HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3583
  • 3584
  • 3585
  • 3586
  • 3587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71681 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 15. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 15. 16:01

Ez nalunk is volt, megoldottam :cool:
Fogtam egy gyufat, meggyujtottam, majd becsongettem a kozos kepviselohoz, hogy mintha egett szar lenne ebben a lepcsohazban :omg: :Đ
Hamar megtalaltuk a forrasat, eloltottuk a poroltoval, majd meg lett mondva mindenkinek, hogy aki ezentul kint hagyja, az fel lesz jelentve. Nem is tortent azota ilyen.

Tudom, cseppet drasztikus modszer, de nem tudsz mit csinalni: sajnos akik kepesek napokra kibaszni a folyosora a rohadt szemetuket, azok olyan brutalisan bunko allatok, hogy nem tudnad nekik szep szoval megmagyarazni, miert nem kene.
Ebbol ertenek.

Lakóközösségek mintapolgára vagy :Đ De amúgy jól tetted. Én be se csöngettem volna :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71682 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 15:06

Én be se csöngettem volna :Đ

Azert nem akartam, hogy langra kapjon 1-2 labtorlo, ajto, aztan vegul leegjen a fel haz :Đ

#71683 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 17:46

#71684 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 18:51

mit tennél adott helyzetben?

#71685 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 13. 09:23

Ne ingereld, mert még visszajön... :omg: :nevet:

Fáj, ha el sem megyek? Mióta több itt nálam valaki? Vagy nincs helyem?
A legtöbbje elvált, ötödik feleség, negyedik gyerek a harmadik anyukától, vagy soha nem lesz gyereke, a másét neveli. Egyedül nekem van "un" normális életem, amit mindenki megkérdőjelez, akinek nincs, és csak is azok.

Ha legközelebb valaki büfizik, annyit mutasson fel, amennyit nekem sikerült, ne a szarát. Az nekem is van.

#71686 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:01

1 hozzászólás és vulkán ON. sok buzi mindjárt kényszeresen elkezdi osztani az eszetet :nevet: még arra sincs tekintettel, hogy max. a fitymáját nevelheti, ha meg nem metélték, nem, hogy két gyereket :-D

#71687 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:11

Tévedtem, azt hittem életben vagytok, és ez a Mónika show, kicsit arrébb leszek sztár, itt már unalmas vagyok :-D
Itt mindenki tökéletes és befutott élettel rendelkezik :cool: nekem kell felzárkózni :Đ

Azt azért megnézném, ha sorba állnánk és mindenki elővenné a farkát :nevet: hogy is van a mese? Pöttöm George :nevet:
Az én történetem nem rövidre van szabva, van miről beszélni :Đ

#71688 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:18

Csóközön :Đ
http://vimeo.com/35841661

#71689 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 15. 18:51

Hanyattlökném, aztán orrba-szájba-mellbe-retikülbe...
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#71690 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 03. 15. 19:23

Meg tudnád fogalmazni cizelláltan? Én pl. akkorát élveznék a mellei közé, mint viziló :-D de te, aki olyan kapcsolatban él, hogy az őszinteség megkérdőjelezve, esetleg betiltva :-D nem lesz ebből bajod?

#71691 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 03. 15. 19:23

Nem keverted össze Halász Judittal? Semmmmmmmmmmmmmmmmmmi probléma, biztos a korodból adódik, hogy nem arra a labdára ugrottál :Đ

#71692 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 15. 19:30

Meg tudnád fogalmazni cizelláltan? Én pl. akkorát élveznék a mellei közé, mint viziló :-D

Kb. ugyanezt gondoltam, ja.

Idézet

de te, aki olyan kapcsolatban él,

Ebben bizonytalan vagyok...

Idézet

hogy az őszinteség megkérdőjelezve, esetleg betiltva :-D nem lesz ebből bajod?

Nem. Úgyhogy vagy ilyenekkel foglalkozom, vagy megint kell valami 10 év tartósságú...
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#71693 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 15. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 15. 18:51

Lehet, hogy jó a melle, de lentebb tenném a kamerát és statívra. Így első 15 másodperc után.
Make love not Wor.

#71694 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 15. 18:58

Ha legközelebb valaki büfizik, annyit mutasson fel, amennyit nekem sikerült, ne a szarát. Az nekem is van.

Van. Életem is. Asszem. Legalábbis mittomén, még nem váltam el, de akármi is lehet, erre most nem készülök, és drága. Különben is, sógor az jó arc, meg kell tartani a családot :-D Ha nem lesz gyerek az miért baj? 18 gyerekes cigánypurdé akkor különb, mert ez a mérce? Meg az Antikrisztus és a világvége, ez a normális szint mértékegysége?
Make love not Wor.

#71695 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 22:05

Nekifutok még egyszer.
Szép estét minden gyermeket nevelő és gyermektelen topiclakónak!
Ja, nincs saját családban nevelt utód? Mondd azt, hogy neveled a 18 gyermekes Gazsi családját aki segíjbűl él. És jogos, közvetve eltartjuk őket is. Amíg így van, addig értelmetlen a vita, kár is ezen rágódni.
De abban a pillanatban amikor lesz egy saját utód, amit vállalsz is, hiába üvölti végig az éjszakát... majd rájössz.
Lehet vitázni arról, hogy ki mit tett le az asztalra. Melyik asztalra?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#71696 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 15. 23:05

Nekifutok még egyszer.
Szép estét minden gyermeket nevelő és gyermektelen topiclakónak!
Ja, nincs saját családban nevelt utód? Mondd azt, hogy neveled a 18 gyermekes Gazsi családját aki segíjbűl él. És jogos, közvetve eltartjuk őket is. Amíg így van, addig értelmetlen a vita, kár is ezen rágódni.
De abban a pillanatban amikor lesz egy saját utód, amit vállalsz is, hiába üvölti végig az éjszakát... majd rájössz.
Lehet vitázni arról, hogy ki mit tett le az asztalra. Melyik asztalra?

