Idézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 15. 22:30
Megfigyeltem, te próbálsz kultúrált lenni a topikban, de még nem mutatkoztál be. Pedig itt mindenki bemutatkozik minden hozzászólásában. Valaki ideolvas, 5p alatt levágja, hogy én egy csóró béjemvésbuzi anyucikedvence vagyok, guga egy kivert fasz, Pola meg szimplán király. De nálad még nem állt össze a kép,honnan jössz, hová tartasz és egyáltlán mi hozott ide?
Hagyjad, felesleges vele foglalkozni. Nezd meg gugat is, egykaptafa mind a ketto. Huha, van gyerek, es nagyjabol itt megall a tudomanyuk.
Guga a legjobb, eloadja, hogy annyit mutasson fel mas, amennyi neki sikerult. Hat ha csak annyit, az nem egyszeru, mert akinek csak ennyire futotta es kicsit igenyes is, mar reg ongyilkos lett

Szamoljuk mar ossze akkor, milye van neki: 2 gyerek, nej, egy lelakott, szakadt porta videken, egy hatszazeves roncs, meg valami fekete melo. Ha innen nezed, meg egy atlag cigo is lenyomja, mert naluk altalaban azert kettonel tobb purde van.
Erdekes azert, szerintem a topicban nalam jobban senki nem utalja a gyerekeket. Megsem hangoztatom allandoan, hogy huha milyen jo nekem, hogy nincs gyerekem.
Azt se adom elo surun, hogy masnak se legyen. Leszarom, mindenki annyit csinal maganak, amennyi jolesik, aztan szopjon csak vele fel eleten keresztul.
Ezek meg ugy, hogy a kutyat nem erdekli a kolykuk, allandoan ezzel vannak oda. Miert?
Ha nekik olyan jo emiatt, oruljenek neki, de mit kell ezt hangoztatni? Barkinek kedve lesz itt attol, aki nem akar gyereket, hogy megis legyen neki? Kizartnak tartom.
Szerintem csak probaljak eladni, milyen fasza is nekik, mert kulonben mar ok sem hinnek el, hogy mennyire nem az...