HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • 3620
  • 3621
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72361 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:26

Mindenki agymosott, és ezt komolyan mondom, én is agymosott vagyok, de nem kötelező mindent elhinni. Az én védelmi mechanizmusomat már ismered. Szívesen bemegyek az erdőbe, de néha szamócával jövök ki, s néha a medve hoz ki az ölében.
Ha valaki legalább erre a szintre eljut, hogy nem tévedhetetlen, és belefér, hogy olyasmit szop be, ami ultrabrutális átbaszás, akkor is van menekülési útvonal, vissza kell menni a kiinduláshoz, az origohoz. De ha eleve azon vitatkozunk, hogy van e origo, vagy hol van, meg merre, az egész meg van baszva, bevittek az erdőbe.

Van a föld, születünk, meghalunk, egységes, szépen megy a maga útján, még is a hitrendszer ezerágra szakadt. Kinek az érdekében?

Téged a medve max a száddal a faszán hoz ki :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72362 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:24

Persze, mert ők is az illuminátus eszközei. :nevet:

Ha a Bibliát emberek írták, (Isten eszközei, Istentől ihletve), akkor a Sátánnak nem lehetnek szolgái, aki eleve legyőzte a csábításával az embert, hogy Isten ellen forduljon?
Egyébként nagyon szívesen elolvasnám az elméleted az emberiség származásáról, vagy a világegyetem meg ilyen kérdések. Lépjünk már túl azon, hogy Jahno benyal neked, hogy fröccsöt ivott nálad litereset.
Ennél az élet több, születünk, te is voltál csecsszopó és el is hantolnak majd egyszer. Előtte és utána?

#72363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:02

Hogy nem ittuk a teáját? Még a marihuana-t is reklámozták, tv reklám volt, tévében reklámozták magyarországon a fogyasztását + a századelőn minden szalonban volt ambrosia, nem csak az illata miatt, hanem teának.

Eztnem tudtam. Össze reklámunk kint van youtubeon, én mégtúl fiatal vagyok hozzá, tudsz mutatni párat?
Make love not Wor.

#72364 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 26. 22:28

Ugyanmár, én is csak hírből ismerem az igazi sarki mexikóit, no meg majd Tiga nekem is ad abból a magból, akkor bekerülök az élvonalba nagy erőkkel. Sebajja, csak művelődj kicsit a világban. Esetleg Kroozo, Nova is megjárta vidékországot, én is hallottam olyanról aki már majdnem látott fényképen kis erőset...

A hozzászólásom tartalmazta a fogalmat, hogy urban legend, nem kell külön felhívni rá a figyelmem, ez egy film volt a spekkrumon, esetleg őket kéne pofánbaszni :-D

#72365 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 22:25

Ilyen meg van, hogy TV ujsag? Basszus, legalabb 8-9 eve nem lattam ilyesmit :-D

En is kimaradtam hala istennek az utobbi 3 ev teve musoraibol...
Neha csak nezek mint a vett malac hogy ki az akinek a kepet az online media sztarolja...
Ilyen Vastag Csaba meg hasonlo nekem kb semmit nem jelento nevek...
Megasztar meg X-faktor meg Big brador meg hasonlo percemberek...

#72366 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 26. 22:30

Eztnem tudtam. Össze reklámunk kint van youtubeon, én mégtúl fiatal vagyok hozzá, tudsz mutatni párat?

Marihuana, 50-es évek? Nincs bookmarkolva, utoljára akkor láttam, amikor PIII-as gépeket hoztál hozzám eladásra, de a kedvedért megkeresem azt az 50-es évekbeli reklámot, amiben még marihuana fogyasztásra buzdítanak :-D

Az agyamat inkább az bassza, hogy hoztál gépet, letöltöttem hozzá a drivereket, de mi volt az alaplap gyártója? A fejem felett lóg zsinóron az összes régi cd lemez, vagy 2-300db, de nem jut eszembe. Azza, azzar? Valami ilyesmi. Alkoholos filccel írtam rá. Lehet, hogy Azza.

#72367 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:26

Mindenki agymosott, és ezt komolyan mondom, én is agymosott vagyok, de nem kötelező mindent elhinni. Az én védelmi mechanizmusomat már ismered. Szívesen bemegyek az erdőbe, de néha szamócával jövök ki, s néha a medve hoz ki az ölében.
Ha valaki legalább erre a szintre eljut, hogy nem tévedhetetlen, és belefér, hogy olyasmit szop be, ami ultrabrutális átbaszás, akkor is van menekülési útvonal, vissza kell menni a kiinduláshoz, az origohoz. De ha eleve azon vitatkozunk, hogy van e origo, vagy hol van, meg merre, az egész meg van baszva, bevittek az erdőbe.

Van a föld, születünk, meghalunk, egységes, szépen megy a maga útján, még is a hitrendszer ezerágra szakadt. Kinek az érdekében?

A gazdaság az egy öngerjesztő folyamat. És én már csak azt nem értem, hogy állítólag -most ugye- Antal Krisztus irányítja ezt az öngerjesztő folyamatot, (ami persze már magában is egy paradoxon) de miben lenne nekem jobb, ha nem ő, hanem mondjuk Jézus Krisztus tenné ugyanezt? Tovább élhetnék? Boldogabb lennék? Okosabb? Szebb/okosabb csajom lenne? Kevesebbet bűnöznének a cigányok? A politikusok nem kipában mennének a zsinagógába? ... :-s

#72368 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 20:53

Ilyen már Egyiptomban is volt. De ez a fasz már akkor szét-technokolozta az agyát inkább, iskola helyett.

