HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • 3579
  • 3580
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71541 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 14:22

kezdem érteni, te bármit megengedhetsz magadnak velem szemben korlátlanul :cool: nekem viszont te szabod meg a határt, hogy meddig mehetek el :Đ tipikus zsiráf mentalitás. Úgy kezdődik, hogy a bánatos faszom sem kíváncsi rád, egyszer csak megjelensz, nem hívott senki. Elkezdesz úgy viselkedni, mint aki mindig is itt volt, majd miután táptalajt fogtál, gyökeret eresztettél és senki sem szólt rád, először csak kivívod mások szimpátiáját. Majd a végén belelőssz a plafonba, hogy ennyi, átveszem a hatalmat.

Megtennéd nekem azt az apró szívességed, hogy gyorsan elhúzol innen a topikból a rücskös faszba, ahová tartozol?
Többször leírtam, húzz innen a gecibe, én nem megyek utánad, és garantáltan, pedig ez nem reklámműsor, nem lihegek jahno seggébe, hogy addide a gabibácsi.hu-t hogy kibasszak vele, egy jelentéktelen kis hülye vagy, és úgy próbálsz meg érvényesülni, hogy itt pörögsz, mint a búgócsiga, ebben a halott topikban.

Kérdezz meg külsősöket, biztosra mondják, hogy ez beteg dolog :Đ
Nem szeretném didymant megkérni, hogy basszon ki innen, szerintem vagy annyira értelmes, hogy felfogod magadtól, hogy ide senki sem hívott, sima beszivárgó vagy.

És van még egy másik alternatíva, hogy megpróbálsz egyenrangúan kezelni. Azt is megígérem, ha olyan hozzászólásokat látok tőled, akkor én sem baszakodok veled tovább. Viszont azt sem várhatod tőlem, hogy nekiállsz légből kapott buziságokkal petárdázni, és simán elnézem. Lehet 10 hozzászólás, de a 11. után lekezellek, ahogy a labdát kapura rúgják.

a kurva anyádat
ennyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71542 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 15:32

:up:

egy ideje tervezem, mert kurvára terhemre van a topik, fasznak sincs kedve ide benézni, de még is én hoztam létre.
Ha egyszer büdimen bezárná, akkor többet nem néznék ide :-D

Olyan vagy mint nOmega. Most legutóbb eltűntél fél évre, aztán visszajöttél, végre lehetett rendesen röhögni az anyázásokon, azt erre megint besértődsz. Vedd úgy,hogy olyan disznók vagyunk akik elé nem kell ezt a fajta gyöngyöt szórni, oszt jóvan. Mehet minden tovább, de semmi buzulás.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71543 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 14:32

egy ideje tervezem, mert kurvára terhemre van a topik, fasznak sincs kedve ide benézni, de még is én hoztam létre.
Ha egyszer büdimen bezárná, akkor többet nem néznék ide :-D

Az életed legfőbb eredménye, ugye?

#71544 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 12. 14:39

Olyan vagy mint nOmega. Most legutóbb eltűntél fél évre, aztán visszajöttél, végre lehetett rendesen röhögni az anyázásokon, azt erre megint besértődsz. Vedd úgy,hogy olyan disznók vagyunk akik elé nem kell ezt a fajta gyöngyöt szórni, oszt jóvan. Mehet minden tovább, de semmi buzulás.

ha nem írna ilyen fasságokat mint dextrose, nem is nyílna ki a bicska a zsebünkben

#71545 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:45

Most legutóbb eltűntél fél évre, aztán visszajöttél, végre lehetett rendesen röhögni az anyázásokon, azt erre megint besértődsz. Vedd úgy,hogy olyan disznók vagyunk akik elé nem kell ezt a fajta gyöngyöt szórni, oszt jóvan.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 14:32

Miattunk nem kell, de komolyan...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71546 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:48

Se vilagvege, se Pina, se buziskodas?
Ezetartitt az emuttnyocev...

Buzik!

#71547 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

ezt a topicot létrehozta, mi meg semmit, ennyi

ezzel isteníti magát nap mint nap

#71548 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 12. 14:48

Buzik!

