HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3582
  • 3583
  • 3584
  • 3585
  • 3586
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71661 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 13. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 13. 22:50

Nekem is csak valami kérdőjel figyel ott:)

Nalam latszik, cserelj tapot :Đ

#71662 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 14. 06:24

1SO :cool:

#71663 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 14. 06:35

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 13. 23:40

Nalam latszik, cserelj tapot :Đ

ne a c:\Documents and Settings\Pictures\Pictures\Analbrutal könyvtárból linkelj legközelebb :nevet:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71664 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 14. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 14. 06:35

ne a c:\Documents and Settings\

Mar ilyen konyvtar sincs a C:-n, nemhogy a tobbi :omg: :Đ

#71665 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 14. 07:37

:D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71666 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 14. 11:28

pina
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71667 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 07:53

LSO :cool:

#71668 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 10:32

:omg:
Itt pattognak az unatkozó nyuggerek - esküdt ellenségeim a lépcsőházban - hogy el kell rakni a virágokat, meg a mi cipősszkerényünk is útban van a lépcsőházban,mert megbüntetik a házat a tűzoltók. Utánanéztem és tényleg :omg: De megmondom nekik, hogy leszarom.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71669 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 10:32

:omg:
Itt pattognak az unatkozó nyuggerek - esküdt ellenségeim a lépcsőházban - hogy el kell rakni a virágokat, meg a mi cipősszkerényünk is útban van a lépcsőházban,mert megbüntetik a házat a tűzoltók. Utánanéztem és tényleg :omg: De megmondom nekik, hogy leszarom.

Gondolom Neked mindenki eskudt ellenseged, aki rendet akar :omg: :Đ

Nalunk itt rendszeresen jatszotta egy (vagy tobb, nem tudom, ki vagy kik voltak) vadparaszt, hogy a taroloban a folyosra pakolta a baszott nagy butorait, alig lehetett kozlekedni toluk. Szoltam kozos kepviselonek, hogy talan mindenkinek a zart helyere kellene pakolni a cuccait, ha mi meg tudjuk oldani, masnak is sikerulhet, de azt mondta, nem tudja, hogy ki rakhatja oda, deritsem ki es akkor szol neki. Hat bazze, mi vagyok en, Sherlock Holmes? Jottek par het mulva a ciganyok, hogy nincs-e valami, amit elvihetnenek, kinyitottam nekik a tarolot azzal, hogy mindent vihettek, ami nincs a lezart helyeken :nevet:
Azota erdekes modon senki nem pakol a folyosora, en tuti ezt csinalnam a ciposszekrennyel is :cool:

#71670 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 11:35

Szép napot minden kedves topictársnak!
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#71671 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 15. 10:41

Nalunk itt rendszeresen jatszotta egy (vagy tobb, nem tudom, ki vagy kik voltak) vadparaszt, hogy a taroloban a folyosra pakolta a baszott nagy butorait, alig lehetett kozlekedni toluk. Szoltam kozos kepviselonek, hogy talan mindenkinek a zart helyere kellene pakolni a cuccait, ha mi meg tudjuk oldani, masnak is sikerulhet, de azt mondta, nem tudja, hogy ki rakhatja oda, deritsem ki es akkor szol neki. Hat bazze, mi vagyok en, Sherlock Holmes? Jottek par het mulva a ciganyok, hogy nincs-e valami, amit elvihetnenek, kinyitottam nekik a tarolot azzal, hogy mindent vihettek, ami nincs a lezart helyeken :nevet:
Azota erdekes modon senki nem pakol a folyosora, en tuti ezt csinalnam a ciposszekrennyel is :cool:

'nnyenek a 'csába!
Az előző lakásom (is) panelben volt, az 5.-en laktunk. Vettem egy franciaágyat, liftbe nem fér, szar szűk kanyargós lépcsőház. 2 óra alatt cipeltük fel hárman, egy embernek az volt a dolga, hogy pakolássza a virágállványokat, meg a szekrénykéket.
A tűzóltóknak meg kurvára igazuk van, a menekülési útvonalat torlaszolják el, a tetőre a kijárat ráccsal zárt, plusz a felső szinten lakók raktárnak használják.
Jó pár éve volt, hogy a lakótelepen egy 10 emeletes házban kigyulladt egy lakás, láttam is. A legbrutálisabb az volt, hogy végig minden szinte van tűzcsap, csak éppen víz nem volt benne. Hívták a vízműveket, valahol valamit megnyitottak, de eltelt egy óra.

