Persze, hogy nem, még egy autószerelő sem. Így marad a default felállás. Isten bassza meg a kurva anyját, ott ahol van, úgy sem létezik. Én viszont itt vagyok, mint látjátok szümtükkel és két marokkal osztom az észt.

Rád is ugyanaz vonatkozik. Én elhiszem, hogy baromi jól érzed magad, mogyoró bokor, meg betolva a kolbász és a sör is hideg. Ez nem akadály, lehet ilyet, mikor nem tettem meg? S ez lenne az igazság? Vagy úgy kell keresni, hogy fogd be a pofád? Igazság keresése úgy kezdődik, hogy már birtokában vagyok, úgyhogy jobb ha kussolsz?

#71530 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 12. 13:57

nagyjából sehogy
és ez már így megy jó ideje

Mivel te is fontosnak érezted válaszolni, így méltatlak.
Igen, jó ideje nem látjuk, hogy Isten megtenné, vagy csőbe csalnak egyházak, de előtte adakozz és nem változik semmi. Isten nem ez, a hit halott, és senki sem kíváncsi Istenre, a saját maga igazságát hirdeti, nincs üres edénye, egy vagy a sok közül. Nem kérdezel, nem Isten igazságára vagy kíváncsi, te magad vagy az Isten, s a saját magad igazságát hirdeted.

#71531 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 12. 13:55

Nem lehetne, hogy a nagy dolgok megmondása az ufós vagy "hogyan tovább" topikban történjen, itt meg anyázhassuk egymást szépen fröcsögve mint eddig? :omg:

Miért érzed ezt olyan fontosnak :-s anyád kurva?

#71532 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:07

guga, most hagyd abba, mert odamegyek és felrúglak
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71533 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:59

Utasítasz, ismeretlen számodra, de utasítasz. Nem azért teszed, mert tudod, hogy nem lehet, hanem azért, mert legalább azzal tisztában vagy, hogy te ilyet nem tudsz.
Téged nem szeretlek kioktatni, inkább rávezetlek.

Más sem tud, ez nem vízpumpacsere, levágott kezed sem nől vissza.
Make love not Wor.

#71534 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 14:07

guga, most hagyd abba, mert odamegyek és felrúglak

kezdem érteni, te bármit megengedhetsz magadnak velem szemben korlátlanul :cool: nekem viszont te szabod meg a határt, hogy meddig mehetek el :Đ tipikus zsiráf mentalitás. Úgy kezdődik, hogy a bánatos faszom sem kíváncsi rád, egyszer csak megjelensz, nem hívott senki. Elkezdesz úgy viselkedni, mint aki mindig is itt volt, majd miután táptalajt fogtál, gyökeret eresztettél és senki sem szólt rád, először csak kivívod mások szimpátiáját. Majd a végén belelőssz a plafonba, hogy ennyi, átveszem a hatalmat.

Megtennéd nekem azt az apró szívességed, hogy gyorsan elhúzol innen a topikból a rücskös faszba, ahová tartozol?
Többször leírtam, húzz innen a gecibe, én nem megyek utánad, és garantáltan, pedig ez nem reklámműsor, nem lihegek jahno seggébe, hogy addide a gabibácsi.hu-t hogy kibasszak vele, egy jelentéktelen kis hülye vagy, és úgy próbálsz meg érvényesülni, hogy itt pörögsz, mint a búgócsiga, ebben a halott topikban.

Kérdezz meg külsősöket, biztosra mondják, hogy ez beteg dolog :Đ
Nem szeretném didymant megkérni, hogy basszon ki innen, szerintem vagy annyira értelmes, hogy felfogod magadtól, hogy ide senki sem hívott, sima beszivárgó vagy.

És van még egy másik alternatíva, hogy megpróbálsz egyenrangúan kezelni. Azt is megígérem, ha olyan hozzászólásokat látok tőled, akkor én sem baszakodok veled tovább. Viszont azt sem várhatod tőlem, hogy nekiállsz légből kapott buziságokkal petárdázni, és simán elnézem. Lehet 10 hozzászólás, de a 11. után lekezellek, ahogy a labdát kapura rúgják.

#71535 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:23

Igazgatónő titkárnője aszondja legyek a bungiban, majd rámtelefonál. Bazzeg most vagy ő is olvassa a topikot vagy nemtom. Remélem gugának nem volt meg. :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 12. 14:13

Más sem tud, ez nem vízpumpacsere, levágott kezed sem nől vissza.

A vízpumpacserére én is azt mondtam valaha, hogy lehetetlen, volt saját hibás elméletem, hogy mi a hiba és hogyan hozzam helyre. Ahhoz, hogy kicserélődjön, azzal kellett találkoznom, aki ki tudta cserélni :-D kézvisszanövés, vakság és betegségek, azzal kell találkozni, aki a testünket megalkotta, eltervezte, pontosan tudja mindenre a megoldást.
Addig teljes mértékben lehetetlen vele találkozni, amíg olyan lelkiállapotban vagy, hogy nincs rá szükség, mert eleve lehetetlen, s nem bízol benne.

Te szívesen dolgozol olyan embernek, aki téged megvet és nem bízik benned? Szerinted, ha te nem teszed meg, akkor Isten megteszi, aki valójában Isten?

#71537 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 15:26

A vízpumpacserére én is azt mondtam valaha, hogy lehetetlen, volt saját hibás elméletem, hogy mi a hiba és hogyan hozzam helyre. Ahhoz, hogy kicserélődjön, azzal kellett találkoznom, aki ki tudta cserélni :-D kézvisszanövés, vakság és betegségek, azzal kell találkozni, aki a testünket megalkotta, eltervezte, pontosan tudja mindenre a megoldást.
Addig teljes mértékben lehetetlen vele találkozni, amíg olyan lelkiállapotban vagy, hogy nincs rá szükség, mert eleve lehetetlen, s nem bízol benne.

Te szívesen dolgozol olyan embernek, aki téged megvet és nem bízik benned? Szerinted, ha te nem teszed meg, akkor Isten megteszi, aki valójában Isten?

Az a baj, hogy én ezt most értem mire irod. De attól még menj a picsába. :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71538 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 12. 14:23

Igazgatónő titkárnője aszondja legyek a bungiban, majd rámtelefonál. Bazzeg most vagy ő is olvassa a topikot vagy nemtom. Remélem gugának nem volt meg. :Đ

Csaj az igazgató :-s biztos, hogy nem volt meg, de abban is biztos vagyok, hogy ha a bungiban szeretne látni, akkor nem rád vágyik :Đ amikor lemeózott nem rólam küldtél fotót bzui :-s

#71539 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 12. 14:28

De attól még menj a picsába. :Đ

:up:

egy ideje tervezem, mert kurvára terhemre van a topik, fasznak sincs kedve ide benézni, de még is én hoztam létre.
Ha egyszer büdimen bezárná, akkor többet nem néznék ide :-D

#71540 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 15:30

Csaj az igazgató :-s biztos, hogy nem volt meg, de abban is biztos vagyok, hogy ha a bungiban szeretne látni, akkor nem rád vágyik :Đ amikor lemeózott nem rólam küldtél fotót bzui :-s

Nő, igen. Akkor jó, megnyugodtam.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3575
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • 3579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.