PINA

SÖR

#71549 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:49

Omegával egész faszántosul elvagyok fészbukon, alakul az élete. Tök csinimini csajt fátyolozott be, az autó bolondériát befejezte, tökre helyén van a srác azóta, amióta a saját gecije nem az agyát bassza. Tök jó fej lett, simán leugat, meg sörözik és olyan zsírtahó feje van, mint aki gázcseretelepen dolgozik. Rendben van a srác, ha oltogatom, akkor megkapom tőle a magamét. Én az ilyet bírom, hogy visszaugat. Most lenne itt a helye, mert már nem hagyná magát kicsinálni, simán szétbaszná a sok buzi agyát, trollkodna, én meg szénné röhögném magam.

Akkor tűnök el, amikor akarok, és annyi időre, amennyire akarok, nem tartozok beszámolóval senkinek. Te is eltűntél egy időre, pontosan tudom, hogy miért és a fasz sem rángatott az orrodnál fogva, hogy írjad ide le és ne kamuzzál! Vannak az életben ciklusok, telihold, meg fogyó hold, oszt van amikor a hold teljesen nem látszik.
Majd, ha olyan kedvem lesz megírom, hogy miért húztam el, bár nem teszek rá ígéretet, mert valaki orrba lesz baszva miatta és azt nem én teszem meg.

#71550 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 14:40

a zsebünkben

Ha nem vagy skizofrén, akkor csak a magad nevében :cool: egyébként már az orvostudomány eljutott arra a szintre, hogy téged is kezeljen :nevet:

#71551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 12. 14:45

Miattunk nem kell, de komolyan...

Hallgatok rád :-D levetted a vállamról a terhet.

#71552 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 12. 14:48

Buzik!

sőt

http://index.hu/belf...lezo_olvasmany/

már az is baj ha bakker olvasni kell
jönnek a nagy liberálisok oszt jól megmondják, nehogymá a diáknak napi negyedórát olvasni kelljen

#71553 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 14:50

Ha nem vagy skizofrén, akkor csak a magad nevében :cool: egyébként már az orvostudomány eljutott arra a szintre, hogy téged is kezeljen :nevet:

te faszkalap semmirekellő majom,

azt hiszem tudsz olvasni és láttad, többen tiltakoztunk az orvostudományi MASZLAGOD ellen

#71554 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 13:45

Egy vak, érintésre, szóra hogyan lát, vagy aki bénán született miként áll talpra?

Neked sokkal fontosabb, hogy Gabibácsi mit gondol rólad, mint az, aki erről a hájfejűről a végén ítéletet mond.
Ez mennyire normális dolog, hogy inkább viselkedsz úgy, hogy gabibácsi megdicsérjen, mint az, hogy Isten magához fogadjon és meggyógyítson?

Gabibácsi és te is betegek vagytok! Nem csak lélekben, nézd meg hogy viselkedik, saját maga írja le.

Egy vak latni es egy bena talpraallni csak az orvostudomany segitsegevel fog tudni ujra latni vagy menni.
Persze bele lehet magyarazni, hogy vegul is az orvostudomanyt is isten teremtette, meg a tudosokat is :omg: :Đ

Hidd el nekem, leszarom, Gombi mit gondol rolam.
Tudom, hogy egy olyan feltuntesi viszketegsegben szenvedo faszfejnek, mint te, ez elkepzelhetetlen, de a vilagon nincs ember, akinek erdekelne a velemenye rolam.
Te bazmeg szerintem istenben is azert hiszel, hogy igy legyen meg egy szerencsetlen, akirol azt hiheted, hogy figyel rad :nevet:

Nezzel mar szejjel, amikor meg azt se tudtam, kicsoda Gombi vagy akar te, mar akkor is boven istenfaszaztam, gondolod ebben a topicban, a te vagy Gombi hatasara lettem ateista? Bullshit.

De akkor egeszitsuk ki a gondolatmenetet: isten kepes magahoz fogadni es megggyogyitani?
Akkor viszont egyertelmu, hogy a cukrot is o passzolta ram. Az ilyen isten meg menjen abba a jo budos szajbabaszott qrva anyjaba, szorakozzon azzal, rohadt gecije.

#71555 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 14:53

sőt

jönnek a nagy liberálisok oszt jól megmondják, nehogymá a diáknak napi negyedórát olvasni kelljen

Hat ja. Kulfoldon meg mar ipad-et tervezik mint oktatasi segedeszkoz...
Kurva egy vilagban elunk...