#71672 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 15. 11:41

Oké de ez egy 30*60-as kis szekrényke. Mielőtt kiraktuk volna, megkérdeztük a lakókat, hogy zavar-e valakit. Azt mondták nem.
BMWパワー
Kép

#71673 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 15. 12:48

'nnyenek a 'csába!
Az előző lakásom (is) panelben volt, az 5.-en laktunk. Vettem egy franciaágyat, liftbe nem fér, szar szűk kanyargós lépcsőház. 2 óra alatt cipeltük fel hárman, egy embernek az volt a dolga, hogy pakolássza a virágállványokat, meg a szekrénykéket.
A tűzóltóknak meg kurvára igazuk van, a menekülési útvonalat torlaszolják el, a tetőre a kijárat ráccsal zárt, plusz a felső szinten lakók raktárnak használják.
Jó pár éve volt, hogy a lakótelepen egy 10 emeletes házban kigyulladt egy lakás, láttam is. A legbrutálisabb az volt, hogy végig minden szinte van tűzcsap, csak éppen víz nem volt benne. Hívták a vízműveket, valahol valamit megnyitottak, de eltelt egy óra.

Oké,de itt nem nagy szekrényekről meg virágokról van szó. A virágok a lépcsőfordulóba a falon voltak, nagyrészük alig nagyobb mint a cserép maga :) Itt is volt már bútorcipekedés, de nem volt útba senkinek sem. Nem dzsungelnövényzetet kell elképzelni.

Én megértem a tűzoltókat, biztos van ahol tényleg el van már torlaszolva minden,de könyörgöm vmi mérlegelési szempont legyen már. Van akit a lábtörlő miatt büntettek meg :omg: Az ilyen se normális...
BMWパワー
Kép

#71674 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 12:14

Oké,de itt nem nagy szekrényekről meg virágokról van szó. A virágok a lépcsőfordulóba a falon voltak, nagyrészük alig nagyobb mint a cserép maga :) Itt is volt már bútorcipekedés, de nem volt útba senkinek sem. Nem dzsungelnövényzetet kell elképzelni.

Én megértem a tűzoltókat, biztos van ahol tényleg el van már torlaszolva minden,de könyörgöm vmi mérlegelési szempont legyen már. Van akit a lábtörlő miatt büntettek meg :omg: Az ilyen se normális...

Nem a virágról, a falra, a korlátra kiakasztott virágládáról van szó, az oké, sőt tetszik is, feldobja a szürkeséget. Alapvetően, ha építesz egy saját caládi házat, a szabályokon kívűl simán szarik rá a katasztrófavédelem. de ahol tömegek vannak, üzem, pláza, panelház, azt elvileg beteanulják, van egy leírás, ha baj van akkor eleve olyan felszereléssel futnak neki, és ami a fontos, az életek mentése. Ennek szellemében azt írják elő, hogy nem lehet semmi a lépcsőházban. nem érdekli a szabályalkotót a szekrény mérete, mert ha én egy centivel átlépem, a másik kettővel fogja. Ezek mellett még nem hallottam a szűkebb környezetemben olyanról, hogy büntettek volna. Ja és a villanyóra mégis félig van újságpapírral, anyámkínjával...

#71675 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 12:12

Oké de ez egy 30*60-as kis szekrényke. Mielőtt kiraktuk volna, megkérdeztük a lakókat, hogy zavar-e valakit. Azt mondták nem.

Mondjuk az meg a jobbik eset, ha megkerdezted. Bar ezek szerint a tuzoltosagot kihagytad az erdeklodesbol :Đ
Egyebkent nem ertem, amiota elek, mindig tarsashazban laktunk, de soha nem jutott se szuleimnek, se asszonynak, se nekem az eszembe, hogy kirakjuk barmi cuccunkat a lepcsohazba.

#71676 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 15. 13:38

Mondjuk az meg a jobbik eset, ha megkerdezted. Bar ezek szerint a tuzoltosagot kihagytad az erdeklodesbol :Đ
Egyebkent nem ertem, amiota elek, mindig tarsashazban laktunk, de soha nem jutott se szuleimnek, se asszonynak, se nekem az eszembe, hogy kirakjuk barmi cuccunkat a lepcsohazba.

Muterhoz járnak tanítványok és nekik van, hogy ne hordják be a lakásba a cipőket, sarat, koszt. Leveszik az ajtóban, szekrénykébe berakják és kész.

Most olyan sivárul néz ki minden lépcsőforduló a növének nélkül. Kurva anyjukat.
BMWパワー
Kép

#71677 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 12:54

Muterhoz járnak tanítványok és nekik van, hogy ne hordják be a lakásba a cipőket, sarat, koszt. Leveszik az ajtóban, szekrénykébe berakják és kész.

