Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:51
Az előző oldalon, még te tettél be kismillió politikusról, kismillió képet, ahogy kipában feszítenek zsidó, szent helyeken.
Mivel olyan képet nem tettél be, ahol kipa nélkül feszítenek keresztény, szent helyeken, ezért azt mertem feltételezni, hogy ez téged síráshatárig bosszant.

Szarok rájuk, nem érint, csak tudok róla.
A szertan c. filmet viszont tényleg ajánlom. Színia vagy kataklizma keresővel + szertan. A rovásírás, puszta logika, matematika. Az animáció szar, de azonnal hat az emberre, és elkezdi megérteni, hogy erőltetni nem kell semmit. Megy magától minden. Én már évek óta "ösztönösen" ez alapján életem az életem, ezt hirdetem. Sokan megbolondulnának attól, ahogy lazán veszek mindent, sőt attól is, ahogy te élsz. Böce haveromnak mondtam egyszer, hogy szakember vagy, kurva jó szakember, élj meg belőle egyedül. Azt válaszolta, hogy ő erre képtelen, elmegy egy munkahelyre és fizessék meg a munkáját. Na azóta a 10. munkahelyen szopik, nemrég beszéltem vele, megint nincs munkája, a fasznak se hiányzik és van családja, adóssága. S még hány ilyen ember van? Akinek a hite szilárd, hogy értéktelen a munkája és nem kell senkinek, de ha még is, akkor minimálbér, vagy nincs bejelentve. Menjetek már a faszomba, ez az ország beteg, eleve úgy találták ki, hogy belegebedjetek, és megbetegedjetek. Fizess adót nyugdíj előtt, de ne érd meg a nyugdíjas kort.