Ilyen meg van idehaza is. Kevésbé néztem rá furán, mint mondjuk a mostanában divatos rovásírásos helyiség névtáblákon:

Csatolt fájl  szt.jpg (45,8K)
Letöltések:: 16
Make love not Wor.

#72369 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:02

Viszont annak is oka van, hogy a gyógyszertárból kitiltják a gyógynövényeket.

Megint benézted, nincs kitiltva, külön mindent meg lehet venni, sőt, az itthoni kamilla EU szerte védettséget és külön szervezést kíván, rendesen eredetvédett. Ismét benéztél egy tök egyszerű dolgot. Aztán ha nem gyógyszertár, akkor ott vannak a bioboltok, herbáriák, _bármi_.
Make love not Wor.

#72370 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:30

Előtte és utána?

Mert te tudod mi?

Te most komolyan rám akarod erőltetni a lepukkant világnézetedet? butaparaszt.

#72371 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 23:24

Ti is elpatkoltok? Enyém lehet a plazmád meg a konzolod?

Mi is leszarjuk, ha guga holnap elpatkol :omg: :Đ

#72372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 21:09

Ja, világvégéről meg annyi, hogy már rügyeznek a fák, oszt sehol semmi, pedig a lehullott levelek már elrohadtak.

Majd lehullikújra. Meg újra. Meg újra. Dextnél is hat a gyógyszer, most más lemet tol, gugánál is éppen itt az aktuális hangulatváltás.
Make love not Wor.

#72373 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:18

ha már nagyon unom a csajokat

Autóson annyit csajoztok, hogy most mondtam minnyá kuglizok olyat, aki nekem tetszetős lenne. Csak még nem találtam :-D
Make love not Wor.

#72374 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:30

Ennél az élet több, születünk, te is voltál csecsszopó és el is hantolnak majd egyszer. Előtte és utána?

Elotte meg nem, utana mar nem el az ember. Ennyi.
Emlekszel arra, mi volt azelott, hogy megszulettel volna? Na, kepzeld el, pont az lesz azutan is, hogy felfordulsz :omg: :Đ

Szerkesztette: PolaR 2012. 03. 26. 22:45 -kor

#72375 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:36

A politikusok nem kipában mennének a zsinagógába? ... :-s

Ajánlott film a szertan. Akkor nem tennél fel hülye kérdéseket, hanem sokkal mélyebbre látnál a nyúl üregében (by mátrix). A hozzászólásaidból kiérzem azt, hogy nem mereven elutasítasz, hanem nem érted. Elárulok egy kibaszott nagy titkot. Ennek soha nem lesz vége, gondolod, hogy észosztás mellett én mindent értek? Van egy elméletem, az emberi elme minél nagyobb, annál nagyobb felületen érintkezik az ismeretlennel, ezért a kérdései is többek, bonyolultabbak. Vagy ezért mondják, hogy boldogak a lelki szegények?

Számomra nagyon nehéz a kommunikáció, úgy, hogy guga te hülye vagy és kész. Bőven van mondanivalóm és aránylag tiszteletben tartok mindenkit minősítés nélkül, bár tök felesleges. Már rég rájöttem, hogy nem Istennel van a probléma, nem a világgal, az működik. A kommunikáció zavaros. A világ azonos, egységes, minden ember ugyanúgy születik és meghal, a hitrendszer, amit az életről gondol, az pocsolya.

#72376 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 26. 23:34

Ilyen Vastag Csaba meg hasonlo nekem kb semmit nem jelento nevek...

Elorebb vagy nalam, mert en errol a nevrol most hallok eloszor :omg: :Đ

#72377 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 26. 22:39

Megint benézted, nincs kitiltva, külön mindent meg lehet venni, sőt, az itthoni kamilla EU szerte védettséget és külön szervezést kíván, rendesen eredetvédett. Ismét benéztél egy tök egyszerű dolgot. Aztán ha nem gyógyszertár, akkor ott vannak a bioboltok, herbáriák, _bármi_.

Nem néztem be, Kossuth rádió, hírek, bemondták, hogy hamarosan a gyógynövényeket kitiltják. Most jön az, hogy félrehallottam, nem úgy értettem, stb.

#72378 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 26. 21:36

csak ugye a csúnya baktériumok amiknek a szervezetük ellenáll. Te meg lefosod a bokádat szó szerint. MALÁRIA. kAPSZ OLTÁST ELLENE.

Dext sem értette a dzsungeltúrázós dolgnál, de persze haladnak előre, oszt "majd megoldja és lesz valami". Az ottani első sarki átlagos náthától meg véreset okádunk és pillanat alatt széthullunk.
Make love not Wor.

#72379 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 26. 23:43

Autóson annyit csajoztok, hogy most mondtam minnyá kuglizok olyat, aki nekem tetszetős lenne. Csak még nem találtam :-D

Haggyukmá :Đ Akármelyik jó lenne egy kanyarra, valld be.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72380 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:39

Mert te tudod mi?

Te most komolyan rám akarod erőltetni a lepukkant világnézetedet? butaparaszt.

Semmit sem szeretnék ráderőltetni, főleg nem úgy, hogy leminősítelek, bár jólesne leírni, de mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy az egymás leminősítése a dolgok menetrendjén nem változtat :-D

Érzed e magad butaparasztnak ezen dolgok hallatán? :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • 3620
  • 3621
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.