Most olyan sivárul néz ki minden lépcsőforduló a növének nélkül. Kurva anyjukat.

Igazad van. De ha már panel, sok ember egy lépcsőházban... Tényleg csak a hétvégéket tudom otthon tölteni, a házunk, a lépcsőházunk viszonylag kúlturált, legalábbis nem norvég vendégmunkásokból áll. Van egy új divat. kölökkoromban mindig utáltam, ha szólt mutter, hogy vigyem le a szemetet. most mindenki szemeteszsákot használ a vödörben, mi is. Aztán ha megyünk el otthonról, megfogjuk, kibasszuk a kukába. A többi pár majom, fogja a zsákot és kiteszi az ajtó elé. de nem viszi le, még gyűjt mellé két napig. Én bámuljam a szemetét amit ő nem tűr meg a lakásában, mert ultraintelligens, tisztaságmániás????
szerk: A másik király csávó aki szíjja a cigit a lépcsőházban, mert a lakásban mégsem lehet...

Szerkesztette: rupic 2012. 03. 15. 13:08 -kor

#71678 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 15. 14:06

Igazad van. De ha már panel, sok ember egy lépcsőházban... Tényleg csak a hétvégéket tudom otthon tölteni, a házunk, a lépcsőházunk viszonylag kúlturált, legalábbis nem norvég vendégmunkásokból áll. Van egy új divat. kölökkoromban mindig utáltam, ha szólt mutter, hogy vigyem le a szemetet. most mindenki szemeteszsákot használ a vödörben, mi is. Aztán ha megyünk el otthonról, megfogjuk, kibasszuk a kukába. A többi pár majom, fogja a zsákot és kiteszi az ajtó elé. de nem viszi le, még gyűjt mellé két napig. Én bámuljam a szemetét amit ő nem tűr meg a lakásában, mert ultraintelligens, tisztaságmániás????
szerk: A másik király csávó aki szíjja a cigit a lépcsőházban, mert a lakásban mégsem lehet...

Itt ez nem jellemző, bár én ki szoktam rakni az ajtó elé,de csak már mondjuk indulás előtt pár perccel. Kiveszem a szetemetsből akkor nem a földre rakom le, hanem az ajtó elé, aztán viszem is le. Napokig nem maradhat ott én sem akarom bámulni.
Egyébként ez egy kis ház, emeletenként 3lakás és van összesen 4 szint, a földszinttel együtt.
BMWパワー
Kép

#71679 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 15. 13:06

Aztán ha megyünk el otthonról, megfogjuk, kibasszuk a kukába. A többi pár majom, fogja a zsákot és kiteszi az ajtó elé. de nem viszi le, még gyűjt mellé két napig. Én bámuljam a szemetét amit ő nem tűr meg a lakásában, mert ultraintelligens, tisztaságmániás????

Ez nalunk is volt, megoldottam :cool:
Fogtam egy gyufat, meggyujtottam, majd becsongettem a kozos kepviselohoz, hogy mintha egett szar lenne ebben a lepcsohazban :omg: :Đ
Hamar megtalaltuk a forrasat, eloltottuk a poroltoval, majd meg lett mondva mindenkinek, hogy aki ezentul kint hagyja, az fel lesz jelentve. Nem is tortent azota ilyen.

Tudom, cseppet drasztikus modszer, de nem tudsz mit csinalni: sajnos akik kepesek napokra kibaszni a folyosora a rohadt szemetuket, azok olyan brutalisan bunko allatok, hogy nem tudnad nekik szep szoval megmagyarazni, miert nem kene.
Ebbol ertenek.

#71680 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 15. 15:01

Ez nalunk is volt, megoldottam :cool:
Fogtam egy gyufat, meggyujtottam, majd becsongettem a kozos kepviselohoz, hogy mintha egett szar lenne ebben a lepcsohazban :omg: :Đ
Hamar megtalaltuk a forrasat, eloltottuk a poroltoval, majd meg lett mondva mindenkinek, hogy aki ezentul kint hagyja, az fel lesz jelentve. Nem is tortent azota ilyen.

Tudom, cseppet drasztikus modszer, de nem tudsz mit csinalni: sajnos akik kepesek napokra kibaszni a folyosora a rohadt szemetuket, azok olyan brutalisan bunko allatok, hogy nem tudnad nekik szep szoval megmagyarazni, miert nem kene.
Ebbol ertenek.

:up:
Ennyi, értetted mire gondoltam. kár is ragzani tovább.:kma:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3582
  • 3583
  • 3584
  • 3585
  • 3586
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.