Megfigyeltem, te próbálsz kultúrált lenni a topikban, de még nem mutatkoztál be. Pedig itt mindenki bemutatkozik minden hozzászólásában. Valaki ideolvas, 5p alatt levágja, hogy én állandóan sunázok, guga egy kivert fasz, Pola meg szimplán síkbuzi. De nálad még nem állt össze a kép,honnan jössz, hová tartasz és egyáltlán mi hozott ide?
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71697 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 23:01

Ergya, néha vontatottnak tűnik, de érdemes:

Aktuális kedvenc rendezőm cucca jól. Van benne kínai kokszot evős csaávó, tiszta olyan, mint a lezli :-D
Make love not Wor.

#71698 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 23:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 22:30

Megfigyeltem, te próbálsz kultúrált lenni a topikban, de még nem mutatkoztál be. Pedig itt mindenki bemutatkozik minden hozzászólásában. Valaki ideolvas, 5p alatt levágja, hogy én egy csóró béjemvésbuzi anyucikedvence vagyok, guga egy kivert fasz, Pola meg szimplán király. De nálad még nem állt össze a kép,honnan jössz, hová tartasz és egyáltlán mi hozott ide?

Hagyjad, felesleges vele foglalkozni. Nezd meg gugat is, egykaptafa mind a ketto. Huha, van gyerek, es nagyjabol itt megall a tudomanyuk.
Guga a legjobb, eloadja, hogy annyit mutasson fel mas, amennyi neki sikerult. Hat ha csak annyit, az nem egyszeru, mert akinek csak ennyire futotta es kicsit igenyes is, mar reg ongyilkos lett :nevet:
Szamoljuk mar ossze akkor, milye van neki: 2 gyerek, nej, egy lelakott, szakadt porta videken, egy hatszazeves roncs, meg valami fekete melo. Ha innen nezed, meg egy atlag cigo is lenyomja, mert naluk altalaban azert kettonel tobb purde van.

Erdekes azert, szerintem a topicban nalam jobban senki nem utalja a gyerekeket. Megsem hangoztatom allandoan, hogy huha milyen jo nekem, hogy nincs gyerekem.
Azt se adom elo surun, hogy masnak se legyen. Leszarom, mindenki annyit csinal maganak, amennyi jolesik, aztan szopjon csak vele fel eleten keresztul.

Ezek meg ugy, hogy a kutyat nem erdekli a kolykuk, allandoan ezzel vannak oda. Miert?
Ha nekik olyan jo emiatt, oruljenek neki, de mit kell ezt hangoztatni? Barkinek kedve lesz itt attol, aki nem akar gyereket, hogy megis legyen neki? Kizartnak tartom.
Szerintem csak probaljak eladni, milyen fasza is nekik, mert kulonben mar ok sem hinnek el, hogy mennyire nem az...

#71699 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 07:28

1SO :cool:

Hja, es goto BP, szijjatok le mind :kma:

#71700 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 16. 00:39

Hagyjad, felesleges vele foglalkozni. Nezd meg gugat is, egykaptafa mind a ketto. Huha, van gyerek, es nagyjabol itt megall a tudomanyuk.
Guga a legjobb, eloadja, hogy annyit mutasson fel mas, amennyi neki sikerult. Hat ha csak annyit, az nem egyszeru, mert akinek csak ennyire futotta es kicsit igenyes is, mar reg ongyilkos lett :nevet:
Szamoljuk mar ossze akkor, milye van neki: 2 gyerek, nej, egy lelakott, szakadt porta videken, egy hatszazeves roncs, meg valami fekete melo. Ha innen nezed, meg egy atlag cigo is lenyomja, mert naluk altalaban azert kettonel tobb purde van.

Erdekes azert, szerintem a topicban nalam jobban senki nem utalja a gyerekeket. Megsem hangoztatom allandoan, hogy huha milyen jo nekem, hogy nincs gyerekem.
Azt se adom elo surun, hogy masnak se legyen. Leszarom, mindenki annyit csinal maganak, amennyi jolesik, aztan szopjon csak vele fel eleten keresztul.

Ezek meg ugy, hogy a kutyat nem erdekli a kolykuk, allandoan ezzel vannak oda. Miert?
Ha nekik olyan jo emiatt, oruljenek neki, de mit kell ezt hangoztatni? Barkinek kedve lesz itt attol, aki nem akar gyereket, hogy megis legyen neki? Kizartnak tartom.
Szerintem csak probaljak eladni, milyen fasza is nekik, mert kulonben mar ok sem hinnek el, hogy mennyire nem az...

Sztem csinálj gyorsan 1-2 gyereket, aztán lesz összehasonlítási alapod :Đ cigányoknak is biztos jó,mert ha nem lenne jó ennyi gyerekkel, ők se csinálnának és elmennének dolgozni :nevet:

Na már majdnem komolyanvettem saját magam. :Đ
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3583
  • 3584
  • 3585
  • 3586
  • 3587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.