#71556 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 14:54

te faszkalap semmirekellő majom,

azt hiszem tudsz olvasni és láttad, többen tiltakoztunk az orvostudományi MASZLAGOD ellen

Franc tudja. Sokan isszak a parlagfu teat - igazi klinikai eredmenyeket meg nem lattam ami igazolta/cafolta volna a hatasat.
Az teny, hogy apam erosen allergias ra (negykeresztes allergia) es akar a noveny erintese (nem csak a pollenje) is allergias reakciot valt ki.

Lattam mar 1-2 videot ebben a temaban - sokan azt mondjak a parlagfu tok jo kb mindenfele betegseg ellen.

En most valami macskakarom kapszulat szedek mar vagy fel eve - apam hozta meg a nyaron - azt mondjak immun erosito.
Az teny, hogy nem voltam beteg mar jo ideje. De hogy ebben mennyi szerepe van a macskakarom kapszulanak....

#71557 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 12. 15:49

Omegával egész faszántosul elvagyok fészbukon, alakul az élete. Tök csinimini csajt fátyolozott be, az autó bolondériát befejezte, tökre helyén van a srác azóta, amióta a saját gecije nem az agyát bassza. Tök jó fej lett, simán leugat, meg sörözik és olyan zsírtahó feje van, mint aki gázcseretelepen dolgozik. Rendben van a srác, ha oltogatom, akkor megkapom tőle a magamét. Én az ilyet bírom, hogy visszaugat. Most lenne itt a helye, mert már nem hagyná magát kicsinálni, simán szétbaszná a sok buzi agyát, trollkodna, én meg szénné röhögném magam.

Akkor tűnök el, amikor akarok, és annyi időre, amennyire akarok, nem tartozok beszámolóval senkinek. Te is eltűntél egy időre, pontosan tudom, hogy miért és a fasz sem rángatott az orrodnál fogva, hogy írjad ide le és ne kamuzzál! Vannak az életben ciklusok, telihold, meg fogyó hold, oszt van amikor a hold teljesen nem látszik.
Majd, ha olyan kedvem lesz megírom, hogy miért húztam el, bár nem teszek rá ígéretet, mert valaki orrba lesz baszva miatta és azt nem én teszem meg.

Én mikor tűntem el és miért? :think: Komolyan nem emlékszem rá. Lehet volt pár hónap kiesés, de már meg nem mondom miért volt. Vagy vmi suna vagy nemtom. Tényleg. Ha te emlékszel rá akkor írd meg.

Omegának meg örülök, amint kilépett innen, elkezdett fejlődni, grat :Đ Csak belátta, hogy sunázni kell, az viszi előre. :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71558 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 12. 14:58

Hat ja. Kulfoldon meg mar ipad-et tervezik mint oktatasi segedeszkoz...
Kurva egy vilagban elunk...

az mindegy, itt is használnak digitális eszközöket, csak szerintem az olvasást nem szabad kihagyni, egyszerűen ha nem olvas a gyerek:
- nyilván nem fog megtanulni olvasni
- szöveget értelmezni
- helyesen írni

valamint a további tanulmányait is kb baszhatja

#71559 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 12. 14:53

sőt

Ábazz. Szünetre nem lehet a kölköknek feladni semmit, mert csak. Asszony lánya is bacik tanulni, illetve "tanul", csak megy a gép, oszt ott a faszbúk, meg az emesen. Namondom, így hogyan lehetne tanulni? Meg mikor kérdezi tőle asszon, h megtanult-e, persze, h az a válasz, h igen. Oszt most lehet csengetni a fősulit is fizetősen.
Érdekes ez a világ. Egyre több a hölegyerek.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#71560 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 12. 15:02

Franc tudja. Sokan isszak a parlagfu teat - igazi klinikai eredmenyeket meg nem lattam ami igazolta/cafolta volna a hatasat.
Az teny, hogy apam erosen allergias ra (negykeresztes allergia) es akar a noveny erintese (nem csak a pollenje) is allergias reakciot valt ki.

Lattam mar 1-2 videot ebben a temaban - sokan azt mondjak a parlagfu tok jo kb mindenfele betegseg ellen.

En most valami macskakarom kapszulat szedek mar vagy fel eve - apam hozta meg a nyaron - azt mondjak immun erosito.
Az teny, hogy nem voltam beteg mar jo ideje. De hogy ebben mennyi szerepe van a macskakarom kapszulanak....

nem erről van szó

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3576
  • 3577
  • 3578
  • 3579
  • 3580
  • Utolsó »